Slechtste FIFA 18-speler voetbalt voor NAC Breda: ‘Het is eigenlijk heel vet’

Donderdag, 28 september 2017 om

Vrijdag komt FIFA 18 uit en ook alle spelers uit de Eredivisie zijn beoordeeld op hun kwaliteiten. NAC Breda heeft de twijfelachtige eer om de slechtste speler uit de Eredivisie te huisvesten, aangezien Bodi Brusselers volgens het voetbalspel gezien wordt als de minste voetballer uit de hoogste Nederlandse divisie.

De beoordelaars van spellenfabrikant EA Sports geven Brusselers namelijk een rating van slechts 56. "Ik speel het spel zelf niet, veel ploeggenoten doen dat wel", zegt Brusselers in gesprek met Omroep Brabant. "Dat doen ze vooral omdat ze het spel leuk vinden, niet omdat ze zelf in het spel staan. Ik speelde het vroeger soms met vrienden, maar ik verloor altijd."

De achttienjarige aanvallende middenvelder had er nog niet bij stilgestaan dat hij zelf als speler in een voetbalgame zit: "Als ik er nu over nadenk, is het eigenlijk heel vet. Het is leuk dat je zelf in zo'n game zit. Dat kan dan nog wel een reden zijn om het spel alsnog een keer te kopen. Maar ik speel liever in het echt."

Brusselers, die in het verleden kampte met blessureleed, zegt 'kneiterhard' te werken om zijn doelen te bereiken. "Maar ik ben ook realistisch. Ik wil zo snel mogelijk weer bij de selectie komen. Maar als je er een jaar uit hebt gelegen, is het lastig."Gerelateerd

Meer sportnieuws

34 reacties (laatste reactie door nac bal!)

Valt me mee; waren er vroeger geen spelers die 36 ofzo hadden?

28 september 2017 om 18:35

Volgens mij wel minimaal 40...

28 september 2017 om 20:09

45 is laagste rating op dit moment

Ik zou het zelf ook niet spelen als ik een rating van 56 had.

28 september 2017 om 18:46

A joh, misschien groeit hij wel tot een 80+ rating

28 september 2017 om 18:47

Hoeveel ben jij in fifa?

28 september 2017 om 19:45

Ik 83, jij?

28 september 2017 om 18:47

Ik denk dat wij allemaal een nog lagere rating zouden hebben. Als een profspeler 56 heeft, dan hebben wij misschien 20? Ik ga het alsnog spelen. Leuk spel!

Kortom, Fifa ziet een hele, hele matige speler in hem. Fifa heeft het niet perse bij het juiste eind, maar zou me er toch niet lekker bij voelen als ik de slechtste rating had vd eredivisie. Misschien is het wel een extra motivatie om volgend seizoen een betere rating te krijgen😅

Ik heb t vroeger wel eens een paar jaar gespeeld en vroeg me altijd af hoe ze onderzoek deden naar de 'slechtere' van de slechtere team zegma. Bijz dus de slechtste dus van Nac of Volendam was het destijds.. hoe goed schatten ze zoiets in.

28 september 2017 om 19:46

Ach in fifa 99 was Valencia speler Gaizka? Mendieta ook knetter slecht en 2 jaar later was hij effe de duurste speler ooit. Dus het kan verkeren.

29 september 2017 om 00:05

Dat schatten ze ook niet in, pas als je naam op de radar komt word je goed bekeken, daarvoor gewoon wat statistieken, soms gewoon random ingevuld. verder springen ze in op hypes, of zaten ze op messi's **** tot dat messi hun eraf gooide en hun op ronaldo's **** gingen zitten, ze zijn niet objectief of echte scouts, je naam in de media doet er meer toe.

Dacht inderdaad dat Mitchel Dijks de slechtste speler van de Eredivisie was, maar het is dus eigenlijk deze gozer. Zit je in dat spel ben je nog de slechtste speler ook. Zou ‘m ook lekker links laten liggen!

Die FIFA-reeks lijkt wel een religie zo serieus als het genomen wordt.. Ze geven hem een lage score, nou en? Hij is 18, komt net kijken en iemand zal de slechtste moeten zijn. Dit is toch geen nieuws?

Hij zit er tenminste in!

Vind echt oprecht dat ze de jupiler league erin moeten brengen, of hoe het ook komt te heten. Denk dat toch wel iedereen hier zo zijn cluppie heeft waar hij zijn laagvlieger uit de jupiler league champions league voetbal gaat halen..

28 september 2017 om 23:51

Als de slechtste speler bij nac speelt in fifa en hun komen met de hak over de sloot de eredivisie in, heb je een competitie met algemeen van 44

Geheel in lijn met wat we van VZ gewend zijn laten ze weer de helft van het oorspronkelijke artikel weg (waar ze dit "nieuws item" uit halen). Waardoor het een soort neersabelen van Brusselers wordt, wat in het oorspronkelijke artikel op Omroep Brabant helemaal niet het geval was.

Daar staat namelijk keurig te lezen :

"brusselers kende begin vorig seizoen zijn doorbraak in de hoofdmacht van Nac, maar door een blessure bleef het bij vijf competitiewedstrijden. Hij is nu op de weg terug. Maar voor zijn rating in Fifa is dat te laat. De beoordelaars van spellenfabrikant EA Sports geven Brusselers 56 punten."

Bodi heeft dus bijna een jaar niet gespeeld en is van JL naar ere divisie gegaan met zijn Club. Vandaar zijn rating.
De wedstrijden die hij wel speelde waren veel belovend en iedereen met een NAC hart was aangenaam verrast door zijn kwaliteiten.

Maar het is natuurlijk veel leuker om deze jongen ongezien neer te sabelen als VZ zijnde.

Eigenlijk zijn jullie een flutsite eerste klas. En ja, mijn reactie zal wel weer als ongepast worden aangemerkt en verwijderd. Daar kan ik inmiddels wel mee leven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NAC Breda

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
N. VenemaAanvaller134
H. VisserUnknown
H. DoganAanvaller123
S. van HooijdonkAanvaller128
N. OlijKeeper140
Voor de complete selectie: Clubpagina NAC Breda.

0 fans
Middenvelder, 21 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 1 december
Genoa en Lasse Schöne willen in januari met wederzijds goedvinden uit elkaar. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren