Sparta Rotterdam verrast met proefperiode voor ‘miniversie van Courtois’

Zaterdag, 8 juli 2017 om

Alexandro Marco Craninx Joostens, kortweg Álex Craninx, komt mogelijk in de Eredivisie terecht. De Telegraaf meldt dat de 21-jarige doelman vanaf maandag een proefperiode gaat afwerken bij Sparta Rotterdam.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Álex Craninx een contract afdwingt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

7 reacties (laatste reactie door spartaa)

Weet niet of miini nou een gepast woord is voor een keeper van 1,97

9 juli 2017 om 00:59

Courtois is toch nog langer? Dus in dat opzicht zou je hem mini kunnen noemen. Zo noem ik een hummer ook altijd een mini monstertruck. Als ik Sparta was zou ik alleen geen keeper halen als hij niet echt heel goed is. Die gast die ze vorig jaar hadden vond ik best goed keepen.

9 juli 2017 om 03:06

Kortsmit? Dacht trouwens dat Courtois 1.99m was. Zou overigens zeker een stunt zijn als Sparta een jeugdkeeper van Real weet binnen te halen van 21 jaar.

Dit ziet er uit als een stunt! Ken de speler zelf niet, maar als speler van Real, lijkt Sparta normaal gesproken kansloos. Weet iemand of er een transfersom betaald moet worden?

9 juli 2017 om 01:43

Hij komt waaRschijnlijk op huurbasis...

Korsmit vond ik vorig seizoen een van de betere keepers van de eredivisie. Dus sparta kan beter een paar goede verdedigers Haalen

Kortsmit deed het vorig seizoen meer dan prima .maar zijn naam word laatste weken erg vaak genoemd met een mogelijk vertrek , Dus misschien daarom wel . We hebben ook al Nienhuis op proef van Cambuur vorig seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sparta Rotterdam

Actuele wedstrijden

0 fans
Keeper, 24 jaar

In de wandelgangen

Maandag 21 oktober
Mauricio Pochettino maakt zich zorgen over Jan Vertonghens vormdip en denkt dat de verdediger zijn snelheid begint te verliezen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren