ADO verlengt met ‘belangrijke speler’: ‘Ook een echte Haagse jongen’

Donderdag, 21 december 2017 om

Danny Bakker is ook de komende drie seizoenen speler van ADO Den Haag, zo meldt de Eredivisionist donderdag via de officiële kanalen. De 22-jarige middenvelder zette donderdag zijn handtekening onder een verbintenis die hem tot medio 2021 aan de club bindt.

De middenvelder debuteerde op 16 maart 2013 in een thuiswedstrijd tegen Vitesse. Bakker was vaak geen onbetwiste basisspeler, maar na de komst van trainer Alfons Groenendijk is hij een vaste waarde op het middenveld. Vorig seizoen trad Bakker toe tot de 'Club van 100’ voor spelers die meer dan honderd officiële wedstrijden voor ADO hebben gespeeld.

Manager voetbalzaken Jeffrey van As laat op de clubsite weten blij te zijn met de contractverlenging. "De gesprekken waren al even gaande. Maar beide partijen hebben altijd de intentie gehad er met elkaar uit te komen. Gelukkig is dat vlak voor de winterstop gelukt. Danny heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een van de belangrijkste spelers van de club."

"Gedegen spel, keihard werken en bovendien inzetbaar op meerdere plekken. En ook een echte Haagse jongen. Iemand die ADO Den Haag van haver tot gort kent. Het is heel goed voor de club dat zo’n speler ook de komende jaren in het groen-geel speelt", aldus een blije Van As. Bakker lag vóór de contractverlenging tot volgend jaar zomer vast bij de residentieclub.


Poll

Een goede beslissing van ADO Den Haag?


Gerelateerd

6 reacties (laatste reactie door mourinhoboy)

Topper hele goede speler voor ado en denk zelfs voor de subtop van de eredivisie.

21 december 2017 om 19:22

ADO kan die stap gaan maken naar de subtop, ze haken nu wel een beetje tegen de subtop aan. Prima speler waar nog genoeg rek in zit.

Heel erg goed. Bakker is een bruikbare speler en blijft zich nog duidelijk ontwikkelen. Met Fons heeft die een basisplek en ben bang voor hem dat als hij in een andere omgeving zou komen hij het veel zwaarder zou krijgen!

21 december 2017 om 19:24

Danny Bakker in een andere omgeving zwaarder krijgen, waarom denk je dat?

Heel goed gehandeld van de club! Danny Bakker is een goede middenvelder die ook nog eens multifunctioneel is. Bakker is ook nog maar 22 jaar en heeft al ruim 100 eredivisiewedstrijden in de benen en hij kan alleen maar nog beter worden in de toekomst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Tyronne EbuehiVerdediger10
Tom BeugelsdijkVerdediger10
Aaron MeijersVerdediger10
Bas KuipersVerdediger10
Donny GorterMiddenvelder10
Danny BakkerMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

3 fans
Middenvelder, 23 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 18 september
Een ruildeal tussen Manchester United en Arsenal kan in januari gaan plaatsvinden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren