FC Utrecht stoot ondanks arbitrale dwaling door in Europese thriller

Donderdag, 3 augustus 2017 om 22:08

FC Utrecht heeft zich geplaatst voor de laatste voorronde van de Europa League. De ploeg van Erik ten Hag had het niet makkelijk op bezoek bij Lech Poznan, dat werd geholpen door een onrechtmatige gelijkmaker, en remiseerde met 2-2 na twee late doelpunten. Utrecht, dat na rust met tien man kwam te staan, had thuis 0-0 gespeeld en stoot door op basis van uitdoelpunten.

Utrecht moest minstens eenmaal scoren om een verlenging af te wenden en slaagde na 42 seconden al in die opdracht. Een afgemeten voorzet van Sean Klaiber belandde in het strafschopgebied bij de volledig vrijstaande Gyrano Kerk, die knap binnenkopte. Het was een droomstart voor Utrecht, maar Lech Poznan liet zich niet ontmoedigen. De Poolse nummer drie van het afgelopen seizoen controleerde het spel en was meermaals gevaarlijk, voordat de gelijkmaker viel.

Dat doelpunt had echter nooit mogen tellen. Christian Gytkjaer stond overduidelijk buitenspel toen hij werd bediend door Maciej Makuszewski, zo bleek uit de camerabeelden. Niettemin mocht hij van dichtbij binnenschieten. Lech Poznan schakelde nog een tandje bij, maar ook Utrecht liet goede kansen liggen. Zo schoof Urby Emanuelson uit kansrijke positie naast. Ook in de tweede helft zat het wat betreft de arbitrage niet mee voor de bezoekers. Cyriel Dessers dacht de 1-2 te maken, maar duwde vlak voor zijn kopgoal lichtjes. Het doelpunt werd daardoor afgekeurd.

Even later had Kerk de voorsprong op zijn schoen na een fraaie combinatie met Zakaria Labyad, maar de maker van de 0-1 schoot ditmaal in het zijnet. De opdracht van Utrecht werd nog lastiger toen Ramon Leeuwin moest inrukken met zijn tweede gele kaart. De Eredivisionist verdedigde de stand echter met succes. Sterker nog: vlak voor tijd werd het 1-2 via Dessers. Utrecht leek te winnen, maar liep door Gytkjaer toch nog tegen de 2-2 aan. In de zeven minuten durende blessuretijd bleef het daar echter bij.


Poll

Zie je FC Utrecht de groepsfase halen?


Gerelateerd

105 reacties (laatste reactie door tomdecocq)

Heel knap van Fc Utrecht om deze wedstrijd met zo'n scheids nog over de streep te trekken. Gefeliciteerd!

3 augustus 2017 om 22:16

Nog even een compliment naar Labyad. Wat een speler!

3 augustus 2017 om 22:17

En ten hag, wat wen trainer!

3 augustus 2017 om 23:36

Zeer netjes gedaan van Utrecht tegen een moeilijke tegenstander. Ben benieuwd of ze het weten te halen dat zou al enorm knap zijn. Ze hebben met deze trainer en getalenteerd elftal wel potentie om betere ploegen het moeilijk te maken. Go Europe, go Utrecht! :P

4 augustus 2017 om 07:48

Utrecht heeft ook echt weer een leuk team dit jaar. Natuurlijk kan het nog beter, maar utrecht komt dit seizoen gewoon weer in de top 5

Wat een arbitrage, echt ongelooflijk! Maar ze zijn door. Top gedaan Utrecht!

Wat een ontzettend spannende wedstrijd zeg en wat ontzettend lekker dit. Tegen 12 man toch door gaan, de rode kaart was terecht maar dat is vrijwel het enige goede wat deze scheidsrechter heeft gedaan vandaag. Dit leek oprecht op matchfixing, mijn schele tante kon nog zien dat die goal van poznan buitenspel was, en dan 7 minuten blessuretijd!? Dan heb ik het nog niet eens over het discutabel affluiten van de cornergoal van Utrecht en het regelmatig niet geven van voordeel. Deze man nooit meer een wedstrijd laten fluiten samen met zn assistenten. Ontzettend knap van mijn Utreg, halve elftal weggekocht en een aantal geblesseerden en dan toch dit presteren. Forza Utreg en, Kristoffen, ik hoop dat je scheidsrechterscariere vanaf vandaag ten einde is. Forza Utreg!!!

3 augustus 2017 om 22:51

De scheids heeft er alles aan gedaan om Poznan door te laten gaan, ik neem aan dat alle gokkers en maffiosi dat ook hebben gezien en zn kinderen gewoon weer vrij laten.

Wat een scheids zeg, die heeft toch zwaar gewed op Poznan ofzo. Maar diep respect voor Utrecht dat ze deze binnenhalen!!

Goed bezig! Gefeliciteerd Utrecht. Nu zijn jullie zo dichtbij, nu ook maar af maken toch? :-)

Respect voor FC Utrecht, knap gedaan!

De eerste goal was buitenspel, de tweede zat een zwaar luchtje van buitenspel aan, voordeel uit buitenspelpositie heet dat, en dan had Utrecht in de slotseconden ook nog een penalty moeten krijgen. Rode kaart vond ik ook makkelijk. Utrecht heeft het met 10 tegen 12 heel goed gedaan.

3 augustus 2017 om 22:23

Het is geen voordeel uit een buitenspel situatie doordat de situatie "gereset" wordt op het moment dat de andere aanvaller de bal breed speelt. Dan ontstaat er een nieuwe situatie.

Bij dat breed leggen stond de doelpuntenmaker wellicht ook buitenspel maar dat was uit de herhaling niet met 100% zekerheid te zeggen.

Dit is zo knap in zo'n stadion met dat publiek tegen je en dan de scheids die zo erg slecht fluit (hoe is dat ooit rood). Top Utrecht, diep respect, Ten Hag is een top trainer. Nu die groepsfase halen!

3 augustus 2017 om 22:18

Als Utrecht fan moet ik zeggen dat die rode kaart terecht was. 1e geel een veelbelovende aanval op de rand van de 16 en schopt die gozer gewoon onderuit. Idem met de 2e gele kaart, werd er volledig uitgelopen en gaat dan maar glijden. Met geel op zak moet je die gozer gewoon laten lopen, wetende dat er nog verdedigers waren

3 augustus 2017 om 22:38

Ik moet zeggen dat ik delen van de wedstrijd heb gekeken, maar niet alles, dacht dat hij in een keer rood kreeg voor die 2de tackle

3 augustus 2017 om 22:18

Scheids was waardeloos. Maar het was wel terecht zijn 2e gele, dus rood.

3 augustus 2017 om 22:20

Het was wel rood ja, maar waar kwamen die 7 minuten vandaan?

3 augustus 2017 om 22:23

Dat vind ik echt een hele goeie vraag van je. Vond het ook mooi dat Leo Driessen het zo duidelijk liet horen wat hij er van vond.

3 augustus 2017 om 22:43

Die scheids heeft aandelen in Lech Poznan denk ik. Rood was wel volledig terecht en dom maar wat een vechtlust en vastberadenheid van de boys!

3 augustus 2017 om 23:32

Structureel tijdrekken van de keeper. Wissels en twee blessure behandelingen, waarbij Braafheid er erg lang over deed.

3 augustus 2017 om 23:49

Ja, maar dan moet je elke wedstrijd naar de 7 minuten toe denk ik

3 augustus 2017 om 23:35

@binny. Dat het stadion tegen Utrecht was vond ik wel mee vallen. Ik stond op de lange zijde tussen de Lech supporters. Die gasten gaan 2x 45 minuten los, fluiten en maken kabaal. Maar ik vond het geenszins intimiderend, achter de goal zit de harde kern, achter een hek en ver van het veld. Bunnikside of de Kuip is meer intimiderend.

4 augustus 2017 om 00:28

Daar komt hij aan. Gevalletje Veerman zit je dwars he.

4 augustus 2017 om 10:38

Krijgt de Bunnikside een compliment, is het weer niet goed.

En zo trek je een wedstrijd over de streep! Klasse gedaan mannen, jullie zijn diep gegaan en hebben karakter getoond.

Trots op jullie

Wat een schandaal die scheidsrechter! 2 buitenspelgoals en 1 onterecht afgekeurde goal en dan 7 (!!!!) min extra geven terwijl er geen enkele blessures waren

3 augustus 2017 om 22:27

Kan ook komen door tijdrekken.

3 augustus 2017 om 22:49

Na al die arbitrale dwalingen van de scheids in het voordeel van de Polen kan dit volgens jou alsnog ook komen door tijdrekken? Ga lekker een muurtje stucen joh..

3 augustus 2017 om 22:55

Mijn inziens neemt hij blessure tijd iets te serieus, er kan voor zoveel dingen extra tijd bij getrokken worden. Dat probeer ik hem mee te geven.

4 augustus 2017 om 00:30

Tijdrekken. Misschien iets maar in mijn ogen heeft Utrecht dat echt niet overdreven gedaan. Of ik heb een andere wedstrijd gezien?

4 augustus 2017 om 07:53

Geen idee, heb niets van de wedstrijd gezien zelfs geen goals

Jaaaaaaa! Met 11 tegen 12 beginnen en eindigen met 10 tegen 12. Trots op de boys. Wat een vechtlust.

3 augustus 2017 om 22:15

Ik denk dat je 15 man bedoeld, wat een dwaas was die arbritrage zeg man man man!

3 augustus 2017 om 22:16

Echt serieus man, 7 minuten extra tijd, hoe dan?

3 augustus 2017 om 22:19

Wat ben ik trots op deze ploeg. Zoveel blessures en pech in de voorbereiding. Dan kom je in zo'n sfeer en stadion en heb je de scheids de hele wedstrijd tegen en dan toch 2-2 over de streep trekken. Theo Reitsma zou zeggen : "Dit is een goed stel hoor "

Wat een wedstrijd, wat een scheids vooral.
Niets anders dan respect voor Utrecht. Ik had dit na de 0-0 thuis niet meer verwacht, maar dubbel en dik verdiend. Zowel mentale weerbaarheid als de echte score dik verdiend door.

Superprestatie van Utrecht! Ze hebben niet van 12 man gewonnen, maar van 14 of 15 man! Man, man, man, wat was de arbitrage dramatisch. Ik hoop dat deze man nooit meer mag fluiten in Europa! Des te mooier dat Utrecht door is! Heel erg knap!

Wat zijn jullie lief voor de scheidsrechter VZ..die man heeft alles gedaan wat hij kon om Utrecht uit te schakelen.. Maar gefeliciteerd Utrecht! Heel knap en wat mij betreft dik verdiend.

Wat een karakterploeg dit Utrecht.
Gefeliciteerd.

Lekker Utrecht! en ik had ff een hartverzakking toen de 2-2 werd gemaakt. 1-1 sloeg ook werkelijk nergens op. Forza Utrecht!

Gefeliciteerd Utrecht! Wat was de arbitrage een regelrechte schande zeg, die hebben geld ingezet op Poznan. Dit voelt dan ook als enorme gerechtigheid!

Geweldig dat Utrecht tegen 12 man door is gegaan, hier mag PSV een voorbeeld aan nemen. Nu moet Utrecht ook gewoon de groepsfase halen, zou geweldig zijn voor het NLse voetbal. Ik zie dat gent en Oostende uitgeschakeld zijn/worden, dus het wordt tijd om onze concurrenten in te lopen!

Vooropgesteld ben ik natuurlijk door het dolle heen. Jongens fantastisch stand gehouden en een werkelijke top prestatie!

Echter kan ik niet geloven wat voor arbitrage ik zojuist gezien heb.
- Doelpunt meter buitenspel
- Afgekeurde goal was dubieus
- 7 minuten extra waren natuurlijk krankzinnig
- Constant rare beslissingen

Maar ja het maakt niet uit natuurlijk! Op naar de play-offs. Petje af voor Erik en zijn mannen

Netjes! Ik had niet verwacht dat ze door zouden gaan eerlijk gezegd. Mooi voor het Nederlands voetbal. Nu Psv nog

3 augustus 2017 om 22:16

Ja, wat een wedstrijd! Mijn club heeft hier super goed gespeeld en man man mam wat heb ik de scheids gehekeld

Heel knap van FC Utrecht! Ten Hag weet precies waar hij mee bezig is. Een goed FC Utrecht heeft dit soort overwinningen nodig. Ik verwacht dit seizoen veel van De FC!

wat een hond van een scheids die heeft er echt alles aan gedaan behalve een penalty om poznan door te krijgen. Des te sterker is de prestatie van utrecht te noemen geweldig resultaat.

Ik hoor het de verschillende fans nog zeggen, vooral die van AZ: Wat heeft Utrecht nou in Europa te zoeken. Nou ja, nu toch 10 tegen 14 door weten te gaan tegen een toch zeker geen lullig ploegje...ben trots op mn cluppie.

3 augustus 2017 om 22:31

Er komt nog een ronde toch?

3 augustus 2017 om 22:55

Play-off ronde over 2 weken als ik me niet vergis daarna de groepsfase van de EL.

3 augustus 2017 om 22:57

Zijn de nieuwe jongens die er bijkomen daarvoor wel speelgerechtigd? Je gaat nu natuurlijk wel Leeuwin missen.

3 augustus 2017 om 23:23

Ja per ronde kan je een aantal dagen voor aanvang van de eerste wedstrijd weer spelers inschrijven en 24u vóór de start nog een laatste nieuwe speler. kali, Dumic en de nieuwe Duitser kunnen iig ingeschreven worden

4 augustus 2017 om 07:54

Dat is mooi meegenomen! Dit Utrecht krijgt steeds meer vorm.

Complimenten aan FC Utrecht. Ze hebben het tegendeel bewezen en wat een prestatie. 10 man tegen Lech, de scheidsrechters en 43.000 uitzinnige thuisaanhang. Waw Waw Waw wawsesssss

Utrecht door, niet verwacht wel gehoopt. Goed gedaan!

Ik ben zelf scheidsrechter en ik zal andere scheidsrechters daardoor niet zo snel afkraken maar jeetje zeg... Laten we zeggen dat hij en zijn team vanavond een enorme k*t wedstrijd floot. Een aantal wedstrijd bepalende fouten met de buitenspel goal die goedgekeurd werd en het afgekeurde doelpunt van Utrecht.

Die 7 minuten mag dan veel lijken maar is gezien de blessures niet zo heel raar, al is het wel ongebruikelijk. De meeste scheidsrechters in het profvoetbal geven zelden meer dan 4 minuten.

3 augustus 2017 om 22:30

Ik zelf ben ook scheids. En ik zit dan te denken je kunt nooit zoveel dingen fout beoordelen, tenzij je het bewust doet. Il zelf fluit 2e/3e klasse, en ik ben zeker geen topper maar ik maak zulke fouten 3/5 keer in een wedstrijd. Heb altijd gehoopt dat matchfixing niet waar zou zijn, maar als je het met eigen ogen ziet kan je er bijna niet omheen. Helaas.

3 augustus 2017 om 22:31

Zo daar ging in het typen het een en ander mis. Ik maak zulke fouten natuurlijk niet zo vaak in een wedstrijd. Ik hoop dat je het begrijpt haha

3 augustus 2017 om 22:51

Als we eerlijk zijn dan maakte hij ook geen 3-5 grote fouten. Het 1e buitenspel doelpunt is natuurlijk een grote fout van de 1e assistent, niet van de scheidsrechter natuurlijk, al is die wel verantwoordelijk.

Bij het doelpunt van utrecht dat afgekeurd wordt, daar wordt heel licht geduwd. Op het middenveld wordt daar bijna nooit voor gefloten maar als aanvaller weet je dat je hem eerder tegen krijgt als je dat in het vijandelijke strafschopgebied doet. Ik weet niet of ik hem zelf afgekeurd had, maar het kan wel.

De 2e gele en dus rode kaart was overigens ook gewoon terecht, domme actie van Leeuwin.

3 augustus 2017 om 22:31

5 minuten was meer terecht geweest in dit geval. Ja, het spel lag even stil, maar 7 minuten is echt als er iemand van het veld moet met een brancard, eerder niet. En zelfs dan is het vaak minder, ik kan me de wedstrijd van Ramsey's beenbreuk tegen Stoke nog herinneren, toen kwam er volgens mij ook maar 5 minuten bij. En ik heb net ook opgezocht hoe lang het duurde bij de hoofdblessure van Cech, dat was 4 minuten, voor een van de zwaarste en ergste blessure's die ik ooit gezien heb.

4 augustus 2017 om 01:29

Je vergeet Utrecht - Feyenoord afgelopen seizoen 8 minuten. Blessure Ruiter.

Zeer knap! Kunnen ze in Eindhoven niet aan tippen. Ben aan het schakelen. Wat een drama daar in Kroatië.

Klasse gedaan Utrecht! en dat met z'n scheids!

Goed hoor utrecht! Nu die laatste ronde doorkomen en dan vlammen!

Over 10 jaar ouder van een wedstrijd worden gesproken. Pffff. heerlijk dit, trots op mijn cluppie hoe ze dit hebben gefixt. Maar wat zou die scheids hebben voor die badge die die op zijn borst heeft. Schande voor het voetbal dat zo'n kerel op dit niveau mag fluiten.

3 augustus 2017 om 22:28

Dat zijn wel de lekkerste op uiteindelijk te "winnen" Geniet er van!

3 augustus 2017 om 22:32

Komt zeker goed, dank je..

Heel knap van FC Utrecht. Met 10 man tegen 12 als ik de verhalen mag geloven tegen een team dan geeneens heel slecht is. Daar kan een willekeurige club uit Eindhoven nog wat van leren (en dat zeg ik als PSV fan)....

Deze wedstrijden zijn niet goed voor me hart hoor. Maar wat ben ik blij dat we gewonnen hebben zeg. Die scheids gewoon lekker 8e divisie laten fluiten. Voor nu heel blij 👍

Deze scheidsrechter gewoon nietmeer laten fluiten, echt een vreselijk slechte pot vol fouten beslissingen, rare keuzes mbt voordeel. Hier kan ik kwaad om worden ondanks dat ik niets met Utrecht als club heb, bijzonder knap dat ze het toch hebben geflikt, zware uitwedstrijd tegen een goede tegenstander die aardig geholpen werden door de scheidsrechter. Vooral de 1-1 was schandalig, dat een grensrechter iets mist kan maar dit was absurd.

zo zie je maar hoe er met geld wordt gesmeten.
De arbitrage was 97 minuten lang tegen Utrecht maar toch de volgende ronde.
Zou de Uefa deze scheids straffen??
denk het niet. want wat betekent een club als Utrecht nu.

Trots op onze mannen die de Uefa in mijn ogen belachelijk heeft gemaakt.
Zelfs tegen 15 man door, geweldig.

Trots op Utrecht. Lekker om zo door te gaan. Leuk team met veel potentie.

Zo knap van utrecht. Dik en dik verdient. Eerste doelpunt van poznan dik buitenspel, dan net in tweede helft zuiver doelpunt afgekeurd worden dan bij de 1-2 stand fluit scheidsrechter niet bij twee keer buitenspel en dan dit toch nog over de streep trekken. Ik zeg respect. Dik en dik verdient. Nu hopen in volgende ronde dat jullie de poulefase halen. Goed bezig

Klasse! Respect voor Utrecht. Tegen 12 man met 10 man dit resultaat eruit slepen. Gefeliciteerd!

Gerechtigheid zeg. Deze scheids heeft er alles aan gedaan om Lech door te laten gaan. Maar gelukkig lukt Utrecht het. Fantastisch zeg. Utrecht moet nu alles eraan doen om Ayoub's contract open te breken. Zo een speler maakt vandaag weer het verschil. Geef hem maar een hoger salaris/tekengeld. Want Ayoub kan je niet vervangen.

Utrecht heeft 10 tegen 13 overleefd. En daarmee bedoel ik nog het publiek en de scheidsrechter voor de Polen. Heel knap gedaan.

Ik stuiter hier thuis nog ff door. Wat een wedstrijd. Dit had alles. Forza Utreg!!

Hopen op een goede loting morgen! Van harte tot zover!

Wat is dit ontzettend knap van Utrecht zeg. Lech Poznan is toch een bekende naam in dr Europa League, ik had dit echt nooit verwacht. Super zeg!

Utrecht.. Neerlands hoop in bange dagen...

Mooi resultaat dit van Utrecht. Nou hopen dat ze ook de poulefase weten te halen.
Waar PSV ons ten schande zet weet Utrecht de eer nog enigszins een beetje te redden

Wat een schandalige scheids uit Denemarken. Matchfixing pur sang, maar het heeft niet geholpen... UUUUUUUUUU!!!

Voorafgaand aan de wedstrijden hadden veel mensen Utrecht kansloos geacht tegen Lech poznan. Echter dit Utrecht speelt degelijk en heeft werklust en wie weet komen ze verrassend in de groepsfase.

Uitzonderlijk trots op Utrecht en de manier waarop ze dit klaar hebben gespeeld! Ook goed voor het Europese voetbal, helaas dat de prestaties van psv hier tegenover minder goed zijn voor de Coëfficiëntenlijst.

Arbitrale dwalingen*, die 1-2 had ook nooit afgekeurd mogen worden. Maar man wat smaakt deze overwinning zoet!! Groetjes vanuit polen! Het wordt een lange nacht...

Zo verschrikkelijk blij dat we gewonnen hebben van deze 14 tegenstanders. Nu door zetten mannen. Blij ook dat kali erbij is de volgende wedstrijd. Minder blij ben ik met de weinige reacties en felicitaties van alle Az en heereveen fans die riepen dat wij er zeker weten uit zouden liggen.

Gefeliciteerd.knappe prestatie.nu hopen op een gunstige loting.

Vooronderzoek naar het arbitrale vijftal bij de Uefa aankaarten, dit moet worden onderzocht...!!!! Deze Mads-Kristoffer Kristoffersen is geen zuivere koffie.
Verder top om 10 tegen 16 de "winst" mee te nemen!

Gefeliciteerd Utrecht!! Klasse prestatie door na zoveel dwalingen van de arbiter als nog door te gaan.

zoveel nieuwe spelers en zoveel tegenslag.
dan denk je dat het nooit zal lukken.
Toch er is een onbekende kracht wat Utrecht altijd red.

Wij zijn terecht door. zelfs 15 man tegen hielp de polen niet.
Wij zijn Utrecht, wij zijn uuuuuuuuuuuuuu

Maar goed dat is mijn mening.

Als de Uefa geen stappen onderneemt tegen deze scheidsrechter dan is in ieder geval duidelijk door welke partij hij geïnstrueerd is.

Ontzettend trots! Dat je met een selectie wat zwaar uitgedund was dit over de streep kan trekken is heel knap.

Een hele knappe goal van Gyrano Kerk. Ik heb hem meerdere malen vervloekt omdat hij niet balvast is geweest de afgelopen wedstrijden, als je zo'n goal weet te maken maak je het weer goed.

De 1-1 was natuurlijk een kopie van die schandalige goal van Wamberto in de Knvb beker finale van begin jaren 00.. Die scheidsrechter had echt zijn ogen in zijn achterzak. Ik hoop dat Utrecht hier werk van maakt bij de Uefa want ook bij de goal die was afgekeurd was er niets aan de hand. Die pool heeft duidelijk vroeger op de toneelschool gezeten... Wat een afschuwelijke schwalbe.

Wat een geweldige invalbeurt van Joepie, zo ontzettend balvast en ook gewoon durven weg te draaien van de tegenstander om een aanval op te zetten. Heerlijk! Joepie, ik gun je de transfer naar Turkijke, maar zou het totaal niet erg vinden als je blijft. Wat een geweldenaar! Ook goede voorbereiding bij de 1-2. Held! Aan de 2-2 zat een luchtje van buitenspel, 100% uitsluitsel kon niet met de beelden die Fox Sports liet zien.

Voor de poorten van de hel weggesleept. Zo voelt het. Ongelooflijke knappe prestatie van een team waarbij de sterspelers zijn vertrokken. Dit is geen incident. Dit is het werk van Eth. Heel erg knap. Nu maar hopen dat ETH behouden blijft en niet naar PSV vertrekt..

Nog een kritische noot: duidelijk is dat Van der Streek en Dessers nog voetballend tekort komen. Bij Dessers kan ik het billijken, maar niet van Van der Streek. Hij leidde regelmatig een gevaarlijke aanval in met zijn (onnodige) balverlies op het middenveld. Het is ook niet niets. Van de Jupiler League naar de EL. Tegen een ploeg wat vergelijkbaar is met een ploeg als Feyenoord. Gewoon keihard blijven werken, en je komt er wel Sander!

Respect voor de prestatie die Ten Hag en zijn spelers vandaag met FC Utrecht leveren. Na de heenwedstrijd, waarin de beste kansen voor Pozan waren en FC Utrecht stootkracht leek te missen vreesde ik dat het einde van het Europese avontuur in zicht was. De kansen die ik FC Utrecht op voorhand gaf waren toch wel fors geslonken. Maar als je onder zo'n ambiance een 2-2 uit het vuur weet te slepen, met zoveel arbitrale pech ... respect hoor!

Bovendien mooi voor het Nederlands voetbal, echt heel goed gedaan! De volgende tegenstander zal een stuk zwaarder zijn waarschijnlijk en waarschijnlijk het eindstation (als ik het lijstje zag). Maar nadat tegen tegen de ploeg op Malta de plicht werd voldaan en nu Lech Pozan, de nummer 3 van Polen eruit ligt, zou je kunnen zeggen dat alles wat er nu nog bijkomt waarschijnlijk bonus is. Chapeau!

Wow heel knap van Utrecht!! Gefeliciteerd! En hopen nu de groepfase te kunnen halen, maar dan nog wel een ronde overleven.
Maar had wel verwacht dat ze het moeilijk zouden krijgen. Toch een aardige ploeg en lastig voetballen daar. En dan was de arbitrage ook nog om te huilen, pfff wat waren die bagger en bagger slecht zeg!
Goed dat ze door zijn!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Utrecht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Ramon LeeuwinVerdediger10
Edson BraafheidVerdediger10
Robin van der MeerVerdediger10
Sean KlaiberVerdediger10
Willem JanssenMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Utrecht.

19 fans
Coach, 48 jaar
SeizoenClub
2018- Ajax
2015-2017 FC Utrecht
2013-2015 Bayern München II
2012-2013 Go Ahead Eagles

In de wandelgangen

Donderdag 16 augustus
Ki-Jana Hoever gaat vertrekken bij Ajax. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren