‘Als ik die bal van De Ligt niet had gepakt, had Keizer er nog gezeten’

Vrijdag, 22 december 2017 om 07:12

Joël Drommel wil zijn plek onder de lat bij FC Twente niet meer kwijt. De 21-jarige doelman maakte in het seizoen 2015/16 al zijn debuut in de hoofdmacht van de Tukkers, maar keepte tot tien dagen geleden geen enkel officieel duel meer. Na zijn optredens in de Eredivisie tegen NAC Breda (1-2) en Vitesse (1-1) volgde donderdag het hoogtepunt: FC Twente schakelde Ajax uit in de KNVB Beker.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Joël Drommel is een goede eerste doelman voor FC Twente


Gerelateerd

20 reacties (laatste reactie door jaakke)

Ja dan had keizer er misschien nog gezeten... Maar dit speelde al langer en ze waren aan het wachten op het juiste moment, ik denk dat ze in Amsterdam eigenlijk de topper in gedachten hadden. Maar die werd gewonnen. Dit was het juiste moment, maar anders kwam die nog wel

22 december 2017 om 07:36

Ik zou eigenlijk met terugwerkende kracht beelden willen zien van overmars en Vd sar bij Ajax-psv. Of er misschien iets valt af te lezen aan hun reacties na de doelpunten 😃

T blijft gissen, maar hoe lang zouden ze hebben kunnen wachten als Ajax had blijven winnen

22 december 2017 om 08:34

Denk eerlijk gezegd dat als dit allemaal niet gespeeld had, Ziyech aan het einde van de verlenging die bal er gewooon ingeschoten had. Of tenminste zijn penalty benut had. Het was duidelijk dat Ziyech niet de wil had om te winnen. Nu komt Schreuder, zijn goede vriend en zal hij stukken beter gaan spelen.

Dit speelde al langer in Amsterdam, men was niet tevreden over Keizer omdat er geen enkele progressie zat in het spel van Ajax. Nu wederom bleek dat Ajax niets geleerd had vanhet EL drama en precies hetzelfde scenario zich voltrok met onbegrijpelijek wissels en systeem veranderingen, was men er klaar mee.

Ik denk dat de planning was om Keizer na PSV-thuis te ontslaan, of anders na AZ-uit. Twee wedstrijden die je met de vorm van toen niet zou verwachtten te winnen. Nu dus na het bekerverlies tegen Twente. Ik kan geen voorbeeld verzinnen van een coach die na een overwinning ontslagen werd.

Had je deze wedstrijden gewonnen dan was er in de winterstop afscheid genomen, al win je 10-0 van Willem II.

22 december 2017 om 08:31

Gert-Jan Verbeek bij AZ

22 december 2017 om 07:38

Natuurlijk speelt het al langer. Maar het valt ook niet te ontkennen dat de bestuurders bij Ajax op het juiste moment aan het wachten waren. En dan is het wel waar wat deze jongen zegt: als Ajax door was gegaan, had Keizer er nu nog gewoon gezeten.

22 december 2017 om 07:50

Huhh? Mijn reactie was op een post van "DiegoForlan". En die post is opeens verdwenen..

22 december 2017 om 07:39

Hoezo meteen een blaag? Hij zegt toch ook: misschien gezeten? Verder heeft hij gewoon gelijk hoor, Keizer had gewoon aan kunnen blijven als Ajax door was gegaan. Zo werkt het zieke wereldje nou eenmaal, dat weet jij net zo goed.

Krijgen wij nou van iedereen te horen als X was gebeurt, als X hem had binnengeschoten of als X deze bal tegenhield Keizer nog coach was? Het klopt, het zou zo maar kunnen dat Keizer dan nog coach was, maar het gebeurde niet en daarom is hij ontslagen. Ik denk ook dat het slechts uitstel van executie was mocht Keizer nog blijven. Het is ook alleen maar beter dat hij nu weg is gegaan, want nu kan een nieuwe coach tenminste een paar weken in de winter nog enigszins proberen om er een andere tactiek in te krijgen.

Hij had die avond wel meer knappe reddingen, waaronder het schot van de Ligt(1e helft) en de vrije trap van Ziyech(2e deel van de verlenging), Situatie had toch op den duur uit de hand gelopen.

Wat dat aan gaat is Drommel een toffe peer. Indirect heeft hij ons van Bergkamp en Spijkerman verlost. Waarvoor dank. Voor Keizer is het wel sneu. Hij wilde zelf nog geen hoofdtrainer worden, maar assistent. Hem valt hierin ook niet veel te verwijten.

22 december 2017 om 09:31

Eens, Keizer was er gewoon nog niet klaar voor. Ik gun hem het allerbeste voor de rest van zijn carrière. Hij had ook het beste met de club voor, maar hij was er gewoon nog niet klaar voor.

Npg steeds een slechte keeper. Stompte de simpelste ballen woensdag ook weer weg. Wel belangrijk geweest woensdag.

22 december 2017 om 10:23

Nou vind hem beter dan die andere keeper die is echt zeer matig. Daarnaast had Joel een paar cruciale reddingen, zoals het schot van de Ligt en vrije trap Ziyech incl rebound. Ook bij de penaltys vond ik hem er ook vaak goed bij zitten. En vergeet niet hij is echt nog jong voor een keeper. En daarnaast is het zonde voor hem dat hij 2 jaar geleden beroert debuteerde waardoor iedereen nu nog het beeld heeft dat die er niks van kan.

Uiteraard is dit de "verdienste" van Drommel

Dit speelde natuurlijk al veel langer en het zal mij niets verbazen als Ajax allang al iemand anders klaar heeft staan die na het weekend of na de fëstdagen bekend word gemaakt.

Tevens denk ik dat ze Drommel beter weg kunnen houden bij de camera......hij heeft een erg hoog Sjaak Polak gehalte.

"als ik die bal van De Ligt niet had gepakt, dan had hij er waarschijnlijk nog gezeten. Wat een gek idee",

Als je de andere hoek ingaat (en dus de pingel van Matthijs erin gaat, is het nog altijd een open strijd. Echter, de kans dat Ajax zou winnen als Ziyech zijn strafschop had benut, is vele malen groter. Dus eigenlijk heeft Ziyech meer aandeel aan het ontslag van Keizer dan Drommel! Ervan uitgaande dat hetgeen Drommel zegt berust op waarheid (want ik geloof niet dat dit verlies de aanleiding voor het ontslag was).

Derhalve ben ik blij dat je die bal hebt gestopt! Het werd hoog tijd dat de bezem door de staf zou gaan en als dit heeft gewerkt als katalisator is dat prima.

Laat keizer dan assistent maken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.NAC Breda34-16
15.VVV-Venlo34-19
18.FC Twente24-26
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Dejan TrajkovskiVerdediger10
Stefan TheskerVerdediger10
Joachim AndersenVerdediger10
Hidde ter AvestVerdediger10
Nikola GjorgjevMiddenvelder10
Jelle van der HeydenMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

2 fans
Keeper, 21 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 17 augustus
Na zes maanden kan Lucas Moura Tottenham Hotspur alweer verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren