‘Verbeek wilde oude bekende uit Duitsland naar FC Twente halen’

Dinsdag, 12 december 2017 om

Selim Gündüz geniet belangstelling van FC Twente, zo meldt BILD dinsdag. Volgens de Duitse krant voelt Gertjan Verbeek er veel voor om de vleugelaanvaller van VfL Bochum in januari aan te trekken. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij de club uit de 2. Bundesliga.

Verbeek stond tussen december 2014 en juli van dit jaar voor de selectie van Bochum en is sinds afgelopen maand trainer van FC Twente. De oefenmeester zou nog regelmatig contact hebben met de 23-jarige Duitser met Turkse roots, die onder de Nederlander redelijk veel speelminuten kreeg. Dit seizoen komt hij minder aan spelen toe.

VfL Bochum zou bereid zijn om in januari te praten over een transfer. Gündüz zelf ziet een nieuw avontuur ook wel zitten. "Ik wil meer spelen. We gaan kijken wat er in de komende weken gebeurt." De aanstelling van Verbeek in Enschede heeft nog geen effect gesorteerd: aan vijf wedstrijden hield men slechts een punt over en de Enschedeërs staan inmiddels met tien punten op de laatste plaats.


Poll

Denk jij dat FC Twente dit seizoen gaat degraderen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

16 reacties (laatste reactie door reds1965)

Geen idee of het wat is, maar het zou niet onprettig zijn wanneer er wat bijkomt... Ik hoop dat hij beschikt over rendement, want dat missen we vooral voorin.

12 december 2017 om 08:46

Kun je niet beter een nieuwe verdediger gebruiken?

12 december 2017 om 09:02

Normaal gesproken niet het niveau van Twente. Heb dit seizoen nog niet veel volle wedstrijden kunnen kijken, maar van wat ik van deze jongen heb gezien word je hier niet veel vrolijker van. Rendement ook nihil.

12 december 2017 om 09:12

Probleem bij Twente ligt niet voorin maar achterin. Ze hebben niet veel keuze voorin met aanvallers maar de verdediging is echt rampzalig.

12 december 2017 om 19:53

Uhm ik ken hem niet,weinig van gehoord Verbeek zal hem beter kennen als ons.maar hoeveel buiten spelers heeft Twente niet.ik zou gewoon jeugd op de zijkant zetten een Fernandes (jong) een type kluivert samen met een aisaidi voorin moet je punten kunnen pakken.

Wanneer ze die jongen kunnen huren blijven de kosten beperkt. Daar zal het dan wel op neer komen. Misschien kunnen ze in januari nog wat spelers van de loonlijst krijgen. Daar staan er namelijk 73 op.

12 december 2017 om 09:48

Lekker stemming aan het maken falcao? Verrassend.

Er zijn 73 spelers verdeeld over 3 elftallen, daarvan krijgen er 49 een salaris. Nog steeds aan de hoge kant maar niet 73 dus.

12 december 2017 om 16:44

Oké dan neem ik dat terug hoor. Maar meerdere Twente-fans hanteren zelf die 73.

Zou wel interessant zijn. In zijn Bochum tijd zat hij namelijk vaak te pochen dat zijn spelers makkelijk in het linkerrijtje van de eredivisie meekonden. Dus dan kunnen we nu zien of dat daadwerkelijk het geval is.

Twente kan toch uit de 1e divisie wel wat pareltjes halen of zit het financieel zo slecht. Twente is absoluut mn cluppie niet maar vind het jammer dat ze geen subtop meer zijn. Denk 2 verdedigers en een Vm er bij moet toch in de juup ligue te vinden zijn.

12 december 2017 om 10:24

Nee helemaal niet Als Mr van halst een half miljoen mag verdienen moet er zat mogelijk zijn.

12 december 2017 om 23:03

Ik weet niet of het slim is om JL spelers te halen, duurt vaak langer voor ze zich kunnen aanpassen

Haal gewoon douglas terug en huur maher, dan heb je t terecht. Allemaal van die namen waar je nooit wat van hebt gehoord... we hebben nu al de grootste selectie van Nederland en loopt maar 1 fatsoenlijke speler bij man man man hoe moeilijk kan het zijn om een paar ervaren spelers te halen dat in de eredivisie spelen hebben gespeeld 😒

Twente heeft maar één kans om te overleven. 2 centrale verdedigers er bij, zodat Hooiveld, Thesker en Bijen niet meer hoeven te spelen. Bijen kan dan eventueel nog op de bank. Die andere twee afscheid van nemen.

Zou Maher geen optie zijn voor Twente? Ramselaar huren? Maar vooral iets in de verdediging. Daarnaast zijn spelers als Enoh en Kirchhoff transfervrij ^^. of ze te halen zijn is ten tweede.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
R. ZekhniniAanvaller151
K. NakamuraAanvaller144
Q. MenigAanvaller60
J. DrommelKeeper180
J. BrondeelKeeper20
P. BijenVerdediger130
J. LatibeaudiereVerdediger51
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

118 fans
Coach, 57 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 23 januari
Juventus heeft de verhuurperiode van Matheus Pereira aan Dijon per direct afgebroken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren