wk2018

Update: Schorsing Vreven blijft ook na hoger beroep gehandhaafd

Woensdag, 17 januari 2018 om 10:35

Stijn Vreven moet vrezen voor een schorsing. De coach van NAC Breda werd na afloop van het verloren duel (1-2) met FC Twente nog officieel weggestuurd door scheidsrechter Siemen Mulder nadat hij verhaal ging halen bij de arbiter. Vreven was ook geruime tijd na afloop van het duel nog niet bedaard.

“Moet ik alles opnoemen wat de scheidsrechter vandaag verkeerd heeft gedaan? Het sloeg helemaal nergens op. Bij die eerste goal zag iedereen dat er een duidelijke duwfout aan voorafging. Vervolgens krijgen wij ook nog eens geen penalty, terwijl ze hem bijna klemvast hebben. Spelen tegen twaalf man is altijd lastig”, haalde een woedende Vreven uit bij FOX Sports.

WOW! ?? Oussama Assaidi 'Official Page' kan het ook zonder de hulp van Nigel Bertrams! Wat een SCHITTEREND doelpunt! ??

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 12 december 2017

Volgens de Belgische coach is er geen discussie over mogelijk dat Mulder tegen zijn ploeg floot en heeft NAC daardoor de wedstrijd verloren: “Wij waren de veel betere ploeg, kregen de betere kansen en voetbalden beter, maar de scheidsrechter pakt ons gewoon goals af door niet goed op te treden bij bepalende momenten.”

Vreven steekt met de opmerking dat zijn ploeg de wedstrijd nooit had mogen verliezen en genoeg kansen had gecreëerd de hand nog enigszins in eigen boezem, maar meldde zich na de wedstrijd toch bij de scheidsrechter om zijn onvrede te laten blijken: “Ik heb hem gezegd dat ik het heel raar vond dat heel het stadion die duwfout zag bij de eerste goal, behalve hij. En ik heb gezegd dat ik het heel raar vond dat hij die strafschop niet zag, terwijl zelfs de vierde man ook aangaf dat het een strafschop was.”

Update 13 december 17.22 uur - Vreven en NAC Breda leggen schikkingsvoorstel naast zich neer
Stijn Vreven en NAC Breda zijn niet akkoord gegaan met een schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal voor een schorsing van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. De trainer van de Noord-Brabanders werd dinsdag na afloop van het verloren duel (1-2) met FC Twente nog officieel weggestuurd door scheidsrechter Siemen Mulder nadat hij verhaal ging halen bij de arbiter. Volgens de aanklager maakte Vreven zich schuldig aan 'het meerdere malen op agressieve wijze in woord en gebaar te kennen geven het niet eens te zijn met een beslissing van de arbitrage'. De zaak wordt donderdag voorgelegd aan de tuchtcommissie.

Update 15 december 11.14 uur - Vreven na 'agressief' gedrag toch twee wedstrijden verbannen
De tuchtcommissie van de KNVB heeft Stijn Vreven veroordeeld tot een functieontzegging van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. De trainer van NAC Breda werd dinsdag na afloop van het verloren duel (1-2) met FC Twente nog officieel weggestuurd door scheidsrechter Siemen Mulder nadat hij verhaal ging halen bij de arbiter. Hij gaf op 'agressieve wijze in woord en gebaar' te kennen het oneens te zijn met een beslissing. De straf van de tuchtcommissie komt overeen met het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal, dat eerder opzij werd geschoven door NAC en Vreven.

Update 15 december 13.27 uur - Vreven kan door beroep tegen schorsing gewoon in dug-out plaatsnemen
NAC Breda is niet van plan om zich neer te leggen bij de schorsing van trainer Stijn Vreven. De tuchtcommissie legde de coach vrijdagochtend een sanctie van drie gemiste wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk op, maar de Brabanders gaan tegen die straf in beroep. Doordat het beroep van de zaak waarschijnlijk pas in januari dient, kan Vreven de aankomende wedstrijden gewoon plaatsnemen op de bank, zo laat de club via de officiële kanalen weten.

Update 17 januari 10.35 uur - Schorsing Vreven blijft ook na hoger beroep gehandhaafd\
Stijn Vreven heeft ook in hoger beroep een schorsing van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk, ontvangen. De KNVB meldt via officiële kanalen dat de commissie van beroep het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal en de uitspraak van de tuchtcommissie overneemt. Daarbij speelt mee dat de Belgische oefenmeester eerder dit seizoen al een wedstrijd geschorst was, nadat hij in het duel tussen NAC Breda en Heracles Almelo naar de tribune verwezen werd.


Poll

Ben jij het eens met de kritiek van Stijn Vreven?


Gerelateerd

49 reacties (laatste reactie door inzekerezin)

Ik kan me niet voorstellen dat deze trainer nog veel krediet heeft in Breda

13 december 2017 om 07:23

Waarom niet? NAC staat niet heel hoog maar het spel is an sich prima. Daarnaast past Vreven als trainer uitstekend bij een club als NAC dus ik zie echt niet in waarom hij weinig kredit zou hebben.

13 december 2017 om 17:36

Gisteren was het spel anders van beide partijen niet om aan te zien. Als je zo slecht kunt spelen, sta je gewoon terecht bij de laatste 3-4 plekken. Vreven staat bekend om zijn temperament en het is niet fijn voor een club als hij dat regelmatig niet kan bedwingen. Ik zie zo'n mentaliteit liever bij spelers dan bij een coach, al dien je je altijd te gedragen tegenover de arbitrage, ongeacht de wedstrijd.

Op 25 november wegestuurd, op 13 december wegestuurd. Denk dat de Knvb deze man maar eens een behoorlijke tijd moet schorsen. Wat een figuur, als een trainer zich zo gedraagd, wat verwacht hij dan van zijn spelers. Zijn spelers hebben al 38 keer geel en een keer rood gepakt tot nu toe. Als dat zo doorgaat, spelen ze straks regelmatig met jeugdspelers omdat de rest geschorst is. Maar toch klaagt hij dat hij zijn spelers veel te lief vind.

Leuke citaat van Vreven van verleden week:

'Ik heb niemand uit mijn ploeg, werkelijk niet een individu, ooit zien tijdrekken. Ik zeg vaak: Er is hier maar een dief, een gangster, en dat is de trainer zelf. Ik ben de enige die toegeeft dat ik weleens oneerlijk wil winnen.'

En dan gewoon doodleuk gaan klagen over dat anderen in zijn ogen niet eerlijk zijn. Iets met boter op het hoofd

13 december 2017 om 00:15

Vreven mag dan misschien 'rustig' zijn in vergelijking met zijn tijd als speler, maar als trainer kan dit gewoon niet. Daarnaast brengt hij de mentaliteit die hij had over op de selectie en dat is te zien in het aantal kaarten. Ik denk dat als je zo'n man trainer laat worden in de Schotse League of in de Championship, hij misschien nog van betekenis kan zijn, maar daar houdt het wel mee op.

15 december 2017 om 13:35

En niet alleen betreft de selectie maar je bent ook een voorbeeld voor de jeugd en wellicht ook voor veel amateurcoaches. Het blijft me verbazen hoe coaches en spelers zich kunnen misdragen en dat dit op het moment van "goede/redelijke prestaties" altijd vrij makkelijk gerelativeerd wordt. En het dan raar vinden dat op de amateurvelden wekelijks mensen verrot gescholden worden of erger.

Als hij gelijk heeft, heeft hij gelijk. Iedereen kon zien dat de scheids fout zat in beide situatie’s. Maar een scheids en kritiek is altij een slappe koort. Scheidsrechters worden, in mijn ogen, veel te hard beschermd door hun voetbalbond. In elk land!!! Maar die mannen maken ook fouten!! Vreven heeft hier, in mijn ogen, helemaal gelijk! Maar zo’n manne met een fluit, of vlag, daar mag je niets over zeggen!! Ik zeg u, wees kritischer voor het scheidsrechterlijke trio (of vier of vijf), als voetbalbond zijnde, en deze mensen gaan ook beter presteren.

13 december 2017 om 00:40

Of hij gelijk heeft betwijfel ik Twente had ook een penalty kunnen krijgen. Het gaat meer om de manier waarop hij verhaal gaat halen na zo'n wedstrijd ik begrijp dat deze wedstrijden van levensbelang zijn voor zijn carrière en Nac maar hij gaat als een idioot voor die scheids staan schreeuwen. Hij ziet er toch al zo raar uit en zeker als hij boos is dan lijkt hij nogal op een griezel.

13 december 2017 om 07:29

Je betwijfelt of jij gelijk heeft omdat Twente ook een penalty had moeten hebben??? Dat staat toch los van elkaar? Hij heeft bij beide punten volledig gelijk en de scheids heeft inderdaad een penalty voor Twente over het hoofd gezien, Maar heeft dat ruimschoots gecompenseerd.

13 december 2017 om 08:25

Ik vind het zelf redelijk dom om over die eerste goal te gaan zeuren dat is een overduidelijke blunder daarnaast moet die duwfout wel lang voor die goal zijn gebeurd want je kan hem in de samenvatting niet eens zien. Het eerste strafschopmoment is geen strafschop hij had zijn arm gewoon tegen zijn lichaam. Bij het 2e strafschopmoment moet hij wel op de stip. Deze man doet met alsof ze door de scheids verloren hebben maar dat is gewoon niet zo.

13 december 2017 om 09:12

Die tweede is inderdaad een penalty. Net als bij Heracles uit in de laatste minuut (2-1 verlies) en net als de penaltysituatie bij VVV uit (0-0 eindstand). Bij Feyenoord win je uiteindelijk wel maar ook daar had je een penalty moeten krijgen bij een 0-1 stand en 5 minuten later krijgt Feyenoord er een wat niks is. Al met al zijn er al best veel momenten geweest waar we een strafschop hadden moeten krijgen die we niet kregen. En natuurlijk moet die penalty er dan nog maar in maar het had zo al 4 punten kunnen schelen. Ze zeggen over een heel seizoen trekt het allemaal wel recht maar momenteel hebben we het geluk nog niet aan onze zijde en dan snap ik de frustraties vanuit Vreven en consorten. Al is de manier van uiten bij Vreven absoluut niet goed en vooral niet handig aangezien scheidsrechters ook dingen onthouden.

13 december 2017 om 10:59

Twente had ook een penalty moeten hebben maar buiten dat is hij de reden dat ik NAC een minder mooie club vond als dat ze eerst waren

13 december 2017 om 00:54

Een scheidsrechter kan onmogelijk ruim 90 minuten foutloos fluiten. Daarnaast staan er in de spelregels veel richtlijnen, maar dat alles wel ter interpretatie van de scheidsrechter is. Vooral bij wel of geen strafbaar hands hebben scheidsrechters het dan dus heel lastig. De handsbal van NAC leek mij een duidelijke penalty. De twee handsballen van Twente waren al een stuk discutabeler, maar vooruit zou NAC ook een pingel mogen krijgen.

Verder vraag ik mij altijd af wat trainers/spelers nou precies willen met kritiek op scheidsrechters. Zo dramatisch fluiten scheidsrechters helemaal niet. Als je alle verkeerde beslissingen afzet tegen de verkeerde beslissingen van spelers dan zou ik wel weten waar ik mij als trainer meer zorgen om zou maken. Een keeper die niet in staat is om een simpel schot te keren en vervolgens een speler het ziekenhuis in schopt bijvoorbeeld. Je hoort een scheidsrechter toch ook geen kritiek leveren op die spelers als ze weer eens een blunder maken?

13 december 2017 om 01:03

Het gaat om de bewoordingen en de manier waarop. Zeggen dat je het wel of geen penalty vond, dat is geen enkel probleem en dar zal niemand moeilijk over doen. Maar gaan schreeuwen tegen de scheidsrechter en hem betichten van partijdigheid, dat is iets heel anders.

13 december 2017 om 07:02

Ooit zelf wel eens een wedstrijd gefloten op behoorlijk niveau? Dan weet je dus dat je als scheidsrechter niet alles kunt zien. Denk dat Vreven is goed in de spiegel moet kijken. NAC heeft een selectie dat niet meer is dan een veredeld jeugdteam van manchester city met daarbij een aantal matige spelers. Verreweg de minste selectie van het land. Als je als club geen beleid kunt maken moet je ook op het veld geen prestaties verwachten. Vreven probeert het nu over een andere boeg te gooien door een jullie tegen ons te creeeren. Maar zijn keeper gaat gewoon twee keer gruwelijk in de fout. Veel erger dan de scheids deed.

13 december 2017 om 07:30

Juist als je de slechtste selectie van het land hebt, moet je snappen dat zulke momenten het verschil maken tussen erin blijven of degraderen. Logisch dan toch dat hij zich zo opwindt.

13 december 2017 om 07:42

@100%
Waarom hoorde ik je vorige week (handsbal op de doellijn Veltman) of afgelopen zaterdag (neerhalen van Twente speler in strafschopgebied) niet over blijven of degraderen?
Twente stond toen er net zo slecht of zelfs slechter voor dan Nac.
Ook had Twente als eerste gisteren een pingel moeten hebben en had je misschien een hele andere wedstrijd gehad.
Misschien wel met een beter of zelfde resultaat voor Nac. Misschien wel een hogere nederlaag.

13 december 2017 om 08:43

Volgens mij moet je mijn opmerkingen nog eens lezen. Ik ben toch ook niet degene die naar de scheids is gegaan of zegt wat Vreven zegt?? Ik snap dat hij zich zo opwindt juist omdat hij de punten hard nodig heeft. Als Verbeek vorige week commentaar had gehad, had ik daar ook begrip voor....

13 december 2017 om 08:56

@meijer
Oke, heb ik het verkeerd begrepen.
Dacht dat je (alleen) voor Vreven opkwam.

13 december 2017 om 09:26

@lucky
Was die handsbal op de lijn van Veltman met 10 of 11 Twentenaren in het veld, want naar mijn mening was Hooiveld op dat moment al weggestuurd voor een overtreding die de carrière van Kluivert had kunnen beëindigen .
Want je zegt nu dat als de bal voor Twente tegen NAC de stip op gaat je een andere wedstrijd zou krijgen, maar dat gold in Enschede tegen Ajax ook wanneer Hooiveld zijn biezen mocht pakken. Wellicht dat Ajax de wedstrijd dan had gewonnen, maar het doet er niet meer toe. Het is gegaan zoals het is gegaan met een record aan dwalingen van Higler, maar met de neutrale supporter (en gezien het scoreverloop ook de thuissupporters) als grote winnaar, want het was een geweldige pot om te zien. De week erna werden we tegen PSV gecompenseerd.

18 december 2017 om 12:58

@desteek
Sorry voor mijn (ver)late reactie maar had een korte ban.

Is een andere vergelijking.
Een man minder is niet gelijk resultaat gericht.
Soms kunnen ze met 10 man meer dan met elf

Maar een penalty, mits die erin gaat, geeft je wel een voorsprong.
En Nac is nu niet zo'n grote ploeg om dat maar eventjes recht te zetten.

Maar in principe heb je wel gelijk hoor

13 december 2017 om 18:51

Zolang voetballers er alles aan doen om de scheids te misleiden, zoals met sterfscenes om meteen daarna weer te kunnen sprinten, is kritiek niet terecht. Scheidsrechters maken fouten, maar teams moeten het vooral bij zichzelf zoeken.

ach man, twente moest ook nog een penalty hebben. kijk naat je eigen spel. wat een draak van een wedstrijd zeg. twente mag ook serieus vrezen voor degradatie en heel erg blij zijn met assaidi.

Als trainer zo verhaal halen bij de scheidsrechter slaat gewoon nergens op en heeft ook geen enkel nut. De Knvb zal ook wel rekening houden met zijn eerdere wangedrag.

Natuurlijk had NAC een penalty moeten krijgen, maar Twente had ook overduidelijk een penalty moeten hebben. Stellen dat je tegen twaalf man speelt slaat sowieso nergens op en kan gewoon echt niet voor een coach die hoort na te denken over wat hij in de media roept.

Of hij met zijn voorbeelden gelijk heeft of niet maakt helemaal niks uit. Hij moet gewoon respectvol blijven tegen de arbiter. Hij mag, op een normale manier, zijn ongenoegen uiten, maar in het voetbal staat een scheidsrechter al veel te veel. Ook wat er van de tribunes komt.
Voetbal is zo veel sneller geworden in de laatste 50 jaar maar de ontwikkeling voor de arbitrage zijn vrij wel stil blijven staan. Waarom hebben we maar 1 scheidsrechter en niet 2 zoals bij zoveel andere sporten. Oké voetbal is redelijk traag, maar alsnog zou dat helpen. Waarom is doellijntechnologie nog geen standaard en wordt er nog altijd moeilijk gedaan over videoref. En het zijn de clubs zelf die dit tegen houden.
Scheidsrechters moeten sowieso veel harder gaan optreden tegen zeurende spelers. Al in de jeugd. Je moet leren respect te hebben voor de arbitrage.

13 december 2017 om 06:51

En dan nog meer van die arrogante, nare figuren als Nijhuis opleiden die zichzelf belangrijker vinden dan de wedstrijd omdat hij door bepaalde media wel erg overdreven wordt opgehemeld.. Mannelijk voetbal ben ik zeker voor maar nooit meer ergens voor fluiten is echt bullshit, overtreding is overtreding ook als je een record niet fluiten kan pakken.. Moet ik er wel bij zeggen dat Higler de laatste tijd wel erg slecht fluit, die zit weer op ze oude niveau nadat het de goede kant op leek te gaan

13 december 2017 om 08:05

Higler was in Enschede echt drama, die vergat Veldman / Neres / Hooiveld eraf te sturen, dat ben ik met je eens! Blom was afgelopen zondag tijdens Ajax PSV ook weer bezig, had hij ...daar is ie weer....veldman met een elleboog eraf meoten sturen? Scheidsrechters zijn op het moment niet best en fluiten vaak in het voordeel van de "grote" 3. Vind Nijhuis nog steeds 1 van de betere samen met Kuipers, tijd dat ze ook eens bij ons komen fluiten.

13 december 2017 om 19:11

Ik vond Nijhuis een verademing tov deze man...

13 december 2017 om 20:26

zeker Veldman, wat een zuiger is dat zeg. Deelt veel uit, maar incasseert niets.
Schandalig dat hij mocht blijven staan in het veld in de kraker van de eredivisie.
Wel mooi dat het gat is verkleint voor de spanning in de competitie.
Maar die Veldman, hoort echt eens terecht te worden verwezen voor zijn laffe daden. Eng mannetje.

NAC en Vreven maken het zichzelf moeilijk. Hoe kan je in Godsnaam zo'n grabbelaar in het doel zetten. Dan speel jezelf de wedstrijd met 10 man.

Haha, zijn wildste haren mogen dan misschien zijn gekortwiekt, de aard van het beestje verandert nooit. Hij lijkt me totaal ongeschikt als trainer, maar het is wel een vermakelijke dorpsgek.

Lekker 10 weken schorsen die gek. De scheids floot idd slecht, maar dat was aan beide kanten. Vreven heeft geen manieren. Onbegrijpelijk dat de directie van az hem aangesteld heeft. Zegt eigenlijk heel veel over de fatsoensnormen van deze directie. Ik zou mij schamen voor zijn gedrag

13 december 2017 om 09:21

Wat bedoel je precies met AZ

Wel mooi ook in het interview met de NOS dat Vreven begint met 'dat het geen zin heeft om over de scheids te beginnen', om vervolgens vier minuten te lang een retirade tegen de scheids te voeren. Ik lag in een scheur toen ik dat interview zag.

Kerel was de hele wedstrijd bezig de scheids te intimideren, met elke beslissing was hij het oneens. Voor rust had de scheids hem zo op de stip kunnen leggen voor Twente, in de laatste minuut voor Nac. Voor de rest was het aan beide kanten net over het randje, maar ja dat hoort bij dit soort duels. Buiten de 2 handsballen viel het nog wel mee met de scheids, ik heb ze slechter gezien dit seizoen. Vreven wordt voor de zoveelste keer geschorst, dat zegt al genoeg over de geloofwaardigheid van deze man, snap ook niet dat je als voetbalclub zo'n mafkees langs de lijn wil hebben, hij coacht zoals hij zelf voetbalde zullen we maar zeggen.

Vreven moet zich gewoon gedragen ten opzichte van de scheidsrechter. Als trainer moet je daarboven kunnen staan. Kritiek na afloop moet kunnen, al doet de Knvb daar altijd heel krampachtig over.

De arbitrage was verschrikkelijk slecht. Als je 2 penalty's en een beslissende duwfout (was trouwens bij de tweede goal, niet de eerste) niet ziet met zijn vieren, dan zou je deze heren als Knvb nooit meer aan moeten stellen. Zeker die duwfout, daar stond Mulder bovenop.

Ook het moment van affluiten was schandalig. Nog nooit zoiets gezien.

13 december 2017 om 13:30

Waarom was het moment van affluiten zo schandalig? De blessuretijd was verstreken en de vrije trap was voor Twente. Als hij meteen na de vrije trap van Twente had gefloten dan was er niets aan de hand geweest?

13 december 2017 om 17:28

Nee, hij had meteen af moeten fluiten. Want blijkbaar waren de 4 minuten blessuretijd voorbij toen Bertrams die overtreding maakte. Daarna is er immers niet meer gevoetbald en floot ie ineens af.

13 december 2017 om 22:25

Dat had gekund, ik zie alleen niet in waarom het schandalig is dat hij dit niet heeft gedaan

15 december 2017 om 11:24

Duwfout??? Ja die was er misschien, maar goed dan kan je daarom wel 1 minuut later wat beter verdedigen of mag er dan nog steeds terug worden gekeken naar die duwfout? En het was ligt maar Thesker werd ook licht geduwd bij een misschien handsbal want het verschil is dat hij volledig voor de bal met arm langs zijn lichaam de bal probeerde te pakken. Korte die in de muur stond nam het risico door weg te springen voor de bal, hands te maken.

15 december 2017 om 13:57

Ik zeg ook niet dat ze niet beter moeten verdedigen. Ik zeg dat de scheidsrechter zeker 3 beslissende momenten niet goed heeft beoordeeld (waaronder dus ook de pingel voor Twente). Dus hij floot een slechte wedstrijd. Hetgeen me niet verbaast, want ook in de eerste divisie hebben we deze man al vaker als leidsman gehad en toen was het ook al niks.

Een drukte maker 1e klas laat hij eerst zijn ploeg maar eens op de rit krijgen het ligt bij hem altijd aan een ander

Zo'n schorsing van een trainer is ook een wassen neus. Hij kan gewoon training geven en zaterdag zit ie op de tribune vlak achter Penders en kan ie doorgeven wat er moet gebeuren.

Knvb moet ook niet zo flauw doen en gewoon toegeven dat die Mulder een slechte wedstrijd heeft gefloten, maar dat dat kan gebeuren. En klaar.

Ik kijk hiervan niet op. Als speler was hij al gek met schandalige overtredingen. Hij is du gewoon niet verandert in al die jaren.

Wanneer komt die Videoref nu eens ? Maar ja,dan kunnen we niet meer praten over de genomen beslissingen.

Het was soms al een gek, toen hij voetbalde. Is zijn streken nog niet verleerd.
Deze man moet eens hard aangepakt worden, schande voor het trainersgilde.
Vindt het nog magertjes, niet de 1ste keer. Het ligt overal aan, nooit aan hem of het team zelf.

In plaats van spijtbetuiging voor de schandalige overtreding, ....... nee eng mannetje.
Straf te mild

15 december 2017 om 14:18

Dat is niet waar, Hij is juist altijd degene die zelf het boetekleed aantrekt voor magere prestaties. In dit geval verwoord ie wat een kleine 19.000 toeschouwers (met geel zwarte voorkeur weliswaar) ook vonden, een slechte prestatie van het arbitrale kwartet.

Logisch dat die straf blijft staan. Ze vallen elkaar niet af daar in Zeist.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NAC Breda

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
13.Willem II37-13
14.NAC Breda34-16
15.VVV-Venlo34-19
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Karol MetsVerdediger10
Pablo Mari VillarVerdediger10
Menno KochVerdediger10
Arno VerschuerenMiddenvelder10
Mounir El AllouchiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina NAC Breda.

België
0 fans
Coach, 44 jaar

In de wandelgangen

Maandag 16 juli
Jürgen Klopp en Liverpool hebben de knoop doorgehakt over de keeperspositie. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren