PSV was concreet voor Rode Duivel: ‘Maar zij boden niet genoeg voor Zenit’

Woensdag, 18 oktober 2017 om

Nicolas Lombaerts werd in de zomer van 2016 in verband gebracht met onder meer PSV en Anderlecht. De Belgische verdediger zinde op een terugkeer naar West-Europa, maar kreeg zijn zin uiteindelijk niet. Doordat Ezequiel Garay naar Valencia vertrok, moest Lombaerts bij Zenit blijven.

“Zenit wilde me niet absoluut verkopen. De voorzitter verwachtte dat ik net zoals voordien wel terug in de ploeg zou komen. Toen ben ik naar de trainer gestapt”, herinnert Lombaerts zich in gesprek met Sport/Voetbalmagazine. “Eerst zei hij dat ik weg mocht, maar een paar dagen voor het eind van de transferperiode vertrok Garay plots.”

“Toen mocht ik niet meer weg. Mocht Anderlecht sneller al zijn troeven op tafel gelegd hebben, was het misschien gelukt, maar zeker ben ik niet. Anderlecht kan ik in heel die zaak weinig verwijten. Het is gewoon moeilijk onderhandelen met Zenit”, vervolgt Lombaerts, die ook interesse van PSV genoot. “Ja, maar zij boden niet genoeg voor Zenit.” Afgelopen zomer kreeg Lombaerts wel zijn transfer. KV Oostende telde naar verluidt anderhalf miljoen euro neer voor de verdediger.


Poll

Had jij Nicolas Lombaerts bij PSV willen zien?


Gerelateerd

10 reacties (laatste reactie door quirento)

Speelt ruim onder de verwachtingen bij Oostende.
Hij was vooral een prestigetransfer van de voorzitter van de ploeg, terwijl de -inmiddels ontslagen- trainer niet op hem zat te wachten.

Allerminst een gemis voor Anderlecht geweest.

18 oktober 2017 om 09:00

Iedereen speelt onder de verwachtingen bij de club aan de Belgische kust.

Waarom heeft PSV dan niet weer aangeklopt? Juist de verdediging had versterking nodig *zucht*

18 oktober 2017 om 09:12

Lombaerts heeft in 2016-2017 maar amper gespeeld. Dan is het toch niet zo raar dat PSV hem in 2017 niet meer zo interessant vindt als in 2016?

18 oktober 2017 om 17:28

Daar is Luckassen voor gehaald. Snap de keuze van Brands wel; een jonge (nederlandse) verdediger die een goed seizoen heeft gedraaid en mogelijk winst op kan worden behaald in plaats van een 30 plusser die weinig gespeeld heeft en geen restwaarde heeft.

Zou hij het slechter hebben gedaan dat Isimat? Een verdediger erbij zou nooit verkeerd zijn, want de enige linie, wat nog niet naar behoren functioneert is de verdediging wel. Maar goed we zullen het nooit weten. Hoop wel dat we in de winterstop een linksback en een extra centrale verdediger erbij halen.

18 oktober 2017 om 10:30

PSV heeft al moeite om een linksback aan te trekken. Dan denk ik dat ze 1,5 mln een te groot risico vinden voor iemand met weinig speelminuten in de laatste seizoenen.

PSV moet deze winter weer verkopen om de begroting te rechtvaardigen. Er was ingezet op Europees voetbal en vorig jaar ook al CL dat zat in de begroting daarom ook Proper last minute verkocht.

Nu moet waarschijnlijk de Jong of Locadia weg.

18 oktober 2017 om 11:58

Waar haal je deze info vandaan? Bron? PSV moet helemaal niks verkopen

18 oktober 2017 om 17:26

Wat een regelrechte onzin, PSV begroot al jaren niet meer op CL en dat de Jong of Locadia weg zou moeten slaat ook nergens op. Post dit soort onzin lekker in de wandelgangen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

KV Oostende

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
Silvio ProtoKeeper30
Žarko TomaševicVerdediger30
Antonio MilicVerdediger30
Joseph AkpalaAanvaller30
Voor de complete selectie: Clubpagina KV Oostende.

8 fans
Verdediger, 33 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 21 september
Paris Saint-Germain overweegt om Thiago Silva volgende zomer van de hand te doen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren