Lamprou neemt uitspraken over Ajax niet terug: ‘Ik ben niet goed opgevangen’

Dinsdag, 1 augustus 2017 om

Kostas Lamprou neemt zijn uitspraken over Ajax van een paar jaar geleden niet terug. Het aanstaande lid van het Amsterdamse keepersgilde noemde de club 'kil' en die uitspraak zijn veel supporters niet vergeten. Dat hij een verleden bij aartsrivaal Feyenoord heeft, wil evenmin helpen. Daar kan Lamprou niet mee zitten.

Lamprou belandde op dertienjarige leeftijd in de jeugdopleiding van Ajax, maar moest na een jaar al vertrekken. "Dat was ook zo", zegt Lamprou over zijn uitspraken in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Als kleine jongen, net uit Griekenland gekomen, ben ik door bepaalde mensen niet goed opgevangen."

Lamprou was na zijn vertrek bij Willem II enkele weken transfervrij en stond op het punt om bij Excelsior te tekenen. "Ik had niet verwacht dat zich nog zo'n grote club zou melden. Ik hoefde niet lang na te denken. Bij Ajax ga ik veel dingen meemaken. Daar word je alleen maar beter van."

Bij Ajax wordt hij echter derde doelman, achter André Onana en Benjamin van Leer. Naar verwachting tekent Lamprou een eenjarig contract in Amsterdam. Bij Ajax moet Lamprou de vervanger worden van Norbert Alblas, die zijn pols brak. Ook Indy Groothuizen (knie) en Mateusz Gorski (schouder) kampen met blessureleed.

Dat Lamprou derde keeper wordt van Ajax, ziet niet iedereen als een stap vooruit. "Iedereen mag zijn mening hebben. Maar het is mijn leven, mijn carrière. Drie jaar eredivisievoetbal bij Willem II bleek niet voldoende om interesse van buitenlandse clubs te wekken. Ik denk dat er door een jaar Ajax straks wel veel deuren opengaan."Gerelateerd

79 reacties (laatste reactie door meliora)

Als Ajax zo kil is, zoek je toch lekker een warme club waar je voor minder geld 1e keeper wordt.

1 augustus 2017 om 08:12

Ben ik niet helemaal met je eens, aangezien hij het hier heeft over jaren terug. Als je beter zou weten, had je geweten dat Ajax wel degelijk een kille club is geweest op het gebied van mensen begeleiden. Kijk de docu van Zlatan eens!

1 augustus 2017 om 08:17

Als Zlatan na elke training gezellig een biertje had gedronken, was hij niet absolute top geworden. Ajax is kil en dat maakt niet uit. Je moet daar dus niet over janken als speler. Hij geeft aan dat het bij zijn andere werkgevers zo veel leuker was. Dan moet je gewoon niet terugkeren. En de club moet hem niet willen.

1 augustus 2017 om 08:47

Als het waar is waarom zou je er als supporter dan om janken als een speler het zegt? We hebben het hier over iemand die dat op 13-jarige leeftijd zo heeft ervaren als jongen uit het buitenland. Dat mag toch? Ik snap dat hele gezeur niet zo.

1 augustus 2017 om 08:51

je moet daar niet over janken als speler? sorry hoor maar de beste man was 13 jaar, nog een kind!! dan mag je van een club die je haalt om je kwaliteiten en in je gelooft wel meer verwachten lijkt me.

deze stap is voor hem prima, als je ajax op je cv hebt staan kom je in het buitenland sowieso veel sneller aan de bak

1 augustus 2017 om 10:19

@j0rnnn

Waarom moet hij niet terug keren? Omdat hij jaren geleden iets gezegd heeft over zijn ervaring als kind?

Hij is nu volwassen, en kan heel goed de afweging maken of hij hier nu zin in heeft. Dat heeft hij. Geen enkele werkgever biedt je 100% wat je wil. Ajax biedt hem nu een podium, een goed salaris. Dat hij de club kil vindt neemt hij dan voor lief.

En bovendien is er natuurlijk altijd de kans dat de club warmer is geworden. Dat hangt vaak van mensen af, en er zitten nu veel nieuwe mensen. Maar zelfs als dat niet is veranderd, Lamprou is nu een grote jongen. Anders dan een deel van de supporters.

1 augustus 2017 om 10:48

Lamprou is helemaal geen grote jongen.. Ik vind het inderdaad onzin dat Lamprou om zoiets niet terug hoeft te komen. Hij meent het oprecht en de situatie nu hoogstwaarschijnlijk verandert. Hij kan zelf zo'n beslissing nemen. Fijne gozer, Kostas!

1 augustus 2017 om 10:50

j0rnnn. Weet je wat pas ergerlijk was geweest?! Als Lamprou nu zijn woorden ging terugdraaien en zegt dat hij het toen niet zo meende. Dat hij nu zijn woorden niet terugneemt, geeft aan dat hij karakter heeft. Dat hij niet zomaar wat roept en achter zijn woorden staat. Niet hypocriet dus. Dat spreekt voor hem!

En dat een club kil is, kun je op geen enkele manier positief zien. Al jouw argumenten dat dit niets uitmaakt, zijn allemaal kulargumenten. Natuurlijk maakt dit uit. Kil is op geen enkele manier positief uit te leggen. Dat het voor sommigen niets uitmaakt, is wat anders.

1 augustus 2017 om 08:16

Hij was 14 jaar en komt uit een warm land! Hier hoor je trouwens wel meer spelers over, dus kan best dat het toen zo was. Ik neem hem niks kwalijk, prima derde keeper.

Haha hij heeft in ieder geval ballen om zijn woorden niet terug te draaien. Ik snap ook best wel als Ajax je als jonge jongen haalt en je opeens aan de kant schuift dat dat toch wel een bepaalde invloed op zo'n jongen kan hebben. Over de warmte van de club of kilheid kan hij naar mijn mening niet echt praten omdat hij nooit tot de Ajax "familie" heeft gehoord in ieder geval te kort om dat echt te kunnen beoordelen. Bij Feyenoord heeft hij veel langer gezeten dus snap zijn woorden wel.

1 augustus 2017 om 08:16

Daar bij optellend dat die jongen helemaal uit zijn vertrouwde omgeving in Griekenland werd gehaald om na een jaar weggestuurd te worden. De ene persoon is daar wat gevoeliger voor dan de ander.

1 augustus 2017 om 08:47

Als je er een jaar rondloopt kan je er wel degelijk over praten. Het gaat er namelijk ook om hoe je wordt opgevangen en begeleid.

1 augustus 2017 om 10:31

Da's een mooie boel dan. Je mag pas een mening hebben over een club als je tot de "familie" behoort? Juist als je bij de club komt en niet warm ontvangen wordt, ben je bij uitstek in staat om daar een oordeel over te geven. Het gaat juist om de vraag of die familie open staat voor nieuwelingen. Niet om de vraag of die nieuweling zich eerst even helemaal aanpast aan de eisen van die familie. Dat is geen warmte, dat is conformisme.

We hebben allemaal in het verleden voorbeelden gezien van jonge spelers die in een of andere betonnen woonwijk gedumpt werden terwijl ze uit heel andere culturen kwamen. Dan begrijp je het als club echt niet. Die tijd is gelukkig voorbij, maar de mensen die in dat soort omstandigheden zijn "verwelkomd", die mogen daar gewoon een mening over hebben hoor.

Gewoon lekker bij Jong Ajax laten keepen en wanneer de geblesseerde keepers terug zijn deze man ook daar laten banken. Hij probeert alleen maar via Ajax een buitenlandse transfer af te dwingen omdat dat via Willem II niet lukte. Daarnaast kan hij het bij de fans al haast niet meer goed doen na zijn uitspraken.

1 augustus 2017 om 08:29

Precies, maar Ajax gebruikt hem ook maar als derde keeper, vanwege alle blessures bij de jonkies. Als derde keeper is hij prima en ik vind zijn argument dat er waarschijnlijk na dit jaar meer deuren open gaan omdat hij bij Ajax heeft gespeeld, wel sterk.

1 augustus 2017 om 09:14

Wow , je gunt hem het allerbeste he? Toont wel meteen de kilheid aan...of heb je dat zelf niet door?

1 augustus 2017 om 10:31

Hahaha grappenmaker, ik gun deze man het allerbeste maar niet bij Ajax en na zijn uitspraken.

1 augustus 2017 om 09:49

Ajax heeft hem benaderd en niet andersom. Dus Ajax heeft hem nodig vanwege keepers blessures. Verder is het niet zo intressant om dit te melden. Zeker komkommertijd.

1 augustus 2017 om 10:34

En Ajax probeert in zijn aankoopbeleid alleen maar talentvolle spelers te halen waar ze aan kunnen verdienen. Net als de meeste andere clubs.

Welkom in de voetbalwereld, waarin clubs en spelers de dingen zakelijk bekijken, in plaats van met de over-emotionele bril van de supporters. De supporters verwachten iets wat bijna niet meer bestaat. Sommige spelers spelen dat spelletje mee met allerlei onzinuitspraken over hoe mooi ze de club wel vinden. En vervolgens zijn ze bij de eerste de beste kans weer weg. je kan beter gewoon zelf realiseren dat je als supporter voor de gek wordt gehouden. Dan kan je nog steeds van je club en van het voetbal genieten, maar dan zonder de vruchteloze zoektocht naar "clubliefde" bij spelers.

Een lekker begin van een hernieuwd contract bij Ajax.... Oké de eerdere woorden zijn uitgesproken, maar laat het dan rusten.

Ik snap überhaupt niet wat hij bij Ajax komt doen. Op de bank zitten bij jong-Ajax. Lekker ambitieus ben je dan als 25-jarige keeper. Lijkt alleen maar mee te willen liften van de naam Ajax en dan is die kille club wel goed genoeg.

Anyway ik hoop 'm weinig aan het werk te zien en volgende zomer snel weer 'doei' !

1 augustus 2017 om 09:26

@fcbogarde:
Hij geeft dat toch letterlijk zelf aan! Hij verwacht dat er via Ajax meer deuren open gaan in het buiteland.
Hij helpt ajax zo 1 jaar uit de brand en Ajax help hem zo naar een ogelijke stap. Weer lekekr op de teentjes getrapt dat iemand 12 jaar geleden dat zo heeft ervaren pfff. triest zeg!

Als jij 12 jaar gelden eens ruzie met iemand hebt gehad zit je dat nu ook nog steeds dwars....?

Overigens deed hij het vorig jaar gewoon geweldig bij Willem 2 en is het zonde van zijn lengte maar verder gewoon een goede keeper. En hij zal 3de keeper worden waa maak je je druk om zeg pfff..

1 augustus 2017 om 09:42

Volgens mij maak jij je er drukker om....

Maar die kille club is nu wel goed genoeg om volgend jaar een mooie stap opwaarts te maken. Waarom dan niet proberen via een zogenaamde warme club.

Hoezo deed hij het geweldig vorig jaar bij Willem II. Ik heb genoeg bloopers gezien. Daarbij heeft hij ook prima reddingen gedaan, maar om nou te noemen dat hij geweldig gekeept heeft, gaat mij te ver. Als dat al zo was, dan had hij wel een mooie transfer gemaakt. Nu wordt hij 3e keeper en ballendrager bij Ajax.

Maar goed, als het goed is, zien we hem in Amsterdam weinig aan het werk

1 augustus 2017 om 09:45

Dat er te zwaar aan getild wordt vind ik ook, maar meneer heeft dit niet 12 jaar geleden gezegd. Hij was in een emotioneel moment aan het afgeven op een club waar hij 12 jaar geleden een jaartje heeft gezeten, en die hij de titel misgunde vanwege die ervaring. Sorry, dan ben je zelf ook heel triest, want misgunnen slaat vrijwel nooit ergens op. Bovendien weet hij helemaal niet hoe de sfeer binnen de club op dat moment is, en was hij nog maar een kind toen hij eea ervaarde.

1 augustus 2017 om 10:25

@ Fcbogarde,

Om eerlijk te zijn, begrijp ik als Ajacied de commotie rondom Lamprou niet. Ja, hij heeft in het verleden kritiek gegeven op Ajax, maar iedereen doet net alsof hij voor de basis is gehaald, terwijl Lamprou hooguit 2de doelman bij het eerste van Ajax zal worden en meer dan dat waarschijnlijk niet en ik denk dan: hij wordt hooguit 2de doelman, 1ste doelman zal hij toch niet worden bij Ajax, dus waar maakt iedereen zich druk om?

En er zijn Feyenoorders die lacherig doen over de uitspraken van Lamprou over Ajax, maar er zijn ook genoeg voorbeelden van Feyenoorders die iets met Ajax hadden.

Zo kan ik me bijvoorbeeld nog herinneren dat Berghuis ooit werd gefotografeerd in een Ajax-broekje (http://www.soccernews.nl/news/367106/feyenoorder_... zo schreef Bilal in zijn periode bij Heerenveen dat hij 'onderweg was naar de kakkerlakken' en vorig jaar gaf hij volgens mij aan dat hij werd achtervolgt door deze tweet en dat hij 'm zou verwijderen (https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/646950/-kakk... en zo kan ik me ook nog herinneren dat de moeder van Elia in zijn periode bij Twente, waar Elia meerdere malen werd genoemd bij Ajax, in verband werd gebracht met Ajax en de moeder van Elia aangaf dat Elia Ajax altijd al 'een mooie club heeft gevonden en altijd al fan is geweest van Ajax'.

Nou, mooi is dat. Ajacieden dus bij Feyenoord.

(https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/646950/-kakk... (http://www.soccernews.nl/news/367106/feyenoorder_... (https://www.youtube.com/watch?v=zvzv-TbbZg8) vanaf 2:07 begint de moeder van Elia over dat hij Ajax een leuke club heeft gevonden.

1 augustus 2017 om 12:54

@rochester

Ik ben het van het begin tot het einde eens met je reactie. De reden van de commotie is denk ik omdat de transfer vanuit zijn perspectief simpelweg moeilijk te rijmen valt.

Waarom zou je als keeper op 25-jarige leeftijd ervoor kiezen om op het achterste stoeltje op de bank plaats te nemen bij een club waarvan je de laatste jaren hebt gezegd dat ze je niet goed behandeld hebben, dat je een rood-wit hart hebt, et cetera. Het is gewoon een vreemde keuze, ik weet niet of een jaar banken bij Ajax op je cv beter staat dan een jaar keepen op iets lager niveau. Daarom zal hij aan het einde van het jaar ongetwijfeld zeggen dat hij veel geleerd heeft en dat hij de club toch warmer vindt dan wat hij zich kon herinneren, al is het alleen maar om zijn toekomstige club te laten zien dat hij makkelijk in de omgang is en niet klaagt als hij niet speelt. Doordat je die woorden nu al zo op papier kunt zetten daalt zijn geloofwaardigheid alvorens hij überhaupt getekend heeft. Dat gegeven zal bij veel supporters het gevoel geven dat hij de club niet gebruikt maar misbruikt, en dat hij het mooie tricot niet waard is, ondanks dat hij het misschien wel nooit in een officiële wedstrijd zal dragen. Ik kan dat wel begrijpen, maar er moet niet zo moeilijk over gedaan worden. Laat Ajax nu inderdaad maar zien dat ze wel degelijk een warme club zijn, voor de mensen zoals Lamprou die daar nog niet van overtuigd zijn.

Ajacieden hierboven die weer op hun tenen getrapt zijn maar is het nou zo erg wat die zegt dan? Het is zijn ervaring dus die zal het beter weten dan jullie.

1 augustus 2017 om 10:27

Alsof hij als 13 jarige kan meepraten over de sfeer intern. Waarschijnlijk kon hij zichzelf nog niet eens verstaanbaar maken.

Denk dat Lamprou hier zelf meer over kan zeggen dan de meeste Ajax supporters zelf. Hij heeft de werkwijze van binnenuit mee gemaakt en kan veel beter dan menigeen beoordelen hoe hij is opgevangen. Aangezien dit in het verleden door meerdere spelers is aangekaart zal er best een grote kern van waarheid in zitten. Volgens mij heeft Ajax hier wel van geleerd en gaat het tegenwoordig een stuk beter. Waarom zou hij zijn woorden moeten nu ineens moeten terugdraaien? Om bij de supporters in een beter blaadje te komen? De supporters van tegenwoordig denken tegenwoordig toch al snel dat ze van alles moeten kunnen vinden van bepaalde zaken zonder dat ze de inns en outs kennen.

1 augustus 2017 om 09:00

Ach wanneer hij toendertijd goed genoeg was bevonden en wel mocht blijven, had hij t waarschijnlijk de mooiste club van de wereld gevonden. Het mes snijdt aan 2 kanten. Er zijn ook zat mensen die t tegendeel beweren over ajax. Zitten die er dan allemaal naast? Beauty lies in the eyes of the beholder....om er nog maar eens een dooddoener tegenaan te gooien😂

1 augustus 2017 om 09:18

Nou ja de kilheid is gewoon een feit dat weet iedere voetballiefhebber. Klein voorbeeldje is de ''warme'' ontvangst die ex-spelers krijgen in de Arena als ze op bezoek komen met hun nieuwe club. Noem een Seedorf, Davids Kluivert etc etc etc

Moet zeggen dat ik de voorbije weken oprecht verbaasd was omtrent alle emoties en het eerbetoon omtrent Nouri. Dan te bedenken dat dezelfde ''harde kern'' Vermeer figuurlijk ophing omdat hij vertrok

1 augustus 2017 om 09:35

Eenmans actie praat never nooit voor alle. Of praat jij ook voor alle supporters of praat Lamprou ook voor alle spelers? Sommige hier zijn zo gefocust om domme dingen over 1 kam te scheren. Gelukkig is onze club geen sekte, zoals bij andere club. En kan bij ons ieder zijn mening geven over de club en lopen we niet blind van de liefde rond als er niet wordt gepresteerd. Wij eisen veel meer van onze club dan een aai over je bolletje bij tegenslagen. Dan moet ik mijn werkgever ook kill noemen als ik niet presteer. Ja Lamprou heeft zichzelf ontwikkeld en Ajax komt weer bij hem. Uhu. ....Zo kill is de club...maar zo kill zijn we blijkbaar niet, want hij komt maar al te graag terug. Dus men mag ervan maken wat ze willen. Volg het pad en drink daarna gewoon rustig een slokje van je koffie. Iedereen is welkom...zolang ie maar presteert, dus ook Lamprou en ook dat is Ajax. Met oprecht streng zijn of kill hoe je het wilt noemen....bereik je veel meer. Geen enkel club doet het Ajax na😆

1 augustus 2017 om 13:15

gebeurt bij iedere club nlstras2 dat oud spelers door een klein deel van het publiek wordt uitgefloten,

1 augustus 2017 om 09:21

Andersom is het net zo dat er veel positieve verhalen zijn en hij is inmiddels al 13 jaar weg dus in hoe verre weet Lamprou hoe het er nu aan toe gaat?

1 augustus 2017 om 09:29

@lausho:

Hij heeft het ook niet over nu toch.... pfff

Toen heeft hijd at zo ervaren, en daar waren meer berichten over toen overigens! Dit is juist later aangepakt door Ajax door jongens meer enbeter te begeleiden!

Maar och och iemnd zegt eens iets wat niet geheel positief is over Ajax en de zieltjes zijn geraakt.

Ajax heeft hier zelfs zelf op ingegerepen en verbeterd... (niet door Lamprou, maar waren meer berichten van buitelandse talentjes)

Het zijn uitspraken over een ervaring die hij 13 jaar geleden heeft opgedaan als 13 jarig jochie. Daar kun je toch helemaal niet zo zwaar aan tillen? Wat een gezeik. Sowieso al opmerkelijk trouwens dat een transfer van een derde keeper bij Ajax momenteel het heetste transfer-nieuws is.

Ik vind het wel mooi dat hij niet zo'n slijmverhaal ophangt zoals de meeste spelers als ze naar een nieuwe club gaan. Gewoon eerlijk zijn mening geven. Niets mis mee.

De pot verwijt de ketel dat 'ie zwart ziet... Lamprou heeft het over hoe kil Ajax was, maar als je zijn reactie leest, zie je vooral hoe kil hij zelf in deze transfer staat (net als in zijn hele carrièreopbouw). Hij heeft drie jaar bij Willem II gekeept om een mooie transfer naar het buitenland te verdienen; omdat dat niet lukte, gaat hij nu naar Ajax, in de hoop om alsnog die mooie transfer te verdienen. Natuurlijk mag je dromen over mooie transfers, maar zoals hij het hier stelt, lijkt het vooral of hij die clubs alleen maar gebruikt als springplank, in plaats van er ondertussen ook nog met plezier naar zijn werk te gaan en eervol namens die clubs te strijden.

Ik ben het trouwens niet eens met VZ hier; als je de citaten leest, dan brengt Lamprou toch echt wel de nodige nuancering aan op zijn uitspraken van vroeger. Hij benadrukt dat dat ging over vele jaren geleden, toen hij als jonge jongen niet goed opgevangen is. Hij zegt absoluut niet dat de hele club nog steeds kil is.

1 augustus 2017 om 09:17

De vergelijking tussen het kiezen voor je eigen carrière als voetballer en het niet goed opvangen van een buitenlandse jeugdspeler als club zie ik echt totaal niet...

1 augustus 2017 om 09:36

Het gaat me er meer om dat hij verwijten maakt dat Ajax kil is/was, maar dat hij in zijn benadering van clubs als Willem II en Ajax zelf een enorm kille en zakelijke houding aanneemt. Ten minste, dat spreekt in dit artikel uit de citaten over zijn hoop op een buitenlandse transfer.

"het is mijn leven, mijn carrière. Drie jaar eredivisievoetbal bij Willem II bleek niet voldoende om interesse van buitenlandse clubs te wekken. Ik denk dat er door een jaar Ajax straks wel veel deuren opengaan."

Hoe instrumenteel wil je met voetbalclubs omgaan? Ik denk dat je met zo'n insteek ook niet alle liefde van de supporters hoeft te verwachten.

Van elke week keepen in de Eredivisie bij een prachtige club als Willem II naar 3e keeper van Ajax en dus keepen in de Jupiler League. Ik vind zijn argument ook maar niks, Hansen kwam ook erg onbekend binnen. Werd bij ons een held en verdiende een transfer naar Ingolstadt. Denk dat hij naar zichzelf moet kijken en niet moet denken dat Willem II te licht was om een mooie transfer te verdienen.

Er is in de laatste 12 jaar een hoop veranderd, zeker op opleidingsgebied maar er is ook meer bestuurlijke rust omdat we eindelijk eens vasthouden aan onze mensen, daarom snap ik Lamprous uitspraak ook niet, allicht populair doen bij Feyenoord supporters of weet hij werkelijk niet beter?

Welkom Lamprou! Iedereen kan toch alleen maar blij zijn met de huidige oplossing? Ajax heeft/ wij hebben een tijdelijke degelijke vervangende 3e keeper, Lamprou een carrière impuls en geld voor z'n familie en tot slot krijgen wij de kans iemand te laten ervaren hoe warm Ajax is, ondanks dat het vanaf buitenaf misschien niet altijd zo lijkt/ overkomt.

1 augustus 2017 om 09:43

Wauw, jij bent prettig wakker geworden vanochtend!

Maar inderdaad, Ajax heeft een 3e keeper, en het is precies de wegwerpkeeper die nodig was. Eentje voor één seizoen, om de periode van het herstel van alle andere geblesseerde keepers te overbruggen. En laat het nou net een nieuwe 3e keeper zijn die ook in niets laat blijken daarna nog bij Ajax te willen blijven...

Ik vraag me alleen nog wel af in hoeverre Lamprou hier straks echt iets mee opschiet, behalve dat hij nu een jaartje ongetwijfeld een beter salaris zal krijgen dan hij bij Willem II had. Het lijkt me niet echt zo dat de buitenlandse clubs straks staan te dringen om de handtekening van de 3e keeper van Ajax die eigenlijk 6e keeper was en 0 wedstrijden voor Ajax onder de lat stond in zowel de Eredivisie als de KNVB-beker en de Jupiler League...

1 augustus 2017 om 10:00

Mee eens, en liever dat -ie dit zegt dan dat hij nu ineens van mening is dat Ajax een hele warme club is, dan was er ook een bommetje gebarsten. Ik weet zeker dat -ie aan het einde van het jaar z'n mening bijgesteld heeft.

Kan me zijn Reactie ook wel voorstellen. Hij kwam net uit Griekenland en moest eigenlijk al na een jaar weer weg. Verder niet zijken. Het gaat mij om zijn prestaties als 3e keeper en als die goed zijn ben ik als supporter ook tevreden.

Ik heb geleerd dat het niet erg is om voor jezelf op te komen en je mening te geven, ook als dat tegen het zere been is van velen. Maar daar moet altijd een zekere vorm van nuance en reservering inzitten in die zin dat je dit niet altijd te pas en te onpas doet. Op de één of andere manier lijkt het wel dat Lamprou zich altijd genoodzaakt voelt om keihard uit te halen. Prima oplossing nu voor Ajax en die jongen maar zal blij zijn als hij volgend jaar Amsterdam weer uitzwaait, met de wetenschap dat hij dan waarschijnlijk weer allerlei verhalen heeft over wat er mis is. Als overal waar je weg bent gegaan het fout is moet je misschien kijken naar de constante factor in dit verhaal: jijzelf Kostas.

1 augustus 2017 om 10:10

Kan half VZ niet fatsoenlijk nadenken? Lamprou gaat naar Ajax, media heeft het weer meteen over zijn uitspraken die hij ooit over Ajax deed, vervolgens zegt hij dat hij het toen zo gewoon ervaarde, wat helemaal niet wil zeggen dat hij Ajax nu een kille club vindt. Waar ergens haalt hij dan keihard uit? Als er iemand juist altijd positief sprak over Willem II dan was het Lamprou

Mooi dat hij zijn woorden niet terugneemt. Dat zou natuurlijk ook raar zijn als het de waarheid is. Wanneer bepaalde mensen hem niet goed hebben behandeld, dan mag dat toch gewoon gezegd worden? Bij Psv en Feyenoord zulke vast ook "koude" types lopen die je als 12-jarige buitenlander het beste niet als leider kunt hebben.

Als je de keuze hebt tussen derde keeper worden van Ajax en eerste keeper van een andere eredivisieclub, dan begrijp ik werkelijk niet dat je kiest voor het eerste. Als reservekeeper kun je in elk geval nog hopen op een langdurige blessure van de eerste keeper, of je mag wellicht de bekerwedstrijden spelen, maar als derde keeper heb je ongeveer net zoveel uitzicht op speeltijd als de materiaalman.

"als kleine jongen, net uit Griekenland gekomen, ben ik door bepaalde mensen niet goed opgevangen."Flauw, maar vind dat kleine jongen toch wel grappig. Hopelijk wordt deze ietwat kleine keeper nu wel goed opgevangen. Ik begrijp de aankoop wel. Ajax heeft een derde keeper nodig. Daardoor is de kans dat Jong Ajax het weer goed gaat doen ook hoger, daardoor zullen talenten zich beter ontwikkelen (vooruit spelen met een goede keeper achter je is toch wat anders dan vooruit spelen met een matige keeper achter je) en daarnaast is het voor Kostas zelf natuurlijk ook mooi om een jaartje met spelers als Dolberg, Huntelaar en gelijke te voetballen. Lekker een jaartje stressloos.

Succes en plezier!

Dat dit überhaupt nieuws is en dat iedereen er zo meee zit.
Leuk voor Lamprou mag hij het echte Ajax op z'n erelijst zitten, maar belangrijke minuten zal hij hopelijk nooit maken.

1 augustus 2017 om 13:22

zeg nooit nooit. er hoef maar iets te gebeuren met een Onana of Van Leer en hij maakt kans op minuten. Maar in het normale geval zal hij inderdaad nooit in het eerste staan

Dat mensen zich hier aan storen... Hij geeft gewoon zijn eerlijke mening over hoe hij de situatie als jeugdspeler meemaakte en is mans genoeg om nu niet terug te krabbelen. Hij zal er ongetwijfeld ook veel meer van weten dan 99% van alle mensen die hem nu hiervoor veroordelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV5758
2.Ajax5358
3.Feyenoord4219
4.AZ4020
5.Vitesse336
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs de LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

49 fans
Keeper, 22 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Ajax 21 0 2 0
2017/2018 Ajax 33 0 3 0
2016/2017 Ajax 32 0 2 0
2015/2016 Ajax 0 0 0 0
2014/2015 Ajax 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Frenkie de Jong: ‘We gaan niet beter voetballen als er gefloten wordt’

Ajax won zondagmiddag in eigen huis uiteindelijk met 5-0 van NAC Breda, maar de Amsterdammers moesten wel even geduld tonen voordat de score op begon te lopen. Na een openingsfase waarin...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 20 februari
Real Madrid overweegt Gareth Bale in te zetten als ruilwaar in een eventuele deal met Chelsea over Eden Hazard. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren