Feyenoord laat weer punten liggen na wereldgoal en blunder Jones

Zondag, 5 november 2017 om 14:20

Feyenoord is zondag opnieuw aangelopen tegen puntverlies in de Eredivisie. De regerend kampioen gaf een vroege 0-1 voorsprong uit handen tegen ADO Den Haag, maar pakte toch nog een punt dankzij een late treffer van Karim El Ahmadi: 2-2. Het hoogtepunt van de middag was de wonderschone 1-1 van Aaron Meijers in de eerste helft. Feyenoord, dat slechts drie van de laatste dertien officiële duels won, blijft zesde staan en kan na zondag al twaalf punten verwijderd zijn van koploper PSV.

Het begin was voor Feyenoord nog zo hoopgevend. Na een paar minuten zorgde Nicolai Jörgensen al voor het openingsdoelpunt: de aanvaller was het eindstation van een vloeiende aanval. Bart Nieuwkoop leverde een afgemeten voorzet af op Jörgensen, die keeper Robert Zwinkels kansloos liet met zijn kopbal van dichtbij. Het was tevens de eerste treffer van de Deen in de Eredivisie op kunstgras. Vervolgens was het spel van beide kanten niet groots. Over en weer was veel balverlies en vooral Steven Berghuis van Feyenoord grossierde daarin.

De aanvaller raakte de bal bijvoorbeeld kwijt aan Lex Immers, wiens schot van richting werd veranderd. Even daarvoor liet de ex-middenvelder van Feyenoord nog een vrije kopkans onbenut na een hoekschop. Ook Erik Falkenburg slaagde er niet om de 1-1 op het scorebord te zetten nadat ADO gevaarlijk werd over de flanken. Feyenoord wist nauwelijks iets te creëren in het halfuur na het doelpunt. Pas tien minuten voor rust lieten de bezoekers zich weer eens gelden. Zwinkels had geen moeite met een schot van Jörgensen op aangeven van Sam Larsson, die de voorkeur kreeg boven Jean-Paul Boëtius als linksbuiten van Feyenoord.Een paar minuten voor rust liet Berghuis een grote kans op de 0-2 onbenut en dat was een dure misser. De tegenaanval resulteerde in de schitterende gelijkmaker van ADO. Een onnavolgbare combinatie van Meijers met Danny Bakker en Nasser El Khayati resulteerde in een volley van eerstgenoemde in de kruising, die doelman Brad Jones te machtig was: 1-1. Vijf minuten na rust leidde een hoekschop bijna tot de 2-1, maar Jones bracht redding op een vrije kopbal van Erik Falkenburg. De Australiër blunderde even later wel na een voorzet vanaf de linkerflank, tastte mis en zag Wilfried Kanon van dichtbij profiteren.

Giovanni van Bronckhorst haalde Nieuwkoop naar de kant voor Sofyan Amrabat en verving Jens Toornstra door Boëtius, in de jacht op de gelijkmaker. Berghuis was gevaarlijk met een schot en zijn inzet van binnen het strafschopgebied vloog net over het doel van Zwinkels. Ook Tonny Vilhena kende geen succes met een schot. Feyenoord speelde ongeïnspireerd en wist ADO bepaald niet met de rug tegen de muur te zetten. Sterker nog: negen minuten voor tijd volleerde Sheraldo Becker maar net voorlangs. Het perspectief leek grauw voor Feyenoord, maar aanvoerder El Ahmadi stond op en soleerde door het zestienmetergebied, alvorens te scoren: 2-2. Berghuis liet in de blessuretijd nog twee grote kansen liggen.


Poll

Moet Brad Jones zijn basisplek kwijtraken als Kenneth Vermeer fit is?


Gerelateerd

119 reacties (laatste reactie door sulejmanii)

Seizoen tot dusver in een notendop. Niets aan de hand 1-0 voor, creeert zat en dan uit het niets 1-1 en het kaartenhuis stort in. Dan moet je uiteindelijk alsnog winnen, maar staat Berghuis te flateren. Gooi me maar weg. Succes met de titelstrijd Ajax en Psv wij doen wel weer een paar decennia niet mee.

5 november 2017 om 14:25

Wat een kansen weer. Is die gifbeker nu nog niet leeg?!

5 november 2017 om 14:28

Het begint steeds meer op een verloren seizoen te lijken helaas. Echt zonde, de potentie is er echt wel maar waar vorig seizoen telkens weer iemand opstond om beslissend te zijn gaat er nu elke keer wel weer iemand grof in de fout.

5 november 2017 om 14:29

Welke gifbeker? Spelers die al weken niks laten zien mogen nog blijven spelen. En dan heeft Feyenoord de beste jeugd van Nederland, schandalig.

5 november 2017 om 14:29

Wel woorden, geen daden. Seizoen is wel klaar nu. Echt drama deze vorm.

5 november 2017 om 14:34

Nou migi84 ik denk dat ado voor de 2-2 genoeg kansen op de 3-1 heeft gehad, dus ik denk ik dit geval een gelijk spel terecht, daar doen de laatste 2 kansjes van Berghuis niks aan

5 november 2017 om 14:39

Kansen voor ADO? Die heb ik dan vreemd genoeg gemist, terwijl ik elke seconde heb gekeken. Als Jorgensen en Berghuis een klein beetje effectief waren na de 0-1 werd dit gewoon een ruime overwinning, en dat zou ook gewoon terecht geweest zijn. Feyenoord speelde niet geweldig, maar als deze zelfde wedstrijd een 0-3 uitslag had, had iedereen over een uitstekend Feyenoord gesproken.

5 november 2017 om 15:16

En voor de 1-1 had Feyenoord kansen genoeg op de 0-2, Jorgensen en Berghuis waren erg slordig met deze kansen.

5 november 2017 om 19:41

Hoe kan Jones nog steeds erin staan??? Vermeer lijkt mij geen slechte keeper, of zie ik het alleen zitten in Vermeer????

6 november 2017 om 07:37

ADO had zeker meerdere kansen gehad om op 3-1 te komen. Dat het jou ontgaan is is niet relevant. Voorafgaand aan die 2-2 is ook geen goed genomen ingooi, waardoor dus het doelpunt onterecht is.

6 november 2017 om 08:42

Kansen ADO Den Haag
1e kans Immers 7e min vrije kopbal
2e Falkenburg 32e
3e Lorenzen 53e min
4e El Kayati 69e min
5e Becker 82e min
+plus 2 doelpunten.

Vraag me echt af of jij deze wedstrijd echt wel gezien hebt. Misschien in een dronken bui, anders zou jij dit niet zeggen.

5 november 2017 om 14:31

We hebben ook veel te weinig voetballend vermogen. Het middenveld van een Zwolle of Utrecht heeft nog meer creativiteit en voetballend vermogen. Gio is tactisch zwak, maar Van Geel is de hoofdreden waarom het zo slecht gaat. Die koopt met Amrabat een domme kracht met oogkleppen op, haalt geen tweede spits, huurt een Diks. Dan laat ik die andere miskopen zoals Vejinovic en Bilal nog buiten beschouwing.

5 november 2017 om 15:34

Zucht... haalt ook Kuyt, Elia, Pelle, Jorgensen, El Ahmadi. Zorgt er mede voor dat jongens als karsdorp en kongolo bijtekenen zodat we er leuk aan verdienen. Haalt tevens Larsson binnen die structureel niet centraal wordt opgesteld terwijl hij daar ‘gewoon’ uit de voeten kan. Onder van Geel is Feyenoord teruggekeerd naar de Nederlandse top, maar structureel zie ik je hier alleen de fouten benoemen die tijdens zijn beleid zijn gemaakt. Alsof er een TD te vinden is met een honderd procent slagings percentage. Die is er niet.

5 november 2017 om 15:35

Toornstra vervangen door Larsson en je bent al een heel eind. Met JPB, Jorgensen, Berghuis en Larsson daarachter heb je genoeg creativiteit. Vilhena en El Ahmadi verdedigend blok. Wanneer dat begint te draaien heb je gewoon een mooie basis. Zou trouwens ook Vermeer toch eens een kans gaan geven, Jones staat sinds de CL is begonnen (begin september) al te klungelen. Normaal ben ik wel van spelers een kans geven, maar 2 maanden is wel een erg lange tijd. Elftal heeft teveel tegenslagen gehad qua blessures, klad is erin gekomen waardoor het vergrouwen een knauw heeft gekregen. Helaas kwamen die blessures op het minst gelegen moment. Jorgensen en Botteghin voordat de CL campagne begon, daarna de hele achterhoede zo’n beetje. Haps die met pijnstillers speelt al weken, Jorgensen die terug kwam in een elftal zonder vertrouwen en dus geen doelpunten maakte eerste wedstrijden. Allemaal best wel cruciale factoren.

5 november 2017 om 15:42

Zucht . Als iemand de laatste 5 jaren goed heeft ingekochtis het Van Geel wel. JA een tweede spits van niveau zou welkom zijn, helaas heeft Feyenoord de miljoenen niet voor het oprapen he.

Tijd voor een nieuwe keeper

5 november 2017 om 14:24

Ze hebben nog Vermeer op de bank. Tijd dat hij weer gaat keepen.

5 november 2017 om 14:27

Er is ook veel kritiek op Vermeer, en hij is vaak geblesseerd, en Bijlow is het keeperstalent, dus hem een keer proberen?

5 november 2017 om 14:58

Komst van Vermeer is niet ver meer.

5 november 2017 om 15:12

Vaak geblesseerd? Alsjeblieft zeg.
Hij heeft deze en vorig seizoen pech gehad, maar het is niet zo dat hij stelselmatig, jaar in jaar uit, geblesseerd is.

Ik hoop dat Gio niet geslachtofferd wordt, dat zou vreselijk zijn na zijn prestatie van vorig jaar. Iedere Nederlandse club zou problemen hebben, met het missen van zoveel belangrijke basis spelers. Al valt het me wel tegen, dat Gio geen ballen toont en Vermeer opstelt...

5 november 2017 om 14:23

Is geblesseerd.

5 november 2017 om 14:29

Thanks voor je correctie, als Feyenoorder weet je het ongetwijfeld beter als ik. Laatste Feyenoord artikel dat ik las, gaf Gio aan dat hij niet van keeper wilde wisselen en Jones het vertrouwen kreeg.

5 november 2017 om 14:32

Dit kan je gio echt wel aanrekenen hij blijft maar toornstra opstellen. En ook al was vermeer fit geweest had ie hem toch niet opgesteld.

5 november 2017 om 15:27

Dat is correct, Sulejmanii, maar daarna is Vermeer op de training geblesseerd geraakt.

Ik was ook een fel voorstander van Jones bij de competitie start toen er nog sprake was tussen een strijd tussen Jones en Vermeer, maar inmiddels moet ik wel erkennen dat de Jones van vorig seizoen niet meer tussen de palen staat. Natuurlijk is het vertrouwde centrum nu geblesseerd, maar daar mag je niet alles op afschuiven.

5 november 2017 om 18:10

Oh ok, vandaar! Psv heeft echter een super weekend, heel jammer allemaal.

5 november 2017 om 14:25

Heeft niks met slachtofferen te maken lijkt me, Feyenoord wordt altijd opgehemeld met de beste jeugd maar waarom geven we ze dan geen speelminuten? Waar blijven spelers als Bijlow, Vente en Geertruida? Het is regelrecht schandalig.

Gio out, niet eens meer pech.

5 november 2017 om 14:37

Je leest zelden nog dat Feyenoord wordt opgehemeld vanwege de eigen jeugd. Dat was een aantal jaren geleden (terecht) wel.

5 november 2017 om 14:37

Forza, daar heb je een punt. Denk je dat die jeugdspelers er klaar voor zijn? Ik heb persoonlijk nog nooit van die namen gehoord. Al ontbreekt het huidige middenvelder, vooral creativiteit. Maar Gio na een paar maanden de laan uitsturen, na zijn wereld prestatie van vorig jaar vind ik te heftig. En wie wil je voor de groep zetten?

5 november 2017 om 14:43

Ja dat krijg je als gio nooit maar dan ook echt nooit de jeugd een kans geeft.

5 november 2017 om 14:44

Of ze er klaar voor zijn of niet, is toch een manier om achter te komen lijkt me haha. Ik ben eerder bekritiseerd dat je talenten niet voor de leeuwen moet gooien, maar na wat ik heb gezien met o.a. spelers als de Ligt en Mbappe, kun je op die manier wel het verschil zien tussen wereldklasse en hype.

Als je het mij vraagt voor trainerskeuze ga ik voor van Marwijk met assistent Kuyt. Maar zoiets is reëler in mijn fantasie dan werkelijkheid helaas.

5 november 2017 om 14:45

Dat jij er niet van gehoord hebt ligt meer aan jou. Bijlow heeft dit seizoen namelijk al in de Eredivisie gekeeped en is keeper van Oranje Onder 19.

Geertruide en Vente zijn talenten, maar duidelijk nog niet klaar om een plekje in Feyenoord 1 te krijgen.

Fun fact: Leen Vente is de broer van de opa van Dylan Vente en is de spits die de 1e goal in de Kuip maakte in 1937.

5 november 2017 om 14:56

Fr12, ik gaf toch ook aan in mijn reactie dat ik ze niet ken. Dat is toch niet gek als Ajacied zijnde, daarom laat ik me ook graag inlichten door jullie. En alleen de jeugd van Ajax volg ik, al met al hoop ik dat Gio de kans krijgt om alles op te lossen.

5 november 2017 om 15:06

Nou Jules, met die fact blijkt dus dat Vente een aanleg voor goals heeft in de kuip

Maar even serieus, wanneer weten we dan of de talenten wel klaar zijn? Zo'n Vente kan het niet slechter doen dan Kramer lijkt me. En Diks CV over Geertruida, geen enkele trainer met gezond verstand doet zoiets.

5 november 2017 om 15:46

Bij jeugdspelers moet je veel fouten inrekenen net als bij ee ligt . En zeker ze inbrengen in een slecht draaiend elftal is op korte termijn niet de oplossing. Wel zou je als je bij de winterstop 15 punten of zo achterligt ze in tweede seizoenshelft gaan inzetten met het oog op de toekomst.

5 november 2017 om 14:27

Waarom? Vorig seizoen was gewoon een incident waarin ze kampioen zijn geworden. Na vandaag kunnen ze al op 12 punten worden gezet door psv en voorgaande seizoenen eindigde feynoord ook met straatlengte op psv dan wel ajax. Dit is gewoon de plek waar feyenoord hoort, wetende dat ze maximale eruit halen.

5 november 2017 om 14:32

het mooiste vind ik nog dat er op Feyenoord-fan sites van die mensen zijn die na het kampioenschap zeiden: "zie je wel! je hebt geen nieuw stadion nodig!"

dit seizoen is daar direct het perfecte antwoord op!
je komt gewoon tekort, financieel. zeker om in de breedte mee te kunnen of zelfs echt een favoriet te zijn.

Ja 5 a 6 blessures uit de basis 11 zijn moeilijk op te vangen, dat geld voor alle clubs ter wereld. maar dan is er nog steeds een verschil tussen of die 17e man in je selectie Diks is, of een speler als bijvoorbeeld st Juste.

want daar moet je wel naartoe, dat je bank nauwelijks zwakker is dan de basis, en dat zelfs de 20e en 21e man niet onder het niveau van Diks zitten

5 november 2017 om 14:37

Feyenoord heeft indd gewoon meer kapitaal nodig om de volgende stap te zetten. De gehaalde versterkingen zijn geen versterkingen, maar ja, wat wil je voor zulke bedragen? Erg jammer. ED heeft top 3 strijd echt nodig

5 november 2017 om 14:48

@ Stengun. Precies.

Structureel loopt feyenoord gewoon decennialang achter Ajax en Psv. Een nieuw stadion en verbeterd jeugdcomplex is gewoon nodig.

5 november 2017 om 14:48

edit: dubbelpost, mag weg

5 november 2017 om 14:27

Het is mooi geweest, Gio kreeg 2 seizoenen terug al veel krediet na 7 verlies wedstrijden op rij. De maat is vol, ik hoop dat die de eer aan zichzelf houd en opstapt want ik zie het bestuur niet ingrijpen. Gio out.

5 november 2017 om 14:34

Gio is niet goed genoeg als coach. Tactisch is het echt heel zwak, dat kun je toch niet ontkennen?

5 november 2017 om 14:37

Nee hij heeft gewoon gelijk. Het lijkt wel of gio geen idee heeft wat ie aan het doen is.

5 november 2017 om 14:30

Zou ik ook vreselijk vinden. Net zoals ik het vreselijk vind om Feyenoorders te horen roepen Gio Vilhena Toornstra Berghuis etc out. Ja het gaat nu slecht, maar deze jongens hebben imo best wat krediet opgebouwd vorig seizoen. Ik ben ze eeuwig dsnkbaar. Mensen lijken niet te begrijpen dat spelers die consistent een hoog niveau halen niet in de eredivisie spelen.

5 november 2017 om 14:35

ik ben zelf altijd voor het krediet geven. maar je hebt ook nog zoiets als spelers in bescherming nemen tegen zichzelf, ofwel vervangen door een speler die hetzelfde, al dan niet een hoger niveau heeft

Jones is dit seizoen gewoon ruk. dat valt niet te ontkennen, waarom nu dan eens niet gewoon Vermeer! (toevallig geblesseerd vandaag, maar je snapt mijn punt)

en Toornstra begint gewoon echt triestig te worden. ik bedoel, als kip zonder kop rennen zonder rendement, willen we dat als zogenaamde topclub nou echt?

5 november 2017 om 14:43

Gio out roepen een paar maanden na onze titel, maar je bent wel altijd voor krediet geven? Ok. En trainers hebben nu eenmaal wat meer geduld dan supporters. Ze wachten doorgaans langer met het vervangen van spelers waar ze lange tijd op hebben kunnen bouwen. Of dat goed is weet ik niet. Geen idee of we het met Vermeer vandaag wel gewonnen hadden. Maar hoe dan ook, ik ben tegen een ontslag van Gio op korte termijn. Dan zou ik me schamen voor mijn club. Nu baal ik alleen een beetje van de slechte resultaten.

5 november 2017 om 14:44

Oh sorry jij zei geen Gio out. Maar je lijkt het er niet oneens mee te zijn.

5 november 2017 om 14:51

ik ben ook absoluut geen Gio-out persoon (tenzij iemand als Koeman het over neemt natuurlijk. maar die kans is nihil, en buiten de categorie Koeman\van gaal, zie ik niemand die het heel veel beter zou doen)

6 november 2017 om 18:01

Dante

Respect voor je reactie, het is niet makkelijk maar je kunt nog goed goed relativeren. Het moet natuurlijk niet te lang duren, maar je verwacht wel enigzins wat kredit na vorig jaar.

5 november 2017 om 14:30

Het probleem is ook gewoon dat het plan van v.Bronckhorst niet werkt.. tactisch verandert er niks ondanks dat je de afgelopen 10 wedstrijden alleen van amateurs hebt gewonnen! Diep en diep triest. De prestatie van vorig jaar was geweldig, maar gio moet verder kijken dan zijn neus lang is en gewoon inzien dat deze tactiek niet werkt.

5 november 2017 om 14:31

Ik hoop het wel Gio zijn lijstje: Jaar 1 solo het stort in! Dickie help! Dickie helpt en het kabbelt naar jaar 2. Jaar 2 Kuut neemt zijn rol als leider in en zorgt voor de eerste titel sinds 18 jaar! Jaar 3 Gio mag het weer solo doen en het gaat weer bergafwaarts! Terwijl iedereen feyenoord titel kandidaat 1 noemde helemaal na 31 augustus fantastsich ingekocht volgens velen. Gio heeft het niet nooit gehad en zal het nooit krijgen ook!

5 november 2017 om 14:32

Ik hoop het wel Gio zijn lijstje: Jaar 1 solo het stort in! Dickie help! Dickie helpt en het kabbelt naar jaar 2. Jaar 2 Kuut neemt zijn rol als leider in en zorgt voor de eerste titel sinds 18 jaar! Jaar 3 Gio mag het weer solo doen en het gaat weer bergafwaarts! Terwijl iedereen feyenoord titel kandidaat 1 noemde helemaal na 31 augustus fantastsich ingekocht volgens velen. Gio heeft het niet nooit gehad en zal het nooit krijgen ook!

Wat was er aan de hand met berghuis ?? Ongelooflijk .. wat een kansen

Verschrikkelijk niet normaal . Zelfs tegen de lamme en de blinde bakken we er niks van.

Gewoon een hele slechte wedstrijd van Feyenoord die ze wel nog hadden kunnen winnen. Vilhena, Jones en Berghuis waren echt drama vandaag. Jörgensen heeft z’n vorm ook nog niet terug. ADO heeft het naar behoren gedaan.

Het valt me op dat Feyenoord heel vaak op voorsprong komt vroeg in de wedstrijd en da het dan weer weggeeft.

Jorgensen bezorgd ajax 3 punten en berghuis bezorgd ado 1 punt. Dramatisch

5 november 2017 om 15:33

Volgens mij waren het Siem de Jong, Neres en Dolberg die Ajax 3 punten bezorgden. Dat Jorgensen een kans niet kan, maar zo kun je ook over de kans van Younes oordelen in de eerste helft.

5 november 2017 om 15:41

Jorgensen die een penalty mist en een 10000% kans en allebei op een stand van 1-1. Dan kan je wel degelijk zeggen dat jorgensen het verschil heeft gemaakt in negatieve zin.

5 november 2017 om 15:55

Zo groot was die kans ook weer niet en bovendien was het een prima redding van Onana. Zo kun je alles wel omdraaien. Die penalty was trouwens bij 0-1, dus je daar mis je je punt ook.

Berghuis had vandaag een hattrick moeten maken, ondanks dat Feyenoord wederom slecht speelde.

Hoe slecht is dit Feyenoord. Wat een kansen voor Berghuis. Ondanks dat toch een punt gepakt.

Ik denk dat we ons maar moeten gaan richten op een play offs plekje. Jammer dat we deze afgelopen wedstrijden steeds de voorsprong weggeven.

Jones is echt een heel stuk minder als vorig seizoen, net als heel Feyenoord dit seizoen. Ik kan me nog herinneren dat Feyenoord het vorig seizoen ook lastig had tegen ADO en Feyenoord speelde toen echt een zeer slechte wedstrijd en ADO was toen net iets beter, maar toen won Feyenoord met 0-1 door een goal van el Ahmadi en dat heeft Feyenoord dit seizoen niet. De spelers van Feyenoord stegen vorig seizoen 20 tot 30% boven zich uit, dat hebben ze dit seizoen niet.

5 november 2017 om 14:26

Niet waar. De spelers van Feyenoord stegen niet 20 tot 30% boven zichzelf uit. Ze zitten nu juist 20 tot 30% onder hun niveau.

5 november 2017 om 14:30

En dat al 10+ wedstrijden.

5 november 2017 om 14:40

Klopt. Zou jij het dan logischer vinden dat ze vorig jaar 34 wedstrijden boven zichzelf uitstegen?

5 november 2017 om 15:23

Meer logisch dan zoveel wedstrijden zo dramatisch zijn.

5 november 2017 om 15:24

Dat denk ik idd wel ja, het seizoen voor het kampioenschap gemist? Of wil je zeggen dat leicester ook niet boven zichzelf uitsteeg een heel seizoen lang? tel daarbij het Europese avontuur van bijv Ajax op waardoor de focus niet optimaal was aan het eind en alles wat net de goede kant op viel en daar heb je je antwoord

5 november 2017 om 15:30

In de competitie ging het na de wedstrijd tegen PSV mis.

Ongefelijk wat een niveau dit. Dit deed pijn aan mn ogen. En Gio, wanneer ga je nou eens ingrijpen voordat er iets gebeurd ipv pas nadat alles in de soep loopt? Vorige week roep je dat je geen keepers gaat wisselen en nu deze blunder van Jones, die iedereen aan ziet komen. Vorige week idem met Diks. Iedereen ziet dat hij het niveau niet aan kan, maar nee hoor Diks centraal ipv Geertruida. Doelpunt tegen. Echt diep triest. Tijd voor Henkie Fraser.

Seizoen is voorbij. Onvoorstelbaar wat er met Feyenoord gebeurd is. De aftakeling van Jones is tekenend.

Mag de loftrompet even uit voor Groenedijk? Volgens mij stonden ze laatste toen hij instapte. Inmiddels staat er echt een leuk elftal!

Jones was vorig seizoen heel prettig op doel, omdat je wist dat hoge ballen makkelijk gevangen werden, maar die 2-1 vandaag....

Toornstra hoef ik voorlopig ook niet meer in de basis te zien, dat blijft huilen met de pet op

Ik vind het steeds frappanter hoe Feyenoord de titel heeft kunnen behalen vorig jaar. Het is 180 graden gedraaid qua spel en inzet... wat is er gebeurd

5 november 2017 om 14:27

op een paar vitale posities laten spelers hun vorm van vorig seizoen niet meer zien.

Botteghin en vd heijden zijn geblesseerd, Jones laat alles door, Toornstra heeft z'n uit-syndroom doorgetrokken naar thuiswedstrijden en Jorgensen begint nu pas een beetje z'n ritme te krijgen na zijn blessure

Weer veel te makkelijk goals weggegeven en je maakt hem zelf niet ondanks de vele kansen. Verhaal van dit seizoen...

Begon nog leuk, Nieuwkoop heerlijk op dreef, goede combinaties op het middenveld. En dan is het ineens weer weg, slordigheid, geen tempo, wat is dat toch? Prachtgoal van Ado maar waarom raken we daar zo van in de war?

Als je al niet kan winnen tegen zon matig/slecht ADO moet Feyenoord echt gaan uitkijken. Vilhena moet toch echt eens banken en als Vermeer fit is lijkt me de keuze ook niet lastig. Berghuis heeft wel erg slecht gespeeld.

6 november 2017 om 07:44

ADO is niet zo makkelijk te kloppen thuis en dat jij dat vindt ok, maar realistische kijk heb je er niet op. En dan nog van een Zwolle fan moet niet gekker worden.

Vorig jaar had Berghuis de winnende gemaakt. Ik vond eerlijk gezegd dat tot de gelijkmaker van El Ahmadi Feyenoord niet meer had verdient dan een punt. Op het eind snap ik dan de teleurstelling van de Feyenoorders .

Diep en diep triest dit. Berghuis had zijn dag niet, anders had je hier wellicht met 1-4 gewonnen maar dat was niet door het goede spel van Feyenoord meer door het zwakke Ado, het spel is niet om aan te zien. Gio blijft maar vasthouden aan jongens die er zich de afgelopen weken gewoon te makkelijk van afmaken. En als hij een ding van de terrorreeks van 15/16 hadden moeten leren is het dat je jongens niet het oneindige vertrouwen moet geven. Ook vermoord je je buitenspelers door er op het middenveld niet een speler neer te zetten die (ala Clasie) een bal op tijd geeft. Het is allemaal gebrei daardoor. Waardeloos.

Ik hoop dat Gio toch maar snel hulp gaat accepteren. Vraag Koeman een weekje terug weet ik veel. Dit Werkt niet zo.

Jones zo snel mogelijk naar de bank! Kost je gewoon punten. Berghuis de hele week maar laten trainen op afmaken? Wat was die slecht vandaag joh! Boetius ook gewoon niet meer opstellen, voegt niks toe en Larsson gewoon lekker op linksbuiten laten. Gaan voor de 3e plek en hopen dat je die Vitesse en AZ niet uit ziet lopen de komende tijd. Echt ongelofelijk dit...

5 november 2017 om 14:52

Berghuis had gewoon z'n dag niet. dat kan gebeuren.
zelfs spelers als Robben en Ronaldo hebben wel eens een wedstrijd waarbij alles net niet lukt. dat is gewoon niet anders

5 november 2017 om 17:04

Ja is ook zo, berghuis moet je ook niet slachtofferen, dat was ook niet het punt dat ik probeerde te maken. Ik benoemde alleen dat die vandaag heel slecht was

Ik snap er niets meer van. Leicester ehhh Feyenoord speelt zonder enig vertrouwen. De overtuiging en vastberadenheid van vorig seizoen is compleet verdwenen. Wellicht dat ze weer op kunnen krabbelen nadat CL-snoepwinkel weer gesloten is voor ze. Zolang ze een dubbel programma blijven draaien blijkt dit allemaal wat teveel gevraagd van deze groep.

wat een kansen op het eind voor Feyenoord zeg.. Maar ja als je in de hoek zit waar de klappen vallen, gaan ze er meestal niet in.

Feyenoord speelt alleen maar tegen zichzelf. Ze hebben dit gelijkspel volledig aan zichzelf te wijten. Vaak komen ze heel snel op voorsprong en is het begin veelbelovend waarna ze de tegenstander weer terug laten komen in de wedstrijd. Lullig voor de supporters dat ze zo vroeg in het seizoen waarschijnlijk alleen nog maar om de beker spelen.

Was vorig jaar dan toch een incident vraag ik me af...

Feyenoord mist iemand als Kuyt. De ervaring en gretigheid wordt nodig gemist bij Feyenoord.

Ik boek vanavond nog een ticket naar Engeland en ik neem jones en berghuis mee. Kosten ons gewoon 3 punten. Berghuis 4 kansen gemist 4 en ook nog allemaal niet op doel echt slecht. Ik snap niet van gio dat hij berghuis laat staan en hem niet wisselt. Ik had hen al na 15 min eruit gehaald toen had hij al 10x balverlies. Misschien moeten we opnieuw beginnen. Gio eruit en van geel dan naar knvb. En graag snel een 2e spits halen. Kramer heeft geen een bal geraakt.

5 november 2017 om 14:35

2 punten

5 november 2017 om 14:36

Dit voelt als een verlies...

5 november 2017 om 14:46

Maar het zijn toch geen 3 verliespunten. Dus Jones en Berghuis hebben ons geen 3 punten gekost.

Het feit dat er nu weer zo'n lange slechte reeks is, kan geen toeval meer zijn. Gio toont niet aan een goede coach te zijn. Dit is einde seizoen en daar moet Gio verantwoordlijk voor worden gehouden. Tactisch lijkt het een onbenul. Wellicht dat vorig jaar eigenlijk Kuyt de coach was!

Hoho Berghuis is afgelopen wedstrijden juist iemand die niet in de malaise meegaat. Het gif in de ploeg is er niet met zo apathisch handelen van Gio. Als ik Vermeer was zou ik oorlog maken. Jones faalt iedere wedstrijd dit seizoen !!!

Feyenoord laat weer 2 punten liggen. Titelprolongatie nog verder uit zicht. Bij winst PSV later vandaag wordt de achterstand op de koploper 12 punten. En tussen PSV en Feyenoord staan nog 4 andere clubs.
Werelddoelpunt van ADO die 1-1. Een blunder van Jones bij de 1-2. Ik snap de roep om Vermeer, maar ik denk niet dat het veel uit zal maken. In totaal is Jones de betere keeper, hij is alleen totaal uit vorm. Nu Vermeer erin zetten is misschien goed voor de korte termijn. Echter voor de langere termijn is Feyenoord beter af met Jones.

Het is duidelijk dat vorig jaar zo'n uniek uitzonderingsjaar was, en Feyenoord dit jaar weer speelt zoals het al bijna 20 jaar speelt. Niets nieuws onder de zon dus.

Het is toch werkelijk waar ongelooflijk hoe veel kansen dit team mist...

Bij feyenoord ontbreekt gewoon een type kuyt een speler die zijn ploeg op pept, zijn mouwen opstroopt en vol voor de winst gaat.
Het geluk dat ze vorig seizoen hadden waardoor ze een wedstrijd wel wonnen is er nu niet, dan zie je dat feyenoord zoekende is en vaak in elkaar stort, onzeker word als het niet goed loopt.
Ik zeg niet nu niet dat feyenoord door geluk kampioen is geworden maar alles bij elkaar genomen zie je dat feyenoord heel veel mist in vergelijking met vorig seizoen.
Deze wedstrijd de 3-1 niet maken en dan de 2-2 tegen krijgen, vorig seizoen maakte ze in dit soort wel wedstrijden wel de 3-1 en speelde het dan goed uit..
Het zit feyenoord even niet mee maar denk niet dat er paniek uit hoeft te breken, de omkeer komt er echt wel

Wordt voor gio wel keer tijd om ballen te tonen en echte beslissing te nemen. Vermeer erin, Jones heeft nu teveel fouten gemaakt. Denk dat je in de eredivisie idd met Larsson op middenveld best kunt ballen. Die creëert tenminste nog iets. Jpb is een miskoop. Geef jeugd eens een kans....dat doet gio ook nooit, helaas. Ben benieuwd komende weken. Nog meer pnt verspelen en wordt tijd om advocaat te raadplegen.

Psv en Feyenoord lijken stuivertje te hebben gewisselt met de resultaten na een kampioen schap , bij beiden zijn bepalende spelers vertrokken of gestopt en is daar te weinig kwaliteit voor terug gekomen , tel daar bij op dat een aantal spelers behoorlijk uit vorm is , zwaar programma extra druk . Ik zie grote gelijkenissen !!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

90 fans
Middenvelder, 33 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Feyenoord 31 2 2 0
2016/2017 Feyenoord 30 5 8 0
2015/2016 Feyenoord 32 1 8 0
2014/2015 Aston Villa 0 0 0 0
2014/2015 Feyenoord 31 2 5 0
Laatste voetbalnieuws

‘Feyenoord werkt tot verbazing van Vilhena niet mee aan transfer’

Tonny Vilhena staat in de belangstelling van Eintracht Frankfurt, zo melden Voetbal International en het Algemeen Dagblad dinsdagochtend. De middenvelder van Feyenoord heeft zelf naar verluidt wel oren naar een overstap...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 15 augustus
Schalke 04 heeft zich met een bod van vijftien miljoen euro gemeld bij Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren