wk2018

‘Als ik niet voorgelogen ben, heeft Messi een nieuw contract getekend’

Dinsdag, 14 november 2017 om 16:08

Lionel Messi zou afgelopen zomer al akkoord zijn gegaan met een contractverlenging bij Barcelona, maar tot op heden waren er nauwelijks aanwijzingen dat de sterspeler daadwerkelijk getekend had. Javier Tebas, voorzitter van LaLiga, zegt dinsdag op een bijeenkomst dat Messi reeds een nieuwe verbintenis heeft ondertekend, ondanks het feit dat Barcelona nog niets heeft medegedeeld.

"Messi heeft zijn verbintenis vernieuwd. Contracten zijn officieel wanneer ze getekend zijn en niet wanneer het naar buiten wordt gebracht dat ze getekend zijn", aldus Tebas, geciteerd door verschillende Spaanse media. Messi staat tot medio 2018 onder contract, maar dit is volgens de bestuurder dus veranderd: "Messi heeft bijgetekend bij Barcelona. Als ik niet voorgelogen ben, heeft Messi getekend."

Barcelona heeft echter nog geen statement naar buiten gebracht of de dertigjarige Argentijn daadwerkelijk zijn krabbel heeft gezet. "Wanneer de foto van Messi met een nieuw contract er is? We moeten kalm blijven, het komt er zeker aan, vroeg of laat", aldus president Josep Maria Bartomeu eerder. Barcelona liet bij monde van Oscar Grau al weten dat de grootmacht graag ziet dat Messi een levenslang contract met de club aangaat.


Poll

Denk jij dat Lionel Messi zijn voetbalcarrière afsluit bij Barcelona?


Gerelateerd

14 reacties (laatste reactie door flamezzz)

Ik kan het me haast niet voorstellen. Hoewel de druk op dit waardeloze bestuur enigszins is gedaald (onterecht, de selectie is niet goed genoeg, de club is nog steeds bezig met schimmige sponsordeals en de Neymar bonus betaling soap en het spel is vaak niet om aan te zien) is de verlenging van Messi zo belangrijk dat ik denk dat het direct met een hele parade wordt gevierd. Dat zou hun weer voldoende stabiliteit geven. Daarom dat er al maanden wordt gezegd dat het rond is zonder bewijs, dat is voor het bestuur enorm belangrijk. Ik hoop uiteraard dat hij bijtekent maar niet onder dit vreselijke bestuur!

En waarom moet de baas van de competitie zulke dingen naar buiten brengen? Wat heeft die man te maken met contractuele zaken van een club?

14 november 2017 om 16:33

Het is algemeen bekend dat Tebas een Madridista is. Normaal zou de voorzitter van de bond gewoon zeggen dat je met dergelijke vragen bij FCB moet zijn. Waarom hij hier zelf het antwoord meent te moeten geven, weet ik niet. Maar het zou mij niets verwonderen mocht die Tebas gewoon uit zijn nek kletsen.

14 november 2017 om 16:46

Ik vraag mij af waarom een baas van la liga een madridista moet zijn. Zo zie je maar dat Franco tijd nooit is verdwenen. Hij probeerde altijd onrust te zaaien bij BARCELONA. Deze man had nooit een baas moeten zíjn van la liga. Maar ja Spanje he.

14 november 2017 om 16:55

Ik denk niet dat er een causaal verband is tussen beide. De baas van Laliga hoeft helemaal geen Madridista te zijn, maar het is nu toevallig wel zo. Iedereen heeft persoonlijke clubvoorkeuren. Dat is op zich niet erg, maar hij die moet die wel voor zich houden en zijn functie niet gebruiken om deze of een andere club te bevoordelen/benadelen.

14 november 2017 om 16:43

Als dit waar is, vraag ik me eerder af waarom je zulk goed nieuws als Barcelona zijnde niet gewoon openbaar maakt. Waarom de fans laten wachten? Waarom die verwarring niet uit de lucht helpen? Bovendien zie ik nergens staan dat de baas dit zelf openbaar heeft gemaakt. Een bron van binnenuit kan het net zo goed doorgespeeld hebben.

14 november 2017 om 16:44

Ah, zie nu dat ie dit op een bijeenkomst heeft gezegd. Kon helaas niet mn reactie tussendoor aanpassen (want dan ging de hele reactie verloren)

14 november 2017 om 16:47

Wat als Messi zijn contract nog niet gerekend heeft en deze baas alleen maar onrust wil zaaien...?

14 november 2017 om 17:43

Na alle vragen over het vertrek van Neymar en wat voor invloed dat heeft op de competitie is het toch verre van ondenkbaar dat de media hem vragen naar een eventueel vertrek van Messi en hoe dat in een klap de helft van de allure van de Spaanse competitie zou wegnemen...

14 november 2017 om 17:46

Dat de vraag hem gesteld wordt, is uiteraard begrijpelijk. Het is mij minder duidelijk waarom hij de journalist niet doorstuurt naar FCB of een subtieler antwoord geeft.

Barcelona zonder Messi zou een drama zijn. Het is daarom opvallend dat dit soort vage berichten naar buiten komen dat Messi al getekend heeft, waarbij ik vermoed dat dit helemaal nog niet het geval is. Zou een behoorlijke stunt zijn als hij niet bij tekent, maar kan er wel voor zorgen dat het bestuur verdwijnt.

14 november 2017 om 22:29

Lionel money Messi. Als er meer te halen valt, zal het wel.

Toch zou ik het ergens wel mooi vinden als hij nog eens elders aan de slag gaat (aan de andere kant ook weer niet want Messi = Barcelona). Maar stel dat hij naar City gaat. Weer gaat spelen onder Pep. Wat een voorhoede hebben die dan zeg. Wauw. Aguero, Jesus, Sané, Sterling, Silva, de Bruyne, Messi.

Kunnen we hier geen sanctie aan verbinden? Waarom mag dit zomaar zo gezegd worden door iemand die hier niet over gaat. Een select aantal personen moet bevoegd zijn dit nieuws naar buiten te brengen, niemand anders. Ik zie dit te vaak gebeuren, zijn het niet spelers dan wel voorzitters of andere hoge pieten. Ik vind dat er een sanctie opgelegd moet worden als dit soort nieuws naar buiten komt voordat het door de belanghebbenden officieel naar buiten wordt gebracht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4864 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona9370
4.Valencia7327
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Lionel MessiAanvaller3634
Ivan RakiticMiddenvelder351
Jordi AlbaVerdediger332
Luis SuárezAanvaller3325
Sergio BusquetsMiddenvelder311
Gerard PiquéVerdediger302
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

3574 fans
Aanvaller, 31 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Barcelona 36 34 3 0
2016/2017 Barcelona 34 37 6 0
2015/2016 Barcelona 33 26 3 0
2014/2015 Barcelona 38 43 4 0
2013/2014 Barcelona 31 28 2 0
Laatste voetbalnieuws

‘Ik feliciteer Juventus met deze coup, het is de complete transfer’

José Mourinho zal de wedstrijden van Juventus komend seizoen met extra aandacht volgen. De manager van Manchester United geeft aan dat de Serie A aan belangstelling heeft gewonnen nu Cristiano Ronaldo...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 17 juli
Real Madrid is dicht bij de komst van Thibaut Courtois, die 'op korte termijn' afgerond kan worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren