NEC-fans schreeuwen om vertrek Bogers: ‘Wel iets van meegekregen’

Vrijdag, 15 september 2017 om

NEC wil na de degradatie van vorig seizoen zo snel mogelijk terugkeren naar de Eredivisie, maar vooralsnog wil het niet vlotten met de ploeg van trainer Adrie Bogers in de Jupiler League. Vrijdagavond wisten de Nijmegenaren op eigen veld niet te winnen van FC Emmen (1-1) en blijft het steken op de teleurstellende zevende plaats met acht punten uit vijf wedstrijden. De supporters verliezen hun geduld.

Vrijdagavond keerde het thuispubliek zich tegen Bogers, vlak nadat FC Emmen via Nick Bakker in blessuretijd op gelijke hoogte was gekomen. ‘Bogers rot op’ werd van de tribunes gescandeerd. "Ik heb er wel iets van meegekregen, maar uiteindelijk ben ik met die wedstrijd bezig. En ben ik net zo teleurgesteld dat we niet winnen", laat de coach optekenen in gesprek met Omroep Gelderland.

Bij een overwinning had de situatie er een stuk rooskleugiger uitgezien. "We kregen het deksel op de neus, want ik had het idee dat we gewoon gingen winnen”, aldus Bogers. “En dan is het des te zuurder dat hij nog valt in de blessuretijd. We begonnen heel goed en dan moet je eigenlijk drie goals maken, waaronder die strafschop. We belonen onszelf dus niet. Op basis van de kansenverhouding was het onverdiend, want zij hebben niet veel kansen gehad. Maar we willen beter, dat is duidelijk."


Poll

NEC keert binnen een jaar terug in de Eredivisie


Gerelateerd

Meer sportnieuws

19 reacties (laatste reactie door nec77)

Consequentie van structureel wanbeleid. Bogers heeft nergens laten zien sat het een adequate hoofdtrainer is. Eigenlijk is het al lange tijd bezig. Denk aan vorig seizoen, een vreemdelingenlegioen (net als Roda trouwens) van jewelste waarvan niemand weet of ze het niveau van de Eredivisie aankunnen. Het kwartje kan de goede kant opvallen, maar je leeft op een fundering van onzekerheid. Dan denk ik, lopen er niet betere voetballers rond in de Jupiler League (Mertens, Chadli, Honda om wat spelers te noemen die in de JL hebben gespeeld. Beetje extreme voorbeelden, maar er lopen er een aantal met genoeg kwaliteit rond). Waarom zou je dan de gok wagen?

16 september 2017 om 01:16

Je komt met weinig ideeen voor wat NEC kan doen. Maar wij weten het wel, tenminste ik. Er is een assistent aangesteld met Bogers, dan ga je zo iemand toch niet aanstellen als coach? Er zijn genoeg goed coaches op te noemen die het wel willen doen: Foeke Booy, Petrovic en desnoods misschien wel onze held Mario Been! Angsthazen voetbal met spelers als Sleegers, Kadioglu, Schuurman, Breinburg, Groeneveld, Braken, Achahbar, Rayhi en Larsson... Ongelofelijk, NEC schatte hem al in als assistent en niks is minder gebleven. Als het voetbal Oke was, vooruit, dan had ik er nog vertrouwen in. Maar ik ben er echt een beetje klaar mee. Er moet veel gebeuren als wij supporters er klaar mee zijn, dit voetbal en deze resultaten maken ons slechts treurig en boos. Deze soap is niet lang niet afgelopen, wij gaan er bovenop zitten! Ik stel voor: Delle; Joppen, Golla, Buwalda, Verdonk; Breinburg; Kadioglu, Sleegers/Schuurman, Achahbar, Braken en Groeneveld. Ga eens met lef voetballen man, dat kunnen we makkelijk!

16 september 2017 om 01:17

Daarnaast heeft NEC volgens mij alleen maar Nederlanders aangetrokken met Eredivisie ervaring, daarin kan het niet liggen.

16 september 2017 om 01:22

Heb je gelijk in! Teveel problemen, te weinig oplossingen. Goede opstelling waarmee je op papier de Jupiler League mee kan winne.

16 september 2017 om 01:26

Heel eerlijk, ik ken geen van de nieuwe namen behalve vd Pavert dus in dat perspectief zijn het voor mij nog steeds vreemdelingen. Ik heb ook zeer mijn bedenkingen bij het aanstellen van Bogers. Lijkt een beetje op 'zo dat is ook geregeld omdat we verder geen moeite willen of hoeven doen'

Mijn beeld is dat de nieuwe stuurlui aan wal er veel makkelijker over dachten dat de werkelijkheid is. Bogers kan er niets aan doen, ik krijg ook niet het idee dat hij zichzelf op de juiste plaats vind en dat daarbij ook uitstraalt, dat is best kwalijk als je met hem het seizoen wil afmaken en promoveren. Qua spelers is er ook niemand dier er bovenuit steekt of het elftal draagt, lijkt alsof ze nog slechter zijn geworden dan vorig seizoen.

16 september 2017 om 04:56

Ik gun NEC deze malaise absoluut niet, maar voor een buitenstaander is de zin "er moet veel gebeuren als wij supporters er klaar mee zijn, dit voetbal en deze resultaten maken ons slechts treurig en boos.", toch een beetje vreemd.
Volgens mij is het de afgelopen jaren vaak genoeg hommeles, en hoor ik wel vaker dat het publiek er in Nijmegen klaar mee is, al dan niet gepaard met oproer en boze menigtes.

16 september 2017 om 09:12

Haunted, dat jij die spelers niet kent ligt meer aan jou. Janssen, aanvoerder van ADO, Dijkstra van Sparta, Achahbar lijkt me vrij duidelijk, Verdonk vorig jaar basisspeler Zwolle, Braken is dan wel relatief onbekend maar wel de beste aankoop denk ik. De tactiek is gewoon helemaal niks, countervoetbal spelen met dat soort spelers is gewoon triest. Kan gewoon niet...

16 september 2017 om 09:13

Sempros, daar heb je gelijk in. Wat ik meer bedoel is dat wij de club eigenlijk nooit in de steek laten. NEC supporters zijn hondstrouw.

16 september 2017 om 10:09

Achahbar speelde niet tot nooit en zat zelf af en toe op de tribune. Verdonk was als die er in stond vaak de slechtste man van het veld, die speler was 1 van de redenen dat Pec vorig seizoen bijna gedegradeerd is. Kortom dat zijn geen spelers die jullie wel even terug brengen naar de ED

16 september 2017 om 11:21

Klopt, dat gebeurt inderdaad niet 'even'. Verdonk dan de schuld geven van het onvermogen van jullie TD is dan ook niet helemaal fair. Achahbar blijft een goede voetballer, alleen vaak geblesseerd en niet fit.

Zal best een aardige vent zijn maar hij is gewoon totaal ongeschikt om hoofdtrainer van NEC te zijn. Want ondanks dat NEC geen grote club is is het wel een lastige club met een redelijk trouwe, maar wel zeer kritische achterban waarvan een klein deel ook nog eens licht ontvlambaar is. Oftewel je moet gewoon best sterk in je schoenen staan om het te redden hier. En Bogers staat niet stevig in z'n schoenen en heeft het hier dan ook niet gered en moet daarom gewoon wieberen. Dit seizoen is te belangrijk om nog lang door te blijven kwakkelen met een trainer die zo gigantisch veel fouten maakt(eigenlijk teveel om op te noemen)

16 september 2017 om 01:03

eerlijk is eerlijk dat deze man uberhaupt is aangesteld met zijn staat van dienst is al treurig. Er werden een aantal namen genoemd voor deze positie maar die voldeden niet aan het 'profiel' dat was opgesteld. Nu Bogers de man is geworden die de klus moet klaren vraag ik me af hoe dat profiel er precies uitzag. Een onverantwoord groot risico van een onervaren td en een coach die nog nooit ergens hoofdcoach is geweest. Dit kan je de verantwoordelijken aanrekenen. NEC moet promoveren wil het niet een aantal jaren in de juup blijven doorsukkelen. Eruit met Bogers en tijd om een ervaren rot de klus te laten klaren!

Oversier heeft naar mijn mening prima werk geleverd met het samenstellen van de selectie. Kwalitatief denk ik de beste selectie van de Jupiler league en alleen maar Nederlanders aangetrokken. Maar met de aanstelling van Bogers heeft hij echt een grote fout gemaakt. Dit is een selectie om dominant aanvallend voetbal mee te spelen en als je de ambitie hebt om kampioen te worden moet je ook zo willen en durven spelen. Maar tot nu toe is het alleen maar achteruit lopen en angsthazenvoetbal.

Bogers mag ook wel eens wat in de spiegel kijken. Vorige week zeggen dat 3-0 verliezen tegen Den Bosch kan gebeuren en nu weer dat het ongelukkig was en NEC verdiend had te winnen. Het is gewoon al wekenlang heel slecht en continu achteruit lopen. Met dit voetbal mag NEC zich uberhaupt nog gelukkig prijzen dat ze nog in het linkerrijtje staan. Tegen Go Ahead en Eindhoven hadden ze al verdiend om te verliezen, tegen Den Bosch ga je dikverdiend flink de boot in en vandaag dwongen ze ook niets af. Ik heb het wel gehad met Bogers, ook al is het seizoen net begonnen. Dit gaat niet meer goedkomen met hem aan het roer.

16 september 2017 om 09:08

De vorige keer anders wel.

16 september 2017 om 10:05

Schitterend kampioen worden is al gelukt, dit jaar maar via de playoffs.. of achter jong ajax.. dan ben je er ook weer.

16 september 2017 om 10:20

Maar toen hadden ze een ploeg die echt een stuk beter was dan de ploeg die er nu staat.

16 september 2017 om 13:50

We denken echt niet zomaar eventjes kampioen te worden, we snappen ook wel dat de vorige keer een uitzondering was en dat we toen een uitzonderlijk goed team hadden voor de Jupiler league. Echter met deze selectie mag je wel verwachten dat je aanvallend voetbal speelt. Punten verliezen kan altijd gebeuren, maar het huidige angsthazenvoetbal is onacceptabel als je de hoogste begroting hebt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NEC

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Telstar14-3
11.NEC130
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina NEC.

1 fan
Verdediger, 27 jaar

In de wandelgangen

Maandag 21 oktober
Manchester United heeft nul op het rekest gekregen van RB Leipzig. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren