Kishna maakt diepe indruk bij ADO: ‘Daar kan ik van genieten’

Vrijdag, 8 september 2017 om 13:48

Ricardo Kishna maakt zaterdag mogelijk al zijn debuut voor ADO Den Haag. De 22-jarige buitenspeler is nog geen week speler van ADO, maar trainer Alfons Groenendijk is al helemaal van de huurling overtuigd. De coach heeft de ex-Ajacied opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met Willem II in Tilburg.

Op de slotdag van de transwindow zorgde ADO voor de grootste verrassing in de Eredivisie door Kishna voor de rest van het seizoen op huurbasis over te nemen van Lazio. “Uiteraard heb ik op de training direct zijn kwaliteiten gezien”, zei Groenendijk vrijdag, geciteerd door het Algemeen Dagblad. “We hebben pittig getraind en hij is dan de eerste die zegt dat hij dat heeft gemist. We werken hard hier en proberen hem dan ook de komende weken fitter te krijgen. Het is zeker een jongen die met zijn kwaliteiten morgen al iets kan betekenen en daarom nemen we hem ook zeker mee.”

Groenendijk en Kishna kennen elkaar goed door hun gezamenlijke periode bij Jong Ajax. “Maar ik merk dat hij meer volwassen is geworden”, aldus Groenendijk. “Dat komt ook door de buitenlandse ervaring die hij heeft opgedaan bij Lazio en OSC Lille. Het bevalt me goed wat ik zie, ik denk dat we veel plezier aan hem gaan beleven. Zijn kwaliteiten zijn exceptioneel, daar kan ik van genieten. Een fitte Kishna kan heel veel betekenen voor dit ADO.”


Poll

ADO Den Haag eindigt diti seizoen in het linkerrijtje


Gerelateerd

35 reacties (laatste reactie door azalkmaar2)

Krijg uit dit bericht juist het idee dat hij totaal niet fit is. We gaan het zien, dat maakt alfonsje nie uit denk ik. Hij wil die beentjes zien rennen op het veld. Vertrouwen zal hij dit seizoen iig niet tekort komen!

8 september 2017 om 15:44

Dat motoriekje van Kishna is ook niet echt om aan te zien. Heb je hem wel eens zien rennen? Alsof hij het in zijn broek heeft gedaan. Voor de rest wel een speler om je vingers bij af te likken. Wat een techniek heeft die man. En dat allemaal vanuit stilstand, prachtig!

Ben toch wel benieuwd naar wat Kishna gaat laten zien. Als je het, met alle respect, bij een clubje als ADO ook niet laat zien is het toch wel zo goed als voorbij met je carrière.

8 september 2017 om 14:03

We mogen hopen van wel met deze enorme stap terug. Hoop dat Alfonsje de lijn van vorig seizoen voort kan zetten en Ado richting de 10e plek kan lootsen.

Ja, daar ga je zeker 5 wedstrijden van genieten Fons. Die gozer heeft een mentaliteit van lik m'n reet, dus die gaat je incidenteel succes opleveren maar meer ook niet.

8 september 2017 om 14:37

Heerlijk die vooroordelen. Maakt hem vast niks uit. Ons ook niet.

8 september 2017 om 14:47

Vooroordelen? Is Kishna net begonnen met profvoetbal?

8 september 2017 om 14:59

Jongen is potverdorie pas 22 jaar! Wat Batuhan eerder zegt: als hij het niet bij ADO laat zien........ Maar om bij voorbaat al af te schrijven? Ben benieuwd of je je woorden ook inslikt als hij het tegendeel bewijst

8 september 2017 om 16:27

Wat wil je nu zeggen Jfk010? Dat hij na dit jaar als hij 23 jaar is en hij heeft gefaald bij ADO we hem dan wel af mogen schrijven? Waarom dan wel en nu niet? Bepaal jij die maatstaf? Of wie dan wel?

Ik ben nooit te beroerd om mijn fouten toe te geven. Dus je mag best mijn nick noteren en je gram komen halen als Kishna een goed en constant seizoen heeft gespeeld als je dat zou willen. Geen probleem. Ik voorspel alleen dat Kishna niet een constant seizoen gaat spelen en incidenteel wat leuks laat zien. Zoals hij eigenlijk al zijn hele profcarriere doet. Maar we gaan het zien...

8 september 2017 om 16:46

Juicher, het gaat om het vooroordeel, niet wie er achteraf gelijk heeft.

Bijvoorbeeld je zin "die gozer heeft een mentaliteit van lik mijn reet". Dat is neem ik aan gebaseerd op wat wij - als buitenstaanders - in het verleden bij Ajax hebben gezien. Ik werd daar ook niet blij van. Maar, zoals Haagse Koerd terecht zegt, hij is 22 jaar oud. Wie zegt ons dat hij nog steeds zo is als toen? Die kans is er, maar het kan ook anders zijn. Jij bent er echter al van overtuigd dat zijn mentaliteit nog steeds waardeloos is. Dat is een vooroordeel. Het kan zijn dat je achteraf gelijk blijkt te hebben, maar dan nog is het op dit moment een vooroordeel. Misschien is hij in Italie wel volwassener geworden. Zou helemaal niet raar zijn voor iemand van die leeftijd.

8 september 2017 om 20:14

Nee Edo, wat jij omschrijft als vooroordeel is geen vooroordeel. Een vooroordeel is een mening die niet op feiten is berust. Feit is dat Kishna heel wisselvallig is en nog nooit een constant seizoen heeft gespeeld. Daarnaast heeft hij nogal wat grote uitspraken gedaan die hij bij lange na (nog) niet heeft waargemaakt.

10 september 2017 om 01:37

Grote uitspraken hebben hem ook bij flink wat krediet doen verspelen, feit is wel dat hij in vorm van een meerwaarde is coor 90 ÷ can de ed teams, dat scheelt

8 september 2017 om 15:13

Op die leeftijd kun je in een paar jaar veel veranderen, zeker als je veel dingen meemaakt.

8 september 2017 om 16:29

Dat geloof ik ook zeker, alleen zie ik het met het karakter van Kishna niet gebeuren. Is veel te inconsistent en teert altijd een paar wedstrijden op 1 of 2 leuke acties/goals en vind het dan allemaal wel best.

8 september 2017 om 17:08

Jongen is paar jaar ouder en wat ervaringen rijker. Dus zijn mentaliteit zal wel veranderd zijn en het blijft een goede voetballer. Voor Ado zelfs buitencatogorie dus ik denk dat ze heel blij moeten zijn en hoop dat hij zijn niveau kan etaleren wat als hij het op zijn heupen heeft is hij een van de beste buitenspelers van Nederland. We gaan het zien, Ben benieuwd en heb een hekel aan vooroordelen

8 september 2017 om 17:24

Nogal een slecht onderbouwde mening loop je hier te verkondigen. Als er een ding goed zit bij Ricardo is het wel zijn mentaliteit. Kijk eens naar Linda's mannen met Kishna, waarin je ziet dat hij bijna als een kluizenaar door het leven gaat om te slagen in de voetballerij. Enkel heeft hij zwakke knieen waardoor hij telkens weer opnieuw moet beginnen. Schande dat jouw reactie zoveel duimpjes krijgt terwijl het eigenlijk zeer sneu is voor Kishna. Talentvol genoeg in ieder geval om te slagen bij Lazio mits zijn knieen.

8 september 2017 om 20:16

Vandaar dat hij al zijn gehele carrière moeite heeft met zich professioneel gedragen. Zelfs in de jeugd was dit al er geval.

Foute keuze van Kishna ben ik bang. Hij moet nu gaan voetballen met alle respect, met veel mindere voetballers. Hij kan het ook niet alleen en zijn medespelers zullen hem niet begrijpen, of kunnen dat niveau niet aan. Hij wordt dus een roepende in de woestijn die af en toe een leuke actie/doelpunt meeneemt. Hij had beter voor een beter voetballende ploeg kunnen kiezen uit het linkerrijtje. Bijvoorbeeld Pec, Vitesse, Az....

8 september 2017 om 14:15

Ado wordt op zeker ook een goed voetballende ploeg nu de selectie compleet is. Dat zag je eind vorig seizoen al. Ik durf zelfs te stellen dat met Groenendijk Ado veel leuker gaat voetballen dan een Vitesse met Fraser.

8 september 2017 om 14:29

Leuker gaat voetballen dan Vitesse?? Ik ben geen fan van Vitesse, maar als je hun selectie ziet en het vrij frivole spel dat ze neerzetten dan komt Ado er bij lange na niet in de buurt.

8 september 2017 om 16:49

Pfff nou ik zit een paar keer per seizoen bij ADO in het stadion, en was er ook bij de openingswedstrijd. Ik zie nog helemaal niks wat wijst op een mooi seizoen met goed voetbal. En Vitesse maakt juist een hele sterke indruk.

8 september 2017 om 14:39

En dan noemt die Pec Zwolle op hahaha! Kom op zeg een Heerenveen, AZ of Utrecht maar geen PEC. Overigens heeft Den Haag gewoon een selectie om in het linkerrijtje te eindigen. Kishna- Johnsen- Becker, Lexie- Bakker en Khayati, meijers - Tommie - Kanon- ebuehi heb je een prima team op papier.

8 september 2017 om 14:54

Denk dat linkerrijtje lastig wordt aangezien Feyenoord, Ajax, Psv, Utrecht, AZ, Vitesse, Groningen, Heerenveen en Heracles in mijn ogen hoger zullen eindigen. Die hebben naar mijn mening een betere selectie. De spelers die je noemt zijn van behoorlijk Eredivisie niveau, maar geen subtop als je het mij vraagt (los van Kishna en evt Immers).

Kishna is drie klassen beter dan alle buitenspelers van Ajax sedertdien. Het is intussen wel helder dat zijn vroege vertrek grotendeels op conto van De Boer komt; ik ben benieuwd hoe hij onder Bosz zou hebben gepresteerd.

8 september 2017 om 14:34

Nou, hij heeft anders ook geen reet laten zien bij Lazio, dus om nou te zeggen dat hij drie klasses beter is

8 september 2017 om 15:17

Misschien dat ik iemand vergeet maar is er sindsdien dan een goede buitenspeler geweest?

8 september 2017 om 16:50

Nou ja, Ajax heeft met Younes en Traore wel de EL finale gehaald he. Daar kunnen we allemaal heel lacherig over doen, maar als Kishna drie keer beter zou zijn, dan zou hij nu niet bij ADO zitten.

8 september 2017 om 14:34

Drie klassen beter dan alle buitenspelers bij Ajax nu? Haha ja vast, speelde inderdaad bij Lazio geweldig en keert nu, met alle respect, terug naar Ado....
En op conto van De Boer?? Hoe weet jij dat?? Begon leuk en aardig, maar daarna vond ik hem tegenvallen en naar mijn mening heeft De Boer toen terecht ervoor gekozen om hem op de bank te zetten.

8 september 2017 om 17:29

Volgens mij begrijpt niemand het hele verhaal. Kishna heeft zeer zwakke knieen en dus is hij met regelmaat geblesseerd. Bij Lazio begon hij afgelopen seizoen goed maar geraakte geblesseerd, en nog tweemaal. Iedere keer moet die knul opnieuw beginnen. Nu was het voor Kishna de wens om het plezier terug te vinden door naar een club te gaan die garantie heeft op speeltijd mits fit, in eigen stad met een trainer waarmee je een goeie verstandhouding hebt en al eerder plezierig mee hebt samengewerkt. De stap terug betekent niet direct dat hij het hogere niveau niet aankan.

8 september 2017 om 14:35

Kishna heeft een geweldige techniek... maar de knieën van die jongen.. nog los van z'n mentaliteit had Ajax daar helemaal niets mee gekund...

Wat is volgens sommigen hier mis met zijn mentaliteit?

Typisch gevalletje van een jongen die het zichzelf niet makkelijk maakt he. Geweldig talent, helaas blessures en niet de juiste carrierestap gemaakt. Hoop dat hij zich herpakt, zou voor de eredivisie een sierraad kunnen zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.Vitesse4916
9.PEC Zwolle44-12
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Tyronne EbuehiVerdediger10
Tom BeugelsdijkVerdediger10
Aaron MeijersVerdediger10
Bas KuipersVerdediger10
Donny GorterMiddenvelder10
Danny BakkerMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

116 fans
Aanvaller, 23 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 20 juli
Swansea City voert gesprekken met Manchester City over de komst van Bersant Celina. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren