‘Watford-ster gearresteerd na flinke ruzie met vier prostituees in hotelkamer’

Zondag, 8 oktober 2017 om 11:20Demen Bulbul • Laatste update: 11:37

Watford telde vorig jaar liefst vijftien miljoen euro neer voor de komst van Isaac Success, maar de Engelse club beleeft vooralsnog weinig plezier aan de Nigeriaanse aanvaller. Success was in negentien wedstrijden in de Premier League, waarvan slechts twee als aanvaller, pas goed voor twee doelpunten en weet zondag in de tabloids alle aandacht op zich gevestigd na een wilde avond met liefst vier prostituees.

Success had de dames na een avondje stappen in Londen voor een bedrag van 2250 euro over laten komen naar een hotel. De 21-jarige flankspeler had zich er vermoedelijk veel van voorgesteld, maar was zo dronken dat hij uiteindelijk niet in staat bleek de daad te verrichten. Hij eiste zijn geld terug, maar omdat de dames daar geen gehoor aan gaven, ontwikkelde zich een ruzie. "Hij beschuldigde ons ervan hem te bedriegen en eiste zijn geld terug. Het was angstaanjagend", zo onthult Alexis Domergee in gesprek met The Sun.

"Hij betaalde ons alle vier ongeveer 560 euro om met hem te feesten", vervolgt de dame van dienst. "We begonnen ons uit te kleden op het moment dat het geld was overgemaakt naar onze rekeningen. Hij dronk echter Baileys uit de fles. Hij heeft minimaal twee van die flessen gedronken. Ik haalde zijn broek naar beneden en heb met de overige drie dames alles gedaan wat je je maar kunt voorstellen."

Het optreden van het viertal kon Success echter allerminst bekoren. "Hij raakte gefrustreerd, maar wat verwacht je als je twee flessen Baileys achterover werkt?", vraagt Domergee zich hardop af. De brunette vindt steun bij collega Michaela Carter. "Hij schepte de hele avond op over hoeveel hij wel niet verdiende en hoeveel plezier we zouden hebben. Hij heeft echter niet aan de hoge verwachtingen weten te voldoen. Hij oogde een beetje verlegen, waarschijnlijk omdat hij pas 21 is", zegt zij. "Na een kort gesprek nam Alexis het initiatief. Ze vertelde hem dat het tijd was voor business."

Success maakte het geld vervolgens onmiddellijk over naar de dames. "We lagen alle vijf op bed, maar plots realiseerden we ons dat de drank zijn tol had geëist", vervolgt Domergee. "Ik vertelde hem dat we niet langer konden blijven en dat we hem geen extra tijd konden geven. Toen klonk plots een hard geschreeuw, wat waarschijnlijk alle gasten in het hotel wakker heeft gemaakt. Dat was het moment dat ik de politie heb gebeld. We maakten allemaal veel geluid. Ik eindigde de avond met een kleine snee in mijn gezicht en een blauwe plek op mijn arm. Ik weet niet hoe dat is gebeurde. Daarnaast brak de hak van mijn Christian Louboutin-schoen ter waarde van 650 euro af." Nadat de politieagenten in het hotel arriveerden, werd Success gearresteerd.Gerelateerd

Meer sportnieuws

24 reacties (laatste reactie door colablikje)

Dat was dus geen succes 😂😂

8 oktober 2017 om 11:39

Nee zeker niet haha, net zoals ie op t veld presteert gwn slap

8 oktober 2017 om 14:36

Slap vind ik ook wel een mooi gekozen woord in deze context.

8 oktober 2017 om 11:48

Met zo een naam zou ik er alles aan doen om em hoog te krijgen. Maar ja ook moeilijk om '26' inch (geen racisme ) omhoog te krijgen . vooral met 2 flessen kotsmisselijk baileys. doe mij maar minimaal 40% .

Allemaal succes woordgrappen in 3,2,1...

8 oktober 2017 om 12:00

Ik wens je succes

8 oktober 2017 om 13:16

Haha succes is niet gegarandeerd

8 oktober 2017 om 14:24

Rustig blijven is de sleutel tot succes

8 oktober 2017 om 15:55

Succes is veel eisend

Grappig verhaaltje. Meneer moet niet zo stoer doen en gewoon die dames laten gaan als de tijd om is. Dit gaat nog een staartje krijgen bij zijn club gok ik.

8 oktober 2017 om 12:01

Groeit er toch nog een staartje..

Zet me toch aan t denken wat voor ' begeleiding' zo'n jonge kerel heeft.. zoveel verdienende.

8 oktober 2017 om 12:36

Kijk het is natuurlijk zijn eigen tijd en wat hij dan doet moet hij zelf weten, maar blijkbaar kan hij niet met de druk en roem omgaan als je dit verhaal zo hoort. Dan zou je denken dat de club zo'n jonge gast in ieder geval enige hulp aanbiedt en hem op het juiste pad houd. Het is sowieso niet slim om als profvoetballer stront lazerus te worden waardoor je het risico loopt dat dit soort verhalen uitkomen.

Hij had niet moeten drinken. Anders had hij alle vier dames een lekkere beurt gegeven.

Ik denk dat de dames goed geprofiteerd hebben van de situatie.opeens een blauwe plek en een kapotte hak van een dure schoen.

8 oktober 2017 om 12:37

Dat is het nadeel als je een bekend figuur bent, vrijwel iedereen probeert er een slaatje uit te slaan en daar moet je dus altijd op voorbereid zijn. Hoe had hij dit kunnen voorkomen? Gewoon rustig biertjes of wijntjes drinken en niet zo dom van die smerige Baileys naar binnen te gooien.

8 oktober 2017 om 13:50

2 van de 4 ook lekker met de naam erbij, onschuldig doen maar wel volle bak de publiciteit opzoeken om als highclass prostituee over te komen. Deze dames hebben zeker geprofiteerd

Ook echt het bedrag van die schoen opnoemen. De helft zou wel waar zijn maar ja vier vrouwen tegen 1 man (met geld ) hahahaha

8 oktober 2017 om 12:44

Ik zou altijd mijn stopwatch aanzetten vanaf het begin. Of een scheidsrechter inhuren die de tijd in de gaten houd, En bij het einde affluit. Eventueel een 4e man voor de extratijd. En iig van die hoeren een assistente meenemen voor het geval je schoenen het begeven.

8 oktober 2017 om 13:16

haha geniaal ,,

Ja, als je de dames voor 2000 pond voor een uurtje inhuurt en dan is het niet gek dat ze na anderhalf uur gaan vertrekken, omdat ie hem niet omhoog kan krijgen.
Dure hoertjes hebben nu eenmaal dure kleren en dure 600 pond (louboutin) schoenen, nu maakt ze nog verlies ook als ze nieuwe schoenen moet kopen.
Success (hij doet z'n naam geen eer aan), heeft zelfs nog bij de bank geprobeerd om het bedrag te storneren, maar dat is -geloof ik- niet gelukt.
De politie stelt een onderzoek in.

Dit kun je gerust een schandaal noemen! Wat hij in zijn vrije tijd doet moet hij zelf weten, maar dat hij onder invloed van alcohol zich zo gedraagt is natuurlijk absurd.

Haha een typische Gijpie! Dit is niet als een rolmodel, maar het is een jochie van 21. Hoort bij de dwaasheid van die leeftijd.

Zoveel kansen op een woordgrap en allemaal gemist.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Watford

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
17.Watford13-7
18.Burnley 10-6
19.Norwich City10-20
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
W. Troost-EkongVerdediger130
E. DennisAanvaller136
M. SissokoMiddenvelder120
J. KingAanvaller125
C. CathcartVerdediger120
I. SarrAanvaller125
J. KuckaMiddenvelder111
Voor de complete selectie: Clubpagina Watford.

1 fan
Aanvaller, 25 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 2 december
Ronald Koeman had in januari zijn selectie bij Barcelona willen versterken met Fernando Reges. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren