Verbeek: ‘Hij moet niet elke keer boos op mij zijn, wat hij kan is fenomenaal’

Maandag, 18 december 2017 om

Oussama Assaidi viel vrijdag flauw in de douche, waarna de aanvaller van FC Twente aan uitgebreide tests werd onderworpen. Zaterdagavond stond hij gewoon op het veld tijdens de in 1-1 geëindigde wedstrijd tegen Vitesse en de Assaidi verzorgde de assist bij het openingsdoelpunt van Fredrik Jensen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat FC Twente dit seizoen bij de onderste drie gaat eindigen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

13 reacties (laatste reactie door raulduke)

AZ moet bel hassani aan Twente verhuren. Kan Verbeek hem een halfjaar drillen en Twente een potentiele versterking als het drillen werkt. Bel hassani kan Tighadouni en assaidi zeker sterker maken

18 december 2017 om 13:02

Nou, het wekt mijn verbazing dat Verbeek al goed met Assaidi omgaat, maar hij moet denk ik niet meer van die lastpakken gaan trainen, want als het mis gaat, gaat het ook goed mis.

18 december 2017 om 13:18

Assaidi een lastpak? Juist het tegenovergestelde. Heeft de vorige trainer(s) in bescherming genomen en neemt de rest van het team vaak op sleeptouw. Op de trainingen is hij zelfs vaak nog te bescheiden.

18 december 2017 om 15:11

Ik weet dat je graag wilt dat Twente degradeert, dus snap wel dat jij wilt dat Twente een speler huurt die ze niet nodig hebben. Goede verdedigers en een goede spits heeft Twente nodig, maar zelfs die gaan niet komen deze winter, laat staan spelers die Twente veel geld gaan kosten.

Ik denk dat Verbeek zijn opmerking over assaidi meer bedoelde als grap. Verbeek is geen trainer die bang is voor spelers . Verbeek is ook een trainer die zich niet laat piepelen door een goede speler. Hij zal een goede speler gewoon op de bank zetten. Je kan van Verbeek veel zeggen maar hij is wel duidelijk de leider van het team in woord en gedrag.

18 december 2017 om 13:24

De koptekst hier doet misschien anders vermoeden, maar het was gewoon een grap van Verbeek ja

Toch vraag je jezelf af wiens verantwoordelijkheid het had geweest als die jongen tijdens de wedstrijd nog een keer was neergevallen. Het is gelukkig goed gegaan, maar het is wel raar.

18 december 2017 om 16:08

Dan is het de verantwoordelijkheid van de medische staf. Niet voor niets werd de voetballer dus ook voor de wedstrijd aan uitgebreide tests onderworpen. Als deze positief uitvallen kun je er vanuit gaan dat de speler fit is om een wedstijd te spelen en is er dus niets raars aan.

Heb wel eens met medewerkers van betaald voetbal clubs gesproken die aangaven dat er een 'quotum' is voor bepaalde spelers. Niet omdat ze niet kunnen voetballen maar om de verhoudingen binnen een spelersgroep te neutraliseren en niet teveel groepjesvorming te krijgen. Volgens mij zeg ik het netjes zo.

@holala ,

Ja of Janko kopt Twente naar de beker, of Ruiz schiet Twente naar overwinning, maar ach schijnbaar is het leuker om het ajax blazoen nog verder op te poetsen, om ze nog meer veren in de kont te steken, 'tis natuurlijk wel dat ajax meer fans heeft hier op vz en dat bekt dus wel lekker.

18 december 2017 om 15:44

.....................................................

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Actuele wedstrijden

114 fans
Aanvaller, 31 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 18 oktober
Ivan Rakitic vervolgt zijn carrière in ieder geval niet bij Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren