‘Cavani zette kwaad bloed bij Neymar: ‘Denk jij dat je Messi bent?’’

Maandag, 25 september 2017 om

Een persoonlijke vete tussen Edinson Cavani en Neymar houdt de gemoederen op dit moment flink bezig in Frankrijk. Het duo botste ruim een week geleden in het competitieduel van Paris Saint-Germain met Olympique Lyon en volgens El País botert het vanaf het moment dat Neymar neerstreek in het Parc des Princes al niet tussen de twee.

De Spaanse ochtendkrant claimt maandag dat Neymar na zijn komst van Barcelona voor 222 miljoen euro op zeer merkwaardige wijze werd verwelkomd door Cavani in de kleedkamer van PSG. "En wie is dit? Denk jij dat je Lionel Messi bent?", zou de Uruguayaanse centrumspits zijn nieuwe teamgenoot hebben toegeroepen.

Onduidelijk is in welke context Cavani die opmerking plaatste, maar het zou vanaf de eerste dag voor een gespannen sfeer hebben gezorgd in de kleedkamer van PSG. Ofschoon Neymar fantastisch uit de startblokken is geschoten bij zijn nieuwe club met vijf doelpunten en net zoveel assists in zijn eerste zes optredens, kwam de Braziliaanse balvirtuoos halverwege september in de wedstrijd tegen Lyon in opspraak nadat hij met Cavani in discussie ging over een strafschap.


Poll

Geloof jij dat het vanaf dag één al niet botert tussen Edinson Cavani en Neymar?


Gerelateerd

39 reacties (laatste reactie door dms)

Hopelijk word dit snel opgelost en kan PSG echt als team goed gaan draaien want dan horen ze bij de favorieten voor de CL winst imo. Ben benieuwd tegen Bayern woensdag. Ik hoop dit jaar in ieder geval op een finale PSG - Real Madrid.

25 september 2017 om 20:55

Ik hoop dat het dikke drama blijft, dat de aankoop compleet flopt en dat de hele hel losbreekt daar. Ik hoop dat clubs daarmee zo'n enorme flater lopen dat ze zulke aankopen nooit meer doen; omdat het financieel niet te verantwoorden is, de kosten niet opwegen tegen de baten en het risico zo ontzettend groot is dat de hele transfermarkt inklapt.

Waanzin is het. Complete waanzin. Ik heb een moeiilijk leven momenteel, want heb grote moeite met de hoeveelheid geld dat in het voetbal zit. Dit soort waanzin aankopen helpt mij daar in niet. Ik vind dat de hele voetbalwereld gek is geworden.

De jeugd van nu vind het misschien normaal, maar ik kan het niet verkroppen dat notabe iemand die tegen een bal aanschopt zoveel geld moet hebben.

De voetbalwereld is de perfecte afspiegeling van de graaicultuur waarin rijken steeds meer moeten hebben en het een ander totaal niet meer lijken te gunnen. Het draait allemaal om de "ikke ikke ikke" en het is allemaal hebbe hebbe hebbe.

Dat ze een korte carriere hebben oke... Ik snap dat je dan best dik moet verdienen, maar het is zo gek geworden.

Het voetbal staat wat mij betreft ook steeds verder van de toeschouwer; vroeger speelden spelers voor een club; ze kregen goed betaald maar de club was ontzettend belangrijk. De club was er ook voor de fans.

Tegenwoordig zijn clubs ordinaire miljoenen bedrijven; fans zijn slechts een klein onderdeel van de klandizie. Veel belangrijker is sterspelers en de TV markt. Fans volgen toch wel. Spelers hebben nauwelijks binding met clubs. Ze geloven tegenwoordig niet meer in de club ambitie, maar in het "project" ..

Dus ;; ik hoop dat het flopt... Ik hoop dat voetbal weer voetbal wordt.

En toen werd ik wakker.

25 september 2017 om 21:10

Ben het eens met wat je zegt maar ik heb ondertussen geaccepteerd dat er absurde bedragen betaald worden en het nergens meer over gaat financieel gezien. Het zal niet snel veranderen en ik vind het toch wel jammer dat ik de glorietijden van het Nederlandse voetbal niet mee heb gemaakt en ik nu naar Feyenoord in de CL zit te kijken waar je al blij bent als ze 1 puntje halen. De CL gaat tussen Engeland, Duitsland, Italie en Spanje (misschien Frankrijk er nog bij) en ook ik vind dat heel jammer zeker nu de top 4 competities standaard 4 teams in de CL hebben vanaf volgend seizoen word dit nog oneerlijker. De Europese topclubs hebben gewoon te veel macht en daar kunnen de kleine voetballanden waaronder wij helaas niks aan doen.

25 september 2017 om 21:15

@fairplay87
Ben het voor 200% met je eens. Dit moet stoppen, dit kan toch niet zo?
Gisteren hoorde ik dat C. Ronaldo € 93.000.000,- per jaar verdiend.
Dat is omgerekend € 177,- per seconde! Complete waanzin toch?
Moet ik wel eerlijk toegeven dat Ronaldo daarentegen ook de meest gevende sporter is.
Geen enkele voetballer doneerde vorig jaar meer dan Ronaldo (volgens de media).

Ot:
Hoop dat het haantjes gedrag afgestraft gaat worden en Neymar gewoon achteraan moet sluiten in de pikorde. Neymar staat niet bekend als een geweldige strafschopnemer. Cavani verdiend daarom zeker op dit moment om ze te nemen.
Pas als Cavani diverse keren mist mag Neymar zich melden in mijn ogen.

25 september 2017 om 21:54

Ronaldo is nou net iemand die na zijn carrière ook nog miljoenen binnenharkt. eigen parfum, 2 hotels, onderbroeken, museum etc

25 september 2017 om 22:14

Ik snap wat je bedoelt met de band tussen club en speler, ook zijn de clubs en tegenwoordig ook spelers te veel op geld uit, voetbal zou de hoofdrol moeten spelen. Toch vind ik dat als iedereen komt kijken voor de spelers, en de televisie voor ze aan zet, dat dit meer dan terecht is dat het aan de voetballer betaald wordt. Het is uit verhouding uiteraard voor een balletje trappen, alleen zij blijven wel die hoofdrolspelers die het geld dat binnenkomt zouden moeten ontvangen.

25 september 2017 om 22:37

Volgens mij bedoel je €177 per minuut. Per seconde zou hem de rijkste man ter wereld maken.

26 september 2017 om 00:43

Het is 3 euro per seconde. 1 minuut werken en hij heeft mijn dagloon.

Wat een drama is dit aan het worden, kindertuin

Niet geloofwaardig verhaal dit. Zoiets zeg je als je ruzie hebt, niet als iemand voor het eerst kleedkamer binnenkomt.

25 september 2017 om 20:35

Je hebt gelijk.dit is na de wedstrijd gebeurt toen ze ruzie hadden om de penalty althans van andere bronnen

25 september 2017 om 21:00

Ja lijkt me logischer.

25 september 2017 om 22:40

Dat wil ik best betwijfelen. Luis Suarez verwees El Hamdaoui ook naar het toilet toen hij hem vroeg waar die moest gaan zitten. Op de eerste dag nota bene. Deze dingen gebeuren.

Nou nou een spaanse krant die weet wat er gezegd is toen Neymar de kleedkamers binnenstapte zonder context.

Klinkt erg betrouwbaar...

Dat denkt Neymar echt, hij is net nieuw bij de club en als je dan al gaat huilen omdat je een strafschop wil nemen ben je een zielig ventje. Als cavani er 3 mist Oke.. dan snap ik het wel. Vind het zo zonde dat zijn gedrag lijkt op een puberende tiener. Want buiten dat is neymar na Messi & Ronaldo de beste voetballer van de wereld voor mij. Maar gedraag je en respecteer anderen ook en laat je voeten spreken

25 september 2017 om 20:30

Ik vind Neymar veel beter dan Ronaldo eerlijk gezegd. Scoort natuurlijk minder, maar zoveel meer dreiging, techniek, iedere tegenstander loopt achteruit.

25 september 2017 om 21:09

Haal maar gauw je Real Madrid afbeelding weg als je denkt dat Neymar beter is, Ronaldo heeft record na record verbroken hoe kan je Neymar nou beter vinden, Ronaldo die persoonlijk bijna alle bekers heeft gewonnen voor Madrid vergelijken met iemand die nog niks bereikt heeft...

25 september 2017 om 21:10

Mja dan heb je jammer genoeg 0.0 verstand van het spelletje. Dat mensen nota bene na vorig seizoen, waar Neymar tegen viel en Ronaldo elk groot team aan flarden speelde/schoot, dit soort dingen roepen.. veel beter nog wel, laat me niet lachen

25 september 2017 om 22:16

Ik ben fan van Real Madrid, en ik zeg al heb niet over records. Puur voetballend gezien heb ik liever iemand die technisch superieur is bij Real horen, dan een sterspeler die geen actie heeft of een pass.

25 september 2017 om 22:19

Ronaldo is over het algemeen beter dan Neymar, maar kwa dribbel en techniek is Neymar op dit moment zeker beter. Dit komt ook door zijn leeftijd, want op 32 jarige leeftijd verwacht ik ook niet dat hij speelt als toen hij 26 was.

Ronaldo is een andere type speler dan Neymar, en zeker nu. Hij is vooral gevaarlijk door zijn sprongkracht, kop en schot. Hij is nog wel snel, maar hij moet het zeker niet hebben van een mooie dribbel waarbij hij meerdere mensen weet te passeren.

Ik vind het triest om mike1985 gelijk af te branden voor zijn mening en hem gelijk te bestempelen als 0,0 verstand van het spelletje. Wie ben jij, degene die zich Thejurgenklopp noemt en Shevanr7, om dat te constateren door een aparte mening?

26 september 2017 om 02:07

Dan heb je de superieure goals van Ronaldo gemist afgelope seizoen, doe mij maar Ronaldo in plaats van Neymar die een salto maakt als je hem op zijn schouder tikt, Ronaldo wilt prijzen, Neymar de show stelen, en als jij Ronaldo een sterspeler vind die geen actie of pass heeft volg je Madrid niet eens, afgelope weekend had hij nog een briljante steekpass..

26 september 2017 om 04:44

Don't make laugh. Neymar is niet beter dan Ronaldo.

Hhahahaha, maar voor dagsalaris van neymar zou ik een dergelijke opmerking met alle plz ontvangen hoor! Wat een soap, en guess what, wat er nu aan vuil was wordt gehangen, klopt ook nog. Heerlijk personage die cavani.

25 september 2017 om 20:31

Mocht dit echt waar zijn (wat ik overigens niet denk) dan is het natuurlijk meer dan logisch dat Neymar dit niet pikt. Het maakt niet uit wat je verdient, zoiets krijgen te horen als je voor het eerst de kleedkamer binnenkomt slaat gewoon nergens op.

25 september 2017 om 20:36

Tuurlijk slaat het nergens op! Dat zn ook nog profs, maar neymar solliciteert ook wel naar dit soort opmerkingen! Ik denk zelfs dat suarez per sms cavani van de nodige inspiratie voorziet!

26 september 2017 om 00:11

Als het waar zou zijn is het pure jaloezie. En dan bedoel ik echt op een kind niveau

Cavani schijnt dit gezegd te hebben NA de wedstrijd tegen Lyon en niet in het begin van het seizoen. Dat zou het al wat geloofwaardiger maken, maar nog steeds een heel vaag verhaal.

Het feit dat beide spelers nogsteeds niet publiekelijk melden van ey laat ons met rust er is niks gaande, zegt al veel vind ik.
Wie wat gezegd zou hebben laat ik maar in het midden maar dat ze mekaar niet liggen kan zeker kloppen.
Maar wat nu?
Kan PSg dit zo volhouden? Gaat natuurlijk negatieve uitwerking hebben op gehele selectie.
En het kan natuurlijk alleen opgelost worden als Cavani vertrekt.maar transferperiode duurt nog even.
Want dus echt niet dat ze na alles Ney laten gaan lol.
Ik vind het eigenlijk vooral jammer voor Cavani.
Ben benieuwd hoe het allemaal op het veld oogt komende maanden, kijkende naar ney en cavani.
Er komen nog genoeg matches aan haha deze soap begint ook maar net.

Ach neymar heeft zichzelf al voor lul gezet door in Frankrijk te gaan voetballen. Als die ooit tot beste speler van Europa of de wereld uitgeroepen wordt zolang hij daar speelt dan neem ik die prijs nooit maar dan ook nooit meer serieus. Als je zonodig de beste wil zijn dan moet je niet in Frankrijk gaan voetballen.

Zou wel raar zijn als een nieuwe speler de kleedkamer binnen komt en je vernedert hem per direct. 1 ding is zeker, die twee zijn geen beste vrienden

Kijk Neymar is gewoon gehaald om zijn voetbal kwaliteiten en zijn commerciële waarde. Zijn boezem vriend Alves is ook gehaald om hem op zijn gemak te laten voelen. In die jongen zijn hoofd moet gewoon iedereen doen wat hij zegt. Cavani zit al wat langer bij PSG had eerst te maken met Zlatan en was vorig jaar de grote man. Hij heeft gelijk om zich zo op te stellen. Blijkt maar weer eens hoeveel onze Qatari vrienden van voetbal en sterren begrijpen.

Het zal niet boteren tussen elkaar, maar het wordt natuurlijk zoals altijd serieus uit verband gehaald. Uit die foto leid ik gewoon af ‘sorry, ik neem de penalties hier’. En terecht, maar dat is een eigen leventje gaan leiden.

Wellicht dat er nog wat oud zeer zit bij Cavani door de uitschakeling in de CL vorig jaar. Mede door de schwalbes en irritant gedrag van Neymar ging het toen fout voor Psg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Toulouse11-1
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
MarquinhosVerdediger20
Thiago SilvaVerdediger20
Layvin KurzawaVerdediger20
Dani AlvesVerdediger20
Ángel Di MaríaMiddenvelder20
Marco VerrattiMiddenvelder20
Voor de complete selectie: Clubpagina Paris Saint-Germain.

237 fans
Aanvaller, 31 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Paris Saint-Germain 3 3 0 0
2017/2018 Paris Saint-Germain 32 28 3 0
2016/2017 Paris Saint-Germain 36 35 5 0
2015/2016 Paris Saint-Germain 32 19 3 0
2014/2015 Paris Saint-Germain 35 18 3 1
Laatste voetbalnieuws

Recordhouders Milner en Neymar treffen elkaar vanavond op Anfield

Liverpool boekte zaterdag tegen Tottenham Hotspur zijn vijfde competitiezege (1-2) van het seizoen. Het team van Jürgen Klopp is nog foutloos en neemt het vandaag in zijn eerste Champions League-duel op...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 23 september
Sébastien Haller mag hopen op een toptransfer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren