MVV-speler korte tijd Ajacied: ‘Lullig als die jongen dat zelf nu denkt’

Woensdag, 6 december 2017 om 11:00Tim Siekman • Laatste update: 10:42

Alessandro Ciranni was volgende de officiële website van Ajax even speler van de Amsterdammers. De 21-jarige MVV-verdediger werd dinsdag als voetballer van Ajax op de site gepresenteerd. Volgens een woordvoerder van Ajax is er geen sprake van een aanstaande transfer en betreft het een foutje.

"We hebben wel vaker dat ineens een speler op de website opduikt die onlangs op het wedstrijdformulier stond in een duel tegen Jong Ajax", zegt Arjan Duijnker, persvoorlichter van Jong Ajax, in gesprek met De Limburger. "Dat is in dit geval ook gebeurd." MVV en de talenten van Ajax speelden vorige week vrijdag tegen elkaar (0-4).

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

"Een transfer van Ciranni naar Ajax is totaal niet aan de orde", vervolgt Duijnker. "Ik zou het lullig vinden als die jongen dat zelf nu denkt." De naam van Ciranni, rechtsback van de Limburgers, werd al binnen een kwartier weer van de clubsite afgehaald door de Amsterdammers.Gerelateerd

Meer sportnieuws

15 reacties (laatste reactie door migi84)

Hoe kan je dat nou weer per ongeluk op de website vermelden. Zeer, zeer, zeer amateuristisch vanuit onze club afgehandeld. Niet alleen voor die jongen, voor de spelers van Jong, de fans en de media die er wellicht op anticiperen of iets mee doen, gewoon erg knullig dit!

6 december 2017 om 11:45

Ik vrees dat dit een bug in het systeem is waarbij gegevens vanuit het wedstrijdformulier automatisch geïmporteerd worden ipv een menselijke fout. Als dit echter al vaker is voorgekomen, zou het misschien tijd worden om eens goed naar dat systeem te kijken.

6 december 2017 om 12:16

Ze zeggen dat dit vaker is gebeurd, maar ik kan niet herinneren wanneer dit is gebeurd bij een speler die uiteindelijk niet kwam. Ik kan het alleen herinneren bij Orejuela. Toen had Ajax de transfer nog niet bevestigd, maar stond hij wel al tussen de spelers. Wellicht dat er meer speelt dan dat er nu gezegd wordt?

6 december 2017 om 12:25

Ach kom op man, kan toch gebeuren, een klein foutje. Maak 't nou niet groter dan 't is, het is toch gecorrigeerd joh.

6 december 2017 om 12:58

@ maradunga ben jij op je achterhoofd gevallen? Als je even logisch nadenkt, kan je toch beseffen dat dit een fout is die nooit zomaar kan ontstaan, tenzij je enorm loopt te blunderen? Hoe komt zo'n speler opeens op een clubwebsite gepresenteerd, tenzij iemand binnen de club die fout maakt?

Ik geef niet graag af op Ajax, doe dat bijna nooit ook, maar als er zulke amateuristische fouten worden gemaakt mag ik daar toch wel op reageren? Tuurlijk kan het gebeuren, maar een kleine fout zou ik het niet bepaald noemen...

Erg amateuristisch, zeker als dat meermaals voorkomt. Maar de opmerking 'ik zou het lullig vinden als die jongen dat zelf nu denkt' slaat wel alles. Alsof hij hierdoor denk dat Ajax serieus met hem bezig is of hem al heeft vastgelegd, dan hadden ze hem wel benaderd en een voorstel gedaan neem ik aan. Lijkt me sterk dat hij dan niet op de hoogte zou zijn.

Nonsens. Laten we ervan uitgaan dat Ajax een CMS hiervoor gebruikt. Het is onmogelijk dat de naam van de rechtsback 'per ongeluk' op de website opduikt. Iemand heeft de input hiervoor gegeven.

6 december 2017 om 11:39

CMS wil niet zeggen dat het bewust is gedaan he Als ze een CMS gebruiken, gebruiken ze dat ook voor de wedstrijdverslagen en dus ook de opstellingen van de tegenstander.

Als je dan een vinkje ergens verkeerd zet, of je plaatst iets in een verkeerde map, kan het zomaar op een verkeerde pagina terecht komen. Een menselijke fout, dat binnen een kwartier hersteld is.

6 december 2017 om 12:11

Je mist volledig mijn punt, maar dat mag. Een menselijke fout is mogelijk, maar ik wist niet dat een dergelijke stupiditeit überhaupt mogelijk is.

6 december 2017 om 12:18

Een verkeerd vinkje zetten oid is nu al een stupiditeit?

6 december 2017 om 13:05

Als dit daardoor ten onrechte op de site van 's lands grootste club komt te staan, is dat wel een stupiditeit toch?

6 december 2017 om 11:39

Zou kunnen zijn. Maar wat wel opvallend is, is dat hij een verdediger is volgens de tekst in het artikel, maar op de getoonde foto als aanvaller wordt geposteerd. Lijkt me dat sprake van een onbedoeld dubbel foutje.

6 december 2017 om 12:48

Hij staat als middenvelder op de website. Dat kopje 'aanvallers' gaat over de spelers die daar onder staan. Maar hij heeft volgens transfermarkt één keer op het middenveld gespeeld (een invalbeurt van 10 minuten), dus dat maakt het al een stuk logischer

6 december 2017 om 12:46

Dit is weer zo typisch. Zonder enige achtergrondinformatie gelijk je oordeel klaar hebben. En als iemand daarna reageert dat het per ongeluk kan zijn, toch stoïcijns doordrukken.

Vond het niet eens zo’n hele gekke gedachte om Cirani bij Ajax te zien voetballen! Niet meteen in de basis nee, maar hij zou langzaam gebracht kunnen worden in 1-2 jaar. Heeft de potentie, een van de smaakmakers van MVV..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

MVV Maastricht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
11.TOP Oss44-19
13.Telstar41-3
14.Jong PSV39-11
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
J. DéomMiddenvelder363
T. Van AckerMiddenvelder341
A. NaudtsAanvaller318
M. HavekotteKeeper290
K. KostonsAanvaller293
J. MickelsAanvaller267
M. KleinenMiddenvelder190
Voor de complete selectie: Clubpagina MVV Maastricht.

0 fans
Verdediger, 24 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 11 mei
Tottenham Hotspur wil Davinson Sánchez komende zomer verkopen, ongeacht wie de nieuwe trainer wordt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren