‘Ik vind Ayoub enorm onderschat en de beste speler van de Eredivisie’

Dinsdag, 21 november 2017 om

Voor Doorzagen is Justus ditmaal thuis op bezoek bij Erik Pieters in het Engelse Alderley Edge. Tijdens het vragenvuur komt onder andere aan de orde wie Eriks slechtste teamgenoot en beste coach aller tijden zijn, maar komen we er ook achter waar hij het meeste geld aan uitgeeft en waar we hem 's nachts voor wakker mogen maken.


Justus Dingemanse is fulltime presentator en verslaggever van Voetbalzone en levert bijdrages in de vorm van artikelen, columns, interviews, programma’s en reportages.

Poll

Op welke plek zou jij Ayoub zetten als het gaat om beste spelers van de Eredivisie?


23 reacties (laatste reactie door luie)

Ja ben het er mee eens. Die jongen kan zo goed voetballen en vooral een mooie voetballende speler om na te kijken. Of hij de beste is weet ik niet maar behoort zeker top 5 beste voetballers van de eredivisie.

21 november 2017 om 23:05

Het is alleen zonde voor hem dat Labyad alle vrije trappen mag nemen als die speelt. Anders had hij er nog wel.meer gemaakt dit seizoen.

Zit bomvol potentie maar vind 'm met regelmaat een zesje. Dit komt eigenlijk 95% van de keren door net die actie teveel of een te late pass. Ik zit elke wedstrijd wel een keer of vijf "pass!" of "schiet!" te roepen. Hetzelfde geldt voor onze andere Marokkaanse held op het middenveld. Fantastische spelers maar soms moet je gewoon afspelen of uithalen.

"maar komen we er ook achter waar hij het meeste geld aan uitgeeft en wie hij de beste speler uit de Eredivisie vindt."

Nou wie oh wie zal het zijn...

Hij kan fantastisch voetballen. Hoe oud is hij eigenlijk?

21 november 2017 om 10:54

Ayoub is 23 jaar oud.

Ayoub is een leuke voetballer maar behoort naar mijn inziens niet tot de top 5. ik schat Ziyech, van Ginkel en El Ahmadi als middenvelders al van een hoger niveau dan Ayoub. En kwa andere spelers zijn sowieso Lozano, Jorgensen, Fran Sol, Neres en Berghuis ook al van hoger niveau, dat is moeilijk te vergelijken, maar ik denk dat zij het eerder bij een een club als Westham zullen redden dan Ayoub.

21 november 2017 om 11:33

Precies zijn wel betere spelers, maar momenteel goed in vorm bijna nooit door de ondergrens en denk wel in top-10.

21 november 2017 om 12:06

Je vergeet een naam die zeker bij de beste spelers van de Eredivisie hoort: Onana. Wat een geweldenaar met de goede uitstraling voor een keeper.

21 november 2017 om 13:17

Klopt, ik heb Onana en Zoet er expres uitgelaten omdat een keeper nog moeilijker te vergelijken is met een 'veldspeler'. Maar wat mij betreft horen die twee ook tot een hoger niveau.

21 november 2017 om 13:37

In voorgaande jaren zou ik er moeite mee hebben gehad, maar in dit geval noem je terecht Zoet. Die is echt in vorm en pakt punten voor de koploper.

21 november 2017 om 19:45

Helemaal met je eens behalve één ding: Fran Sol???? Prima spits voor Willem 2 maar niks meer dan dat in mijn ogen.

21 november 2017 om 23:03

Al met al gaan el ahmadi bijna met pensioen. Ik zie in ayoub toch een leuke vervanger

Ik verwacht hem eerlijk gezegd ook in de voorselectie van Marokko. En de komende jaren altijd in de definitieve selectie.
Hij heeft de pech dat Marokko dit jaar over een enorm sterk middenveld beschikt.
Maar is gewoon een ideale back up dus bij een blessure of beter in vorm dan een andere middenvelder kan hij er zeker bijzitten.
Hoop voor hem op een mooie transfer naar een middenmotor in de Duitsland denk aan clubs als Mainz, Augsburg of Hsv.
Denk dat hij zich daar goed verder kan ontwikkelen.

Ayoub, topspeler bij Fc Utrecht. Weet alleen niet of hij bij een top 3 club in Nederland net zo goed uit de verf zou komen. Daar gaat spelen met nog betere spelers om hem heen en maakt hij minder het verschil denk ik. Ayoub zit nog niet aan zijn top en een volgende stap in zijn carriere heeft hij nu wel nodig na dit seizoen, maar denk wel dat het hard aanpoten voor hem wordt bij een grote club.

22 november 2017 om 02:59

Ik denk juist dat Ayoub een speler is die je moeiteloos kan inpassen bij Feyenoord of Ajax op het middenveld omdat hij met betere spelers speelt. Als je zelf op niveau hebt gevoetbalt weet je dat wel een verschil maakt.

Hele goeie voetballer maar de beste is hij zeker niet.

Doet het goed bij Utrecht. De beste van de Eredivisie vind ik hem niet. Sowieso speelt hij daarvoor bij een te kleine club. Kijk naar spelers als Maher of Sulejmani. Het is makkelijk presteren in de relatieve luwte van Utrecht. De top drie is een ander verhaal.

Goeie alternatief voor bijvoorbeeld guardado.

Hele goede speler die enorm veel met de bal kan. Zeer benieuwd hoe hij het stapje hoger doet. bij mijn club (psv) zie ik geen ruimte met Rosario Rigo en ramselaar op de bank. Maar zie hem zeker wel mooie transfer maken. Heeft een goede trap, goede dribbel, werklust en heerlijke steekbal. Zou soms wat minder risico in zijn spel kunnen leggen en wat minder postbode zijn maar dit is wellicht ook minder nodig bij beter team.

hij krijgt het hele jaar al complimenten van iedereen. dus hij is niet onderschat maar wel goed,

Jorgenson van Feyenoord krijgt te weinig de bal komt ook door de zwakke achterhoede.

Van Ginkel/Lozano nummer 2/3

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Vrijdag 21 september
Newcastle United heeft weer interesse in Nicolás Tagliafico, maar krijgt forse concurrentie uit Italië. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren