GA Eagles excuseert zich voor overijverige steward: ‘Dat is niet de bedoeling’

Zaterdag, 18 november 2017 om 07:01

De clubleiding van Go Ahead Eagles heeft snel gereageerd op de commotie die na de verloren thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht (0-3) op sociale media ontstond. Aanleiding voor alle ophef was het opmerkelijke optreden van een overijverige steward op De Adelaarshorst. Hij maakte zich niet populair door de zoenende vriendin van Gustavo Hamer van FC Dordrecht subiet weg te sturen.

Hamer snelde na zijn doelpunt, de 0-3, naar de zijlijn en nam zijn vriendin blij in de armen. De vrouw, die van de tribune naar de boarding was gelopen, gaf haar vriend een kus. Het kwam haar echter, tot woede van de spelers van Dordrecht, op een reprimande te staan van de steward. Hij stuurde de vrouw met een ferm handgebaar weg.

Koert Westerman kon zijn ogen niet geloven. "Doe normaal joh, hij wil gewoon zijn vriendin een kusje geven!", zo gaf de commentator van FOX Sports te kennen. Een uur na de wedstrijd kwam Go Ahead Eagles met een verklaring.

"Oei, dat is niet de bedoeling. Uiteraard juichen wij liefde in het stadion alleen maar toe", zo benadrukte de Deventer club. "Daarom is er namens club én steward een rood-gele bos bloemen en een voucher voor een romantische overnachting op weg naar Dordrecht voor Gustavo Hamer en zijn vriendin."Gerelateerd

13 reacties (laatste reactie door harry voorne)

Ach die steward heeft in zijn leven bij GAE waarschijnlijk genoeg mee gemaakt. Nu is het een tijdje rustig daar en begint hij zich te vervelen en zag hier een mogelijkheid om weer eens zijn werk te doen. Kom op harde kern breng de oude tijden terug en zorg dat die man wat werk heeft

Waarom zijn de meeste stewards zo zielig,ook als spelers een doelpunt gaan vieren met de supporters komen soms stewards er tussen om het te stoppen

18 november 2017 om 09:45

Wellicht dat ze een opdracht meekrijgen? Lullen we ook zo slap dat een steward niks doet als een speler een klap zou krijgen in die situatie?

Goeie reactie van GAE.... Steward komt denk ik liefde te kort....💓

Regels zijn regels. Dus die steward heeft het gewoon goed gedaan

18 november 2017 om 20:09

Soms moet je regeltjes met de mantel der liefde bedekken. Zoals bij dit prille liefdesgeluk. Dacht deze steward misschien dat ze de bruid van Dracula was en Hamer een beet zou toedienen?

Wat een passie. Die man moeten ze een lintje geven en ridderen. Wat een stewart, geweldig. Dat is een man die de hele week hard werkt, en in het weekend met volle overgave en passie de orde houdt op de Adelhorst! Als we dit soort karakter en discipline ook op het veld zagen werden we niet uitgelachen in Europa.

Vreemd,maar de steward doet gewoon wat zijn taak is.de kus is gegeven dus ga lekker zitten en voetballen..het is een voetbalwedstrijd en geen party.

Ik vind de commotie zwaar overdreven. Wat je als kijker niet kon zien is dat het in die hoek vanaf de b-side wat onrustig aan het worden was. Het op deze manier vieren van deze treffer was dus ook niet heel verstandig met die hersenloze amoebes die aan de hekken stonden bij de hoofdtribune. Ergo, prima gehandeld van onze steward..

Bij rugby hebben ze geen tijd voor zulke fratsen..

Stewards zijn niet zielig. Er is een protocol in elk stadion die geldt voor calamiteiten. Een steward heeft vaak een vak waar hij/ zij verantwoordelijk voor is. Daar kan hij aansprakelijk voor gesteld worden. De een zal dus wel sneller ingrijpen dan de ander, maar er zijn gewoon voorschriften. Als die vriendin dat niet vroeg aan de steward had het ook een supporter kunnen zijn, niets mis mee, maar die steward doet gewoon waar hij voor wordt betaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Dordrecht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
12.FC Eindhoven47-22
13.FC Dordrecht47-24
15.FC Oss46-12
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
Renze FijKeeper00
Nick WoltersKeeper00
Clarence BijlVerdediger00
Julius BliekVerdediger00
Kino DelorgeVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Dordrecht.

1 fan
Middenvelder, 21 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 16 augustus
Ki-Jana Hoever gaat vertrekken bij Ajax. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren