PSV heeft goed nieuws voor drietal talenten: ‘Ze zijn er klaar voor’

Vrijdag, 7 juli 2017 om 12:10

Sam Lammers, Dante Rigo en Pablo Rosario maken voortaan officieel deel uit van de A-selectie van PSV. De drie talenten maken de overstap van de beloften naar de spelersgroep van Phillip Cocu, zo maakt de Eindhovense club vrijdag bekend.

"Ze hebben vorig seizoen gedurende een langere periode met ons meegetraind. Ze zijn er nu aan toe om definitief de stap te zetten”, legt Cocu via de officiële kanalen van PSV uit. "Sam, Dante en Pablo zijn er klaar voor. Het zijn stuk voor stuk jongens met potentie gebleken."

PSV laat talenten in principe altijd eerst een periode meetrainen alvorens ze eventueel in aanmerking komen voor een plek in de A-selectie. "Zij kunnen dan ervaren wat er bij het eerste elftal gevraagd wordt en wij kunnen ze goed monitoren. Wij denken dat dit in veruit de meeste gevallen de juiste manier is."

Lammers, twintig jaar, maakte vorig seizoen zijn debuut in het eerste en staat inmiddels op zeven optredens. Leeftijdsgenoot Rosario, die een jaar geleden van Almere City FC overkwam, wacht nog op zijn eerste officiële speelminuten en dat geldt ook voor de twee jaar jongere Rigo.


Poll

Wie vind jij het grootste talent?


Gerelateerd

62 reacties (laatste reactie door johan geluk)

Ik verwacht het meeste van Rigo. Met zijn leeftijd al behoorlijk veel inzicht, goed afstandschot en fijn balgevoel. Hendrix basisspeler en Rigo regelmatig laten invallen op het middenveld. Al staat Ramselaar natuurlijk wel hoger in de pikorde en moer hij niet misbruikt worden als buitenspeler. Zelfde geldt ook voor Pereiro.

7 juli 2017 om 09:31

Ik denk dat Rosario eerder de stand-in van Hendrix gaat worden. Ondanks dat hij technisch en tactisch minder is dan Rigo (omdat dat een supertalent is) verwacht ik toch dat de sterkere en verdedigend betere Rosario zeker tegen grote tegenstanders de kans krijgt. Verder moet ik je denk ik teleurstellen omdat Ramselaar of Pereiro helaas weer misbruikt gaan worden als hangende rechtsbuiten.

7 juli 2017 om 10:22

Mooi nieuws. Met EL en competitie heb je voldoende middenvelders en aanvallers. Het enigste aandachtspunt is nu de centrale verdediging en anticiperen als Zoet of Willems/arias zou vertrekken. Met Rigo, Rosario, Ramselaar, Hendrix, Propper (als die blijft) van Ginkel (als die komt) en eventueel Pereiro heb je een goed bezet middenveld. Met Locadia, De Jong, Bergwijn, Lammers, Lozano, Pereiro heb je ook een goed bezette aanval. Nu nog de verdediging op orde brengen!

7 juli 2017 om 11:21

Precies. Ergens een goede jonge verdediger vandaan toveren en op vertrekkende spelers anticiperen en je hebt een mooie basis voor de komende jaren.

7 juli 2017 om 16:05

De aanval is niet goed genoeg. Er moet nog een buitenspeler bij. Ben alleen bang dat dat niet gaat gebeuren. Pereiro als rechtsbuiten kan echt niet.

7 juli 2017 om 19:22

Pereiro als rechtsbuiten kan prima. Hij speelt misschien niet elke wedstrijd goed maar maakt wel 10+ doelpunten. Dat deed berghuis vorig jaar echt niet beter. En daarnaast heb je Locadia en Bergwijn nog als buitenspelers

7 juli 2017 om 20:08

nu nog een coach die jonge talenten durft op te stellen zoals Ten Hag bij Utrecht deed met Amrabat, Ramselaar, Troupee, Kerk etc.

7 juli 2017 om 09:36

Rgo is fysiek nog te licht om als verdedigende middenvelder te spelen. Verder is Rigo ook meer een vooruitgeschoven speler. Rigo is denk ik wel het grootste talent, al blijft zijn fysiek (nog) een beperking. Wat dat betreft staat Lammers verder.

Over de kansen van Lammers ben ik vrij negatief. De Jong moet heel veel fout doen om überhaupt gewisseld te worden, Locadia is tweede spits en daarna komt helaas Lammers pas. Rosario en Rigo hebben het nu denk ik beter getroffen. Die zouden echt wel kansen krijgen als PSV alleen nog Van Ginkel haalt omdat zei dan dus de 5e en 6e middenvelder zijn en dan krijg je echt wel kansen. Eindelijk iets dat psv goed aanpakt met jeugd dus!

Ik mis natuurlijk Gudmunsson in het rijtje. Maar gezien de opstelling van Cocu tov deze speler vorig seizoen zal hij zich eerst wel moeten bewijzen gedurende de voorbereiding. Zonde. Daarnaast ben ik ook wel benieuwd naar Suently Alberto die al wel vaker in de voorbereiding heeft mee gedraaid. Zou toch ook onderhand moeten aanhaken?

7 juli 2017 om 09:36

Lammers heeft bij Jong PSV het inderdaad gelijkwaardig gedaan als Gudmundsson maar die zit er nu wel bij omdat hij vorig seizoen wel de kans kreeg en die pakte. En Rigo en Rosario zitten erbij omdat ze talentvol zijn en er nog een vacature vrij was op het middenveld. Als er ergens dit seizoen een keer een middenvelder uitvalt dan krijgt Gudmundsson nog wel een kans. Ik weet niet of Alberto ooit gaat aanhaken bij PSV 1. Doet het al jaren redelijk bij Jong psv maar ik twijfel of PSV vertrouwen in hem heeft voor "het grote werk"

7 juli 2017 om 10:23

Gudmundsson is een middenvelder die meer heeft gescoord dan spits Lammers. Dan doe je het niet gelijkwaardig, maar juist beter wat mij betreft.

Misschien dat er meer speelt. Hij uitte vorig seizoen al zijn frustraties en als het klopt dat zijn contract in 2018 afloopt dan kan het heel goed zo zijn dat hij niet wil bijtekenen waardoor PSV nu besloten heeft hem dan maar bij Jong PSV te houden.

Het probleem bij PSV lag vorig jaar aan het gebrek aan doelpunten. Dan heb je juist een speler als Gudmundsson nodig volgens mij.

7 juli 2017 om 11:23

Cocu heeft volgens mij ooit eens gezegd dat hij hem meer als buitenspeler ziet. En op die positie was waarschijnlijk niet echt iemand nodig op dit moment. Ik geloof niet dat Cocu Gudmundsson om die reden er niet hij haalt maar je zou nog weleens gelijk kunnen hebben dat hij binnenkort weggaat als hij de kans niet krijgt.

Geweldig nieuws natuurlijk voor deze jongens.
Ik verwacht veel van rigo, staat al jaren bekend als een groot talent bij Psv. Een sierlijke speler met klasse.
Ik denk dat Rosario wel eens heel snel zijn plekje gaat veroveren. Ik zelf had hier minder van verwacht maar ontwikkelt zich zeer goed. Heel veel goede wedstrijden vorig jaar bij Jong PSV gespeeld.

Bij lammers vind ik het moeilijk, iedereen heeft het over hem maar toch heeft hij mij nog niet 100 kunnen overtuigen. Ook omdat de spits positie toch aardig gevuld is met de jong en locadia. Voor mij gevoel mist lammers dat beetje extra om eerste spits te worden bij PSV

Voor de rest mis ik gudmunsson. Laatste jaar goed ontwikkeld en ook een speler met veel potentie. Laatst naar de training gaan kijken en daar speelde hij ook echt heel goed mee.

7 juli 2017 om 11:03

Hij hoeft ook niet direct een basisplaats af te dwingen. Hij kan zo nu en dan zijn wedstrijden pakken om meer ervaring op te doen, daarnaast is het ook nog maar de vraag hoelang de Jong bij PSV blijft, en of Locadia wel een kans krijgt in de spits.

7 juli 2017 om 11:25

Ja dat is allemaal leuk ervaring op doen, maar je moet gewoon goed genoeg zijn klaar.
En ik denk dat lammers het net niet heeft om een vaste spits te worden bij Psv.

Maar goed ik laat me graag verrassen

7 juli 2017 om 11:39

Psv is wel bang voor een 2e huntelaar. Voetballend ook.niet geweldig maar maakte wel altikd doelpunten. Ik denk dat lammers een ttpe huntelaar is. Vietballend niet de beste maar wel een afmaker. De vraag is alleen of hij voldoende kansen gaat krijgen en niet alleen 10 min bij 4-0 voor want cocu zal de jong niet snel wisselen

Verhuur Lammers en Rosario aan een voetballende Eredivisie club. Zijn beide nog niet goed genoeg voor de basis. Ook zijn ze te goed voor het 2de. Talent moet spelen, kansen geven of verhuren. Rigo moet je genoeg speelminuten geven en mee laten trainen, groot talent met veel potentieel.

Leuk nieuws voor deze talenten. Maar de zekerheid hebben ze helaas nooit dat ze aan spelen toe gaan komen. Ook Hendrix moest 2 jaar lang plaats maken voor een huurling, terwijl die al een hele tijd klaar is voor een plaats in de basis.

Lammers, maakt naar mijn mening dan nog de meeste kans, mocht Luuk weer als een krant het seizoen in gaan, dan zal hij dit jaar wel sneller de kans krijgen om zicht te laten zien.

7 juli 2017 om 11:14

Ik snap niet hoe mensen nog steeds kunnen zeggen dat Hendrix plaats moest maken voor een huurling. Van Ginkel speelt helemaal niet op zijn plaats. Guardado wel. En aangezien Guardado vooral de eerste 2 seizoenen een van de beste spelers van de eredivisie was is het helemaal niet zo raar dat Hendrix daar voor moet banken.

7 juli 2017 om 12:00

Volgens mij belandde hendrix toch echt pas op de bank toen van ginkel gehuurd werd.

7 juli 2017 om 12:15

Omdat voor de komst niet iedereen op zijn eigen plek kon spelen. Hendrix werd toen aanvallender opgesteld dan bij hem en zijn kwaliteiten past. Het was toen meer noodzaak dat Hendrix in de basis stond omdat er niemand anders was. Maar nog steeds stond Guardado toen op zijn plek.

7 juli 2017 om 12:16

*voor de komst van van Ginkel. Kan niet bewerken op de app.

7 juli 2017 om 11:14

Sinds wanneer is guardado een huurling? Of doel je op van ginkel die op een andere positie speelt? Psv heeft heel het jaar met meerdere jeugdspelers in de basis gespeeld mits mogelijk, Willems, Zoet, locadia (langdurig geblesseerd maar had een basisplaats). Daarbij rouleerden brenet en henrix, hendrix is ook een lange tijd geblesseerd geweest waardoor hij een tijd niet gespeeld heeft. Ik zal niet ontkennen dat psv iets minder jeugd inpast maar jij vergelijkt appels met peren om een ongeldig punt te maken.

7 juli 2017 om 11:17

Zekerheid heeft natuurlijk geen enkele jeugdspeler die aansluit bij de A-selectie. Daarnaast ben ik wel benieuwd, voor welke huurling heeft Hendrix plaats moeten maken? Je doelt waarschijnlijk op Van Ginkel maar we zijn het hopelijk toch wel eens dat dit totaal verschillende spelers zijn die niet eens op dezelfde positie spelen? De concurrent voor Hendrix is Guardado en helaas voor Hendrix is dat onomstreden basisspeler bij PSV die gewoon beter is.

Cocu is master in om spelers op verkeerde plaatsen te zetten en jeugd weinig kans te geven. Hoeveel jeugd of spelers op de bank heeft hij eigenlijk een kans gegeven? Cocu is nog steeds van "never change a winning team". Ik verwacht dat Lammers weinig aan spelen toekomt en zal waarschijnlijk weer verhuurd worden volgend jaar.

7 juli 2017 om 10:41

Denk dat Cocu niet alleen van "never change a winning team" is, maar überhaupt van de term "never change a team, only if necessary".

7 juli 2017 om 11:07

Verander dat maar in "never change my central Forward".

7 juli 2017 om 11:28

Hahahahahahaha, okay.... Je hebt gelijk! Never change my centre Forward.

7 juli 2017 om 11:20

''ik verwacht dat Lammers weinig aan spelen toekomt en zal waarschijnlijk weer verhuurd worden volgend jaar''

Lammers is nog nooit verhuurd door PSV dus waar komt die ''weer'' vandaan. En ik denk dat Lammers wel kansen gaat krijgen van Cocu in de Knvb beker en een aantal wedstrijden in de Eredivisie hij heeft ook al laten zien dat hij met het niveau mee kan door te scoren tegen Groningen en Zwolle.

7 juli 2017 om 15:42

@treblex:

"hoeveel jeugd of spelers op de bank heeft hij eigenlijk een kans gegeven?"

Jeroen Zoet 158 wedstrijden
Jurgen Locadia 158 wedstrijden
Jorrit Hendrix 121 wedstrijden
Memphis Depay 124 wedstrijden
Joshua Brenet 112 wedstrijden
Steven Bergwijn 43 wedstrijden

Opvallend. 2 maanden geleden waren Rosario en Rigo nog niet eens toe aan een invalbeurt, want PSV wilde "de wedstrijd winnen" en "het was hier geen speeltuin" aldus Cocu. Nu 2 maanden later zijn ze plotseling wel toe aan promotie naar de A-selectie, waarmee je dus feitelijk zegt dat ze elk moment moeten kunnen invallen.

7 juli 2017 om 11:09

Ja vorig seizoen zat PSV in een bepaalde fase dat ze meededen om de titel, dan ga je niet al je hoop stellen op 2 jeugdspelers die nog geen eredivisie ervaring hebben. Denk dat ze nu de kans krijgen om zich te laten zien in de voorbereiding, om vervolgens te beslissen of ze al direct in aanmerking komen voor een basisplaats.

7 juli 2017 om 11:26

Deze quotes zijn allemaal naar aanleiding van de laatste competitiewedstrijd, toen PSV dus al een paar weken verzekerd was van de 3e plaats op de ranglijst. Zelfs op dat moment in speelronde 34 vond Cocu Rosario en Rigo nog niet toe aan een invalbeurt en gaf hij vertrekkende huurlingen als Siem de Jong en Zinchenko speeltijd.

7 juli 2017 om 11:42

Ja dat is wep echt bizar. Maar ja hoeveel jeugdspelers zijn er onder cocu doorgebroken?

7 juli 2017 om 11:57

Maar ligt dat (alleen) aan Cocu of bijvoorbeeld ook aan de kwaliteit van de jeugdspelers. Kijk eens wat er de afgelopen jaren (of alleen deze zomer) weg gegaan is en vraag je eens af hoeveel spelers daarvan het ongelijk van PSV hebben aangetoond. Dat zijn er verdomd weinig volgens mij...

7 juli 2017 om 11:29

Volgens mij heeft niemand gezegd dat Rosario en Rigo twee maanden geleden nog niet toe waren aan een invalbeurt. Cocu heeft alleen aangegeven dat hij elke wedstrijd serieus wil nemen zolang ze nog een kans maakten op de tweede plaats en niet spelers voor de leeuwen wil gooien om te kijken hoe ze zich staande houden. Hij heeft nooit gezegd dat als bijvoorbeeld Guardado en Hendrix geblesseerd zouden raken of als PSV ruim voorstond, hij geen beroep op een van hen zou doen. Maar Rosario is gewoon minder goed dan Guardado en Hendrix en dus gaat Cocu niet zijn team verzwakken omdat hij Rosario zijn debuut wil laten maken. Nu Guardado weggaat schuift Hendrix waarschijnlijk door naar de basis en schuift ook Rosario een plekje op in de hiërarchie.

Een debuut kun je een jeugdspeler geven als hij je elftal kwalitatief niet minder maakt, je tegen mindere ploegen (een amateurploeg in de beker bijvoorbeeld) of om des keizers baard speelt, of wanneer je ruim voor staat. En dat soort wedstrijden heeft PSV volgens mij vorig seizoen niet heel veel gespeeld waardoor er minder ruimte komt om dit soort acties te ondernemen. Als je 5-0 voorstaat in eigen huis, dan ga je basiskrachten rust geven en kies je veel sneller voor iemand als Rosario omdat je wissels niet bedoeld zijn om de wedstrijd te beïnvloeden. Maar sta je 1-0 of 2-1 voor, zou het uitermate dom zijn om je meest ervaren speler Guardado naar de kant te halen en iemand voor de leeuwen te gooien.

7 juli 2017 om 11:43

Zoals ik hierboven al heb aangegeven betrof dit een wedstrijd waar PSV op voorhand al geen kans meer maakte op plek 2, omdat het gat al 5 punten was, met nog 1 wedstrijd te gaan. Als PSV inderdaad nog ergens om had gespeeld tegen PEC thuis, was het logisch geweest dat PSV deze spelers niet had laten debuteren. Maar dat was niet het geval. Het betrof een wedstrijd om des keizers baard en je geeft zelf dat het dan logischer is om dit soort acties wel te doen.

7 juli 2017 om 11:47

@dsmmie: jij probeert recht te lullen dat krom is. Ze hadden 0.1 kans op plek 2 na 33 speelronden. Daarbaast is er nog nooit een jeugdspeler doorgebroken onder cocu

7 juli 2017 om 11:55

En toch 2 keer kampioen geworden in 4 jaar. Jeugdspelers die doorbreken is een leuke bijkomstigheid, niet het doel. Wedstrijden winnen is het doel.

7 juli 2017 om 11:56

Logischer als het wedstrijdverloop daar ook naar was geweest. PSV kwam 1-0 achter en speelde al met een aantal spelers die geen vaste basisspelers zijn. Dan is het inderdaad een keuze of je er echt een poppenkast van maakt en Rigo brengt of dat je wisselt om te winnen. Ik denk dat we het er wel over eens zijn dat Hendrix die 90 minuten wel verdiende en dat Rosario voor een andere speler een wissel is die aangeeft dat het je als coach allemaal niet uitmaakt nu er niets meer op het spel staat?

Spelers een debuut laten maken doe je nu eenmaal veel makkelijker wanneer je ruim voor staat. En je kan ook maar met 11 spelers en drie wissels spelen

7 juli 2017 om 12:36

@rolo1984
Er is nog nooit een jeugdspeler doorgebroken onder Cocu? Ok, laten we het er dan maar op houden dat we een andere definitie hebben van doorgebroken want dit slaat in mijn ogen nergens op.

7 juli 2017 om 12:59

Dammie.. in de laatste wedstrijd speelde psv voor niks

7 juli 2017 om 13:22

Deels mee eens maar je speet ook nog altijd voor 35.000 mensen die betaald hebben voor een kaartje. Ik gok dat Cocu gelooft (en ik ook) dat die met een beter gevoel naar huis gaan na een 4-1 overwinning dan na een 2-0 verlies maar met een debuut van Rosario en Rigo

7 juli 2017 om 13:24

haha kansloos dit.

Wat denk je brenet, depay, locadia en bakali?
daarnaast is hendrix ook min of meer doorgebroken en gaat dit seizoen nog verder doorbreken.

Het nadeel van afgelopen seizoen is natuurlijk dat PSV geen scorende spits had en dus bijna nooit ruim op voorsprong kwam te staan. Dat is het moment om talenten te laten ruiken aan het grote werk.
Ik hoop voor PSV dat Luuk de Jong dit jaar weer beter omgaat met de kansen.

7 juli 2017 om 11:11

Slechter dan vorig seizoen kan vrijwel niet, alhoewel de Jong een spits is die het van hoge ballen moet hebben. Een echte killer voor de goal is hij niet maar in de lucht wint hij bijna alles. Ben benieuwd hoe Lozano zal zijn en die de andere flankspeler wordt, dat zal denk ik ook invloed hebben op de prestaties van de Jong.

7 juli 2017 om 11:23

Lozano gaat net zoveel buitenom als binnendoor van wat ik van hem heb gezien De Jong zal dus genoeg voorzetten krijgen.

7 juli 2017 om 11:25

Ik moet zeggen, de wedstrijden die Lozano bij Mexico speelde tijdens de Confederations Cup vond ik hem heel dienend spelen. Bijne elke actie resulteerde in een goeie voorzet. Terwijl ik vooraf veel mensen hoorde zeggen dat hij een speler is die alleen maar acties maakt om zelf te kunnen schieten. Dus wie weet dat Lozano op de zijkant een positief effect op de productie van de Jong gaat hebben.

7 juli 2017 om 11:39

Dat is precies het probleem. Als je in een thuiswedstrijd binnen 60 minuten ruim voorstaat ga je als trainer heel anders denken dan wanneer het moeilijk gaat en je nipte overwinningen haalt. Schiet De Jong er drie in dan is het logisch dat je gaat denken aan een publiekswissel en naar Lammers gaat kijken. Maar als je het lastig hebt dan is de keuze voor (een ook niet in topvorm zijnde) Lammers een veel minder logische. En Guardado wisselen voor Rosario doe je ook niet wanneer het een spannende wedstrijd is en dat is niets ten nadele van Rosario maar je gaat je team niet verzwakken als de wedstrijd nog niet beslist is en/of het geen noodzaak is. Dan moet je als talent specifieke kwaliteiten hebben waar de wedstrijd om vraagt, denk aan een Bergwijn die je wel zou kunnen brengen in plaat van De Jong omdat hij veel snelheid heeft en in de counter wat zou kunnen betekenen.

Eindelijk een positief signaal naar de Herdgang toe. Psv is hier gewoon ook echt aan toe. Binding met de regio spelers uit de opleiding. Ajax accepteert ook dat je niet elk jaar kampioen kan worden en Psv beseft ook dat dit lastig is. Dante Rigo moet fysiek nog groeien maar wel een fantastisch balgevoel meen ik.

7 juli 2017 om 12:55

Ja het belangrijkste is nu dat we de basis leggen voor volgend seizoen door zoveel mogelijk jonge spelers ervaring op te laten doen. En misschien verassen we wel dat zou helemaal mooi zijn.

Mooi dat de doorstroming vanuit jong PSV naar de eerste selectie steeds beter gaat. Al is het langzaam met kleine stapjes, elke stap is er eentje in de goede richting. Ik ben benieuwd hoeveel we komend seizoen van deze jongens gaan zien.

Afgelopen seizoen vaker op de Herdgang geweest. Geen van de drie gaat veel minuten maken. Ze komen nu te kort. Na komend seizoen verwacht ik wel veel van Rigo en Rosario. Lammers zou niet misstaan bij het niveau NEC. Geen toekomst. Dat is in mijn ogen niet het niveau wat psv moet nastreven

Maar gaat Cocu deze jongens ook een faire kans geven? Is meer een trainer van het veilige midden. Dat hoeft niet altijd verkeerd te zijn, maar soms moet je ook wat lef hebben en juist wel talentvolle jeugd een kans geven. Ook bij Frank de Boer - generatie- en geloofsgenoot;-) - proef ik de hang naar zekerheden. Dit in bijvoorbeeld tegenstelling tot Peter Bosz. Al voert deze zijn filosofie nu juist weer in het extreme door. Wel zie ik het spel onder duizend keer liever dan dat obligate breedtevoetbal onder b.v. De Boer, maar dit terzijde.

Edit Dammie
Enters weggehaald

ik hoop dat het geen foutloze spelers worden. ( bank, bank bank) Zelfs als spelers als een dweil de wedstrijd afhandelen- Propper, de Jong, Willems, Ramselaar, Zoet) waren ze nog slechter in zijn ogen dan de talenten an de Herdgang. Hij is doorgaans behoorlijk analytisch dus daar zal het niet aan ontbreken. Gaan we als PSV supporters nu een jaar van droefenis tegemoet, met personen die vorig jaar nog niet eens 2e garnituur waren ( dat was de vaste clan) Een opmerking van. het was niet goed genoeg, doet het niet nog een jaar. Graag niet vervangen door geef ze een kans. dat was er vorig jaar met een aantal puddingspelers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

94 fans
Coach, 47 jaar
SeizoenClub
2018- Fenerbahçe
2013-2018 PSV
2012-2013 PSV U19
2012-2012 PSV
2007-2008 Al Jazira
Laatste voetbalnieuws

Trotse Cocu incasseert ‘harde klap’: ‘Zij hebben meer ervaring’

Fenerbahçe speelde dinsdagavond met 1-1 gelijk tegen Benfica in de derde voorronde van de Champions League, een uitslag die na de 1-0 nederlaag in Portugal uitschakeling betekende voor de Turkse topclub...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 16 augustus
Ki-Jana Hoever gaat vertrekken bij Ajax. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren