PEC Zwolle gaat aanvaller belonen: ‘We hadden nauwelijks budget’

Vrijdag, 15 december 2017 om

Terell Ondaan tekende een dag voor het verstrijken van de deadline een contract voor één seizoen bij PEC Zwolle en gaat binnenkort een verbeterde verbintenis signeren. Technisch directeur Gerard Nijkamp geeft tegenover De Stentor aan dat hij de 24-jarige aanvaller wil belonen voor zijn prestaties.

“We hadden nauwelijks budget toen we hem haalden en zijn destijds een klein contract voor een jaar overeengekomen. Nu voeren we gesprekken om dat op te waarderen en om hem voor langere tijd vast te leggen. Die gesprekken verlopen goed en ik denk ook dat we daar op korte termijn uit gaan komen”, aldus Nijkamp.

Ondaan zegt de onderhandelingen over te laten aan zijn broer annex zaakwaarnemer en dat geld voor hem ‘geen prioriteit’ heeft: “Nu ben ik weer topfit en ik heb twee prachtige kinderen. Ik ben daarom altijd happy, ook omdat ik weet dat er mensen zijn die vechten voor een stukje brood.” Ondaan speelde eerder voor onder meer Excelsior en Willem II.


Poll

Zou jij Terell Ondaan in de basis zetten bij PEC Zwolle?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

8 reacties (laatste reactie door a28zesletters)

Geld maakt niet gelukkig, het zorgt er alleen voor dat je bepaalde zaken los kan laten in het leven. Mooi dat er mensen zijn die zo bescheiden kunnen leven. Weten dat je zelf niet mag klagen omdat wij elke avond aan een bord groente, aardappels en vlees zitten, terwijl andere mensen inderdaad vechten om een stukje brood. Ikzelf kan dat niet, ben er zeer bewust van dat de wereld scheef verdeeld Is, maar tegelijkertijd gooi ik ook gewoon eten weg waar ik geen trek in heb. Mooi om te zien dat er mensen zijn die hun ogen wel open hebben.

Kijk daar moeten we er meer van hebben. Hij is happy dat die lekker kan voetballen en er zijn voor zijn gezin, wat wil ke eigenlijk nog meer. Respect.

16 december 2017 om 08:35

Wederom heerlijk dit. Zulke jongens, in een ander artikel doet Guus Til soortgelijke uitspraken, zorgen ervoor dat de kloof tussen voetballers en publiek niet nog groter wordt dan het nu al is. Onbegrijpelijk overigens dat hij een free agent was. Bij Telstar kon je al zijn dat er bovenmatig talent in deze jongen zat.

16 december 2017 om 10:21

Is het raar dat ik een vermoeden heb dat deze jongens op een bepaalde nuchtere manier worden 'opgevoed' door AZ? Terrel Ondaan is namelijk een jeugdproduct van AZ die nu via een omweg komt bovendrijven, een bovenmatig talent met een nuchtere eerlijke blik op de wereld.

16 december 2017 om 11:58

Denk dat het de Alkmaarse nuchterheid is en de heersende mentaliteit in noord-Holland-noord. Wijkt toch wat af van de Amsterdamse mentaliteit.

Zwaar onderschatte speler! Had hem 2 seizoenen geleden al graag bij ADO willen zien

En bij Willem II ging hij weg omdat hij vond dat hij meer moest verdienen en hogerop kon. Vervolgens wilde alleen Excelsior hem en ik geloof echt niet dat die beter betalen dan Willem II op dat moment deed. Heb een paar keer genoten van zijn spel, vooral voor zijn blessure. Qua persoonlijkheid vind ik het een raar mannetje.

Leuke speler, werkt hard, goeie breedte versterking. Maar PEC heeft toch echt een betere spits nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PEC Zwolle

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
13.FC Emmen15-12
15.PEC Zwolle13-12
16.VVV-Venlo12-25
17.ADO Den Haag11-13
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. JohnsenAanvaller141
L. ThyAanvaller143
V. van CrooijAanvaller80
J. WestermanAanvaller40
M. van DuinenAanvaller10
X. MousKeeper130
E. SpijodicKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina PEC Zwolle.

13 fans
Aanvaller, 26 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 6 december
Atlético Madrid schaart zich in het rijtje clubs met interesse in Timo Werner. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren