‘Ik ben uitgekotst bij Feyenoord in mijn eerste jaar’

Zaterdag, 25 november 2017 om 13:45

In Rotterdam werd vrijdagmiddag de biografie 'Einde aan de bullshit' gepresenteerd waarin Ruben Schaken zijn levensverhaal vertelt. In het boek dat geschreven is door auteur Peter van Drunen wordt de loopbaan van de rappe buitenspeler beschreven die pas op 27-jarige leeftijd in de Eredivisie terechtkwam. Schaken haalde desalniettemin het eerste van Feyenoord en het Nederlands elftal, maar deze roem kwam niet zonder verleidingen. Voetbalzone sprak met Schaken, de auteur en vrienden Lex Immers en Tom Beugelsdijk op de boekpresentatie en vroeg hen naar het boek.


Justus Dingemanse is fulltime presentator en verslaggever van Voetbalzone en levert bijdrages in de vorm van artikelen, columns, interviews, programma’s en reportages.

Poll

Heeft Ruben Schaken het maximale uit zijn carrière gehaald?


Gerelateerd

14 reacties (laatste reactie door fr1963)

Ik lees een hoop aannames Foortje.

1. Dit is een videoreportage en er komt geen vervolgstuk.
2. VZ wordt niet betaald voor promotie, maar vindt zijn verhalen over Oranje en het leven als prof relevant.
3. Als je het filmpje kijkt, zie je dat de auteur Ruben Schaken ook bestempelt als 'geen grote voetballer', maar als iemand met een interessant verhaal.

25 november 2017 om 11:51

Thanx Joost voor je reactie. Maarrrr...

1. Dus dit is het laatste stuk over het boek van Schaken? Ben benieuwd. Zou niet de eerste keer zijn dat VZ een autobiografie als clickbait gebruikt. En nog eens. En nog eens.
2. Een voetballer die vreemd gaat en niet altijd even geliefd was bij zijn club. Waar vind je ze nog? Gauw een boek over schrijven!
3. Ik zeg nergens dat zijn status als zeer middelmatige voetballer ontkent wordt.


25 november 2017 om 12:21

Ik constateer slechts dat je een nogal sterke mening ventileert over een boek dat je niet gelezen hebt en een promotiecampagne die niet plaatsvindt.

25 november 2017 om 19:56

Klopt Justus. Maar laten we eerlijk zijn, jij moet het toch ook vaak van "het schijnt dat" en "van horen zeggen" hebben? En ik zat er dus blijkbaar keihard naast wat betreft de promotiecampagne. Neem ik terug. ondanks dat ik je nog steeds mega lief vind, deel ik wel vaker je mening of enthousiasme niet; vrouwenvoetbal bijvoorbeeld. Maar even goede onbekenden.

Tja, tegenwoordig brengt iedereen een boek uit. Het begint langzamerhand gewoon zielig te worden. Deze nietsnut heeft niets te vertellen, daar kijk je toch zo doorheen?

25 november 2017 om 15:23

Wat een onzin,schaken heeft alles uit zijn carriere gehaald,van VVV-Venlo ging hij naar Feyenoord en heeft daar een basisplaats gehaald.vervolgens het Nederlands elftal,een boek is altijd een mooie cadeau of herinnering waar je altijd plezier aan hebt.ik heb een stukje van die video bekeken en daarin verteld hij dat de cirkel klein is in het voetbal.

‘Ik ben uitgekotst bij Feyenoord in mijn eerste jaar’
Prachtig gekozen zin om weer een nieuw artikel mee te kunnen openen waarbij Feyenoord wederom negatief wordt belicht. Totaal uit zijn verband gerukt als je zijn hele verhaal kent, nu is het net alsof dit het hoogtepunt is uit zijn verhaal. en het daar om gaat.
Zoveelste bewijs van de aanwezigheid bij VZ van mensen die de media afspeuren om maar elk negatief berichtje uit te kunnen vergroten.
Om uit te kotsten!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

Nederland
67 fans
Aanvaller, 36 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 15 augustus
Schalke 04 heeft zich met een bod van vijftien miljoen euro gemeld bij Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren