Update: PEC Zwolle bevestigt tijdelijk vertrek Ted van de Pavert

Dinsdag, 1 augustus 2017 om 17:08Demen Bulbul • Laatste update: 17:15

NEC heeft zich weten te versterken met Ted van de Pavert. De 25-jarige centrumverdediger wordt voor één seizoen gehuurd van PEC Zwolle, zo bevestigt technisch directeur Gerard Nijkamp van de Eredivisionist maandag tegenover Voetbal International. NEC heeft tevens een optie tot koop weten te bedingen in de huurovereenkomst die het heeft gesloten met PEC.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Ted van de Pavert een aanwinst is voor NEC?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

31 reacties (laatste reactie door nimma_024)

Denk dat hij wel een goede speler is, deed het goed bij de graafschap. Zie graag een centrum met talent frank sturing in de basis en hopelijk is Ted een goede vervanger voor gollah

31 juli 2017 om 14:59

Is Golla weg?

31 juli 2017 om 16:27

Gaat vast wel weg, is belangstelling uit Polen oa

Vond hem bij de Graafschap tijdens hun Degredatiejaar een goede speler. Groot, Fysiek wel lomp maar dat mag als CV. Nu Dumic weg is kunnen we hem uitstekend gebruiken en kan hij met Golla een mooi blok vormen.
Het team is nog lang en lang niet klaar, eigenlijk op bijna elke positie is nog iemand nodig...
Er is trouwens ook nog een talentje die we op CV kunnen gebruiken dus we hebben nu 3cv's achter de hand.
Weet iemand of Grot nog weggaat? Fiorentina werd genoemd

31 juli 2017 om 15:31

Op bijna elke positie... Ik weet niet wat jij verwacht, maar de meeste posities zijn prima bezet nu. Alleen een linksback is pure noodzaak. Een bewezen jupiler league doelpuntenmaker zoals Ars vorige keer zou kunnen, maar we hebben al veel aanvallers, moet dan eerst nog wat weg om dat te kunnen betalen.

Pas wel bij de club denk ik, no nonsense en wil zich ongetwijfeld bewijzen! Mooi dat we optie tot koop hebben!

Ted, succes in Nijmegen!

Je bent gewogen en te licht bevonden. Hopelijk kan je jezelf ontwikkelen bij NEC zodat je volgend jaar sterker terugkomt en wel voor de basis kan gaan bij Pec. Zo niet, dan hoop ik dat NEC de optie tot koop licht.

Je inzet was altijd super! Kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Het ga je goed!

31 juli 2017 om 15:24

Als hij zich verder ontwikkelt bij Nec, zal NEC de optie tot koop wel lichten, dus dan zal PEC hem niet terugkrijgen.

31 juli 2017 om 15:29

Dan heb je altijd de speler zelf nog die mag beslissen. Indien hij meer heil bij PEC ziet zal hij zelf het contract niet gaan tekenen

Maar ik hoop dat hij gewoon overgenomen gaat worden door Nec. PEC zal hierdoor ruimte krijgen voor een nieuwe, kwalitatief betere CV

Toppertje!! Nec word kampioen dit seizoen

31 juli 2017 om 17:08

Dit is sarcastisch neem ik aan?

31 juli 2017 om 18:49

Best reeel hoor, spelen Jupiler League, ter info

1 augustus 2017 om 18:16

Waarom zou het onrealistisch zijn vespatopspits?

1 augustus 2017 om 22:22

Verwacht je goals van Achahbar? Die jongen staat al best een tijdje droog.

1 augustus 2017 om 18:00

Dan moeten er toch echt zeker nog 3 bij komen hoor...

5 aankopen 5 nederlandse jongens goed bezig nec 👍 ook nog is spelers die wat kunnen toevoegen aan de ploeg ben vooral benieuwd naar achahbar vind dat er veel meer inzit dan hij altijd laat zien.

31 juli 2017 om 16:59

Als ze degraderen halen ze allemaal Nederlandse jongens, als ze weer terug zijn komt er weer een karrenvracht buitenlanders en op termijn vliegen ze er weer uit. Zo ging het de laatste keer althans.

31 juli 2017 om 17:35

Tja dit jaar wel maar het jaar daarvoor was Golla en Dumic een blok en had je goede kracht gescout met Santos en Limbombe

1 augustus 2017 om 17:52

VitessA1, want Golla, Santos, Limbombe, Appiah, Van Hamel en Mert waren allemaal Nederlandse jongens? Precies, je weet totaal niet waar je over praat.

goede aankoop van Nec
al de vijfde versterking
en speelde altijd sterk bij de Graafschap
zie NEC hoge ogen gooien dit jaar in de JL

31 juli 2017 om 18:04

Altijd sterk is overdreven. Had vooral het laatste jaar een heel sterk seizoen daarvoor was het een twijfelgeval.

31 juli 2017 om 18:26

Ik vond hem eerder al sterker ogen
Maar als hij de vorm van afgelopen seizoen Door trekt hebben ze er veel plezier van in nijmegen

Jammer dat Tedje moet vertrekken uit Zwolle. Ik ben nog steeds van mening dat hij best bruikbaar is, maar niet naast huisslak Marcellis. Toen Van Polen naast hem in centrum kwam te staan, maakte hij een prima indruk. Daarnaast missen wij lengte achterin en daar heb je Van de Pavert echt nodig.

Ben persoonlijk niet ontzettend gecharmeerd van VD Pavert, en zeker als je het afzet tegen zijn voorganger Dumic is het toch een flinke downgrade. Maar we zullen het ermee moeten doen, voor de Juup zal het vast wel een prima speler zijn. Probleem is echter dat als je promoveert je met VD Pavert wel meteen een twijfelgevalletje hebt. Maar das voor later zorg.

Als er nu nog een linksback bij komt( Cavlan? ) en een aanvaller met scorend vermogen( Vleminkcx?) begint het ergens op te lijken. Als we onderweg dan ook nog wat overbodig spul zoals Mayi en Rayhi kunnen lozen is het helemaal prima.

31 juli 2017 om 16:52

Elke CV die bij ons N.e.c. zou komen zal minder zijn dan een Dumic en in mindere mate Golla. Een klasbak als Dario zullen we voorlopig niet meer in een N.e.c. shirt zien. Als je promoveert dan hoef je de optie nog niet te lichten, mocht Ted enorm groeien in ontwikkeling dan zeker doen. Voor nu ziet hij hier goed en krijgt N.e.c weer een meer Nederlandse smoel. Oversier en co. zijn goed bezig.

1 augustus 2017 om 17:59

Ach ja, wat wil je dan... De keuze is simpelweg niet reuze voor een club uit de JL. Dan denk ik dat van de Pavert een prima speler is voor ons, eveneens als de andere aangetrokken spelers. Allemaal jongens uit de eredivisie waarbij er een paar net buiten de boot vallen, Janssen en Dijkstra zijn dan ook spelers die het wel aankunnen. Laten we inderdaad hopen op nog een goede linksback (of twee), en een spits (een stormram en bewezen doelpuntenmaker), Platje lijkt me ook wel enigszins geschikt voor ons, heb dan eigenlijk meer twijfels bij onze grote vriend Vleminckx, die ik ook best weer bij ons wil zien!

VD Pavert op kunstgras, dacht al gelijk dat het gedoemd was te mislukken. Kan gelukkig nu weer op echt gras schitteren.

31 juli 2017 om 19:52

Heeft er letterlijk niks mee te maken. Tedje past gewoon niet binnen het spel wat Van 't Schip wil spelen. Marcellis en Van de Pavert naast elkaar in het centrum is veel te langzaam met te weinig voetbal.

1 augustus 2017 om 22:26

Speelde anders op echt gras een stuk beter in de eredivisie. Die jongen is in de boerenklei opgegroeid dus neem het hem aub niet kwalijk dat hij niet op kunstgras uit de voeten komt.

2 augustus 2017 om 08:43

De Graafschap speelde totaal ander voetbal dan PEC. Laat je niet door je haat voor kunstgras verleiden om dingen te gaan roepen waar je niks van af weet.

2 augustus 2017 om 09:10

Welke haat? Mag er zelf s'winters graag op spelen. Alleen dat is dus niet voor iedereen zo, het verzorgde spel wat daar makkelijker door is is niet voor Tedje weggelegd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NEC

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.SC Cambuur39-17
10.RKC Waalwijk38-11
11.NEC38-14
12.FC Groningen36-14
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
L. SchöneMiddenvelder332
E. TavşanAanvaller305
A. AkmanAanvaller286
J. VetMiddenvelder272
S. El KarouaniVerdediger310
J. OkitaAanvaller277
Voor de complete selectie: Clubpagina NEC.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina NEC.

16 fans
Verdediger, 30 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 24 juni
Manchester United is in de markt voor Yannick Carrasco. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren