‘We hadden niet echt de juiste spelers voor de speelstijl van De Boer’

Vrijdag, 13 oktober 2017 om 11:35

Frank de Boer werd in september na een dienstverband van 77 dagen ontslagen bij Crystal Palace. De Nederlandse oefenmeester wilde the Eagles op een aanvallende manier laten spelen, maar slaagde er niet in om zijn elftal aan het voetballen te krijgen. Wilfried Zaha onderschrijft dat De Boer uiteindelijk niet de juiste spelers had om zijn filosofie in de praktijk te brengen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Gaat Crystal Palace dit seizoen degraderen uit de Premier League?


Gerelateerd

17 reacties (laatste reactie door maartenkros)

Het gaat nu een stuk beter natuurlijk! Voetbsl ziet er prachtig uit en er word resultaat geboekt!

13 oktober 2017 om 11:58

Spelers voelen zich wel iets prettiger. Het voetbal hoeft voor deze spelers er niet prachtig uit te zien.

13 oktober 2017 om 12:09

Wie van de spelers van Palace ken jij allemaal? Het voetbal hoeft inderdaad niet oogstrelend bij een dergelijke club, maar het zou wel fijn zijn als de nieuwe trainer progressie boekt, dit is verre van het geval. Nog steeds geen enkele goal gemaakt in de PL en geen enkel punt binnen gehaald, dit zie ik voorlopig niet gebeuren ook. Denk dat CP rond nieuwjaar nog steeds op <10 punten staat, degradatie is bijna onvermijdelijk met deze groep zo lijkt het.

13 oktober 2017 om 12:51

Ja hallo, maar het is wel even iets anders of je van Man City en Utd verliest, of van Huddersfield Town, Swansea en Burnley.

13 oktober 2017 om 13:35

Ja dat is wel iets anders ja, maar het spel is ook niet verbeterd en het ziet er zeker niet naar uit dat ze na deze zware reeks tegen de mindere goden wel punten gaan pakken, of wel soms?

Dat lijkt me duidelijk, maar wat ik dan niet begrijp is waarom hij wordt aangesteld. Zouden ze gewoon denken; oh ja Frank de Boer, die schoot die vrije trap er zo mooi in tegen Frankrijk op euro 2000 die zal vast een goede trainer zijn, geef maar een contract.
Ze hadden mij best kunnen bellen en vragen, joh met een team vol houthakkers en vechters moet je dan Frank de Boer aannemen? Past hij bij dat spelletje? Dan had ik gezegd, nee neem gewoon Sam Allardyce, Roy Hodgon of een van die andere 5 standaard bejaarden die tussen alle matige clubs uit de PL rouleren.

13 oktober 2017 om 11:59

Het is een miljoenen business maar 90% word geleidt door amateurs. Die met heel veel plezier werken volgens het " natte vinger werk " beleid ...te triest voor woorden ! De gezamenlijke afgang had inderdaad voorkomen kunnen worden op basis van iets meer voorkennis verzamelen.

13 oktober 2017 om 12:01

Ze kwamen bij Frank de Boer uit omdat ze het wilde proberen een nieuw voetbal erin te krijgen, maar dit werkte gewoon niet. Frank de Boer had geen plan b om alsnog punten binnen te halen

13 oktober 2017 om 12:12

Haha nou wordt ie helemaal mooi. Frank werd aangenomen voor plan A, het voetbal veranderen. Wil je dat werkelijk doen moet je niet binnen 4 potjes naar plan B (of ie dat nou wel of niet had..)

13 oktober 2017 om 12:06

Ze wilden af van het traditioneel 'kick and rush' voetbal, daar is Frank voor gekomen.
Alleen moet je dan naast de trainer ook de selectie daar op aanpassen, dat hebben ze niet gedaan.

Of je dat in 1 transferperiode had gered verwacht ik ook niet, maar dan had je Frank het vertrouwen moeten geven om er een project van te maken en dat te laten voorboorduren, ook als het niet direct goed uitpakt.

Nu zijn ze én terug bij af én ze staan er slecht voor.

Je kunt het eigenlijk De Boer dus ook niet aanrekenen, maar vooral van Parish nogal naief.

13 oktober 2017 om 12:29

Het mes snijdt een beetje aan 2 kanten. Enerzijds hadden ze wellicht wat meer geduld moeten hebben na het aanstellen van de Boer. Anderzijds mag je van een coach verwachten dat hij verandering geleidelijk en naar de mogelijkheden van de groep spelers brengt. Daarin heeft de Boer natuurlijk ernstig gefaald.

13 oktober 2017 om 12:33

Dat is zeker waar. Ik vind De Boer daarom ook geen geweldige coach. Hij kan redelijk presteren met een goed team, maar kan niet roeien met de riemen die hij heeft.

13 oktober 2017 om 13:25

@ Migi84: Dat zou zomaar de gedachtengang kunnen zijn haha. De leiding van CP is incompetent zoveel is wel duidelijk na deze soap.

Logisch verhaal van Zaha. Samenwerking tussen Frank de Boer en Crystal Palace was gedoemd te mislukken.

Dan kun je of de spelers halen die dat spelletje wel kunnen spelen of je kunt je als trainer aanpassen aan het materiaal en voor een andere speelwijze kiezen. Toen het eerste niet mogelijk bleek had Frank zich dus meteen moeten aanpassen en dat heeft ie helaas niet gedaan.

Een club die zich wil aanpassen maar daar het spelers materiaal niet voor heeft. haalt een trainer die zich dan weer niet kan aanpassen aan het spelers materiaal. Wat een amateuristische bende. Zowel van de club als van de Boer.

Tsja uiteindelijk een beetje jammer van de Boer. Hij heeft vooralsnog geen goede hand gehad in het uitkiezen van clubs met als gevolg dat hij steeds minder te kiezen heeft. Hopelijk kan hij zich ergens
revancheren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Crystal Palace

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
James TomkinsVerdediger10
Jaïro RiedewaldVerdediger10
Scott DannVerdediger10
Joel WardVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina Crystal Palace.

184 fans
Coach, 48 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 19 juli
Een belangenbehartiger van Ante Rebic heeft zijn vakantie in Italië opgeschort om te kunnen onderhandelen met Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren