Mustafi haalt uit: ‘Jullie houden ervan om de grootste shit op te schrijven’

Maandag, 20 november 2017 om

Shkodran Mustafi werd afgelopen zomer nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek bij Arsenal. De Duitse verdediger zou op het punt hebben gestaan om the Gunners te verruilen voor Internazionale, maar verwijst die geruchten nu naar het rijk der fabelen. In gesprek met de Daily Star haalt hij hard uit naar het Engelse journaille.

“Je houden ervan om de grootste shit op te schrijven. Dat is jullie werk. Jullie vragen me erover en doen alsof jullie er als buitenstaanders van alles over weten. Het gaat erom wat er in de kleedkamer gebeurt. Ik snap niet waarom mensen praten over zaken waar ze eigenlijk niks vanaf weten”, foetert Mustafi. De verdediger scoorde eenmaal in de met 2-0 gewonnen derby tegen Tottenham Hotspur.

“Of ik met clubs zou hebben gesproken of niet, het zijn maar geruchten. Er zijn duidelijk zoveel kranten, dat iedere krant iets interessants moet verzinnen. Anders zijn de kranten leeg en dat is saai”, vervolgt Mustafi. “Ik sta nu voor jullie in een Arsenal-shirt. We moesten tegen Tottenham Hotspur rustig blijven, er was niets meer te winnen dan drie punten. Zowel in balbezit als bij balverlies hebben we het goed gedaan.”


Poll

Snap jij de frustraties van Shkodran Mustafi?


Gerelateerd

9 reacties (laatste reactie door schop1989)

Altijd mooi, als een voetballer een keer zijn frustraties los laat. Het lucht vast lekker op. Uiteindelijk heb je er niet veel aan, want die kranten schrijven toch wel door. Maar ik heb er geen moeite mee om af en toe een keer tekeer te gaan tegen die gasten.

20 november 2017 om 16:42

Idd, ik reed laatst naast een grietje die met 120 lekker aan het appen was met haar raam op een kier ivm een sigaret en toen ik de afslag genomen had stond ze plots naast mij bij de stoplichten. Even haar erop gewezen dat die dame die een kindje doodgereden had tijdens het appen een celstraf heeft gekregen.

Dan heb je de domme mensen die reageren met een middelvinger of een scheldwoord en niet willen begrijpen wat je eigenlijk zegt, maar gelukkig kreeg ze een rood kopje en zei ze sorry

Mustafi die een constante ergenis op 1 persoon botviert is dus goed te begrijpen, omdat het gewoon lekker is voor je geweten.

Ik heb het niet helemaal gevolgd rondom hem, maar hij komt enigzins gefrustreerd over hier. En om nou te zeggen dat de aanleiding dusdanig is om zoiets te zeggen.. moah.. Daarnaast, hij zegt nog steeds niets over wat wel of niet waar is. Als het wel waar was, dan zou ik ook niets zeggen. Als het niet waar geweest, dan had hij dat gewoon kunnen zeggen lijkt me. Gek heh dat geruchten blijven komen als het allemaal zo geheimzinnig gaat..

20 november 2017 om 14:12

Zo gaat het toch altijd? Maar weinig spelers die volledig open kaart spelen. Er speelde zeker wel iets rond Mustafi, waar rook is is vuur etc, maar ik snap hem ook wel dat hij uithaalt. Elke keer de krant openslaan en je naam zien met de grootste onzin...het zou mij ook ziek maken.

20 november 2017 om 14:31

Of je laat het lekker lopen... als een ozil od sanchez nou een keer denkt “het is mooi geweest”, daar kan ik nog inkomen. Die worden de meerdere malen per dag ergens heen geschreven. Maar hier, ik zie niet waar die zich zo druk om maakt. En wat je zegt, het hoort erbij. Het hoort bij het vak. Je bent publiek bezit. “Wij” zijn de reden dat die jongens zoveel betaald krijgen. Het is entertainment, niets meer niets minder. Gewoon laten gaan of open kaart spelen. Maar het ene afkraken en vervolgens zelf ook geheimzinnig gaan doen is niet heel handig.

20 november 2017 om 14:35

Dat is ook beter. Maar is het zo erg als een speler een keer wat terug zegt? Iedereen is weleens een keer wat minder geduldig. En dat je publiek bezit bent is 1 ding, maar dat betekent nog niet dat ze maar allerlei onzin op kunnen schrijven.

20 november 2017 om 15:39

Zoals Edo al zei, dat je publiek bezit bent wil niet zeggen dat je vogelvrij bent toch? Als ze elke keer maar weer dingen over je schrijven die halve waarheden bevatten -als ze dat al doen- dan zou ik daar ook wel eens op willen reageren.

20 november 2017 om 14:33

Punt is een beetje dat er maar een klein deeltje waar hoeft te zijn, en dat sommige kranten daar volledig mee aan de haal gaan. Stel, hij heeft 1 vaag gesprek gehad met iemand die half gelieerd is aan een club. Dan schrijft de krant niet op "hij heeft 1 vaag gesprek gehad", nee, ze schrijven dan dat hij op het punt staat om te tekenen bij een van de vele concreet geinteresseerde clubs, bla bla. Daar zou ik ook niet blij van worden.

Mustafi weet toch wel hoe de voetbalwereld werkt? Het kan hard gaan, een plek op de bank heeft al vaak genoeg in een transfer geresulteerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
Petr CechKeeper10
Rob HoldingVerdediger10
Sead KolasinacVerdediger10
Héctor BellerínVerdediger10
Nacho MonrealVerdediger10
Mesut ÖzilMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

5 fans
Verdediger, 26 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 21 september
Newcastle United heeft weer interesse in Nicolás Tagliafico, maar krijgt forse concurrentie uit Italië. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren