wk2018

Keizer lacht na uitspraken Kluivert: ‘Die Justin praat ook wel, hè?’

Vrijdag, 13 oktober 2017 om 16:12

Justin Kluivert liet er vrijdag geen misverstand over bestaan: zijn voorkeur ligt bij een rol als linksbuiten. De aanvaller van Ajax vindt zichzelf op die positie beter, maar Amin Younes is momenteel de vaste linksbuiten. Marcel Keizer kan op de persconferentie wel lachen om de uitspraken van zijn pupil, maar wil nog niet vertellen of hij Kluivert inderdaad op de linkerflank wil gebruiken.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Moet Justin Kluivert de linksbuiten van Ajax worden?


Gerelateerd

51 reacties (laatste reactie door pinko)

Gaat Keizer nou op iedereen die iets roept reageren ? Ga daar toch bovenstaan, anders word het een dagtaak en die energie kan je beter in je ploeg steken. Kluivert praat sowieso iets teveel in mijn optiek, heeft op een paar redelijke wedstrijden na nog helemaal niets laten zien. En is vooralsnog niet meer dan een momentenvoetballer, nog geen constante hele wedstrijd gespeeld.

13 oktober 2017 om 16:29

Hij geeft een persconferentie.
Dan geef je gewoon antwoord op een vraag.
En mooi kluivertje echt dat Amsterdamse.
Zouden er meer moeten doen. En niet vektman want dan komt het niet over maar bij zo een kluivert vind ik het leuk. Hoort bij ajax.

13 oktober 2017 om 17:53

Antwoorden op vragen is iets Amsterdams?

13 oktober 2017 om 18:15

Nee maar wel lekker zelfverzekerd altijd.
Ik hou daar van die amsterdamse bluf. Net zoals het zeggen dat psv en feyenoord voor de rest weinig gaan winnen onderling tegen ajax.
Hij zal hem vast op zijn neus krijgen als ze wel verliezen maar dat boeit niet.

En gewoon zeggen wat je vind waar jij moet spelen. Niks mis mee.

13 oktober 2017 om 18:27

Waarom noemen we het eigenlijk Amsterdamse bluf.. ik vind persoonlijk Bravoure een veel betere benaming.

13 oktober 2017 om 18:33

Kan evenwel zo zijn, maar het is respectloos tegenover zijn collega's, in dit geval younes. Younes is Duits international, en kluivert een jochie van 17. Die jongen moet eens even op z'n plek gezeg worden

13 oktober 2017 om 19:28

Hij geeft aan dat dat zijn favoriete positie is maar dat als de trainer hem op rechts wilt hij daar net zo goed speelt. Echt 0,0 daarvan is respectloos. Sit down.

13 oktober 2017 om 19:59

Younes heeft er nu 4 jaar op zitten en scoort gemiddeld 5 goals per seizoen. Dat is veel te weinig. Ik zie Kluivert dat wel overtreffen als hij 4 jaar lang wekelijks de kans krijgt.

Misschien moet hij minder gaan praten en gewoon gaan voetballen?!
De man is 17 en praat veel maar presteert niet veel de laaste tijd op het veld.
Talent heeft hij zeker nu nog de focus en minder gebabel.
Mag btw wel is een x op links op de plaats van Younes.

13 oktober 2017 om 16:50

Hoezo minder praten? Er wordt hem een vraag gesteld en hij geeft antwoord. Wat moet hij dan? Zeggen dat hij niet met de media praat? Als hij dat doet is het weer een arrogant mannetje. Of wil je dat hij een mediatraining-antwoord geeft? Als hij dat doet dan is het weer een niets zeggende slappeling.

Jongens, laat iedereen lekker authentiek zijn. Robben wordt bij NL gewaardeerd door iedereen omdat hij niet met alle winden meewaait. Laat Kluivertje ook gewoon antwoord geven zoals hij wil. En laat Keizer ook lekker zijn eerlijkheid houden. Ik vind hem een verademing. Ja hij heeft een typisch Amsterdams accent en blik, maar inhoudelijk lult hij nergens omheen en maakt niks mooier dan dat het is. Prima.

13 oktober 2017 om 17:21

Misschien een x naar Kluivert luisteren en hem op links zetten en Younes banken is de enige oplossing

13 oktober 2017 om 17:21

Haha hij heeft wrs gewoon antwoord gegeven op een vraag. Hij geeft aan dat die op links wilt voetballen. Vervolgens zeg jij dat die minder moet praten en beter moet gaan voetballen. Om vervolgens te zeggen dat die wel eens een kans mag krijgen op links. Dus eigenlijk ben je het roerend met Kluivert eens

13 oktober 2017 om 17:50

Ik moet lachen om een spelfout die je maakt. Dan bedoel ik niet dat lach om jou, maar om de betekenis die ik eraan hang. Kluivert niet op houden met gebabel zeg je en dat is precies aan wie hij me doet denken met zijn prestaties de afgelopen tijd; Babel. Als dat dus opzettelijk is geweest ben je geniaal! Haha

13 oktober 2017 om 18:05

Misschien presteert hij juist zo weinig omdat hij niet op zijn favoriete positie staat...

Ik dacht al bij mijzelf, hoe zou ik reageren als ik mijn spelers dit soort uitlatingen doen. Ik vind het begrijpelijk maar eigenlijk niet kunnen. Ookal kan elk pakezel zien dat Kluivert op links moet, Neres op rechts en the Hunter in de spits!

13 oktober 2017 om 17:58

Raar hè? Vragen ze welke positie jouw echte positie is en je antwoord is het een “soort uitlating” die jij niet vind kunnen. Dat is pas echt bizar, ik zie jou al als een leugenaar dan want je vind dat die jongen moest liegen zeker.

13 oktober 2017 om 18:35

Bescheidenheid siert de man

13 oktober 2017 om 18:46

Hoezo ben je bescheiden als je geen antwoord geeft. Is toch niets mis om te zeggen op welke positie je het liefst speelt? Wat is dat voor spastisch geneuzel?

14 oktober 2017 om 00:22

Idd wat een gezwam af en toe waar hebben we het over

Zou mooi zijn als Justin op links start en Neres van rechts. Keizer moet ballen tonen en gewoon eens starten zonder Mitchell en Amin . Sinkgraven in de wedstrijd tegen Sparta laten beginnen en deze dan rond 65e minuut wisselen voor Orejuela of De Ligt, dan kan Viergever op de plek van Sinkgraven spelen (sinkgraven-Viergever-Wöber-Veltman). Ik wil overigens nog wel eens zien hoe ze samen met Huntelaar/Dolberg spelen. Huntelaar kan wel als aanspeelpunt in de 16 worden gebruikt (met zijn rug naar de goal van de tegenstander) en ook kunnen kluivert en Neres voorzetten geven op een kop sterke Klaas-Jan. Er is nog zoveel uit het team te halen op mentaal vlak, maar ook op tactisch vlak.

13 oktober 2017 om 17:20

Wöber is linksbenig

13 oktober 2017 om 19:21

Hahahaha....sinkgraven links back. Man wat een onzin. Sinkgraven is geen verdediger. Bosz heeft het een paar keer geprobeerd, maar t leek totaal nergens op

13 oktober 2017 om 19:29

Hansie hans. Statistisch was Sinkgraven een van de betere linksbacks van de competitie vorig seizoen. Maar jij vindt het niets door enkele fouten in de beginfase.

13 oktober 2017 om 19:51

Hansie heeft gelijk

13 oktober 2017 om 20:14

Wie wil je dan op de linksback positie? Orejuela zou er kunnen spelen, Viergever kan er spelen; Wie nog meer?

13 oktober 2017 om 20:54

Gezien Viergever geen nieuw contract krijgt, vindt Overmars hem blijkbaar niet goed genoeg. Vreemd is dat hij ook niet weg mag. Boilesen bijvoorbeeld werd daarom naar de bank verwezen omdat hij niet wilde verlengen. Uiterst vreemd beleid derhalve.
Maar Viergever is echt te slecht voor het centrum. Maar is de beste links back die we nog hebben. Had gehoopt dat ze serieus een links back zouden halen van de zomer, maar het gekonkel in het technisch hart voerde weer de boventoon.
Dijks en Sinkgraven kunnen beide niet verdedigen. Orejuela is toch een rechtsback? Maar volgens Keizer blijkbaar nog niet klaar dus zal niet veel zijn blijkbaar

13 oktober 2017 om 20:57

Orejuela kan op zowel op de linksback als de rechtsback positie spelen; Snap overigens niet waarom Viergever nog geen nieuw contract heeft getekend/gekregen, maar misschien wachten ze daar tot januari mee.

14 oktober 2017 om 09:40

Is orejuela twee benig dan?

13 oktober 2017 om 19:39

@Mitchell, Dijks zit niet in de selectie voor zaterdag.

13 oktober 2017 om 20:13

Gelukkig 😇, scheelt echt een slok op een borrel. Dijks kan er echt helemaal niets van; Is meer geschikt voor onderste regionen van eredivisie of de boven laag van de jupilair league.

Dit zou voor mij een reden zijn om toch voor younes te kiezen. En dat terwijl ik eigenlijk denk dat kluivert dreigender is. Maar dit soort praatjes moet je niet belonen. Kluivert moet zijn plaats weten en blij zijn met iedere minuut.

13 oktober 2017 om 16:58

Ik lees trouwens net interview met kluivert. Daar staat het toch wat minder scherp gestelt als in dit artikel.

13 oktober 2017 om 18:01

Maar toch oordeelde je al.. buiten dat staat er niks raars in dit artikel waar hij zich over uit heeft gesproken. Iedere Ajax volger weet dat hij altijd op Linksbuiten heeft gespeeld en dat werd hem gevraagd en hij antwoordde. Dat is wat hier ook staat.

13 oktober 2017 om 18:39

Dit een site waar je meninkjes ventileerd. Of doe jij altijd eerst literatuuronderzoek voor je een mening over een lullig voetbalartikel geeft? Nee toch? Nou dan. Dit artikel staat bovenaan dus reageer ik daar eerst op. Lijkt me niet heel vreemd.

Kluivert is Nederlander en younes Duitser.als je wilt da het Nederlands elftal terug beter Word moet je Kluivert ervaring laten opdoen.en Kluivert heeft ook meer rendement en diepgang in zijn spel

13 oktober 2017 om 18:35

De beste speelt. Uit welk land hij komt boeit niet.

Kluivert is Nederlander en younes Duitser.als je wilt da het Nederlands elftal terug beter Word moet je Kluivert ervaring laten opdoen.en Kluivert heeft ook meer rendement en diepgang in zijn spel

13 oktober 2017 om 17:15

Nog ff en Keizer-Ajax-Technisch Hart en anderen die nu overal de schuld van krijgen zijn ook nog verantwoordelijk voor de uitschakeling van Oranje. Keizer moet doen wat goed voor Ajax is, Ajax moet doen wat goed voor Ajax is.

13 oktober 2017 om 17:36

Dat is al gebeurd, stond een uitgebreide collum in het FD. De Nederlandse deceptie had als hoofdverantwoordelijke Ajax, omdat ze niet de salaris omhoog wilde gooien en zo alleen heerser worden in de eredivisie....

13 oktober 2017 om 17:30

Rendement? Kluivert heeft totaal geen rendement. Komt de laatste tijd ook geen lantaarnpaal meer voorbij maar mensen blijven maar blind staren naar zn naam.

13 oktober 2017 om 19:50

Zijn g/a per minuut ligt iets van paar minuten per g/a lager dan Younes, ofja, dat was het laatst. Vind het qua rendement niet overdreven goed maar ook niet overdreven slecht. Als 18-jarige 1g/a per <180 minuten is van respectabel niveau. Zeker als je hem op rechts speelt en hij niet wekelijks basis staat.

Kluivert zn beste positie op dit moment is gewoon de bank! Laat geen reet zien. 1 keer in de 5 wedstrijden een paar leuke acties is niet genoeg. Hij scoort nooit en zelfs qua dreiging scoort younes nog hoger en dat zegt genoeg.

13 oktober 2017 om 17:45

Die jongen is 17 jaar en jij verwacht van hem een hoog rendement + veel goals? Best knap. Je verwachtingen zit veels te hoog.

13 oktober 2017 om 17:59

De eigen verwachtingen van Kluivert jr. zijn veel te hoog gegrepen. Heeft op een paar leuke acties na zeer weinig gepresteerd. Maar weer mooi naar Jong Ajax, is nog lang niet klaar voor een plekje bij de eerste selectie. En ook maar even wat minder babbels, iets van geen woorden maar daden.....

13 oktober 2017 om 18:11

Welke babbels? Er wordt hem gevraagd wat zijn favoriete positie is. Als hij geen antwoord wilt geven dan zou hij zeker arrogant zijn volgens jou

Twee babbelboxen naast elkaar. Als het een soap is, snel wegzappen. Als het echt is, heeft de eigenaar van deze 2 een groot probleem. Oja, het is Ajax, daar kun je dit verwachten. Ik wacht nog steeds op een reactie van van der Sar op het Peter Bosz verhaal. Als de strekking daarvan juist is, is dat niet al te positief voor de algemeen directeur. En daar had ik al een niet te hoge pet van op. Zal wel iets worden van, dat ga ik jou hier niet vertellen, Vriend... Want verantwoording afleggen naar de seizoenkaarthouders en andere supporters doen we lekker niet. Iets met een te grote broek aantrekken??;-)))

13 oktober 2017 om 19:51

Je bedoelt dat jij er problemen mee heeft. Ze hebben al gereageerd op het hele Bosz verhaal. Hij is geen trainer van Ajax meer en volgens.mij hoeft vd Sar helemaal niet te reageren op achterhaalde topics op VZ. En als het je niet bevalt dan kijk je toch niet. Onze club heeft meer behoefte aan positiviteit en support ipv babbekzieke negatief gezeik van mensen die het liefst blijven zeuren.

14 oktober 2017 om 10:50

Ajax wordt kampioen! Nu merk je ook dat ik een vleugje Amsterdamse humor heb;-)))

Meerdere buitenspelers zijn goed? Welke dan? Ik heb geloof in Neres, en Kluivert mag van mij op links de kans krijgen. Younes hoef ik nooit meer te zien, in de winterstop weg doen.

Mooi Neres op rechts. En dan kan Kluivert lekker op linksbuiten gaan spelen.
En nog belangrijker, Younes naar de bank. Vanaf daar kan hij zien, hoe aanspeelbaar in de diepte en effectief buitenspelers kunnen zijn !!

Logisch dat Justin van zich laat horen. Als je broertje van 10 al een contract op zak heeft bij Barcelona, als die ook nog een sponsorcontract heeft bij Nike, als die dan ook nog een kookboek geschreven heeft met eten dat HIJ lekker vindt, als dat broertje wekelijks in programma's als Shownieuws opgehemeld wordt. Mag je best iets over je voorkeur op rechts of links zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

48 fans
Aanvaller, 19 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Ajax 30 10 2 0
2016/2017 Ajax 14 2 3 0
2016/2017 Jong Ajax 8 2 0 0
Laatste voetbalnieuws

AS Roma haalt ongenadig hard uit bij debuut van Kluivert

Justin Kluivert heeft zijn officieuze debuut gemaakt voor AS Roma. De aanvaller deed zaterdag een helft mee in de met 0-9 gewonnen vriendschappelijke wedstrijd tegen Latina uit de Serie D. Kluivert...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 16 juli
Barcelona moet kiezen tussen Frenkie de Jong en Adrien Rabiot. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren