Veltman: ‘Op een gegeven moment merk je dat zijn kleding er niet hangt’

Zaterdag, 12 augustus 2017 om 23:22

Ajax begon zaterdagavond met een valse start aan het nieuwe seizoen in de Eredivisie. Het elftal van Marcel Keizer verloor de uitwedstrijd bij Heracles Almelo met 2-1. Ajax trad aan zonder Davinson Sánchez, die buiten de selectie was gelaten omdat hij zich op een wedstrijddag op het kantoor van directeur spelersbeleid Marc Overmars had gemeld om te praten over een mogelijke transfer. Hij was niet honderd procent gefocust, zo klonk de uitleg van Keizer.

Joël Veltman kreeg na afloop de vraag hoe de spelersgroep de afwezigheid van Sánchez had opgemerkt. "Op een gegeven moment merk je dat zijn kleding er niet hangt", antwoordde de verdediger annex captain van Ajax, in gesprek met FOX Sports. "Dan weet je wel hoe laat het is in de zin dat hij er niet bij is natuurlijk."

"Je komt de kleedkamer binnen, je gaat verzamelen en dan zie je dat z'n hotelpak er niet is. Eén en één is twee denk ik. De trainer zei tijdens de bespreking in Amsterdam dat hij alleen spelers erbij wilde hebben die honderd procent gefocust zijn op deze wedstrijd."

Sánchez kwam vorig jaar zomer voor ongeveer vijf miljoen euro over van Atlético Nacional uit zijn vaderland en maakte veel indruk in zijn eerste jaar bij Ajax. De Colombiaan werd uitgeroepen tot Ajacied van het jaar. In zijn debuutseizoen kwam Sánchez, die nog tot medio 2021 vastligt, tot 29 competitiewedstrijden namens Ajax. Daarin scoorde de fysiek sterke centrale verdediger vijf keer.Gerelateerd

67 reacties (laatste reactie door ori 85)

Overmars had gewoon moeten zeggen dat Sanchez not for sale is en daar ook aan houden. Dan had Sanchez allang duidelijkheid gehad dat hij nog minimaal 1 seizoen voor Ajax speelt. Want ook volgend seizoen kan Ajax nog steeds 30-40 miljoen voor Sanchez krijgen. Zo'n groot verdedigingstalent is gewoon uniek en daar is veel vraag naar.

12 augustus 2017 om 23:28

Je hebt niet heel veel keus als de speler zelf weg wil. Aan een ongemotiveerde speler heb je niks.

12 augustus 2017 om 23:31

Sanchez zal vanzelf op gegeven moment ook wel inzien dat hij beter zijn best moet doen als hij een toptransfer wilt maken.

12 augustus 2017 om 23:58

Blijkbaar kan hij die nu al maken...

13 augustus 2017 om 01:01

Aan twee linkspoten in het centrum heb je duidelijk ook niets. De beslissing van Keizer is zeer opmerkelijk en heeft ons nu drie punten gekost.

Er wordt echt overtrokken gereageerd, er komt een bod binnen en meteen is de trainer in paniek en gooit zijn elftal om. Al;s je Sanchez gewoon aan zijn contract houdt, dan is er over drie weken geen enkel probleem meer, de andere Columbianenn trekken hem wel over de streep om er een prachtseizoen van te maken.

12 augustus 2017 om 23:30

Volgens mij heeft hij dat ook gezegd maar heeft Sanchez zelf wel oren naar een overgang.

12 augustus 2017 om 23:33

Het zeggen is 1 ding maar dan nog er aan houden. Ajax werkt veel te makkelijk mee aan uitgaande transfers. Terwijl er geen noodzaak is om te verkopen.

12 augustus 2017 om 23:47

Sanchez heeft vorig jaar tot en met 2021 getekend. Ajax heeft een veel betere positie dan dat ze nu tonen.

12 augustus 2017 om 23:59

Net als met Van Dijk zeker?? Je kunt wel een contract hebben, maar als de speler graag weg wil, hou je hem moeilijk tegen zonder kapitaal te vernietigen.

12 augustus 2017 om 23:30

Niet gefocust allemaal gelul ze zien weer 40/50 miljoen en dan kun je beter niet geblesseerd raken want dan springt de transfer af en worden de heren aandeelhouders boos , nee ze zijn lekker bezig hebben lak aan de mensen 42.000 seizoenkaarten zitten weer in het knippie en nu worden de betere spelers weer van de hand gedaan .

12 augustus 2017 om 23:39

Net in het andere item ook al even gereageerd op 'de aandeelhouders'. De vereniging Ajax is 73% aandeelhouder, Delta Lloyd (10%). Het overige deel zijn supporters. Ajax heeft nog nooit dividend uitgekeerd, dus doen eigenlijk helemaal niets voor de aandeelhouders.

Ik begrijp je teleurstelling, die heb ik ook meer dan dat. En ja, ben het niet eens met de wissels, maar wil wel graag dat we ons bij de feiten houden en niet dingen roepen die in de verste verte niet kloppen.

12 augustus 2017 om 23:42

@sloep
En dan krijgen die 42.000 seizoenkaart houders voor de seizoenkaart mag worden afgerekend op 31-5 weer de bekende slijm brief op de mat dat we weer voor de prijzen gaan

En dan word wanneer de speler in kwestie al bijna weg is ineens om de supporters te paaien nog naar buiten gebracht dat er een verbeter voorstel voor Sanchez klaar ligt. Dat kon ook al een maandje eerder toch?

12 augustus 2017 om 23:49

@hansje1969: Dat is allemaal achteraf zo makkelijk. Wie zegt dat Sanchez dan wel zou tekenen (weten we nu trouwens ook nog niet of hij dit voorstel gaat tekenen)?

En we moeten ook bedenken dat we simpelweg niet kunnen meten met de grote Europese clubs. Ook al kunnen we 2, 3 of 4 miljoen salaris bieden, het blijft de Eredivisie en geen PL of La Liga.

Ik zou het liefst zien dan we Sanchez gewoon aan zijn contract houden. Vooralsnog is het bod gewoon afgewezen. Je trekt al veel conclusies die niet zo hoeven te zijn.

13 augustus 2017 om 01:04

Sanchez is meteen buiten de selectie gelaten, de trainer reageert zeer overtrokken. Ondanks de afwijzing heeft dit ons nu drie punten gekost. Hoe kan het dat niet op het vertrek van Sanchez is geanticipeerd, de hele voorbereiding van zijn aanwezigheid is uitgegaan en nu bij een bod, wat notabene is afgewezen, mag Sanchez niet spelen. want Keizer maakt zich zorgen over de focus?

Ik snap het niet, of Sanchez is not for sale en kan gewoon spelen of Ajax had er allang op moeten anticioperen i.p.v. vlak voor de wedstrijd. Zelfs de spelers waren verbaasd dat Sanchez niet speelde.

12 augustus 2017 om 23:34

@rodadegrote
Of moeten anticiperen op zijn vertrek. Beide niet gedaan

12 augustus 2017 om 23:42

Dat weet je alleen niet. Ik neem aan dat jij niet dagelijks bij Overmars op kantoor zit. Het halen van toppers is topsport en voor een club als Ajax is dat echt megamoeilijk, omdat je vist in dezelfde vijver als alle topclubs in Europa. Ik heb liever dat ze proberen toppers te halen en het niet lukt, dan dat we zoals we in het verleden vaker hebben gedaan bankzitters te halen. Dan moet het gewoon uit eigen jeugd komen.

Deze selectie is nagenoeg gelijk aan het elftal dat vorig jaar finale EL heeft gehaald, en dat was ook dankzij Overmars.

13 augustus 2017 om 01:07

Dat weten we wel, al er wel op geanticipeerd was, was er niet zo'n paniek bij de trainer geweest en was er allang op dit scenario getraind en was de selectie op de hoogte geweest.

Veldtman geeft duidelijk aan, de aanvoerder notabene, dat hij niet wist dat in dit scenario Sanchez niet zou mogen spelen. Op de huidige formatie is nimmer getraind. Kortom, niet goed geanticipeerd.

Of Sanchez mocht vertrekken en daarop was getraind, iedereen wist wat dan te doen of hij mag niet weg en dan had hij gewooon kunnen spelen. Vanavond was duidelijk poaniek voetbal van een onervaren trainer met een onnodige nederlaag tot gevolg.

13 augustus 2017 om 00:05

JIj leeft echt in een sprookjeswereld of in de Fifa wereld. Als land met een nietszeggende nationale competitie wordt je gewoon gegeten door grotere clubs, Sanchez heeft hier ook een zegje in, denk je echt dat hij liever bij Ajax speelt dan in Engeland waar ze wel op gewoon gras spelen en de scheidsrechters een stuk consequent zijn en waar hij veel meer kan verdienen. Meer dan Ajax ooit kan bieden.

Ajax en Overmars doen er alles aan, 40 miljoen is een absurd bedrag voor een jonge CV die net international is en pas 21 jaar is. Hij is vaste basisspeler, krijgt een salarisverhoging aangeboden, meer kun je gewoon niet doen, dan je alvast voorbereiden op het ergste.

13 augustus 2017 om 00:29

Hij had al met Sanchez kunnen afspreken dat hij wilt dat Sanchez sowieso nog 1 seizoen blijft. En dat Ajax op elk bod niet ingaat. Pas volgend jaar mee willen werken aan een transfer als het juiste bedrag wordt geboden. Nogmaals, ook volgend seizoen kan Ajax er nog 30-40 miljoen voor krijgen. Dat is duidelijk beleid voeren.

13 augustus 2017 om 01:08

Klopt, of hij mocht weg en dan had Ajax er allang op moeten anticiperen. Dus minmaal moeten trainen en oefenwedstrijden spelen in de huidige opstelling. Of hij mocht niet weg en dat was duidelijk met hem afgesproeken zodat hij vanavond gewoon had kunnen spelen.

Nu zijn we drie dure punten kwijt aan het begin van het seizoen.

13 augustus 2017 om 03:14

Voor 40 miljoen gewoon weg doen. In de jeugd loopt voldoende talent en Ajax doet het gewoon super goed. De mensen vergeten al de finale Europa League die was bereikt. Als je dat kunt dan zit het wel goed. Echt heel jammer dat er nu word geklaagd. Het Ajax beleid mogen ze ook bij PSV invoeren. Ajax investeerd goed in de jeugd en dat werpt zijn vruchten af. PSV is nu Europa League misgelopen en heeft alweer miljoenen te kort. Dat probleem zal Ajax niet hebben. Er word goed geïnvesteerd Sanches is de beste aankoop van een Eredivisie club de afgelopen 10 jaar.

13 augustus 2017 om 12:50

Blijkbaar heeft Ajax het toch nog steeds nodig om elke zomer voor miljoenen te verkopen. Jammer, want gezonde concurrentíe is alleen maar goed voor de twee titelkandidaten in de Eredivisie.

Overigens is het ook wel zo dat Sanchez zelf graag de stap wilt maken. Dan kan Ajax ook niet weigeren om hem niet te laten gaan. Hou hem tegen en geen enkele speler wilt Ajax nog als springplank gebruiken. Wel moet Ajax ervoor kunnen zorgen dat er een geschikte opvolger aangetrokken wordt. Maar ja, wie weet wat er met al die miljoenen gedaan wordt?

Gelukkig hadden we hem vandaag niet nodig

Ajacieden... hoelang gaan wij dit nog pikken van Overmars en co? Wanneer gaat Ajax de volgende stap zetten? Als je financieel zo gezond bent.... moet je de volgende stap richting het niveau van Benfica durven zetten. We geven NIETS uit t.o.v. wat we binnen krijgen. We hebben een coach met een cv en uitstraling van een poffertje zonder suiker. Neres is inmiddels 8e wissel? Waarom mogen Veltman en Younes blijven staan? Ik snap het niet meer. Ik heb m'n EL kaartjes net op marktplaats gezet want ik sta me kapot te ergeren. Ik trek het beleid niet meer.

12 augustus 2017 om 23:32

Blijf dan ook alsjeblieft ver weg uit Amsterdam als je na een verliespartij je kaarten verkoopt. Dan heb ik veel liever dat jij wegblijft dan overmars en co. Waardeloze "supporter"!

12 augustus 2017 om 23:46

Stand up doe je niet door niet op te dagen, dan raak je alleen dd kas en dus de club zelf. Door wel op te dagen en je daar en online te laten horen bereik je meer richting de beleidsmakers.

12 augustus 2017 om 23:49

Dan nog steun ik m'n club. Dat is namelijk wat je doet als supporter. Tuurlijk is het beleid slecht, maar uiteindelijk is het nog steeds mijn club en daar sta ik achter. En als jij alleen bij winst vooraan staat, maar bij verlies wegblijft dan hoop ik nogmaals dat je nooit, maar dan ook nooit, nog één stap in de Johan Cruijff arena zet. Je moet je echt diep schamen.

13 augustus 2017 om 00:03

Beleid is uitstekend! Het is echter geen computerspel waar speler komen als je genoeg betaalt. De Nederlandse competitie is gewoon niet zo aantrekkelijk en als je echt salarissen van 3 miljoen gaat betalen is het hek van de dam... Al denk ik niet dat Ajax supporters zoals jij zal missen...

13 augustus 2017 om 00:19

Wie praat over 3 mil? Is de Portugese competitie zo hoogstaand? Nee, maar zij halen her maximale er uit. En als je de eredivisie naar een hoger plan wil tillen zal je als gezond bedrijf dys ook op dat gebied STERK moeten groeien.

13 augustus 2017 om 09:39

De topclubs in de Primeira liga kunnen er het maximale uithalen,
omdat ze hun topspelers en toptalenten een salaris bieden dat kan concurreren met de grotere competities.

13 augustus 2017 om 00:09

Wat denk je, dat Ajax zo even bij de top gaat horen? Overmars en het technische hart willen niets liever, maar dat is niet zo makkelijk in de positie waar Ajax in zit. We hebben veel minder middelen, leuk dat er wat op de bank staat, maar je moet niet meer uitgeven dan je binnen krijgt anders gaan we op den duur gewoon failliet, die 100 miljoen is zo weg hoor.

Ajax geeft het uit aan het stadion, de opleiding en talentvolle spelers. Dat zijn de dingen waar je wat mee kunt, we zijn aangewezen op de opleiding door onze positie, laten we die dan zo sterk mogelijk maken, daar zit een kracht van Ajax net als dat Ajax geweldig is voor grote talenten als tussenstap. Investeren in het stadion zorgt ervoor dat je meer overhoudt en dus ook daadwerkelijk meer kan uitgeven aan bv. salarissen of transfers.

13 augustus 2017 om 00:10

Om heel eerlijk te zijn speelde Younes gewoon een prima wedstrijd. De oogappeltjes van de Ajacieden: de Ligt en van de Beek hebben twee behoorlijk fouten gemaakt en daardoor verlies je 2-1. Ja, dat is heel zuur, en daar baal je enorm van. Maar om dan gelijk je kaarten te verkopen is wel heel zwak (sorry). Ik zou je graag eens naar mijn club mee willen nemen, dan krijg je misschien wat meer besef hoe het is om écht achter je ploeg te staan. (Dat laatste was geen sneer naar Ajacieden).

13 augustus 2017 om 00:33

Ik vond van de Beek wel weer goed spelen, kan me zijn fout ook niet echt meer herinneren. De Ligt maakte bij de 1-1 inderdaad een fout, alhoewel hij in die situatie wel rugdekking had moeten hebben, die er niet was, waardoor hij niet al van te voren voor zijn man kon staan.

13 augustus 2017 om 00:16

Beste talent haakt af genaamd Nouri, meest constante speler Klaassen vertrekt en meest constante verdediger vertrekt (tenminste dat lijkt er nu erg sterk op). Younes die zich amper ontwikkelt, Neres die gehaald is, maar totaal een flop is. Kijk Van Bronkhorst heeft het erg goed aangepakt. Verkoopt twee vleugelverdedigers en laat twee ervaren mannen gaan (kuijt en Elia), maar ze kopen erg goed in. Ajax die is alleen gekomen om zakken te vullen en elkaars kontjes te vegen. Stuurt Bosz eigenlijk op een vriendelijke manier weg. Frenkie een van de meest getalenteerde voetballer moet elke keer op de bank plaatsnemen. Younes die amper voor diepgang zorgt en verrassing. Ja dan heb je echt weinig aan Dolberg. Cerny had ik allang erin gegooid. Veltman die hadden ze juist moeten verkopen, maar die verkopen ze niet. Spelers die je niet had moeten verkopen zoals Riedewald, Bazoer en Tete, die verkopen ze allemaal. Geldwolven nummer een. Elke coach die daar zit moet ervoor zorgen dat spelers zo snel mogelijk voor een dikke zak geld verkocht worden. Liefst voor de hoofdprijs. En wij zijn al drie jaar geen landskampioen meer, maar verkopen alles wat los en vast zit.

13 augustus 2017 om 00:35

Meest constante verdediger is absoluut niet Sanchez maar Viergever. Sanchez heeft nog een aantal fouten gemaakt en dat is opzich te overzien vanwege zijn leeftijd en ik ga hem ook zeker missen, maar constant is (nog) niet de juiste omschrijving voor hem.

13 augustus 2017 om 00:37

En verder, Bosz hebben we absoluut niet weggestuurd, die wilde weg, net zoals Riedewald, Tete en Bazoer. Had niks met geld te maken, die wilde gewoon weg omdat ze geen basisplek hadden, dus ik betwijfel of je echt weet waar je het over hebt.

13 augustus 2017 om 10:34

Dat worden wij de komende jaren ook niet eerst moet die Veldman weg verschrikkelijk wat een speler

Een steunpilaar van het team opeens buiten de selectie laten... Dat heeft grotere gevolgen voor een team dan een Sanchez die op 90% focus speelt. Slechte keuzes van bestuur en trainer

Ajax is beursgenoteerd en dus zal de raad van commissarissen wel opdracht gegeven hebben om de verkoop door te laten gaan , en erbij beloofd te hebben dat Ajax 5 miljoen euro mag uitgeven aan een vervanger. Iedereen blij van de raad van commissarissen, directie die weer een mooie bonus tegemoet zien maar dat de supporters morren interesseert niemand.

13 augustus 2017 om 00:12

Ach. Misschien wordt het dan tijd om massaal weg te blijven. Ik ben er ook wel een beetje klaar mee. Iedere seizoensstart vies voorgelogen maar als supporter betaal je de hoofdprijs.

Het is toch pijnlijk voor Ajax en Nederlandse voetbal in het algemeen, we zullen nooit meer top spelers kunnen behouden in de competitie! Hoe wil je dan ooit wat betekenen als voetbal club in Europa? Je kan beter Eredivisie Voetbal Product BV noemen voor de inkoop en verkoop . waarom kunnen clubs in Portugal spelers langer aan zich binden en veel beter presteren dan Nederland? in Portugal betalen ze spelers net zo veel als bij Ajax of PSV wat salaris betreft.

12 augustus 2017 om 23:42

Volgens mij betalen ze nog steeds wel meer salaris als in Nederland hoor. Naast het mooie klimaat is dat de enige reden dat ze het wel kunnen. Want ze blijven er niet voor die competitie, die net zoveel als de Nederlandse voorstelt onder die top 3/4.. Top spelers gaan we hier ook niet meer behouden. Hoogstens een jaartje langer, maar meer niet. Dat is gewoon al jaren zo.

13 augustus 2017 om 00:11

Ja zo werkt het, toch stond Ajax in de EL finale en waren ze er dichtbij. Ajax bouwt gewoon door van deze 5 miljoen gaan we nu weer 40 miljoen maken, als we het weer slim investeren en winst maken krijgen we wel steeds meer middelen en ruimte, al moet Ajax voor elke knaak strijden, komt niet even een sjeik binnen wandelen of iets.

In portugal betalen ze meer.

Dat gaat in Noorwegen ook nog wat worden zonder Sanchez. Uit is Ajax toch al niet op zijn best en dan kun je geen onzekerheid in de defensie gebruiken. Rosenborg is zeker niet te onderschatten en vanavond zagen we dat het makkelijk fout kan gaan.

Ajax moet zich diep schamen dat ze van een zeer matig Heracles hebben verloren. Als Ajax zich niet snel in elke linie verstrekt dan wordt Ajax vrees ik niet kampioen. Ik zie PSV met hun matige coach Cocu en het vertrek van belangrijke spelers als Moreno, Guardado, Propper en Willems ook geen kampioen worden. Feyenoord speelt dit seizoen voor het eerst sinds lange tijd weer CL maar ik denk dat ze daar niet goed gaan presteren wat ook weer door kan werken in de Eredivisie, bovendien is Feyenoord er met het vertrek van een aantal belangrijke spelers ook op achteruitgegaan. Ik denk dat Vitesse of Utrecht dit seizoen wel eens de verrassende kampioen kan worden als de top 3 zich niet verder gaat versterken maar ik hoop nog steeds dat Ajax gewoon de 34ste titel gaat halen voor Nouri.

12 augustus 2017 om 23:46

Hoeven het ook weer niet zó negatief in te zien, natuurlijk.. Vitesse zie ik samen met Utrecht om de 4e plek vechten (wellicht wel verrassend 3e), maar denk dat het gat tussen de top 3 en hen alsnog wel groot genoeg is hoor. Zijn net begonnen en het was nu een misstap voor jullie. Maar ondanks dat zie ik Ajax alsnog met Feyenoord om de titel vechten.

12 augustus 2017 om 23:49

Maar welke club zou Veltman willen hebben? Tete heeft een mooie stap gemaakt, voor Veltman is nauwelijks serieuze interesse. En zonder Sanchez hebben ze niets beters meer dan Veltman.

Het ergste vind ik nog wel dat Ajax met dit beleid 0,0 ambitie uitstraalt. Dacht dat Cruijff er zes jaar geleden instapte met het idee om weer een Europese topclub te worden en dat de pionetjes die toentertijd daar neer gezet werden (en er nu nog steeds zitten op Frank de Boer na) een beleid handhaven om dat te bewerkstelligen.

Nu snap ik dat die ambitie vrijwel onmogelijk is, maar als je kijkt naar welke beslissingen de afgelopen maanden genomen zijn, vraag je je af met welke gedachtegoed dit gedaan wordt. Hoezo Marcel Keizer, trainer van Jong Ajax en gedegradeerd met Cambuur, aanstellen als hoofdtrainer? Omdat hij het Ajax-voetbal goed kent? Dat voetbal wat de afgelopen zes jaar maar door één trainer enigszins werd gevoetbald en dat was Peter Bosz.

En dan het transferbeleid. Hoe wil je doorgroeien in de Europese hiërarchie als je toch constant je beste spelers verkoopt en er niks voor terughaalt. Dat kan je niet allemaal met jeugdspelers of B-garnituur als Younes en Viergever opvangen. Daar moet je ook gewoon voor investeren. Misschien niet in absolute top, maar zeker wel in spelers die daar een aantal klasses daaronder zitten. In principe heeft Ajax namelijk alles in zich om definitief een club van het statuur als Porto en Benfica te worden, wat een acceptabel niveau is. Het geld en talent is er immers, maar ze lijken het bij Ajax nog niet door te hebben

Helaas is dit de realiteit voor een club als Ajax. Als er zo'n bedrag wordt geboden voor een speler die een jaar geleden voor "slechts" €5 miljoen is binnengehaald, neem je dit uiteraard in overweging. Sterker nog, het risico op een blessure moet te allen tijde worden uitgesloten. Overmars zal heus zijn best doen om het onderste uit de kan te halen, maar een beursgenoteerd bedrijf als Ajax kun je het niet kwalijk nemen dat ze dit bod serieus nemen. Een ander verhaal is natuurlijk de investeringsdrang van de club. Wil je inderdaad uitgroeien naar het niveau Porto/Benfica zul je meer moeten investeren dan je nu doet. Maar dit zal een keuze zijn die je moet gaan maken. Wordt dit nagelaten, zie ik Feyenoord als kampioenskandidaat nummer 1. Terwijl er bij Ajax in alle opzichten veel meer mogelijk is dan er nu op het veld wordt laten zien. Kapitaal moet bij een betaald voetbalorganisatie op het veld staan.

13 augustus 2017 om 08:28

Ajax heeft geen keus!

Als Ajax nee zegt tegen het verzoek van Sanchez om naar de Spurs te gaan, stapt Sanchez naar de rechter en die geeft hem direct gelijk want hij kan zijn positie verbeteren.

Daar zijn inmiddels meerdere voorbeelden van..

Dit laffe tempo loze Ajax wil ik echt niet meer zien, des ondanks heb ik er wel vertrouwen in de boel word nu flink op scherp gezet met de thuiswedstrijd tegen rosenborg. Daarnaast 1 wedstrijd betekend niet meteen dat je geen kampioen word we moeten niet gaan overdrijven. Ajax zal mits Sanchez verkocht worden die nieuwe Colombiaan nog wel halen en een fatsoenlijke links buiten, want als je nu 10 mil voor younes kan krijgen zou ik er echt een strik heen doen wat is dat een voorspelbare voetballer... bovendien leek de selectie rond de 70 minuut ook echt op ze laatste benen te lopen dat viel me nogal op. Daarnaast het druk zetten liep meerdere keren slecht af en aan de andere kant met deze speelwijze als het lukt wat zeker de volgende wedstrijden het geval zou zijn dan krijg echt een mooi Ajax spel te zien. PSV tegen AZ was ook aan beide kanten risico voetbal waarin PSV iets meer geluk had als AZ.

Ja eigen schuld van Ajax. Waarom moest riedewald weg, ondanks zoveel ervaring? Ajax zoekt alleen naar aanvallers. De verdediging met veltman Vietnam en zonder sanchez is een gatenkaas

Ik ben (was) een Ajax supporter,Dit is al 4 jaar aan de hand dat ze alleen maar spelers verkopen, er zit geen vooruitgang in , met nu ook een trainer waarvan ik denk hoe kunnen ze dit nou doen,Ajax is toch een top club met een trainer met nul ervaring met jonge spelers die wat geleerd moeten worden wat kan hij ze leren.

Sanchez is ook nog eens een pure broodvoetballer. Dat is geen verwijt maar een feit. Niks mis mee maar die. Jongen heeft totaal niets met Ajax.

Overmars handelt uit opdracht van de raad van comm. Sanchez heeft geen zin om harder te werken dan vorig seizoen. De ligt en die andere jongens maken nog te veel fouten. Meer dan tête en riedewald die veel meer ervaring hebben. Maar die moesten zoals veel meer getinte jongens op de bank plaatsnemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

166 fans
Verdediger, 26 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 20 juli
Swansea City voert gesprekken met Manchester City over de komst van Bersant Celina. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren