Update: ‘PSV ontving nog geen bod; Cocu verwacht De Jong op 4 januari’

Maandag, 1 januari 2018 om 16:27

Luuk de Jong verlaat PSV mogelijk nog deze maand, zo meldt De Telegraaf. De spits staat volgens het dagblad in de serieuze belangstelling van Club América, het ’Real Madrid van Mexico’. Het is zeker niet onwaarschijnlijk dat de 27-jarige aanvaller de gelederen van de Eindhovense club verlaat.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Luuk de Jong deze maand bij PSV vertrekt?


Gerelateerd

99 reacties (laatste reactie door speedyafc)

Als PSV zijnde zou ik wachten op de zomer, ondanks de aanwezigheid van die nieuwe Argentijn. Met de kampioensrace acht ik zijn ervaring toch van meer waarde... Als ik Luuk was, hasta la vista!

1 januari 2018 om 09:42

Dat zal ik ook doen. Volgens mij wouden ze Sam ook verhuren en Locadia is geblesseerd? Dus veel opties heb je niet meer.

1 januari 2018 om 11:09

Lammers wordt niet verhuurd als er een spits verkocht wordt.

1 januari 2018 om 11:16

Daarom hebben ze ook voor gezorgd dat die nieuwe speler al in Januari
hier in Eindhoven erbij is.

1 januari 2018 om 13:07

Bijna elke jeugdspeler is beter dan Luuk de Jong. Luuk is lang en je kan hem hoog aanspelen, maar controleren en normaal doorspelen kan hij niet. Als ik PSV was had ik Wout Weghorst er al vast bij gehaald. Eerst als pinchhitter en als die Argentijn straks weer vertrekt heb je hem al achter de hand. Wout kan denk ik echt een 2de Koevermans worden bij Psv, Zeker als hij door van Nistelrooij en Eikelkamp gaat getraind worden, zie ik hem nog wel een PSV waardige spits worden.

1 januari 2018 om 13:18

Volgens mij zit Eijkelkamp al een heel tijdje niet meer bij psv.

1 januari 2018 om 14:40

@atleticofc

Klopt. Al vijf jaar niet meer.
Maar je kunt de naam Luc Nilis rustig invullen op die van Eijkelkamp. Nilis is spitsentrainer bij Psv.

1 januari 2018 om 15:33

Oh, dat is wel jammer, want die had kwaliteiten om de bal vast te houden en heeft dar wel trucjes voor die zouden passen bij Weghorst.

1 januari 2018 om 16:41

@mcgee85

Eijkelkamp was inderdaad een onderschatte voetballer en eentje die met beperkte kwaliteiten toch een grote waarde had.

Maar wat ik niet zo goed snap is de suggestie dat PSV af zou moeten van een speler die 'lang is en hoog aangespeeld kan worden, maar controleren en bal doorspelen niet zou beheersen' terwijl je dan Wout Weghorst als vervanger noemt. Wout Weghorst is namelijk het archetype 'lange speler die niet de kwaliteiten heeft om ballen te controleren en door te spelen'. Want dat Wout Weghorst een verbetering zou zijn ten opzichte van Luuk de Jong dat ben ik totaal met je oneens. Het is eerder dat je eenzelfde type binnen haalt. Waarbij Luuk de Jong heeft bewezen in zijn eerste twee seizoenen dat hij het niveau PSV aankan, terwijl Weghorst dat nog maar moet laten zien. Luuk de Jong heeft ook al 14 interlands gespeeld, vier goals, en gespeeld in de CL.

Bovendien, Weghorst scoort 45 goals in vier seizoenen Heracles en AZ (in 107 duels). Luuk de Jong trapte er in die periode bij PSV 58 in. In 112 wedstrijden.

Ik zie echt geen enkele valide reden aan te nemen dat PSV er met Wout Weghorst ook maar een milimeter op vooruit zou gaan.

Luuk de Jong in Mexico. Best een grappige combinatie. Zal vast alleen een orienterend gesprek zijn geweest.

1 januari 2018 om 09:43

Klinkt als een album van Kuifje 😂 OT: lekker laten gaan als dit zo is. Heeft zijn waarde bewezen voor psv en zich als voorbeeldprof gedragen, dan gun je hem dit avontuur.

1 januari 2018 om 09:54

Hij kan daar veel meer verdienen dan in Nederland. En Mexico is een prachtig land. Dus ik kan me goed voorstellen dat hij weg is, mochten ze echt serieus zijn.

1 januari 2018 om 11:32

Er zijn best mooie plekken in Mexico , maar er is ook enorm veel criminaliteit , drugsoverlast en ellende. Wat ik mij afvraag hoe je als Mexicaanse club uitkomt bij zo een matige spits als Luuk de Jong ? Wat is dat je scoutings criteria ?

1 januari 2018 om 12:17

Klopt als ik de laatste jaar hem bij PSV zo zie presteren zonder scorend vermogen dan zit hij in Mexico waarschijnlijk niet goed, enorm kritiek. Volgens mij erger dan hier in NL?

1 januari 2018 om 12:19

Ik heb er 12 jaar lang gewoond, dus ik weet een beetje hoe het daar is ja..

Aangaande het scoutingsapparaat van club America heb je gelijk. America koopt vaker spelers waarvan je jezelf vraagt hoe ze erbij komen..

1 januari 2018 om 12:23

Valt wel mee. De competitie in Mexico is "geregeld". Er gebeuren daar vaak de gekste dingen. Ik denk dat de Jong wel redelijk aan het scoren komt daar.
Hij moet het daar wel heel slecht doen (nog "slechter" dan tijdens zijn doeltpuntloze periode in Nederland) wil hij zware kritiek krijgen..

1 januari 2018 om 13:56

@Baradona, Goede vraag idd. Kan me zo voorstellen dat ze door de lozano transfer psv eens onder de loep hebben genomen. Daarvoor zal psv daar niet echt bekend zijn geweest maar na die transfer kan zo'n club als psv eens worden doorgelicht op koopjes. Kan je je nog afvragen waarom Luuk de jong? Natuurlijk spreekt het voor zich dat hij wel weg wil, en psv wel van hem af wil, dus heb je als club uit mexico meer kans. Wel nog de vraag wát ze aan luuk de jong hebben. Je zou zeggen dat je voor 7 miljoen veel betere spitsen kan kopen. Kan zijn dat het voetbal systeem in mexico of bij die club 'lange halen en krachtvoetbal' is. Dan zou de jong daar nog best kunnen renderen. Kan ook een aankoop voor de buhne zijn. Speler uit europa. Dus voor mexico 'exotisch' en zal bijna nooit een europese speler daar heen gaan. Daarnaast ís de jong international geweest en is hij met psv kampioen geweest. Dus ze kunnen hem als een grote man aan het thuispubliek serveren. Misschien hebben ze een crisis in de club en hebben ze een stuntje nodig om de fans rustig te krijgen. Maar dan alsnog. Als ze 3 miljoen zouden bieden zou psv toch ook bijna meteen wel akkoord gaan?

1 januari 2018 om 14:02

Iseldiroed. Elke wedstrijd van PSV wordt live uitgezonden op de Mexicaanse tv, al jaren. Dat is begonnen rond de komst van Salcido en “Maza” Rodrigues.

1 januari 2018 om 14:51

Mmarkez. Echt waar? Wauw. Had dat niet verwacht. Ze moeten dan wel echt voetbalgek zijn daar om een nederlandse club intensief te volgen. Maakt het echter wel vreemder dat ze luuk de jong willen. De mensen daar hebben dan ook gezien dat hij geen topspits is. Geven ze daar altijd veel geld uit aan transfers? Anders zou daar best wel wat kritiek op kunnen komen lijkt me.

1 januari 2018 om 15:23

Ze zijn volledig voetbalgek. PSV is sinds de komst van Salcido de nr. 1 Nederlandse club daar. Je moet je voorstellen dat driekwart van een land met ongeveer 130 miljoen mensen voetbalgek is (ook vrouwen ja). Geven geen “Europese bedragen” uit aan transfersommen. Echter halen ze steeds vaker (nog niet heel vaak, maar er is een kleine tendens ontstaan de laatste paar jaren. Bv gignac bij “Tigres, Honda bij Pachuca. En nog wel een paar anderen.) spelers uit Europa. Wat salarissen aan gaat kunnen ze makkelijk de concurrentie aan met de Europese competities, buiten de Premier League en de Europese topclubs. Van een goed beleid is echter vaak weinig tot geen sprake, vandaar misschien de interesse in de Jong😄?Club America staat ook niet bekend daarom. Verder is de Mexicaanse competitie redelijk “raar”. Het is een publiek geheim dat er veel geregeld wordt tussen clubs (hele rijke eigenaren) onderling en ook door de bond. Kortom, een leuke chaos. Maar voor een speler als Luuk de Jong een hele mooie kans, denk ik.

1 januari 2018 om 16:15

Idd ik kijk vaak Ajax over de Mexicaanse tv haha maar hun het Luuk wel club America is een grote club

1 januari 2018 om 16:46

Dank voor de mooie uitleg mmarkez. Ik hoop voor de jong dat hij kan genieten van een paar Jaar mexicaans avontuur.

1 januari 2018 om 17:30

Graag gedaan! Ik doe altijd met plezier aan “Mexico-promotie”😀. Prachtig land met prachtige mensen!

De Jong nu niet verkopen! Kan in de 2e helft van het seizoen nog belangrijk zijn voor PSV.

1 januari 2018 om 11:24

Wanneer loopt z'n contract af? Lijkt me ieder geval zeer onverstandig

1 januari 2018 om 12:39

Liever kampioen met De Jong die transfervrij vertrekt, dan nu 7 miljoen en geen kampioen worden. Wanneer PSV De Jong laat gaan in de winterstop, dan geven ze de landstitel aan Ajax.

1 januari 2018 om 12:42

3 goals gemaakt in een half jaar. Vond psv het best lopen met lozano-locadia-bergwijn.

1 januari 2018 om 12:59

Ten eerste zijn het 4 doelpunten in de Eredivisie in het laatste half jaar en ten tweede vind ik PSV juist beter spelen met De Jong in de spits. De Jong is balvast en brengt andere spelers in scoringspositie zoals Locadia dat niet doet.
Daarnaast is De Jong de eerste spits. Ik zie Ajax en Feyenoord ook niet hun eerste spits verkopen in de winterstop voor een schamele 7 miljoen. Nog niet eens in de zomer.
Nee PSV moet De Jomg niet laten gaan. Zeker niet voor een bedrag onder de 15 miljoen euro.

1 januari 2018 om 13:01

Ik vind locadia geen spits in een 3 spitsen systeem. Daar staat wel tegenover dat psv het liefste met 3 bewegelijke spitsen speelt.

1 januari 2018 om 14:01

@Ori, ajax en feyenoord hebben dan ook een vele malen betere spits dan luuk de Jong. De derde spits van ajax en de derde spits van feyenoord zijn vergelijkbaar niveau met de jong. Locadia en die nieuwe zullen ieg beter zijn.

1 januari 2018 om 15:09

@iseldiroed, Wat een onzin en schandalig opportunisme zeg. Hebben de derde spitsen van Ajax en Feyenoord al meermalen 20+ goals gemaakt in de Eredivisie? Een de Jong in vorm is een hele goede spits voor een topclub in Nederland aangezien hij er gewoon 20 in kan schieten in een seizoen.

1 januari 2018 om 16:47

@iseldroed
Wie zijn dan de derde spitsen van Ajax of Feyenoord?
Ik kan me niet voorstellen dat die beter zijn of ooit worden dan Luuk de Jong.
Sterker nog: Ik weet het zeker.
Ken jij Luuk de Jong wel?
Of alleen van vorig seizoen en dit seizoen?

1 januari 2018 om 17:03

Doelpunten dit seizoen in de Eredivisie: De Jong 4, Jorgensen 7, Dolberg 5. Het ontloopt elkaar dus nog niet zo veel qua doelpunten. Ook qua assists ontlopen ze elkaar niet zo veel.

1 januari 2018 om 18:47

Derde spits bij Ajax is Cassiera. Heeft 23 goals in 34 Jupilerwedstrijden gemaakt en is 20. Ik denk dat hij qua potentie een stukje beter is dan De Jong. Over Sierhuis maar te zwijgen.

1 januari 2018 om 19:47

Qua potentie misschien, maar vooralsnog is De Jong natuurlijk veel beter. De Jong is dan ook een meer dan prima spits. Hij doet ook echt niet onder voor Jorgensen, Dolberg en Huntelaar dit seizoen.

1 januari 2018 om 20:26

@myvision
Op die leeftijd had Luuk de Jong al een kampioenschap met Twente, Beker met Twente,cl met Twente en EL topwedstrijden (met schitterende doelpunten) met Twente achter de rug.
Een niveautje hoger zeg maar dan jouw Cassierra.
Laten we maar zwijgen over Sierhuis dan.

1 januari 2018 om 20:36

@myvision

Cassiera heeft er 16 gemaakt in 23 wedstrijden voor jong Ajax. Inderdaad, in de Jupiler League. Dat dit een aanbeveling is voor de 'potentie' van Cassiera in die zin dat hij dus op die grond 'een stuk beter' is dan Luuk de Jong dat vind ik discutabel, op zijn minst.

Laten we even zijn moyenne in de eredivisie nemen. 17 wedstrijden, twee goals. Hoe zouden we zijn potentie dan ongeveer in moeten schatten vind jij?

Hij kan een selectie voor het Nederlands Elftal dan wel vergeten. Of had hij gedacht dat de bondscoach hem kwam bekijken in Mexico?

1 januari 2018 om 10:10

Gignac wordt of werd ook nog geselecteerd toen hij in Mexico speelde. Niet dat De Jong uberhaupt ergens op hoefde te rekenen hoor..

1 januari 2018 om 11:37

Dat hij het Nederlands Elftal kan vergeten heeft meer te maken met zijn matige kwaliteiten dan de club waarvoor hij speelt.

1 januari 2018 om 11:42

Een gratis rit naar Mexico op de kosten van de KNVB. Ik als bondscoach zou ik het zeker doen!

2 januari 2018 om 04:07

Welke bondscoach? Volgens mij hebben we er momenteel geen eentje dus of de nieuwe bondscoach straks naar mexico wil vliegen, geen idee.

Ik hoop dat hij blijft, is toch wel gebleken dat ook als hij niet scoort, hij van waarde is voor Psv. Maar voor Luuk zou het natuurlijk wel een mooie stap zijn, dus ik gun het hem van harte!

1 januari 2018 om 10:30

Mentaal een goede jongen. Ook erg slim zodat hij andere helpt en in team verband denken. Toch denk ik net wat fijner als Locadia die denkt dat hij best goed is.

Als ik de jong was zou ik natuurlijk gaan. Mooie mogelijkheid in een prachtig land. PSV echter doet er niet slim aan hem nu al wef te doen. Locadia geblesseerd, Lammers verhuurd. Dan heb je niet veel opties over. Ja die nieuwe, maar als hij een paar maanden nodig heeft om te wennen heb je een probleem voorin.

1 januari 2018 om 11:03

Lammers is nog niet weg dus die kan je mooi laten zitten. Met dat geld van Luuk de Jong kan je de verdediging weer versterken.

1 januari 2018 om 11:03

Ik denk dat je ook Donyell Malen de kans kunt geven in dat geval. Ook wel een talentje hoor.

Als ik de jong was zou ik natuurlijk gaan. Mooie mogelijkheid in een prachtig land. PSV echter doet er niet slim aan hem nu al wef te doen. Locadia geblesseerd, Lammers verhuurd. Dan heb je niet veel opties over. Ja die nieuwe, maar als hij een paar maanden nodig heeft om te wennen heb je een probleem voorin.

Als ze 7 miljoen bieden, gewoon laten gaan. Ondanks dat hij nog van veel waarde is voor PSV gaan ze dit bedrag vast komende zomer niet voor hem krijgen. Lammers is nog niet verhuurd dus die kan blijven. Locadia is naar verwachting in januari weer fit en Romero kan gelijk beginnen.

1 januari 2018 om 11:23

Romero met geen ervaring en Locadia met een blessure... Ik verwacht dat ze er beide niet direct zullen staan. Van mij mag De Jong vertrekken, ik denk dat het de kans op een kampioenschap van Ajax namelijk vergroot. De Jong krijgt vaak (terecht) kritiek, maar ik denk dat hij belangrijker kan zijn dan een speler die terugkomt na een blessure (Locadia) en een jong broekie zonder ervaring (Romero) .

1 januari 2018 om 11:43

Romero is jonger dan Lamers, Bergwijn etc. Dus die.moet je rustig brengen.

Hoe wanhopig moet je als club zijn om een speler als Luuk de Jong te willen kopen voor 7 miljoen? Ik zou er nog geen 7 ton voor geven! Dus PSV, strik erom en weg ermee, zo'n kans gaat zich nooit meer voordoen!

1 januari 2018 om 13:06

Luuk heeft de afgelopen maanden toch laten zien belangrijk tree zijn voor PSV. Zijn mee spelen heeft toch een aantal punten opgeleverd. Hij begint weer te scoren en is belangrijk voor het team. En ja het is en blijft een beperkte voetballer maar is dit jaar meer van waarde dan bijv Dolbrg.

Laat ze maar in de zomer terugkomen. PSV wilt kampioen worden en daar hoort de verkoop van de eerste spits in de winterperiode niet bij.

Absoluut niet laten laag. De kansen op succes zijn met hem groter. Anders die Braziliaan van Inter huren?

Zo die zag ik niet aankomen, nooit geweten dat er daar ook al geld zat. Leuke uitdaging voor hem!

Eens met Ori 85. Dat Luuk nog maar belangrijk mag gaan zijn in de komende periode. Eerst kampioen worden en daarna voor een mooi bedrag vertrekken. Denk voor beide partijen de beste optie.

Voor zowel PSV als Luuk de Jong geldt gelijk doen! PSV is normaal gesproken niet van de winterse verkopen maar dit is een buitenkansje. Ja hij is belangrijk maar we moeten niet overdrijven. Een spits word afgerekend op zijn goals en die ontbreken gewoon. Locadia ligt er niet gigantisch lang meer uit. Lammers klopt ook al een tijdje nadrukkelijk op de deur. Verder kan Lozano er ook spelen. En je hebt Romero. Ik vind dit dus een unieke mogelijkheid om door te selecteren. Ook voor Luuk de Jong een interessante optie. Voor spelers die nog een keer een avontuur in het buitenland willen aan gaan is dit een hele mooie kans. Ik ben in Mexico geweest en het is gewoon een prachtig land. Als je de negatieve dingen weg zet (ik denk dat je daar als speler van een topclub niet veel mee te maken hebt), zijn Mexicanen hele chille relaxte mensen en is het land buitengewoon fascinerend. Over het klimaat, eten en de vrouwen maar te zwijgen.

Het zou best kunnen zijn dat Club America enige interesse heeft in Luuk de Jong maar mij zou het verbazen als die club werkelijk zeven miljoen op tafel zou willen (en kunnen) leggen.

Hoe dan ook, als America echt zeven miljoen euro klaar heeft liggen moet PSV dat direct doen! Luuk de Jong heeft twee seizoenen uitstekend gespeeld, maar afgelopen seizoen was dramatisch. In het huidige seizoen gaat het alweer beter, maar de tijd is wel aangebroken om door te selecteren. Zeker omdat er een nieuwe spits is gehaald, Locadia waarschijnlijk over 4-6 weken wel weer terug is en je dan ook Sam Lammers weer enig perspectief kunt bieden.

En de goals komen bij PSV van Lozano, Locadia en Van Ginkel. Dus je laat gewoon Lammers de rol van De Jong overnemen en je gaat er als PSV zijnde niet echt op achteruit.

Ik kon mijn lach toch even niet onderdrukken met de titel de gewilde de Jong

No offence, maar hij en zijn broer hebben wel een plafond wat maximaal Nederland is, tenzij hij naar een kleinere competitie gaat, zal hij net als zijn broer niet slagen in Engeland, Spanje ect.

Beide hebben al bewezen niet aan te kunnen klampen. Ook heeft de Jong zo'n diepe dip gehad bij Psv, dat hij bij elke andere club allang naar de tribune was verwezen.

Beide zeer sympathieke mensen, maar hij doet er verstandig aan gewoon te blijven voor hem denk ik.
Kan mij overigens niet echt voorstellen dat hij nu gewild is, kijk even naar Lozano die naast hem staat...die is gewild.

Luuk De Jong moet je via de flanken bedienen en dan kopt hij ze er bijna altijd in.dat is wat PSV nu mist Lozano komt altijd naar binnen en gaat voor de actie net als Bergwijn.de Mexicaanse competitie is best van een hoog niveau ik wens hem veel succes daar.

1 januari 2018 om 16:41

Sinds vorige seizoen mist hij elke 100% kans. In het begin kopte hij ze allemaal binnen.

1 januari 2018 om 16:50

Treblex

Als je zijn prestaties van dit seizoen zou beschouwen, zou je tot een andere conclusie moeten komen.

1 januari 2018 om 16:46

narsingh

Grappige opmerking, als je bedenkt dat Luuk de Jong in zijn eerste seizoen 20 goals maakte met Depay op de vleugel die altijd naar binnen trok en voor zijn eigen actie ging en ook het seizoen daarna met Pereiro op de vleugel zelfs 26 goals maakte.

1 januari 2018 om 16:52

Je vergeet jehtro willems

1 januari 2018 om 20:43

@jan tervoort

Jetro Willems was gedurende het tweede seizoen van Luuk de Jong bij PSV het grootste deel van het seizoen gebleseerd. In dat seizoen scoorde Luuk de Jong 26 goals, dus zelfs méér dan een seizoen eerder waarin Willems 13 assists had. Of was jij dat soms vergeten?

Misschien kun jij het dan verklaren voor mij?

Zou een aparte stap zijn voor de Jong, maar anderzijds zou het wel een mooi avontuur voor de Jong zijn.

Clubs uit Europese competities zullen zich niet heel gauw gaan melden voor de Jong, want hij is natuurlijk al mislukt bij Newcastle United en Borussia Mönchengladbach en daarnaast zag Girondins Bordeaux afgelopen zomer op het laatste moment van hem af en bij PSV heeft hij geen basisplaats meer.

Desondanks is hij toch wel van waarde voor PSV en aan de ene kant begrijp ik wel als PSV hem verkoopt, omdat ze met Locadia en Romero al twee spitsen hebben en in Jong PSV Malen en Lammers ook nog rond hebben lopen, maar aan de andere kant heeft PSV in het verleden toch wel een beetje pech gehad met het verkopen van spelers in de winterstop.

Weliswaar wel aardig wat jaren terug, maar in januari 2010 lieten ze destijds Lazovic naar Zenit Sint Petersburg gaan en dat heeft ze toen uiteindelijk aardig wat punten gekost, terwijl ze in januari 2011 Afellay naar Barcelona lieten vertrekken en dat heeft ze ook punten gekost.

1 januari 2018 om 18:39

Ze hebben al een vervanger die Argentijn Romero gehaald.

2 januari 2018 om 04:08

Dat is nog even afwachten. Die jongen moet nog wennen aan Nederland, aan PSV en spreekt momenteel alleen spaans, dus wanener die in actie kan komen, dat is echt nog even afwachten.

1 januari 2018 om 20:31

@rochester

Dat van Lazovic dat vind ik wel kloppen, maar ik heb het altijd onzin gevonden dat de verkoop van Afellay PSV de titel kostte in 2011. Het spel van PSV leed nauwelijks onder het vertrek van Ibi. Het verlies van Jonathan Reis, op de laatste speeldag van 2010, die alle banden in zijn knie afscheurde thuis tegen Roda JC en dat seizoen niet meer in actie kwam. Hij had zich net de basis in gewerkt en scoorde aan de lopende band. Uiteraard weten we nooit hoeveel hij had gescoord als hij niet geblesseerd was geraakt en of PSV alsnog kampioen was geworden, maar we weten dus ook niet of het verlies van Afellay daar debet aan was.

De Jong lijkt me allesbehalve onmisbaar. Je kunt op ervaring wijzen als argument om te blijven, maar als daar geen goals uit voortkomen lekker laten gaan voor een leuk bod. Locadia kan de tweede seizoenshelft aangrijpen om het beste seizoen uit zijn voorbije en komende carrière bij elkaar te voetballen - laten we wel zijn, Locadia is niet het niveau spits wat een Nederlandse topclub moet willen - en dan hopen dat een Engelse, Franse of Duitse club hem voor een mooi bedrag wegkoopt uit Eindhoven. Intussen zou het mooi zijn als Lammers zijn minuten kan maken bij Sparta, en Romero in de luwte van Locadia kan wennen aan de Nederlandse competitie. Met De Jong en Locadia weg komende zomer, zou het perfect zijn om Romero en Lammers aan te wijzen om de spitsenrol op zich te nemen. Hopelijk kan Joel Piroe vervolgens als derde optie voor die rol doorbreken bij het eerste.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

185 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 PSV 28 12 1 0
2016/2017 PSV 32 8 4 0
2015/2016 PSV 33 26 2 0
2014/2015 PSV 32 20 0 0
2013/2014 Newcastle United 12 0 0 0

In de wandelgangen

Zaterdag 21 juli
Atlético Madrid heeft contact opgenomen met Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren