‘Opeens doen mensen alsof Tapia een nieuw wereldwonder is’

Maandag, 18 december 2017 om

Feyenoord stapte zondag voor het eerst sinds mei 1976 (ADO Den Haag, 1-8) met een overwinning van zeven doelpunten verschil van het veld in een uitwedstrijd in de Eredivisie. De Rotterdammers waren met 0-7 te sterk voor Sparta Rotterdam, maar Willem van Hanegem nuanceert de prestatie van zijn favoriete ploeg.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

De arbitrage in de Eredivisie is 'bijzonder matig'


Gerelateerd

41 reacties (laatste reactie door ruudos)

Het is niet het nieuwe wereldwonder, maar ik denk dat veel mensen wel de potentie zien. Hij is nog steeds maar 22, kan geweldig voetballen maar heeft nooit lange tijd als centrale verdediger gespeeld. Ik denk dat als hij in deze positie groeit dat hij ver kan komen. Maar we zien allemaal ook zijn foutjes wel, dat is iets dat er echt uit moet.

We kunnen blijven zeuren en zeuren, maar we mogen heus wel benoemen wat goed is. Geen voetballer speelt perfect, en Tapia maakt knullige foutjes, maar de dingen die hij goed doet komen toch veel vaker voor? Van Hanegem doet alsof hij enkel en alleen maar geprezen wordt, hij krijgt ook kritiek op die rare fratsen van hem. Moeten we hem dan alleen maar afkraken op wat hij fout doet en wat hij goed doet negeren?

18 december 2017 om 10:25

Ik ben het persoonlijk wel met Willem eens! Tapia is van een bedenkelijk niveau. Tuurlijk doet ook hij af en toe wel iets goeds, maar als dit onze norm is.... sorry hoor come on.
Dat moet je toch niet willen?

Ja als je elke week een ploeg als (met alle respect) Sparta krijgt die 0,0 moeite deden om er ook maar een wedstrijd van te maken... ja dan kan tapia ook uitblinken. Maar als het ietsjes serieuzer wordt is hij niet goed genoeg meer denk ik.

En als dat wel zo is moeten wij feyenoorders ons achter de oren krabben, want nogmaals: Als Tapia de maatstaaf is, dan wordt het nooit meer wat

18 december 2017 om 10:44

Het is niet dat Tapia nu voor het eerst in de basis stond en we hem op basis daarvan omhoog schrijven, he Sjakie. Ook de afgelopen serie wedstrijden speelde hij gewoon erg goed en het is juist voor het eerst dat hij over langere tijd speelt. Ik weet nog dat het iets serieuzer werd dan Sparta tegen een Napoli en daar ook een ijzersterke pot op de mat legde en dus uitblonk.

Persoonlijk vind ik Willem nu gewoon overdreven rondom Tapia, maar zijn punt snap ik wel; niet de polonaise gaan lopen nu. Iedere week weer hetzelfde (aanvallende) spel en niveau op de mat leggen en dan pas praten over een goede periode. Want achterin staat het wel, vooral ook mét Tapia.

18 december 2017 om 11:01

En wat moet dan wel precies de maatstaf worden voor Feyenoord? Botteghin en vd Heijden? Sloompie en sloompie? Daarnaast doe je net alsof Tapia alleen goed tegen Sparta heeft gespeeld terwijl die al weken prima functioneert. Dat je dat niet ziet ligt meer aan jou dan aan Tapia. En dat die de nodige fouten maakt ziet iedereen en die zullen inderdaad snel uit zijn spel moeten maar dat hij de laatste weken prima functioneert naast v. Beek valt niet te ontkennen. En als we over de maatstaf beginnen, kunnen we de selectie grotendeels in de prullenbak doen want in mijn ogen zijn alleen Berghuis, Jorgensen, El Ahmadi en Haps van het niveau dat Feyenoord nastreeft. Geef mij dan maar het duo v. Beek en Tapia waar nog de nodige groei in zit dan de twee sloompies van vorig jaar waar geen enkele groei meer in zit.

18 december 2017 om 17:35

Doet hij af en toe iets goed of af en toe iets fouts? Makkelijk om fouten te onthouden.

19 december 2017 om 13:10

Willlem heeft zijn zo'n favorietjes en zijn spelers om op te zeiken.
Tapia is er daar blijkbaar één van, vd Heiden is een ander.

Tapia was tegen Napoli een van de betere.

Echt niemand doet of Tapia een nieuw wereldwonder is, Willem slaat weer eens volledig door. Tapia begint eindelijk z'n draai te vinden en blijkt zeker met de afwezigheid van Bottighin en van der Heijden een prima optie centraal achterin. Ik heb werkelijk niemand Tapia een wereldwonder horen noemen?

Over de scheidsrechters ben ik het deels eens. In Nederland maakt een groot deel van de arbiters er een sport van om wedstrijden zoveel mogelijk dood te fluiten. Fouten worden er ook in de Duitse Engelse en Spaanse competitie gemaakt. Het is in Nederland alleen zo dat men liever een keer te veel fluit dan een keer te weinig behalve Nijhuis die maakt natuurlijk ook fouten maar daar zijn de meeste wedstrijden echte wedstrijden met een goed tempo en alleen maar omdat Nijhuis als 1 van de weinige niet voor elke stuikelpartij op z'n fluit blaast.

18 december 2017 om 12:16

Nijhuis is de slechtste van allemaal. Er is geen scheids zo inconnsequent als hem. Onder het mom van mannelijk voetbal verbloemt hij zijn fouten. Het loopt bijna altijd uit de hand bij hem, spelers die zoeken steeds meer de lijn op en dan krijgen ze steeds maar geen geel. Uiteindelijk wordt het een ordinair trapfestein en geeft ie weer rood (vorig seizoen was hij een van de meeste zoniet de meeste rode kaarten trekker). Je zegt dat hij niet voor elke struikelpartij fluit maar dat is niet zo, hij laat altijd veel meer toe van fysieke teams dan de minder fysieke teams. Als die meegaan in het hardere spel fluit hij echt werkelijkwaar alles van ze af. En om een voorbeeld van zijn inconsequentheid te geven, tegen Ado gaf hij Kluivert geel voor een schwalbe terwijl hij wel werd aangeraakt. De week erna maakt Berghuis een veel ergere schwalbe en dan geeft hij die een waarschuwing. Er is maar een topscheidsrechter en dat is Kuipers. Maar Feyenoorders zullen Nijhuis altijd fantastisch vinden want je kan wel stellen dat zijn fouten vorig jaar nou niet bepaald in het nadeel van het kampioenschap hebben gewerkt.

18 december 2017 om 12:28

Het gaat er niet om dat Nijhuis geen fouten maakt dat maken ze allemaal. Ook marchanderen is door de Nederlandse arbiters tot een kunst verheven. Neem nou zo'n Makkelie gisteren, het is toch een schande. Makkelie staat in de morgen op met de intentie om eens lekker een voetbalwedstrijd te verzieken zo lijkt het wel. Ook Blom en in iets mindere maten Kuipers fluiten met regelmaat wedstrijden volledig dood. Ik snap niet zo goed waarom er volgers zijn die zo idolaat zijn van Kuipers, Kuipers is niets beter of consequenter dan Blom Nijhuis of van Boekel.
Waar het mij omgaat is dat Nijhuis niet bang is om door te laten gaan bij twijfel de rest en zeker ook Kuipers fluit echt voor elke scheet, niet zo gek dat we in Europa vooral in de duels aan alle kanten voorbij gelopen worden.
Het kampioenschap van Feyenoord deels toeschrijven aan scheidsrechter Kuipers is niet alleen kinderachtig maar getuigd ook van een enorm Calimero gedrag. Ik dacht dat alleen die droeftoeter van een Sjaak Swart zo simpel was, blijkbaar niet dus.

18 december 2017 om 12:57

"het gaat er niet om dat Nijhuis geen fouten maakt dat maken ze allemaal."

Exact maar mijn punt is dat Nijhuis de meeste fouten maakt van allemaal. Waarom denk je dat ze hem geen CL meer laten fluiten? Je zegt dat het niet gek is dat wij in Europa aan alle kanten worden voorbij gelopen maar zelfs de Engelse moeten niets van hem en zijn manier van fluiten hebben, vraag het de Everton supporters maar.

Kuipers is veel maar dan ook veel meer consequent. Aan hem weet je tenminste wat je hebt als voetballer zijnde.

Je laatste alinea ga ik niet eens op in wat een in en in triest stukje is dat zeg. En medegebruikers Calimero noemen is een twee dagen ban. Niet handig van je om dat te zeggen. Maarja dat zegt voldoende.

18 december 2017 om 18:38

Of een scheidsrechter CL fluit zegt niet veel. De KNVB bepaalt we ze aanstellen voor welke lijst. Jij vindt Kuipers een topper ik iets minder ik vind Nijhuis beter jij wat minder. Het blijft een kwestie van voorkeur ik hou van stevige duels en. tempo in een wedstrijd jij waarschijnlijk wat minder. Ik noem niemand Calimero. Goed lezen. Het quasi tussen neus en lippen door menen te zeggen dat het door Nijhuis komt dat Feyenoord kampioen geworden is is het gedrag van een klein zwart kuikentje met een eierdopje op. Het gaat om het gedrag niet om de persoon, nuance waarde Surreal. 😉

Ben het niet vaak met Willem eens maar die Tapia die kan nog geen bal recht vooruit spelen en elke wedstrijd dat hij speelde had hij een beslissende negatieve fout..... behalve afgelopen weekend. Tja dat dan sommige mensen spreken van een superwedstrijd klopt dan wel als je er van uit gaat dat hij minimaal zorgt voor 1 tegengoal.

18 december 2017 om 09:11

Nog geen bal recht vooruit spelen? Tapia verliest inderdaad hier en daar de bal met diverse risico balletjes, maar Tapia is voetballend en opbouwend wel sterk hoor. En welke wedstrijden was hij de afgelopen pak 'm beet 8 tot 10 wedstrijden beslissend met een negatieve fout? Niet geheel toevallig verloren we de afgelopen 5 wedstrijden niet en was de goal van Veerman niet zijn fout.

Haha, Willem blaast weer graag even wat dingen op.. Tapia wordt door niemand als nieuw wereldwonder gezien, want we zien allemaal wel die foutjes die hij nog geregeld maakt. Maar daar tegenover staat inmiddels wel een Tapia vol vertrouwen nu hij eindelijk over langere periode mag spelen en doet het verdedigend echt voortreffelijk. In de opbouw hier en daar inderdaad nog wat risico balletjes, maar dat zit nog teveel in zijn spel opgesloten. Gaat er vanzelf wel uit.

18 december 2017 om 09:09

Dat laatste is nu net de vraag die maakt dat Tapia voor veel geld weg zal gaan of dat hij bij Feyenoord aan zijn top zit. Ik weet namelijk niet of dat er uit krijgt. Zijn potentie is duidelijk. Maar deze fouten zitten al jaren in zijn spel. Het moet er echt snel uit. In Nederland kom je er mee weg. In elke andere competitie niet meer.

18 december 2017 om 09:15

Ik zie die kleine foutjes wel uit zijn spel gaan als centrale verdediger. Tapia speelt met de week soberder en zoveel risico als hij er in het begin in legde zie je nu ook al niet meer terug. Je kan ook niet van de ene op de andere dag uit het niets die fouten eruit hebben. En niet te vergeten is het nog altijd een middenvelder.

Zo kennen we Willem, down-to-earth, echt Rotterdams, 'gewoon normaal doen'... en hij heeft volkomen gelijk. Er zijn genoeg verbeterpunten en het is zonde dat we de energie van afgelopen zondag niet in elke wedstrijd hadden kunnen gooien. Je mag echter met zoveel tegenslagen wel genieten als het een keertje meezit en we wel onze echte kwaliteit laten zien. Ik hoop (en denk) dat niemand bij feyenoord nu de polonaise zal lopen, maar Willem bedankt voor je scherpte ;-)

18 december 2017 om 11:32

@misha

Nee tuurlijk lopen we geen polonaise. Dat zou heel raar en misplaatst zijn.
Ik vind ook zeker niet dat we hier van mogen genieten, naja een klein beetje maar gewoon reeel blijven zoals Willem ook doet.
Anders wordt je lui en gemakzuchtig. Dit resultaat tegen een Sparta wat werkelijk waar geen enkele moeite deed om er ook maar een wedstrijd van te maken moeten we niet als iets geweldigs zien. Hier hadden ook clubs als Roda of Nac 5, 6, 7, 8-0 van kunnen winnen.
Tuurlijk is het lekker, maar we moeten er niet meer van denken natuurlijk.
Dus wat betreft de energie in de wedstrijd weet ik niet of we dat nou wel echt deden. Ja zo leek het natuurlijk, maar dat is altijd als je tegenstander fout op fout stapelt en de poorten wagenwijd open zet.

Ja 0-7 winnen is heel lekker en een van de grootste uitslagen van het seizoen, maar nee we hebben het lek nog lang niet boven. Dit Sparta was van erbarmelijk niveau. Nogmaals ook roda of Nac had hier gister lachend overheen gewalsd

Verder ben ik het inderdaad helemaal met je eens. Willem ziet het goed en er zijn idd meer dan genoeg verbeterpunten

18 december 2017 om 12:01

@datissjakie, wow, je bagetaliseerd de prestatie van gisteren nu wel heel erg. Maargoed we kennen je inmiddels. Sparta zag er niet goed uit bij sommige doelpunten, maar dat kwam ook wel volledig op het conto van Feyenoord, dat veel strijdlust en energie in de wedstrijd stak. En als je al 12 jaar niet hebt gewonnen in het kasteel en je weet dat dit de wedstrijd is van het jaar voor hun is, is deze 0-7 wel bijzonder. Hier wint roda of nac niet met zelfde cijfers, daar geloof ik echt niet in. Sparta maakte geen fouten, buiten die 1-0, maar Feyenoord had zoveel positiewisselingen dat Sparta er maar geen grip op kreeg.

Ik ben overigens wel benieuwd naar jouw objectieve blik over de verbeterpunten.

18 december 2017 om 12:26

12 jaar klinkt veel dramatischer dan het is natuurlijk. Zoals jij het stelt lijkt het heel erg. Je vergeet echter dat Sparta het merendeel van de jaren in de Jupiler gespeeld heeft (9 van de laatste 15 seizoenen of 6 van de 12 zo je wilt). Het klinkt dus een stuk dramatischer als jij het voorspiegelt. Ik vind dat je jezelf en daarmee ons als feyenoorders veel te klein wegzet.

Ja we speelden goed en creatief. Maar dat was echt niet geheel onze verdiensten. Ik vind niet dat we hiermee al tevreden moeten zijn. Het Sparta van gister, met alle respect nogmaals want het is een mooie club, maar het Sparta van gister was dramatisch en deed totaal geen moeite om er een wedstrijd van te maken. Niet eens om bij wijze van spreken met "maar"6-0 of 7-1 te verliezen.

Sparta legde ons geen strobreedte in de weg. Heel fijn, maar ook vertekenend, want we zijn er nog lang niet en moeten hier niet tevreden mee zijn.
Denk dat zelfs Excelsior Maassluis gister kans had gemaakt haha

nogmaals 0-7 is even fijn na alle zeer slechte potjes, maar deze wedstrijd moeten we niet als de maat zien. Als je ziet hoe we hiervoor telkens speelde lijkt de uitslag van gister vooral te danken aan onze Spartaanse vrienden die werkelijk waar niets deden.

Als jij vindt dat Sparta top presteerde en deze wedstrijd zodoende van hoogstaand niveau was en heel knap dat we ondanks het sterke Sparta met 0-7 wisten te winnen omdat ons spel zo goed was dat zelfs dit sprankelende team er geen antwoord op had mag het. Maar ik zeg je: Sparta was bagger.

Dat ben je toch zeker wel met me eens?

18 december 2017 om 12:50

12 jaar of 6 jaar, als jouw club ajax bij utrecht wint (zoals vorig jaar) dan zijn ze daar ook heel blij mee. Verder herhaal je enkel wat je eerder zei en ik wil er geen welles nietes spelletje van maken. Sparta was niet goed, maar dat was voornamelijk de verdienste van Feyenoord vind ik.

Maar wat mag er beter aan het spel dan? Of kijk je nooit naar Feyenoord?

18 december 2017 om 13:46

Daar gaat ie weer hoor.... Wordt je nou nooit eens moe van jezelf?
Elke keer dat trieste gedoe van jouw club dit dat...

Ik denk dat er meer dan genoeg dingen beter kunnen. Lijkt me ook niet zo gek als we vijfde staan.
Ik denk vooral aan afvallende ballen, een middenveld die niet zo eager oogt als vorig seizoen (wat dan weer een topseizoen was toegegeven, maar je hoopt op een stijgende lijn en niet op stagnatie). Als je ziet hoe er ook goals weggegeven zijn en we vaak weinig creativiteit en diepgang hebben. De communicatie onderling etc. Zat dingen die wat mij betreft verbeterd kunnen worden. Wat zeg ik? Moeten worden!

Nogmaals je mag andere opvattingen hebben, we zijn gelukkig niet allemaal hetzelfde, maar ik ben (nog) niet tevreden over onze perfomance dit jaar. En of een potje tegen Sparta, die zich als kanonnenvoer liet behandelen, betekend dat het lek boven is. Ik denk van niet. Ik denk dat we realistisch moeten zijn en niet onszelf rijk moeten rekenen na een Spartaanse offday.

Nogmaals, heerlijk dat we weer een keer hebben kunnen juichen. Maar aangezien dit momenteel meer uitzondering dan regel is vraag ik me af of dit betekend dat we echt goed bezig zijn. Als je 4 dagen eerder ons potje tegen Heerenveen zag, durf ik te stellen dat we echt nog niet superieur zijn

18 december 2017 om 22:19

Zijn we het eindelijk eens eens over 'ons' cluppie, ik miste ook de diepgang (al bedoel ik daarmee vooral het wisseln van positie en het doorbewegen). Dat ging tegen Sparta heel goed. Maar dat is ook het enige wat we missen, buiten vertrouwen. We hebben dit seizoen nog geen 3 wedstrijden met dezelfde verdediging achter elkaar gespeeld in de ED. Maar desondanks de minste tegendoelpunten, dat zegt iig erg veel en heb daarom ook veel vertrouwen in de tweede seizoenshelft. Ik hoop jij ook ;-)

Haha heerlijke reactie van willem van hanegem. En hij heeft gelijk. Tapia heeft al meer tegendoelpunten en 100% kansen tegen gecreëerd dan sommige verdedigers in hun hele carriere. Heeft de jongen potentie? Wellicht. Doet het voor zijn leeftijd en wat je mag afzetten tegen anderen van zijn leeftijd matig. Geen hoogvlieger

18 december 2017 om 09:43

Feyenoord is geloof ik niet jouw ploeg.

18 december 2017 om 10:06

Hij overdrijft wel een beetje maar tegen Sparta ook maakt ie na 25 seconden een fout waardoor je 1-0 achter had kunnen staan.. Tapia begint wel steeds beter te spelen, zoals de gehele achterhoede eigelijk wel, Jones oogt nu ook wat meer zeker dan pakweg 2 weken geleden

18 december 2017 om 10:08

Klopt. Maar het surrealisme waarmee deze jongen zelf heeft gesproken de laatste tijd plus zijn spel zeggen genoeg. Slecht zelfbeeld. Wennen aan de eredivisie is niet nodig gezien zijn tijd bij twente. Desondanks ontwikkelt hij zich nauwelijks. Ik geef hem mee dat hij van positie is veranderd. Maar wees eens eerlijk. Als iedereen bij feyenoord fit is speelt hij dan wekelijks in de basis?

18 december 2017 om 10:33

ik vind Tapia zich juist sterk ontwikkelen. Het is eigenlijk voor het eerst dat hij over langere tijd in de basis staat en het gemak en de naïviteit die hij in het begin had, is er vrijwel uit. Natuurlijk hier en daar nog wat risico balletjes, maar Tapia is verdedigend ook stabiel nu.

Ik ben nu sowieso wel benieuwd of Botteghin en van der Heijden terugkeren in de basis als ze fit zijn. Van Beek en ook Tapia doen het erg goed samen.

18 december 2017 om 10:39

Tegen psv ajaz az en utrecht staat feyenoord door zo'n fout binnen een minuut achter normaal. Tegen napoli was een soortgelijke actie. Met een twist willen uitverdedigen en toen pats deksel op de neus. Botteghin is meer een pure verdediger. Dan zal tapia als stand in voor el ahmadi gaan fungeren. En wil je een vergelijking maken kijk dan naar andere middenvelders die tot verdediger zijn omgevormd. De passing moet goed zijn. Die mist hij een beetje.

18 december 2017 om 10:49

Zoals ik al zei; die naïviteit in het begin is er nu vrijwel uit. Zo'n pirouette als tegen Napoli-uit doet hij niet meer en is hij nu veel soberder. Natuurlijk is Botteghin een pure verdediger; dat is zijn kracht en daadwerkelijke positie. Tapia vult het als middenvelder vooralsnog gewoon vrij sterk in.

En over zijn passing; die is gewoon goed. Ja, een a twee ballen zullen verkeerd en met risico gegeven worden, maar met zijn rust en passing voetbalt hij zichzelf vaak uit de problemen. Maargoed; zo kun je alles naar beneden praten als je alleen het negatieve ziet.

18 december 2017 om 10:29

Willem is weer lekker zuur op gestaan, even een glaasje van de zuiverste azijn naar binnen laten glijden om vervolgens allerlei onwaarheden de wereld in te slingeren. Tapia vervangt Bottegin naar behoren hij heeft meer voetballend vermogen maar is verdedigend wat minder wat niet raar is voor een speler die van nature een middenvelder is. Willem beweert dat er gesuggereerd wordt dat Tapia een wereldwonder zou zijn, wederom leugens van van Hanegem. Ik heb werkelijk niemand horen verkondigen dat Tapia een wereldwonder is. Tapia doet het naar behoren is voetballend uitstekend maar mag een stuk constanter worden en minder risico nemen.
Ach Willem is nog steeds erg zuur omdat Feyenoord hem niet nodig heeft maar waarom hij dan met regelmaat pure leugens de ether in slingert is mij een raadsel. Het zou Willem sieren als hij zich gewoon bij de feiten hield en niet in z'n eigen fantasie wereld zou leven.

Danny "altijd foutloos" Makkelie heeft als enige recht van spreken, toch?

De meesten zijn nu lovend en zien potentie, maar alleen omdat zijn slordigheden nog niet afgestraft worden. Ik vind dat hij voor de eredivisie prima is maar hij heeft soms zulk dom balverlies... In Nederland is het niveau dusdanig laag dat hij het kan herstellen, elders zou hij voor het blok gaan. Maar goed, ervaring zou hem goed kunnen doen als het die slordigheid wegneemt.

Tapia en ook Frenkie de Jong doen best wel exotische dingen, vanaf hun defensieve positie. Dat kan hachelijke situatie opleveren ja. Tapia passt wel eens naar de verkeerde kleur. Of wil net iets te mooi uitverdedigen. Frenkie wil zijn dribbels ook wel te ver doorvoeren soms en tegenstanders gaan m komende tijd meer en meer voor de voeten lopen. Maar het getuigt van lef en als het lukt, dan kom je met heel wat minder slagen dat eeuwig gebrei tot op de vijandelijke helft. En dat is leuk om te zien.

Ik geef er de voorkeur aan, boven "het middenveld in dribbelen en dan breedte passje terug" zoals mijn goede vriend Isimat nogal eens doet

pff als je er dan perse een revelatie moet uithalen dan is dat St Juste wel. Wat een snelheid en opkomende kwaliteiten. Dit had ik niet achter die jongen gezocht. Vind Tapia een matige voetballer met een veels te lage handelings snelheid waardoor die nooit een goeie middenvelder zal worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV1518
2.Ajax1313
5.AZ87
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

11 fans
Middenvelder, 23 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Feyenoord 1 0 0 0
2017/2018 Feyenoord 15 1 1 0
2016/2017 Feyenoord 8 1 1 0
2015/2016 Feyenoord 3 0 0 0
2015/2016 FC Twente 14 1 2 0
Laatste voetbalnieuws

Update: Blessure Jörgensen valt mee: ‘Het ziet er niet ernstig uit’

Nicolai Jörgensen is dinsdag opnieuw geblesseerd geraakt in een oefenwedstrijd van Feyenoord. De Deense spits speelde mee in de oefenwedstrijd tegen Jong Feyenoord en heeft volgens RTV Rijnmond een blessure aan...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 19 september
Het is aannemelijk dat Lucas Paqueta in januari de oversteek naar Europa gaat maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren