Keizer: ‘De situatie van Sánchez heeft geen invloed gehad op de wedstrijd’

Zaterdag, 12 augustus 2017 om 23:35

Ajax liet zich op de eerste speeldag lelijk verrassen door Heracles Almelo. De ploeg van trainer Marcel Keizer gaf op bezoek in het Polman Stadion een voorsprong uit handen en werd verslagen door een fraaie treffer van Brandley Kuwas: 2-1. De voorbereiding op het duel begon voor Ajax al onrustig door de perikelen rondom Davinson Sánchez, die belangstelling van tal van clubs geniet.

Keizer liet de verdediger buiten de selectie omdat zijn focus niet volledig bij de wedstrijd lag. "Maar zijn situatie heeft geen invloed gehad op de wedstrijd tegen Heracles", zo reageerde Keizer in gesprek met FOX Sports. "Dat vind ik veel te makkelijk om te zeggen. Wij hadden de wedstrijd bij een 0-1 stand uit moeten spelen, met of zonder Davinson. Dat zijn geen excuses."

Het zit Ajax in de eerste weken van het nieuwe seizoen niet mee. Na de tragedie rondom Abdelhak Nouri volgde eliminatie in de Champions League en al op de eerste speeldag van de Eredivisie gaat men onderuit. "Het is een ontzettende mokerslag en niet de eerste. Het doet altijd pijn om zo te verliezen. Helemaal als het onnodig is", zo verzuchtte de oefenmeester. "Na de 0-1 hadden we gecontroleerder moeten spelen. De tegenstander uit de tent lokken en dan toeslaan, maar we liepen juist met zijn allen naar voren. Daardoor waren we kwetsbaar. We moesten ook voor de 0-2 gaan, maar niet op deze manier."

Joël Veltman vond de nederlaag volstrekt onnodig en meende dat de Amsterdammers zelf de ruimte hadden geboden aan Heracles. "We moeten de eerste helft ook al scoren. We kregen al kansen en maken dan na rust die 0-1 wel. Er was toen ook niks aan de hand. We domineerden en de voorsprong was terecht. Maar dan moet je dat dus vasthouden." Het liep echter anders af. "Dan willen we ook de 0-2 maken, lopen we uit de organisatie en krijgen we twee countergoals tegen."


Poll

Denk jij dat Davinson Sánchez deze zomer bij Ajax vertrekt?


Gerelateerd

58 reacties (laatste reactie door pinko)

Nee, de verdediging had anders net zo goed (of slecht) gestaan met Sanchez. Wat een ongelofelijke onzin. Ajax moet of uitspreken winst te willen maken of prijzen te willen winnen. Niet het ene roepen en elk jaar je beste spelers verkopen om geen cent te veel uit te geven.

12 augustus 2017 om 23:45

Precies. Ajax doet alsof zijn supporters goudvissen zijn. Als je als club nog serieus genomen wilt worden, stop je met het voorliegen van je fans want op deze manier is het een aflopende zaak. Ik ben ontzettend boos.

12 augustus 2017 om 23:47

De 2 tegengoals waren anders wel ongelooflijke verdedigingsfouten dus om te zeggen dat Sanchez geen verschil zou maken is onzin, dat kun je nooit weten. Maarja Keizer is ook maar een stroman.

13 augustus 2017 om 00:26

Ajax heeft niet zo'n beste keus gemaakt met Keizer....

Valt me trouwens op dat als hij moeilijke vragen moet beantwoorden tijdens een interview hij als een stokstaartje continu van links naar rechts kijkt en dan weer van rechts naar links, kijkt telkens langs de interviewer langs

Tuurlijk werd Sanchez gemist dat ziet een kind maar hij wil duidelijk zijn superieuren niet afvallen. Weet niet of een ja-knikker nou de persoon is die Ajax op de rails krijgt

13 augustus 2017 om 00:59

Het beste is gewoon om het hele transfergebeuren af te schaffen. Gewoon alle clubs die hun boontjes zelf doppen. De populariteit van je club, bepaald dan hoeveel geld je verdiend aan tv rechten. Het loopt nu de spuigaten uit met al die transfers. In ieder geval moeten er wereldwijd door de Fifa meer regels worden gemaakt. Dat het gewoon zeer belangrijk wordt dat een club een goed beleid en opleiding heeft en dat dat zich uitbetaald.

13 augustus 2017 om 01:02

Nistras2
Zelfs bij makkelijke vragen kijkt hij steeds van links naar rechts :P viel me in de voorbereiding al op toen alles nog goed was en hij makkelijke vragen kreeg op ajaxtv.
Die man is niet bepaald sterk voor de camera.

Keizer o Keizer... je hebt het niet en zal het nooit hebben. Je hebt de uitstraling en capaciteiten van een gescheurde sok. Maar verder is het beleid van Overmars bizar. Ajax moet de 2e stap in hun beleid moeten doorvoeren willen zij structureel internationaal meedraaien. Ze houden de supporters ook voor de gek. Neres inmiddels 20e wissel. Younes en Veltman mogen BLIJVEN staan. Schandalig.

12 augustus 2017 om 23:59

Tja kan er met mijn hoofd niet bij. Kluivert 18, kan de ene wedstrijd spelen als een speler van Arsenal, maar die week er op weer spelen als een speler uit een 4de klasse bierteam. Veel te wisselvallig. Younes valt na een leuk 1ste seizoen elke week door de mand (in de Eredivisie). Veltman en Viergever zijn geen backs. Met Orejuala en Neres zou je denk ik al een veel betere rechtere flank hebben. Op links mogen er zeker nog 2 goede spelers bij. Younes verkopen nu hij nog wat waard is. Maar nee bij Ajax houden ze liever vast aan Younes en komen ze op de proppen met een 18-jarige van h'veen....

13 augustus 2017 om 08:24

Analisttt, ik weet niet of je gisteren gekeken hebt.. de 0-1 kwam door een goede actie van younes. Daarna creeerde hij een goeie mogelijkheid op de 0-2, die pakte die keeper goed. Dat is meer rendement dan de rest van het elftal bij elkaar volgens mij. Ik word een beetje moe van dat gezeik op spelers. Als je supporter bent steun je je team. Stop met zeiken, ga steunen.

13 augustus 2017 om 08:41

Als jij denkt dat Younes het niveau heeft van Ajax, dan ben je denk ik niet helemaal lekker. En als je 3 seizoenen achter elkaar in de basis staat, zal je vast een wedstrijd wel is wat goed doen.

Voordat men losgaat op Keizer. Hij kan er ook niets aan doen dat hij aangesteld is, omdat bepaalde stromen binnen ajax rust in de tent willen hebben. Anders verwoord: geen discussies binnen trainersstaf. Bovendien is met of zonder sanchez spelen een wereld van verschil, laat staan gemis van klaassen die juist hij in dit soort duels scoort. LOS van alles: ajax had ook met ajax 2 van heracles moeten winnen. Kijk alleen hoeveel spelers daar zijn vertrokken. Les van vanavond? Met knokken en geloof dat gevoed wordt door spel van je tegenstander is het mogelijk resultaat te behalen.

Ik hoor keizer nu al drie wedstrijden roepen dat ze allemaal blind naar voren rennen en niet in de organisatie blijven spelen. Ik kan me vergissen, maar is hij niet aangenomen om dat soort dingen te voorkomen? Als je iets constateert en het in drie wedstrijden steeds herhaalt wordt dan doe je als coach toch iets verkeerd lijkt me?

13 augustus 2017 om 00:07

Keizer gaat het ook niet lang volhouden denk ik. Voetbal is niet om aan te zien, is te hopen voor hem dat het snel veranderd.

13 augustus 2017 om 00:29

Wel goede observatie van hem dat de restverdediging nergens over gaat. Wel pijnlijk dat week na week te moeten melden terwijl hij toch de persoon is dat daar verantwoordelijk voor is

13 augustus 2017 om 09:02

Dat niet alleen, ik hoor hem ook al 3 wedstrijden roepen dat het niet mee zit. Heerlijk zon sterke leider die steeds in de slachtofferrol kruipt....

Van mij mag Keizer nu al vertrekken!! Wat een onzin dat het geen invloed had op deze wedstrijd. De verdediging wordt toch even uit zijn ritme gehaald als zo'n grote steunpilaar ineens weg valt. Keizer is bovendien te onervaren om Ajax te kunnen leiden. Kom op zeg, je zet toch geen trainer voor de ploeg die alleen jupiler league clubs heeft getraind? De spelers hebben totaal geen ontzag voor zo'n onbekende trainer. En sinds zijn aanstelling gaat eigenlijk alles al mis , wat weinig goeds voorspelt voor de rest van het seizoen. En ik heb hem tactisch gezien alleen nog maar zien falen.
Bovendien heeft hij de uitstraling van een oorwurm. Zelfs Veltman heeft nog meer uitstraling. En dat zegt wel genoeg.

Ik vond de wissel Schöne / Huntelaar maar een gekke. Dit is geen vertrouwen hebben in een goede afloop en gokken, met als gevolg de deksel op je neus. En 2 flinke kansen gemist door the Hunt.

12 augustus 2017 om 23:53

Dolberg maakt er ook veel te weinig als spits, kunnen ze beter the hunter vanaf het begin laten starten.

12 augustus 2017 om 23:59

Ja dat is wat ik bedoel, Dolberg wisselen voor Klaas-Jan had een beter keuze geweest bij 1 - 1. Snap wel dat Dolberg start.

13 augustus 2017 om 00:07

Gewoon Kluivert of Younes er uit. Die raakte geen knikker. Dolberg was in de combinatie daarentegen wel sterk.

13 augustus 2017 om 00:21

Dolberg mist zijn maatje klaassen die wel het loopvermogen heeft om onder hem in de 16 te komen. Dat is nog het grootste probleem. Donny is heel goed als nummer 6 of als nummer 10 in de punt naar voren. Voor het huidige systeem komt hij snelheid tekort. Zowel verdedigend en aanvallend kwam hij overal te laat. Er moet een ervaren aanvallende middenvelder komen met loopvermogen creativiteit en scorend vermogen. Dan Donny op 6. Veltman is gewoon veel beter als centrale verdediger en kan een prima duo vormen met de ligt. Voorin zie ik graag neres op rechts en een aankoop op links younes heeft wel kwaliteiten toch weer een assist vandaag maar zit op de toppen van zijn kunnen dus tijd om te verkopen.

Je mist de rots in de branding van de verdediging, natuurlijk heeft dat wel invloed gehad in deze wedstrijd.

Ik heb een deja-vu met Nice. Een wedstrijd die 'in the pocket' lijkt, volledig nodeloos uit handen geven...

... Leren ze dan niet na het eerste echec?

13 augustus 2017 om 00:06

Je bedoelt Keizer leert het niet. Met dit materiaal moet je helemaal niets overlaten van Heracles ( met alle respect). Keizer mag zich heel grote zorgen maken. Er zijn ondertussen flink wat wedstrijdjes gespeeld en er zijn pas 2 van gewonnen ( Paok en Sparta ).

Dan dat paniekerig wisselbeleid. Volkomen rare wissels en ook nog eens in tweeen. Als je va banque gaat 20 min voor tijd, doe dan een dubbele wissel, scheelt tijd en organisatorisch minder geschuif.

Fouten mag je maken, maar keer op keer dezelfde?
Hoe kan je een geoliede machine in een paar maanden tijd een puinhoop van maken?

Nog 2 verliespartijen, dan mag hij gaan.

13 augustus 2017 om 00:24

Houd alsjeblieft op met dat "met alle respect": Zeg gewoon dat Heracles een soort café elftal is dat met een goede tactiek en gokken op momenten heeft gewonnen.

13 augustus 2017 om 00:32

Nou Heracles heeft naar haar mogelijkheden gespeeld. Het is dat Ajax niet wist hoe ze ook alweer moesten verdedigen dat ze verloren hebben. Het is te hopen dat ze in Noorwegen geen Fox hebben, wordt nog een zware dobber

13 augustus 2017 om 01:16

Volledig mee eens. Verliezen kan,maar de manier waarop is om te janken. Met 4 spitsen spelen op goed geluk is on-ajax. Zat me tegen Nice ook al op te vreten toen hetzelfde gebeurde.. Keizer is het niet.

13 augustus 2017 om 05:58

Heerlijk dit soort reacties, groeten vanuit het café!

Juist, al verdedigd Sanchez wel wat meer vooruit, maar ook die maakte vooral de laatste weken flink wat foutjes, liet bv. Balotelli ook zo weg lopen en hield ook niet de nul tegen Nice thuis.

Het enige positieve van deze nitwit is dat hij lekker bij die andere lachebekjes in het potje past. Ja, die Bosz was een dwarsligger, die zag wel dat een paar assistenten niets toevoegden aan het geheel. Die kunnen nu weer gerust zijn, de geest van Frank de Boer is terug. Ook gestart met een 0-3 nederlaag, met onder meer Riedewald in de defensie. Soms kun je duizend keer met de neus op de feiten worden gedrukt, maar sommige dingen veranderen niet bij Ajax. Dus, Marc, ga maar door met het verkopen van de kroonjuwelen en koop maar mooi een juniorenteam bij elkaar. Nu nog even de uitschakeling tegen Rosenborg, maar dat is niet erg: de cijfers zijn prachtig! Op de echte bank dan....

Dat weet je natuurlijk nooit. Maar zelfs als het invloed had is dit debacle een incident op zich. Ajax had een off day maar ook nu nog had alleen Ajax qua veldspel en kansen echt recht op een overwinning en had het met ballen op de paal ook gewoon pech. Maar zo is sport. Ik vind het te makkelijk om individuen als youness, keizer of Overmars daarvan nu meteen de schuld te geven. Ik begrijp alleen niet waarom alleen bij Ajax elk jaar op het laatste moment nog (belangrijke) spelers verkocht worden en de selectie nog niet compleet is. Daardoor loopt Ajax al jaren in het begin van ieder seizoen achter de feiten aan en loopt het (champions league) miljoenen mis. Dat is wel slecht management.

Bosz zag het goed dat Ajax zich niet verder door kan ontwikkelen met de huidige technische staf. Met Keizer als trainer wordt een nitwit aangesteld die braaf opvolgt wat de technische staf hem opdraagt.
De transfermarkt is nog steeds open dus haal maar een andere trainer want met deze gaat het een ramp worden.
Seedorf samen met Kluivert aanstellen aub!

13 augustus 2017 om 00:34

Alsjeblieft zeg met alle respect Seedorf een kruising tussen de boer en onvermogen van keizer. En met kluivert er bij kunnen we neres en cerny ook af gaan schrijven omdat dan zoontje van altijd moet spelen. Betere opties zijn van gaal, olsen of laudrup. Met een vechter als davids er naast en een technische litmanen bijvoorbeeld.

13 augustus 2017 om 09:07

Van Gaal wil niet meer, Olsen is een uitgerangeerde bejaarde en Laudrup is schandalig behandelt door Ajax, die gaat never nooit meer terug komen. Dit team heeft een type Gert Jan Verbeek nodig, iemand die de snotneuzen eens goed aanpakt.

Sorry Marcel, de selectie rammelt door al deze gebeurtenissen. Ik vind het goed dat je je aan je media training houd maar veel in de voetbalwereld in Nederland weten wel dat Nouri, missen CL, spontane afwezigheid Sanchez, Onzekere dijks en Matige aankopen wel degelijk invloed hebben op het team. Gewoon te jong om aan te passen.

Dit zei hij toch ook al na de wedstrijd tegen Nice, Een ezel stoot zich niet 2x aan dezelfde steen??

13 augustus 2017 om 00:12

Deze stoot zich blijkbaar wel meerdere malen aan de verkeerde steen.
Het is ook ongelooflijk dat Neres niet ingebracht werd, die zo goed speelde in de voorbereiding.

Ik weet iets anders wat wel direct invloed heeft deze wedstrijd en waarvoor jij verantwoordelijk bent : het wisselbeleid en de verandering van tactiek na de 1-1. Waarom met een 3-3-4 gaan spelen met nog een kwart wedstrijd te gaan? Dat is gewoon kamikaze voetbal, Bovendien, plan B is nog niet goed uitgewerk, dat heeft Huntelaar zelf toegegeven. In plaats van te doen alsof het probleem de reactie na de 0-1 was en vanuit de spelers kwam. Nee Marcel, ze staan bij balverlies al het hele seizoen en vooreizoen niet goed opgesteld. Het duurt te lang voordat Ajax dan zijn verdedigende organisatie op orde heeft. Een geweldige uitbraak van Heracles en het stond inderdaad 1-1. Maar er was nog geen man overboord, we waren de bovenliggende partij, creerde kansen en Heracles was nergens. Pas vanaf dat jij ingreep kreeg Heracles voorin vrij spel. Bovendien gooide je de opstelling zo overhoop dat de veldbezetting aanvallend eerder slechter als beter stond.

Ik ga niet nu al het hoofd van een trainer eisen, iedere trainer verdiend eerlijke kansen. Maar het is wel de 2de keer dat het opvalt dat Ajax vervalt tot paniek voetbal. Eerst tegen Nice, na de 2-1 toen we plotts 4-4-2 gingen spelen en achteruit gingen lopen. Nu na de 1-1 toen we plots allemaal in paniek massaal vooruit gingen lopen. Tegen Nice uit hield hij de 4-3-3 wel intact, maar ook toen waren de laatste minuten een chaotisch zooitje. Dat moet echt gaan veranderen, want dit gaat niet tot succes leiden dit seizoen. Tussendoor voetbalt Ajax bij vlagen harstikke leuk en creert het voldoende, maar een wedstrijd duurt 90 minuten plus blessuretijd.

Zie die fouten gewoon onder ogen, trek je lessen eruit en ga ermee aan de slag. Want dit moet je bij een club als Ajax niet te vaak doen, we hebben echt wel het nodige geduld als supporters. Maar we zijn ook een topclub en dat betekend dat je moet presteren. Door Nice uitgeschakeld worden kan gebeuren, Nice en Ajax ontliepen elkaar niet veel en het had ook zomaar anders kunnen uitpakken. Een nederlaag uit bij Heracles op speelronde 1 kost je echt niet de kop. Maar het stapelt wel ...

Je moet wel uit een ei komen als je denkt dat zijn ontbreken geen invloed heeft gehad.
Als Veltman al zegt: als je Sanchez zijn hotelpak niet ziet liggen dan weet je het al; een en een is twee, die word verkocht. De Ligt staat toch steviger in zijn schoenen met een Sanchez naast zich dan een klungel als Vierger en nog is klungel Veltman naast zich. Dat Veltman aanvoerder is zeg en dat Viergever basis staat is te lachwekkend voor woorden, zijn van het niveau Nec.

Ben benieuwd wanneer de supporters eens wakker worden omdat ze door Ajax in de maling worden genomen. Ja dan zit je dan met je seizoen kaart een heel jaar naar een uitgekleed elftal te kijken

Wat een onzin. Natuurlijk heeft dit invloed op de groep. Sterker nog, Sanchez is de beste verdediger die we hebben. Deze onnodige zeeperd is vooral leuk voor onze haters want dit was maar de eerste wedstrijd uit 34 potjes, maar donderdag staat Rosenborg voor de deur. Wie moet bijvoorbeeld Bendtner aanpakken? Een 18 jarige jongen die niet eens ene Paul Gladon kan stoppen? Of die drie andere clowns in de verdediging?

En Keizer waarom ga je twintig minuten voor tijd alles of niets spelen? Serieus, dit kan echt uitlopen op een ramp. De onkunde van Overmars en z'n vriendjes begint me op mijn zenuwen te spelen. De ploeg had nu gewoon klaar moeten zijn. Punt uit!

13 augustus 2017 om 02:28

Helemaal met je eens. Die wissels. Die selectie. Die aankopen en verkopen. Het is een drama. Keizer was vandaag echt verschrikkelijk. Nul besef van wat Ajax is en kan.

Ajax moet eens beseffen dat het in voetbal gaat om het resultaat en niet om de speelwijze of het % balbezit. Winne is het enige wat telt. Wat dat betreft kunnen ze wat leren van Feyenoord. Die kunnen niet voetballen maar winnen wel zo veel dat ze kampioen worden.

13 augustus 2017 om 00:34

Niet voetballen? Nou nou, het is wel een repeterend verhaal. Voor het seizoen zijn het geweldige talenten die van Ajax en is het genieten geblazen maar zodra een elftal er gewoon de beuk in gooit op het veld weten de prima donna's niet wat ze moeten en druipen ze af. Heracles Rostov Nice wordt Rosenborg de volgende?

13 augustus 2017 om 09:34

Dit is geen eens waar he, Ajax beukt gewoon terug en hadden kansen zat. Dat het verdedigend drama was komt door een paar spelers niet ze allemaal. Heb Kluivert gewoon slidings zien maken, Donny erboven op zien duiken. Dat Ziyech zich te groot voelt om mee te verdedigen en schone het niet meer kan belopen, maakt niet het hele elftal een stel primus donnas. Ik had verwacht dat Ziyech heel snel gaat willen vertrekken als hij zo doorgaat, dan gaat ie namelijk banken.

Keizer moet wel uitkijken. Zijn start is niet bepaald om over naar huis te schrijven. Uitgeschakeld voor de CL en je eerste competitiewedstrijd verliezen en dan ook nog 1 van je beste spelers uit de selectie houden omdat die zich zogenaamd niet kan focussen op de wedstrijd...
Als straks ook Rosenborg een maatje te groot blijk zal het een heel kort dienstverband wezen voor deze man...

13 augustus 2017 om 00:45

Ik denk dat Bendtner wat moeilijker te verdedigen zal zijn als Gladon....wordt nog leuk

Als dit drama niet aan het gemis van Sanchez lag, dan is er maar een schuldige aan de wijzen, de nieuwe trainer. Drie punten verlies in de eerste ronde terwijl we verleden jaar een punt te kort kwamen op het einde.

Ja het was vanavond slecht. Ja, waarschijnlijk had deze situatie wã©l invloed op de groep. Of Keizer niet goed gehandeld heeft vanavond? Wellicht. En of er versterking bij moet komen? Zou zeker helpen.

Maar wat wordt ik toch moe van 'supporters' die nu al doen of alles verpest is en ook maar over alles lopen te zaniken. Bosz vergeten die ook uit de CL werd geknikkerd en opstart problemen had? Heb vertrouwen in de nieuwe trainer. Daarnaast, hoe kan iedereen toch zo afgeven op verschillende spelers die bovendien 3 maanden geleden nog een EU finale hebben behaald? Ineens bakt niemand er meer wat van.

En dan nog durven te bedenken dat er mensen zijn die Overmars eruit willen hebben. Ondanks dat er niet veel naar buiten komt via de media waar Ajax mee bezig is (wie weet dat Overmars in gesprek is met targets, zie de nieuwe rechtsback die vrijwel uit het niets kwam) zie ik wel dat Overmars hard bezig is om alsnog de selectie op orde te krijgen. Waar we nou eenmaal mee moeten dealen als Eredivisie is dat de grote sterren niet komen. Dan kan je nog zoveel geld bieden.. Zelfde geldt voor Sanchez. Hoe kan je dat Overmars kwalijk nemen? Overmars heeft duidelijk gezegd: Hij is niet te koop, we doen zelfs een contract voorstel. Maar als Sanchez weg wilt, dan kan je daar toch niet Overmars de schuld van geven? We moeten wat meer respect krijgen voor die man, heeft Ajax gezond gemaakt en heeft mooie in- en uitgaande transfers gemaakt.

Ja er moet nog een hoop gebeuren. Keizer moet zeker zijn team goed op stellen en wellicht beter werken aan zijn plan B. Maar zie dat glas nou eens halfvol in plaats van halfleeg. Vooral die mensen die nu zeggen dat ze er al niet meer in geloven en dat het niks meer gaat worden. Zijn er genoeg, voor jullie het advies om maar lekker een andere sport te gaan kijken want jullie zijn het niet waard om supporter te zijn. Ga toch achter je club staan.

Deze man is vanaf het begin de weg kwijt. En dan bedoel ik voetbaltechnisch, laat dat duidelijk zijn. Dat Sanchez wel of niet meedoet is een enorm verschil, zie gisteravond. Dat Keizer dat niet inziet, zegt voldoende over zijn onbekwaamheid. En die laatste eigenschap kreeg vooral de ruimte in zijn wederom slechte wisselbeleid. Natuurlijk waren 2 verdedigingsfouten mede schuldig aan de nederlaag, maar het zwakke gedeelte dat gerepareerd moest worden was de middenlinie. Schone is genoeg over gezegd, die kan zelfs tegen Heracles het niet meer belopen. Ziyech speelt zijn eigen wedstrijd en van de Beek is na een dik uur het hele middenveld bestrijken doodop. Dan heb je nog twee buitenspelers waarvan er eentje gewoon mag doorgaan met falen en niet scoren, en een ander die een paar keer uitblinkt door, vooral vanwege zijn snelheid, een paar counters er uit te halen! Dus je wisselt volledig onnodig Dijks - het werd alleen maar chaotischer, waardoor Heracles bloed rook - en op het middenveld en voorin was het een ongeorganiseerde chaos. Zo constateerde ook aaanvoerder Veltman, die dat ook vrolijk op zijn beloop liet, in plaats van Ziyech aan zijn oren te trekken. Hoe dan ook, Ajax wordt dit seizoen geen kampioen. En zeker niet als deze trekpop van het technische hart als trainer mag blijven aanrommelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

166 fans
Verdediger, 26 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 20 juli
Swansea City voert gesprekken met Manchester City over de komst van Bersant Celina. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren