Mexicaanse fan lacht om uitschakeling Oranje: ‘Ik geloof in karma’

Donderdag, 12 oktober 2017 om 07:20

Het Nederlands elftal schakelde Mexico uit op het WK van 2014. Oranje won in de achtste finale met 2-1, mede dankzij een benutte strafschop van Klaas-Jan Huntelaar in blessuretijd na een vermeende schwalbe van Arjen Robben. José Luis Mercado was woest en stuurde sindsdien iedere dag een tweet naar de KNVB met de tekst NoEraPenal.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

79 reacties (laatste reactie door migi84)

En dan geeft vz zo een nitwit nog aandacht ook, ach, als je geen.leven hebt...

12 oktober 2017 om 08:10

Slim van Voetbalzone. Ze weten dat er toch leden zijn die het artikel openen en het lezen. En de grootste onbenullen, zoals jij en ik, plaatsen er ook nog een reactie onder

12 oktober 2017 om 08:11

Hahaha en jij bent gelijk op je pik getrapt. Dat van Robben was ook gewoon een schalwbe.

12 oktober 2017 om 08:16

En eerder die wedstrijd werd Robben finaal doormidden getrapt in de 16, maar het lijkt erop dat al die Mexicanen pas na de rust hebben gekeken

12 oktober 2017 om 10:01

inderdaad MvDijk. ik kan er ook wel om lachen.

12 oktober 2017 om 09:52

Dan is iedereen die zeurt over de afgekeurde bal van Dost ook een nitwit. Is namelijk hetzelfde benadeeld door een arbitrale blunder, maar daar over klagen is not done tenzij NL de dupe is?wat is de definitie van hypocriet?

12 oktober 2017 om 11:41

Is niet hetzelfde. Er zal namelijk niemand in nederland karma roepen als Zweden zich over 4 jaar niet voor Qatar plaatst.

12 oktober 2017 om 12:16

Want jij weet dat Thebrightone daarover elke dag klaagt?

12 oktober 2017 om 19:49

Nou dat weet ik zo net nog niet hoor tijd zal dat leren ;-) ! Lees de reacties maar over wat zweden wordt toegewenst

12 oktober 2017 om 19:56

@alkatorian hahaha moet erg om mezelf lachen dat ik hierop reageer,ma afijn heb jij kunnen lezen dat ik dat weet? Begrijpend lezen!

Dat ga ik niet missen van robben want het was ook een schwalbe koning ik irriteerde mij ook aan zijn overdreven theatrale wijfengedrag..

Dieptrieste figuren. Als je het daarvan moet hebben. Wat een droeftoeter eerste klasse deze man. Ik zag die hashtag ook overal voorbij komen. Onder andere op Instagram. Het mooie is dat Mexico die wedstrijd eigenlijk precies niks verdiende, en het geluk had dat Nederand niet eerder al een penalty toegekend kreeg. Maar goed, wij lachen straks weer als Mexico eruit vliegt in de groep of maximaal de achtste finale haalt. Misschien dat ik wel overal ga poosten dat Chili 7-0 won van Mexico.

12 oktober 2017 om 07:48

Chilé is niet door naar het Wk.
En ik denk niet dat Mexicanen zich druk maken over het feit dat ze op een WK worden uitgeschakeld of uitgelachen worden door Nederlanders, NL doet immers niet mee dit WK.

12 oktober 2017 om 07:56

Leuk voor ze. In zo'n groep is het ook niet heel moeilijk je te kwalificeren. Ik hoop dat ze gedurende het toernooi straks elke wedstrijd een twijfelachfige penalty tegen krijgen. Puur vanwege dit trieste gedrag. Karma zeggen ze dan. Ze hebben de hele wedstrijd achter de bal aan gelopen. Geluk gehad dat die keeper zo'n beetje alles uit het doel hield. Waar hebben ze het over?

12 oktober 2017 om 08:07

@alkatorian: ik zou even om je bloeddruk denken en niet zo boos worden om een emotionele Mexicaan. Ons land zit ook vol met jankerds die zich nog steeds niet over de verloren WK-finale van 1974 heen kunnen zetten. Niet aan meedoen joh

12 oktober 2017 om 08:08

Dat zou je ook kunnen zeggen over de poule van NL, die was ook niet zo lastig.

12 oktober 2017 om 08:08

NL heeft ook nooit in een hele moeilijke poule gezeten, dit keer zat Frankrijk erin, maar de voorgaande keren waren het simpele poules. Toch als NL zich als eerste kwalificeerde in de poule was het hosanna, wat een geweldige prestatie...tsja in een poule met C en D landen is het niet moeilijk.

En dit geval waar de Mexicanen duidelijk over inzitten was het overduidelijk Geen penalty, en WEL een schwalbe. Er is ze duidelijk onrecht aangedaan, en daar mogen ze over klagen zolang ze maar willen.
Als het NL was aangedaan zou er geen einde aan komen, zo hoor ik nog steeds gezeur en gezever over de wedstrijd tegen Portugal van 2006, ondanks dat NL verdient verloren heeft.
Ik weet ook niet welke wedstrijd jij gezien heb, maar Mexico speelde zeker goed en liep niet de hele wedstrijd achter de bal aan, de gekleurde bril mag wel eens af.

12 oktober 2017 om 08:49

Huh, kijk eens een samenvatting van die wedstrijd tegen Portugal in 2006 zou ik zeggen. Naast de vele kaarten was Nederland ook duidelijk sterker. Altijd grappig dat mensen die beginnen over een gekleurde bril vaak ook de wereld door wat gekleurde glazen zien.

12 oktober 2017 om 09:19

@friv
Voor de WK kwalificatie van 1990 zat de latere wereld kampioen Duitsland in de poule.
Noem jij dat maar C of D land. Het Europese land met de meeste prijzen.

12 oktober 2017 om 09:38

Nederland was sterker idd, daarom hebben ze verloren.

12 oktober 2017 om 09:38

Ik ben niet zover terug gaan kijken als 1990 voor kwalificatie poules :-)

12 oktober 2017 om 09:42

Ben jij soms een undercover Mexicaan? Zoals hierboven ook aangegeven werd, werd Robben eerder al doormidden gezaagd (en had Nederland dus een penalty moeten krijgen). Maar daar hoor ik ze niet over. Daarnaast was Nederland gewoon sterker die wedstrijd, en gingen ze gewoon verdiend door. Zoals Nederland nu verdiend niet naar het WK gaat. Ik hoor trouwens geen gezeur meer over Nederland-Portugal uit 2006 hoor. Zeker op dit forum niet. Het is gewoon triest dat die Mexicanen zich nog elke dag druk maken over die penalty. Get over it. Ik heb veel ergere wedstrijden qua onrecht gezien. Maar goed, ze mogen lachen. Mijn sympathie hebben ze iig compleet verloren.

12 oktober 2017 om 09:45

@tim Met mijn bloeddruk zit het wel goed hoor. Ik vind het gewoon triest dat je zo lang kunt blijven zeiken over een terechte nederlaag. Want Nederland had eerder al een penalty moeten krijgen. Net als mensen nu blijven zeiken over het afgekeurde doelpunt van Dost. Get over it.

12 oktober 2017 om 10:33

Nederland sterker die wedstrijd? Niet tot de goal van Mexico viel hoor, Nederland wankelde echt op dat moment. Helaas was Mex zo dom om achteruit te gaan lopen, neemt niet weg dat Robben's actie een schwalbe was. En die penal in de eerste helft vind ik een matig argument, als die was gegeven had Mex nog een hlft gehad om wat terug te doen, met die late penal was dat uiteraard niet het geval.

12 oktober 2017 om 12:03

@FRIV, 2 dingen. 1, er is zo onrecht aan gedaan met dat moment ja. Maar eerder die pot had nl al een penalty moeten hebben. Stel ze nl kreeg deze laatste penalty niet, denk je dat wij elke dag nog op twitter zouden zetten wat een onrecht ons is aangedaan? Die onterecht afgekeurde goal tegen Zweden een paar maanden terug hoor je nu nog minder mensen over dan Mexicanen over iets van 3,5 jaar terug. Daarnaast wil je beweren dat Portugal in 2006 sterker was... wanneer je erop gewezen wordt dat dit niet het geval was kom je met het sterke argument dat Portugal beter was omdat ze hebben gewonnen......... De beste ploeg wint inderdaad altijd bij een potje voetbal.

12 oktober 2017 om 12:08

Die goal viel vrij vroeg. Na die goal ging de knop om, en is Mexico er nauwelijks meer aan te pas gekomen. Zeker in de slotfase niet meer. De kans dat Mexico de verlenging door zou komen was gezien het spelbeeld ook erg klein, al is dat natuurlijk koffiedik kijken. Ik zeg ook niet dat Robben geen schwalbe maakte, maar die twee momenten strepen elkaar aardig weg. Als je drie jaar wilt blijven zeiken over die ontrechte penalty prima! Maar dan, vind ik, moet je ook mans genoeg zijn om drie jaar lang te zeggen dat je geluk hebt gehad met die niet gegeven penalty.

12 oktober 2017 om 13:09

@skes14.

We gaan een wedstrijd uit 2006 bespreken, ook goed :-)

NL zette de toon in de beruchte wedstrijd door Ronaldo uit de wedstrijd te schoppen, wat in een rode kaart had moeten resulteren, dit echter enkel met geel bestraft (doet me vragen hoeveel de Knvb de scheids had betaald).

Portugal paste zich aan door net zo hard te gaan spelen, boontje komt om z'n loontje.
Oranje kon hier niet mee omgaan, speelde waardeloos, terwijl Portugal ook nog wist te scoren, het almachtige Oranje geen kans gaf om in de wedstrijd te komen en dus verdient wist te winnen.

De beste ploeg wint inderdaad.

12 oktober 2017 om 15:19

Het punt is dus min of meer dat Nederland wel kansen had om te winnen. Daarom raadde ik je aan om een samenvatting te kijken.

12 oktober 2017 om 15:31

Kansen hebben om te winnen, betekent niet dat je wint.
Je moet scoren om te winnen.
Tegen Portugal deed NL dat niet en tegen Mexico was het een nipte 2-1 overwinning door een onterechte penalty.

12 oktober 2017 om 15:51

Ik vind het schitterend hoe je de totale rol van toeval bij het afronden ontkent, maar die wel moeiteloos weet toe te passen op fouten bij arbitrale beslissingen.

12 oktober 2017 om 08:16

Genoeg Nederlanders die zeuren over een afgekeurd doelpunt in Zweden dus het is maar hoe je het bekijkt...

12 oktober 2017 om 09:43

Ja, gaan we dan vanaf nu ook elke dag een tweet naar de Zweedse voetbalbond sturen tot in de lengte der dagen?

12 oktober 2017 om 09:46

Dat zou ik wel weer grappig vinden XD

12 oktober 2017 om 13:09

Je snapt wel dat het een bot is he? 😂

12 oktober 2017 om 14:40

Ik heb net gekeken. Nagenoeg elke tweet, ook die niet aan de Knvb gericht zijn (dus die, mits het zo is, bot-tweets), bevat of iets over Robben, of iets over het Nederlands elftal, of iets van #noerapenal. Een grote baby is het, die zijn ogen uit z'n kop zou moeten schamen.

Ik lach me ook rot, blij dat we de schwalbe koning en de oranje clowns niet hoeven te aanschouwen dit Wk.
Van een vermeende schwalbe is overigens geen sprake, het was 100% schwalbe, was een man en geef het toe VZ.

12 oktober 2017 om 08:07

Beetje overdreven. Op zijn minst een twijfelgeval. Zijn reputatie van 10 jaar eerder blijft blijkbaar altijd tegen hem werken.

Die Mexicanen hebben wel een selectief geheugen, want een niet gegeven 500% penalty in de 1e helft wordt voor het gemak even vergeten.

12 oktober 2017 om 08:10

Twijfelgeval?!
Ik denk dat je maar nog eens goed meot kijken, Robben valt als een stervende zwaan zonder een mexicaan in de buurt...

12 oktober 2017 om 08:15

Ja want de Mexicanen stonden nog op de parkeerplaats omdat ze net uit de bus waren gestapt? Het was een net zo goed een mooie duik van Robben als enorm onnozel verdedigd van de Mexicaanse verdediger, waarom uitstappen als een aanvaller zich van het doel af beweegt??
Laat die Mexicaan lekker plezier hebben, dat Mexico het gewoon in de reguliere speeltijd had moeten beslissen en dat door het falen van het Mexicaanse team niet lukte hoor je nergens.

12 oktober 2017 om 08:21

Je bent wel heel naief als je niet ziet dat die penalty van Robben onterecht was.

12 oktober 2017 om 08:25

Sinds wanneer is een penalty van Robben uberhaupt terecht. Dat is net zo zelden als de loterij winnen

13 oktober 2017 om 15:57

Je gezuig is best effectief tot je zegt "zonder een mexicaan in de buurt..." Daar ging je geloofwaardigheid.

Dat Mexico rood en een pingel in de eerste helft tegen had moeten hebben, zie ik trouwens in geen enkele tweet van deze meneer terug. Zou die dat vergeten zijn?

12 oktober 2017 om 08:09

Als een boer met kiespijn neem ik aan? Ontzettend jammer toch dat ze niet meedoen? De oranje sfeer die heerst in Nederland moeten we nu weer een X aantal jaren op wachten.

12 oktober 2017 om 08:12

Ik ben ontzettend blij dat ik dat oranje feest niet hoef aan te zien, nee niet als een boer met kiespijn.

12 oktober 2017 om 08:17

Het zit nogal diep he, waarom reageren op het niet meedoen van Oranje als het Nederlands 11-tal je niets interesseert, frustraties?

12 oktober 2017 om 08:27

Wat een frustratie.. Doe maar weer normaal..
Die Oranje sfeer is juist onwijs mooi om te zien iedere keer! En Robben een parel van het Nederlandse voetbal die stopt is een ongelofelijke aderlating! Hij deed wel eens een schwalbe maarja welke voetballer niet..

12 oktober 2017 om 08:26

Volgensmij moet je die herhaling nog even terug kijken. Want Marquez zet duidelijk een tackle in mist de bal en raakt met zijn knie de voet van Robben. Dat Robben vervolgens zo theatraal valt, dat vind ik ook zwaar overdreven. Maar het contact is er zeker en wanneer je accelereert raak je sowieso sneller uit balans wanneer je geraakt wordt. Al was hij gewoon recht omlaag vallen na die tackle zonder het theatrale gedoe dan zou de penalty ook gegeven worden. Maar misschien was het een goedmakertje van de scheids voor die honderdduizend miljoen procent terechte strafschop die eerder in de wedstrijd niet werd gegeven, dat kan men ook karma noemen.

12 oktober 2017 om 10:32

Ach kom op man, geef gewoon toe dat het een schwalbe was, wat een onzinverhaal over aacceleren, Robben lag helemaal niet op snelheid, hij wist dat ie vanuit die positie niets kon doen dus ging ie liggen..die in de eerste helft had gegeven kunnen worden ja, maar het verschil is daar dat Mex dan nog meer dan een helft had gehad om wat te forceren.

12 oktober 2017 om 10:45

Nja ik ben het er gewoon niet mee eens, hij wordt gewoon duidelijk geraakt die Marquez zit er helemaal langs. Hoe licht het ook is dit is genoeg om iemand uit balans te brengen. Het vallen zelf is wel veel te theatraal en totaal onnodig. Ik zou het pas echt een schwalbe vinden als hij niet geraakt wordt. Of net zoals je tegenwoordig veel ziet dat spelers in een duel naar hun hoofd grijpen terwijl ze op hun kleine teen geraakt worden, dat is pas verschrikkelijk.

12 oktober 2017 om 10:48

Plus over dat accelereren is geen onzin, hij kapt namelijk de bal terug naar binnen en zet dan aan. Dat is ook accelereren.

12 oktober 2017 om 08:35

Schwalbe koning? Doet Portugal niet mee met aankomend WK dan??

hahaha laat me niet lachen , heb je die halve finale gezien van de Gold Cup 2015 met die 2 zwaar onterechte penalties van Mexico tegen Panama!!! met nog een rode kaart ook nog!

Dan was die 7-0 afslachting in Copa America tegen Chili jaar erna echt wel lekker!

12 oktober 2017 om 09:47

Wat heeft Portugal hier mee te maken?

12 oktober 2017 om 11:20

Get gaat over schwalbes, kaarten naaien en andere vieze trucjes, iemand brengt Portugal op en dan vraag jij 'Wat heeft Portugal hiermee te maken?' Hahaha wat, heb je wel eens naar Portugal gekeken? Alle bovenstaande dingen hebben zij tot kunst verheven man.

12 oktober 2017 om 13:13

Dat is ook jaren geleden man. Dat zie je nu niet meer, de Portugezen hebben tenminste geleerd hoe je bepaalde wedstrijden in moet gaan. Jij bent zeker 1 van die personen die het lekker vond toen Bouhlarouz zo op Ronaldo inkwam en hem uit de wedstrijd schopte in 2006...

12 oktober 2017 om 08:36

@FRIV:

Die schwalbes haat ik ook enorm. Denk alleen dat ook jij Nederland graag op het WK had gezien. Ik vind het persoonlijk typisch Nederlands om te gaan afgeven op ons nationale team als het tegenzit. Maar als het goed gaat, loopt heel Nederland de polonaise. Hypocrisie ten top. Ook voor jou geldt dus: wees een man en geef toe dat je baalt van de uitschakeling.

12 oktober 2017 om 09:42

Ik moet je helaas teleurstellen, ik heb me altijd afgegeven op het NLs elftal, wel of geen Wk/ek.
Elk WK of EK zonder oranje is voor ij een genot om te kijken

Ik baal dus absoluut niet van de uitschakeling, ik baal nooit als het grote en machtige oranje wordt uitgeschakeld.

Die jongen mag wel eens naar de dokter. In de tussentijd heb ik veel grotere discutabele momenten meegemaakt. Maar goed dat hij ze niet gezien heeft, zou die zwaar depressief van geworden zijn.

12 oktober 2017 om 08:19

Een jaar na dat WK heeft Mexico de Gold Cup cadeau gekregen, met schandalige penalty's tegen Costa Rica en Panamá. Maar daar hoor je die Mexicanen niet over met hun selectieve geheugen.

Wat een bizar verhaal zeg.
Kan me ergens voorstellen dat deze kerel wat gefrustreerd is.
Dit slaat echter wel helemaal door.

Ik kan er nog steeds niet bij dat ze in Mexico vooral zijn blijven zeuren over dat het geen penalty was en die Marquez niet bekritiseerd werd. Dat was notabene de meest ervaren speler (en aanvoerder) die in de 95e minuut een sliding inzet in het eigen strafschopgebied tegen Robben...

Lees die laatste zin nog eens van mij en vraag je er dan ook niet een beetje zelf om...

12 oktober 2017 om 08:42

Spijker op de kop Chris, Daarbij.. tis een voetbalwedstrijd. Er is geen videoref dus ben je aangewezen op de mannen die de wedstrijd leiden. Je kan de penalty meekrijgen of Robben krijgt een kaart voor de Schwalbe. Punt uit . Eerder in de wedstrijd krijg je een penalty ook niet mee. Die was 100% Thats the game... Als hij al zo gefrustreerd is door dat voorval..laat m dan klagen bij de FIFA en maak je niet belachelijk door de KNVB er mee ziek te mailen 😉

Laten we eerlijk zijn die penalty was echt een cadeautje. Daardoor wordt de wedstrijd beslist.

Het moment zelf was geen pingel maar even daarvoor wel, gerechtigheid dus.

Zijn we/ze in de eerste helft vergeten? De slidings op Roben in de zestien Waar de Mexicaanse verdediger zijn been gebroken heeft en Roben geen strafschop gekregen heeft!!

Deze supporter heeft blijkbaar niks beter te doen dan iedere dag de Knvb te tweeten, 3 jaar lang... Get a life!!! Ja het was een schwalbe en misschien ook onterecht verloren voor Mexico, maar kom op zeg, 3 jaar lang blijven tweeten, dan ben je best een triest figuur hahaha.
En dit is geen karma, is gewoon kwaliteitstekort.

12 oktober 2017 om 13:15

Het is een bot. Dat heeft hij een paar jaar geleden gezegd.

13 oktober 2017 om 07:10

Dat wist ik dan weer niet, goed om te weten!
Klinkt vrij logisch ook eigenlijk.

Die is 4 jaar in het verleden blijven zitten, sneu voor die persoon.

12 oktober 2017 om 08:44

😂 en t dan over karma hebben.
Zul je zien dat Mexico er volgend jaar uit vliegt in de 1/8 finale door...jawel.... Een penalty

12 oktober 2017 om 12:11

Ik hoop oprecht dat ze vanaf nu iedere wedstrijd alle beslissingen tegen krijgen. Kijken of die stakker dan ook naar al die voetbalbonden (die er werkelijk waar niets mee te maken hebben gehad) iedere dag tweets gaat sturen.

Moet je die foto zien Wie valt er nou zo?
Hoeveel vrije trappen, penalties en kaarten die de tegenstanders heeft aangesmeerd in z'n carriëre.....

Gelukkig heb ik geen social media zoals Facebook of Twitter ook nooit interesse in gehad. Hoe kan zo'n pannekoek zijn bericht vz bereiken of personen hierboven die voorbij zag komen? Wordt je dan niet gek met al dat getwitter van elk persoon uit de hele wereld?

Dikke vette 100% schwalbe van Robben. Heb gekeken met me kameraad en hij haat Robben vanwege zijn schwalbe's. Je moest eens weten hoe hoog hij sprong en juicht dat het een penalty was. Uit herhaling keek hij mij aan en zei niets, alleen met een uitdrukking van 'sorry het was geen penalty, Hypocriet zei ik tegen hem.

Er zijn hier genoeg mensen die hekel aan hebben spelers die schwalbe maken, maar wanneer het bij hun goed uitpakt staan ze vooraan in de polonaise.

Prachtig dat Mexicaanse gehaat en misgunnen. Ik hoop dat hij (en sommige reacties van mensen hierboven) z'n frustraties nog lang vasthoudt.

De wereld is mooi zonder facebook, twitter, etc.

Ik woonde tijdens dit WK in Mexico en heb 'no Era Penal' in de maanden erna nog vaak genoeg terug horen komen :D. Het was ook gewoon een schwalbe, valt me echt op hoe groot de Oranje bril van sommige mensen hier is...net zoals iedereen Portugal afkraakte voor het winnen van het EK met lelijk voetbal terwijl het voetbal van Oranje in 2010 nog lelijker was maar dat maakt niet uit blijkbaar...anyway die actie van Moreno in de 1e helft had een penalty voor gegeven kunnen worden ja, maar ja dan had Mex nog meer dan 45 min. gehad om wat terug te doen en met Robben's schwalbe was dat niet zo.

Vraag me wel af of deze meneer ook deze hashtag sinds 2015 naar Costa Rica en Panama toe stuurt gezien incidenten op de Gold Cup 2015...de meeste Mexicanen zien ook wel in dat je soms de scheids mee hebt en soms tegen, beetje flauw van sommige mensen dat ze zich zo laten kennen en hopen dat Mex er met 7-0 afgaat op het WK of wat dan ook. Hoe raar het ook klikt: het halen van de kwartfinale op het WK is voor Mexico als voor Oranje om de finale te halen. Het is ze maar 2x gelukt en allebei de keren in eigen land, het is soort obsessie geworden want ze halen wel altijd de tweede ronde en vliegen er dan vaak lullig uit. Gezien de wankele verdediging denk ik alleen niet dat het ze in 2018 gaat lukken om de kwartfinale te halen maar het hangt van veel factoren af dus we zullen zien.

13 oktober 2017 om 16:00

De pingel in de eerste helft is er echt zeer overduidelijk een. Het moment van de schwalbe gaat Robben, zoals hij altijd doet, veel te theatraal naar de grond, maar die Mexicaan kan natuurlijk ook gewoon de bal spelen en niet op zijn voet gaan staan, maar ja daar was hij te traag voor.

Ik stel voor dat wanneer Mexico een onterechte penalty krijgt, we met zijn allen naar die gozer drie jaar lang hetzelfde gaan tweeten.

Ik hoop uit de grond van mijn hart dat Mexico dit WK wordt uitgeschakeld door een een penalty die het gevolg is van een schwalbe van iemand die buitenspel stond op de pass van de keeper die de bal in zijn handenpakte na een onbestrafte terugspeelbal van een verdediger die al rood had moeten hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 17
2185 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
Daley BlindVerdediger60
Georginio WijnaldumMiddenvelder61
Kevin StrootmanMiddenvelder50
Wesley SneijderMiddenvelder52
Quincy PromesMiddenvelder53
Davy KlaassenMiddenvelder51
Bas DostAanvaller50
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

1463 fans
Middenvelder, 34 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Bayern München 0 0
2017/2018 Bayern München 21 5 0 0
2016/2017 Bayern München 26 13 0 0
2015/2016 Bayern München 15 4 1 0
2014/2015 Bayern München 21 17 0 0

In de wandelgangen

Vrijdag 20 juli
Er is op het moment geen concrete interesse in Nicolai Jörgensen en Sven van Beek. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren