‘Als de transferwindow open is, kijken we wat het beste is voor Vitesse en mij’

Woensdag, 18 oktober 2017 om 11:21

Milot Rashica gold vorig seizoen al als een van de uitblinkers aan de kant van Vitesse en de Kosovaars international heeft die lijn tijdens de huidige voetbaljaargang door weten te trekken. De aanvaller viel een aantal weken geleden in het Europa League-duel met Lazio op in positieve zin en hoopt dat vaker te kunnen laten zien.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Vind jij dat Milot Rashica toe is aan een stap hogerop?


Gerelateerd

22 reacties (laatste reactie door rochester)

Niets ervan, geen deal met Rashica in de winterstop. Heel graag het seizoen afmaken in Arnhem. Dat is goed voor hemzelf, Vitesse en wij als fans !

Aankomende zomer mogen de geinteresseerde clubs volop bieden en dan gaat Vitesse ook wel medewerking verlenen. Maar tot die tijd focus op Vitesse en meewerken aan een 3e of 4e plek in de Eredivisie.

Clubs die nu geïnteresseerd zijn, komen aankomende zomer zeker wel terug !

18 oktober 2017 om 11:35

Tenzij die zijn pootje breekt natuurlijk, maar in principe heb je gelijk.

Een winterse verkoop zou wat mij betreft alleen aan de orde zijn wanneer hij het seizoen af zou mogen maken.

18 oktober 2017 om 12:13

Ah nee man. In het huidige voetbal van de Eredivisie komen spelers voor een half seizoen zoveel mogelijk minuten maken; beetje laten zien wat ze kunnen en zodra een Championship clubje komt met een zakje geld willen ze zo snel als ze zijn gekomen ook weer vertrekken.

Van de zotte; maar zo is het nu.

Rashica is een interessante speler voor de top van de eredivisie. Voor zijn ontwikkeling zou een topclub in NL het beste zijn maar een middenmoter in Duitsland, spanje of Italie is ook niet mis. Dit soort spelers wil je toch langer in de eredivisie zien. Hierdoor hoop ik echt dat de topclubs, dit pareltje kopen.

19 oktober 2017 om 02:07

Kleine kans gezien het lijstje met geïnteresseerde clubs en het daardoor bijbehorende prijskaartje van Rashica.

Misschien wat voor PSV? Ja overtuigend vind ik bergwijn niet namelijk..

18 oktober 2017 om 11:37

Daar zijn ze dan mooi anderhalf jaar te laat mee, Milot zal voor minstens 8 miljoen vertrekken. Een bod van Napoli van €5M schijnt in de vorige winterstop afgeslagen te zijn en momenteel heeft Vitesse geen enkele financiële stimulans om te verkopen.

Off: Waarom plaatst Voetbalzone artikelen meerdere malen? Dit artikel is ook al een geplaatst tegen 08:30 vanmorgen (zie tijdstip eerste reactie), en nu wordt ie weer omhoog gegooid als zijnde "nieuw artikel" om 11:21. De laatste weken zie ik dit vaker, soms bij nietszeggende artikelen. Doet Voetbalzone dit om te laten lijken dat ze meer nieuws hebben dan ze werkelijk hebben?

18 oktober 2017 om 12:21

Pas maar op dat je reactie wordt verwijderd.

18 oktober 2017 om 11:41

Dat denk ik zeker ja. Als ik psv was zou ik een poging wagen. Er loopt dara nog een jongen rond die ik wel op een iets hoger niveau zou willen zien. Ik denk dat Ajax bijvoorbeeld weleens een goede ploeg zou kunnen zijn voor Kashia. Ervaring komen ze daar flink te kort net als een sterke verdediger. Ik denk dat dat ook best een mooie match kan worden. Zetten ze De Ligt ook gelijk weer een beetje in de luwte.

18 oktober 2017 om 12:22

Kashia gaat niet meer weg bij Vitesse denk ik, is nu 30 of 31 jaar en heeft al zekerheid op een functie binnen Vitesse na zijn voetbalcarrière.

18 oktober 2017 om 12:40

Oh dat wist ik niet eens. Ja zn leeftijd wel, maar zn loopbaan na zn carriere niet.

Ik denk dat hij makkelijk in de top3 kan voetballen. Vooral Ajax lijkt mij geschikt in dit geval omdat zij (momenteel) het meest gebaat zijn bij zo'n versterking.

Wel fijn dat deze man sowieso voor de eredivisie behouden blijft dan

19 oktober 2017 om 02:09

Ik denk niet dat Kashia zin heeft om naar Ajax te vertrekken. Waarom zou hij ook? Hij zit prima bij Vitesse

Is dit jaar prima bezig, was vorig jaar toch een stuk minder zoals hierboven gemeld wordt. Hoop dat hij dit jaar nog blijft en laat hem dan voor de juiste prijs gaan en niet voor een schijntje, want daar is Vitesse erg goed in, spelers verkopen voor een veels te laag bedrag.

Het beste voor Vitesse en Rashica? Dat is als Rashica dit seizoen gewoon afmaakt bij Vitesse en na afloop van dit seizoen een nieuwe stap probeert te maken. Ook denk ik dat het voor Rashica beter is, als hij eerst hier in Nederland eerst een stap maakt naar Psv, Ajax of Feyenoord.

Rashica kan eventueel wel een nieuwe stap aan, alleen nog niet in het buitenland denk ik en daarom denk ik dat het beter voor hem eerst als hij eerst nog een paar jaar bij Psv, Ajax of Feyenoord speelt en hij is immers pas 21-jaar.

Als Ajacied zou ik het wel wat vinden als Rashica na dit seizoen naar Ajax vertrekt. Van Younes hoop (en denk) ik dat hij na dit seizoen verkocht wordt en in Cerny (beter als hij verhuurd/verkocht wordt) heb ik niet echt vertrouwen meer en dan heb je dus met Neres, Kluivert en Johnson (verwacht dat hij in de loop der tijd aan zal sluiten bij het 1ste) maar 3 vleugelaanvallers en Rashica zou denk ik een prima versterking kunnen zijn.

Ook voor PSV zou Rashica denk ik een goede versterking zijn. Pereiro is beter als hij als 'n soort nummer 10 speelt, Bergwijn gaat geleidelijk aan wel beter spelen en presteren, maar is er ook nog niet volledig, van Lozano sluit ik niet uit dat hij na dit seizoen al vertrekt en die Mauro Junior kan volgens mij ook nog als vleugelaanvaller uit de voeten, maar daar kan je ook nog niet teveel van verwachten, dus als Lozano vertrekt en Pereiro op de 10-positie blijft spelen, dan heb je met Bergwijn eigenlijk maar 1 vleugelaanvaller en ik weet dat Ramselaar ook op de vleugels kan spelen, maar Ramselaar is beter als middenvelder.

Maar zoals ik al zei: als Ajacied zie ik Rashica na dit seizoen graag bij Ajax. Er gaan de laatste dagen geruchten dat Miazga (door Chelsea verhuurd aan Vitesse) na afloop van dit seizoen voor 7 miljoen van Chelsea naar Ajax zal gaan, maar ik heb liever dat Ajax nog een paar miljoen bijlegt (denk dat Vitesse iets tussen de 5 en de 10 miljoen voor Rashica zal vragen) en dan Rashica van Vitesse overneemt na dit seizoen.

18 oktober 2017 om 12:35

Rashica wordt veel te duur voor Ajax en PSV naar alle waarschijnlijkheid. Volgens mij heeft Vitesse al is een hoog bod afgewezen en ik denk niet dat Brands, van Geel of Overmars hem 10 miljoen waard vinden. Daarnaast vind ik Stengs, Jahanbaksh en misschien zelfs Zeneli en Kuwas beter. Deze jongen is vrij snel hoor maar bij PSV en Ajax zal je toch meer van je dribbel en schot zullen hebben daarnaast hebben PSV en Ajax beide goede spelers en ook nog een paar goede talenten.

18 oktober 2017 om 14:47

@ Memphisdepay,

Persoonlijk vind ik Rashica wel iets beter als Jahanbakhsh Ik vind Jahanbakhsh ook een goede speler, maar om eerlijk te zijn had ik iets meer van hem verwacht bij AZ en hij doet het zeker niet slecht bij AZ, maar ik had wel ietsjes meer van hem verwacht.

Ook vind ik Rashica echt wel beter als Kuwas, want Kuwas lijkt mij een speler die tekort komt voor Ajax, PSV en Feyenoord, terwijl Rashica in mijn ogen nog genoeg potentie heeft om door te groeien: Jahanbakhsh en Kuwas zijn allebei ook al 25-jaar, terwijl Rashica pas 21 is.

Zeneli vind ik inderdaad ook wel een goede speler. Die schat ik wel ongeveer gelijkwaardig in als Rashica en wie weet heeft Kosovo voor de toekomst wel leuke en goede vleugelaanvallers rondlopen, aangezien zowel Rashica als Zeneli allebei voor het nationale elftal van Kosovo spelen en Stengs is ook echt wel een goede speler, maar heeft pas 'n aantal wedstrijden voor AZ in de Eredivisie gespeeld, is momenteel zwaar geblesseerd en het is nog maar afwachten hoe hij terugkeert na zo'n zware blessure, maar talent heeft hij zeker.

Rashica heeft denk ik ook wel meer dan alleen een dribbel en een schot. Hij mag van mij wel wat meer aan z'n scorend vermogen doen, maar ik denk ook dat Rashica het bij bijvoorbeeld PSV of Ajax wel beter kan doen en misschien kan je ze niet helemaal met elkaar vergelijken, maar op de een of andere manier doet Rashica me wel een beetje aan Dries Mertens denken: die pikte hier en daar geregeld z'n goals mee bij FC Utrecht, maar toen hij naar PSV vertrok, begon hij ook echt 'n stuk meer te scoren, met respectievelijk 21 en 16 goals in z'n 2 seizoenen bij PSV en hij was niet alleen in scorend opzicht belangrijk, maar zorgde ook voor goede acties en assists.

19 oktober 2017 om 02:14

Een verschil met de namen die je noemt is dat ze ofwel ouder dan Rashica zijn (Jahanbaksh, Kuwas), of nog weinig tot niets hebben laten zien bij clubs in de subtop maar enkel bij clubs daaronder (Kuwas, Zeneli). Stengs acht ik ongeveer vergelijkbaar overigens.

19 oktober 2017 om 02:12

Wat is dat toch dat iedereen denkt dat de Nederlandse topclubs een optie zijn voor Rashica? Die jongen heeft clubs die een treetje hoger staan en Europese subtop zijn achter zich aan en Vitesse gaat echt niet die extra miljoenen die die clubs wel kunnen en willen betalen laten liggen om de top 3 sterker te maken...

Beter gaat rashica niet weg in de winterstop nee. Dat zou ongelofelijk jammer zijn. Aan de andere kant, hij is nu ontzettend lekker in vorm als je een club vind die paniekaankopen wil doen, dan levert ie misschien wel meer op dan van de zomer.

Wat ik niet snap ik dat matavz de voorkeur heeft over een bewegelijke spits als castanios

18 oktober 2017 om 17:07

Omdat Castangos werkelijk alle kansen mist. Heeft 1 doelpunt gemaakt en dat kwam omdat ie de bal toevallig tegen zich aankreeg dacht ik. Helaas staat matavz ook al weer ff droog, maar ik denk dat matavz voorlopig nog wel de voorkeur krijgt

19 oktober 2017 om 00:08

Edit: morgen tegen Zulte start Castangos in de basis. Dus leef je uit zou ik zeggen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Feyenoord6637
6.Vitesse4916
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Matthew MiazgaVerdediger10
Fankaty DaboVerdediger10
Guram KashiaVerdediger10
Alexander BüttnerVerdediger10
Arnold KruiswijkVerdediger10
Thomas BrunsMiddenvelder11
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Vitesse.

8 fans
Aanvaller, 22 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 18 augustus
Roberto Carlos gaat mogelijk aan de slag in Lissabon. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren