‘Suning deinst toch niet terug na horen van enorme vraagprijs van Ajax’

Vrijdag, 30 juni 2017 om 11:23

Internazionale is nog altijd in de markt voor Davinson Sánchez. De naam van de verdediger van Ajax prijkt vrijdagochtend op de voorpagina van Tuttosport: volgens de Italiaanse sportkrant willen i Nerazzurri de achterhoede versterken met zowel Milan Skriniar als Sánchez. Eerstgenoemde staat op het punt om officieel te worden voorgesteld als aanwinst. Skriniar komt voor zo'n achttien miljoen euro over van Sampdoria.

De eigenaars van de Suning Group hebben aan geld geen gebrek en zijn ook bereid om flink te spenderen voor Sánchez. Eerder deze maand schreef de Corriere dello Sport dat Inter niet van plan is om 50 miljoen euro te betalen voor de Colombiaan, maar Tuttosport rept vrijdag over een vraagprijs van 45 miljoen. De krant noemt het een hoog bedrag, maar voegt eraan toe dat Suning wel degelijk bereid is om zo ver te gaan. De eigenaars willen waar mogelijk voldoen aan de wensen van de nieuwe trainer Luciano Spalletti.

Mocht de Ajacied van het Jaar toch geen haalbare kaart blijken, dan geldt José Giménez als alternatief. De Uruguayaans international is bij Atlético Madrid niet verzekerd van een basisplaats. Inter zou al een eerste bod van 25 miljoen euro hebben neergelegd bij Atlético, maar het is de vraag of Diego Simeone een speler wil laten gaan zonder de mogelijkheid om een vervanger te halen, vanwege het transferverbod.


Poll

Wie is de betere verdediger?


Gerelateerd

49 reacties (laatste reactie door nerazzurri9)

Twee artikels terug stond er nog dat Internazionale nog niet aan de FFP heeft voldaan en nog 30 miljoen te kort komt. Davison Sanchez zou dan alleen kunnen worden gekocht als Brozovic of Persic vertrekken.

30 juni 2017 om 11:33

Volgens mij las ik juist dat ze er wel aa n gingen voldoen. Ik neem aan dat er elk jaar 1 meetmoment is, dus als ze dan voldoende scoren kunnen ze gaan spenderen... De rest is dan een zorg voor volgend jaar..

30 juni 2017 om 11:49

Als er 1 meetmoment is kan het inderdaad wel. Ik ging er zelf even vanuit dat het over een hele transferperiode genomen is (leek mij ook het meest logisch). Ik kon op internet ook niet vinden hoe het nou precies zit. Overigens zou ik als Ajax zijnde die 45 miljoen met beide handen aanpakken, toch een mooie winst.

30 juni 2017 om 11:56

Ik ook. 45 miljoen direct doen. Ajax moet dan echter wel beseffen dat het zelf ook meer moet gaan betalen voor spelers. 8 miljoen voor een back, 15 miljoen voor een buitenspeler.. Het zijn geen rare bedragen meer als Ajax in Europees verband een beetje mee wil komen. Spelers als Lozano, Neres, die Cruz die PSV wilde, Arana.. Dat soort spul moet er dan komen. We zien nu ook dat het mogelijk is om zulke spelers aan te trekken, dus hopelijk wordt die lijn doorgetrokken.

30 juni 2017 om 12:36

Neres is erg duur voor iemand die mwa heeft gepresteerd. Je ziet veel potentie in hem, maar voor 15m verwacht je toch iemand die zich heeft bewezen. Anderzijds, haal je dan niet de toptalenten uit Brazilie meer als ze zich al hebben bewezen. Dan zijn ze 2-4x zo duur.

Echter, moet Ajax niet continu spelers als Neres halen, maar ook spelers die zich als basisspeler zich redelijk hebben bewezen. Een Arana heeft dat bijvoorbeeld. Een Junior Tavares in mindere mate. Een Lozano heeft dat zeker gedaan.

Dus als het af een toe een Neresje is, wat zeer goed kan uitpakkken (maar ook slecht), dan is het wat mij betreft geen probleem.

Overigens zit ik bij Sanchez met een dubbelgevoel. Aan de ene kant wil ik dat hij verkocht wordt als er 45-50 wordt geboden, want dat kan je flink investeren. Aan de andere kant. De selectie is al redelijk compleet. Er moet alleen nog een LB worden gezocht, maar dat kan ook met een deel van het geld van Klaassen. Sanchez is pure kwaliteit achterin.

30 juni 2017 om 12:41

1908 cf. Dat geld is al binnen door de verkoop van oa Banega Capari en nog een paar aantal talenten die ze verkocht hebben met terugkoop optie . Perisic gaat nu naar aller waarschijnlijkheid zelfs verlengen .

30 juni 2017 om 13:31

Dat geld is nog niet binnen. Ze missen nog 30 miljoen zelfs na de verkoop van beide spelers. Ze verwachten echter met de verkoop van andere spelers het gat te dichten.

30 juni 2017 om 14:12

1908C.F. Het is inderdaad nog niet officieel binnen maar door spelers als Dimarco, Biabiany, Caprari, Banega en Puscas te verkopen (waarvoor allen contact is en sommige al zijn verkocht) wordt het gat zo goed als zeker overbrugt.

30 juni 2017 om 18:23

Ik weet niet waar je dat gelezen hebt maar in totaal moest Inter 30 miljoen ophoesten en dat is gelukt door onder andere Banega Capari Miague Gravillion en Di Marco te verkopen . Verschillende Inter pagina's op Instagram posten dat het rond is plus de bedragen die het opgeleverd hebben .

Mocht er echt 45 miljoen geboden worden, dan is dat natuurlijk lastig om te weigeren. 40 miljoen winst na 1 seizoen is ook bizar. Maar goed, geloof hier niet zo in. Gok dat hij gewoon blijft en als hij nog zo'n seizoen neerzet dat hij naar bv Barca gaat.

30 juni 2017 om 11:35

Tsja, Barcelona zie ik geen 45 miljoen voor hem betalen. En hij kan nog wel zo'n seizoen draaien, maar als Ajax Europees minder presteert/opvalt zal geen club meer 45 miljoen op het bieden... Als dat bedrag echt geboden wordt, moet Ajax het haast wel accepteren. Hopelijk begrijpt Ajax dan ook dat bedragen als 8 miljoen voor een Braziliaanse back of 15 miljoen voor een buitenspeler geen gekke bedragen meer zijn in deze tijd..

30 juni 2017 om 12:00

Ajax zou in theorie de Champions league niet kunnen halen, maar is Ajax gebaat bij een transfer van Sanchez Ajax heeft het geld niet nodig en kan rustig wachten.

Daarnaast heb je met Riedewald een prima vervanger (die beter kan) en zeker nog een groot talent genoemd mag worden (riedewald is iets jonger als Sanchez!)

30 juni 2017 om 12:51

Ik ben fan van Riedewald, maar het zou wel een behoorlijke achteruitgang zijn. Verleng dan maar met Viergever. Riedewald heeft elke wedstrijd meerdere nonchalante momenten, dat is killing. Zolang dat er nog niet uit is, heb ik liever een betrouwbare Viergever.

30 juni 2017 om 19:48

Nee ik ook niet, maar ik geloof ook niet dat Inter nu 45 mln gaat betalen. Als dat toch wel op de tafel zou komen, dan moet je het idd laten gaan. Dat bedrag kun je gewoon niet weigeren. Ik denk echter dat hij dit jaar nog blijft en als hij dan weer een sterk seizoen draait zal een club als Barca ook eerder 40 op de tafel neerleggen dan ze nu zouden doen.

45 miljoen is niet te weigeren, maar ik verwacht niet dat dit waar is. Kan iemand aangeven hoe betrouwbaar Tuttosport is?

30 juni 2017 om 11:51

Maak je maar geen zorgen, Tuttosport is bijna zoiets als The Sun. Zou best kunnen dat ze hem ergens op een lijstje hebben maar heb niks gehoord van betrouwbare bronnen dat Inter hem echt wil.

30 juni 2017 om 11:54

Gelukkig, maar mochten ze dit bedrag echt willen bieden dan zijn ze wel welkom hoor haha.

30 juni 2017 om 13:13

Haha ja snap ik, Mocht er een club komen moet Ajax gewoon veel geld vragen. Persoonlijk hoop ik en denk ik ook dat die gewoon bij Ajax blijft. Verder heeft Inter Skriniar overgenomen van Sampdoria en willen ze Manolas of Rudiger ook heel graag.

30 juni 2017 om 15:18

Rudiger zou volgens Di Marzio dicht bij een overgang naar Chelsea staan

Ik zie hem graag blijven, dat bovenal maar 45 miljoen (weet dat dit gerucht niet betrouwbaar is) zou een hele goede pleister op de wonde zijn.

Tja, het liefst heb ik dat Sanchez niet weggaat, maar voor 45 miljoen kan Ajax een meer dan waardige vervanger regelen. Het liefst een verdediger met ervaring die De Ligt ook nog het een en ander kan leren. Mocht Dolberg ook nog verkocht worden voor een bedrag boven de 30 miljoen dan heeft Ajax aardig geld binnengehaald dit seizoen. Hopelijk wordt er dan ook wat meegedaan mocht het gebeuren.

Kom op jongens laten wij nou wel even eerlijk zijn giminez is op dit moment nog zeker beter dan sanchez. Sanchez had een fantastisch seizoen maar dat betekent niet dat je zo de rest van je carriere zo speelt in potentie is sanchez beter maar op dir momnet is giminez zeker meer een toevoeging aan je team

30 juni 2017 om 12:07

Mee eens dat mensen op sanchez snap ik echt niet het is pas het eerst jaar van hem giminez speelt al paar jaar goed.

30 juni 2017 om 12:09

Want hoe vaak zie jij Gimenez spelen?

30 juni 2017 om 12:10

Die jongen heeft een hoop partijen bij Atletico gespeeld dus de kans dat hij hem heeft zien spelen is vrij groot.

30 juni 2017 om 13:01

ElPistolero, Ziggo zend heel vaak Atletico uit dus dat is niet gek ofzo. Gimenez heeft gewoon veel meer ervaring internationaal en hield zich staande in topwedstrijden. Even realistisch: Sánchez heeft nog nooit wedstrijden gespeeld tegen de absolute top en CL. Gimenez zou daarom een veel logischere aankoop zijn voor zon bedrag.

30 juni 2017 om 13:26

Op ziggosport kan je veel wedstrijden zien dusja zegt genoeg toch kan toch wel beetje logisch nadenken die gimenez speelt al aantal jaar die is op dit moment gewoon beter

30 juni 2017 om 18:21

@elpistolero16

Ik vraag me eerder af hoe vaak jij hem hebt zien spelen?

30 juni 2017 om 20:14

Nou ja dit jaar heeft hij maar 6 keer in de basis gestaan dus lastig om hem veel aan het werk te zien

30 juni 2017 om 12:20

Voordat hij naar Ajax kwam was hij al aan het vlammen en heeft hij de Copa Libertadores gewonnen. het is niet zo dat zijn carriã¨re afgelopen jaar is begonnen omdat hij toen in Nederland kwam.

30 juni 2017 om 12:37

Het gaat er toch niet om of hij dat eigenlijk waard is dit hoeven we toch niet bij elk artikel te vermelden? Elke Ajacied weet dat hij eigenlijk niet zoveel waard is maar Ajax maakt mooi gebruik van de doorgeslagen voetbal gekte. Dat bedrag wordt door Ajax toch ook alleen maar genoemd om een bedrag boven de 30 te krijgen.

Zou goede aankoop zijn voor Inter, zeker met het zicht op de toekomst.
Daarnaast denk ik dat Ajax ook tevreden kan zijn met zo'n bedrag en weer kan door investeren in de selectie. Haal nog maar wat leuke Zuid-Amerikaanse spelers van rond de 8 miljoen, en je kan een club a la porto worden die misschien kunnen aansluiten bij de sub-top. Eigen talent gecombineerd met grote Zuid-Amerikaanse talenten lijkt mij een mooie combinatie.

Voor degene die denken dat Inter dit niet kan betalen, wegens Ffp, komen jammer genoeg bedrogen uit.

Afgelopen zomer is Inter overgenomen door het chinese bedrijf Suning, die ook een voetbalclub in china hebben en die o.a. Teixeira voor 50 miljoen hebben gekocht.

Aan geld dus geen probleem...

Echter stond er bij Inter nog een regeling van de FFP over. Dit zijn afspraken die over 3 jaar worden gemaakt om de club financieel gezond te krijgen. Deze afspraak is dus gemaakt met de vorige eigenaar van Inter, meneer Thohir.

Vanaf morgen heeft Inter echter aan deze afspraken voldaan, en kan het grote geld uitgeven beginnen. De verwachting is dat er minimaal 150 miljoen in de selectie wordt gepompt.

Vandaar dat er ook grote spelers als Di Maria met Inter in verband worden gebracht, omdat Inter nu een heel interessant project aan het beginnen is in de trant van PSG 5 jaar geleden.

Suning wil investeren in de grootste talenten, aangevuld met een paar ervaren spelers, zoals Borja Valero die de Serie A goed kennen.

Ik denk dat Sanchez hier zeer goed bij zou passen, en zou een goede mentor in de vorm van Miranda.

Zou stom zijn vanuit sanchez gezien, om daar heen te gaan. Die club is al jaren een wespennest. Voor ajax wel een topbedrag.

Ik vind het wel lachwekkend dat in de poll de meeste mensen zeggen dat sanchez beter is dan gimenez die al langer dan 1 seizoen laat zien goed te zijn en niet voor niks bij atletico speelt

30 juni 2017 om 11:53

Sanchez laat het al twee jaar zien.. Of denk jij dat hij in Colombia niks gepresteerd heeft en zomaar bij Barcelona en Ajax in beeld kwam? Daar liet hij ook al geweldige dingen zien en die lijn heeft hij op een ander continent moeiteloos doorgetrokken. Voor zo'n jonge speler is die overstap niet niks, maar hij is hier direct een beest geweest. De loopbaanopbouw van Sanchez en Gimenez had zomaar omgekeerd kunnen zijn. Dat is ook puur een kwestie van hoe lijntjes lopen etc. Op dit moment zijn ze echt wel aan elkaar gewaagd.

30 juni 2017 om 12:03

De Toekomst

Hte niveau van Ajax is niet datgene van Atletico Madrid kerel. Veel spelers mislukken bij de stap naar een grote competitie. Laat Sanchez zich eerst bewijzen in een topcompetitie (of een club als Atletico) voor je hem ernaast zet. Het gaat hier niet over potentieel

30 juni 2017 om 12:46

Gimenez is op dat hogere niveau wisselspeler, terwijl Sanchez bij de Europa League finalist een bepalende speler is.. Het niveau ligt gewoon dicht bij elkaar, of je het nou wil geloven of niet.

30 juni 2017 om 12:59

Ajax is hoger nivo dan Inter. Waarom zou Sanchez zich dan moeten bewijzen? Lekker wachten tot er een echte topclub komt. Barca Juve Real Chelsea ofzo

30 juni 2017 om 13:12

De Serie A is een hoger niveau dan de Eredivisie en daar speel je je sneller in de kijker van topclubs. Daarnaast vraag ik mij ten zeerste af of Ajax een hoger niveau is dan Inter.

30 juni 2017 om 17:45

Serie A algemeen is zwaarder dan de ED maar Inter als ze tegen Ajax moeten spelen winnen ze van de 10 keer er misschien 3. Misschien. Enige ploeg die er met kop en schouders boven uitsteek is Juve. Enige echte italiaanse topploeg nog die ook zijn ziel niet verkocht geeft. Daar zou Sanchez prima passen.

3 juli 2017 om 15:23

De Toekomst

Ja het niveau van Atletico en Ajax ligt vrij dicht tegen elkaar, dan zijn we ook meteen uitgepraat

3 juli 2017 om 15:24

claro2

Ja het niveau van Ajax is hoger dan dat van Inter, doei dan...

De poll hierboven is alweer lachwekkend. Uiteraard komt dat omdat Sanchez bij Ajax speelt. Een speler als Gimenez heeft het al laten zien in 1 van de grootste competities (al dan niet de grootste). Hij speelt bij een club (top 10 momenteel). Sanchez moet het daar nog bewijzen. Los van het enorme potentieel moet je hem niet naast Gimenez zetten. Ik denk dat sommigen hier Dolberg naast bv Aguero zouden zetten, poll 50-50

30 juni 2017 om 12:49

Hij speelt niet meer. 6 wedstrijden in de LaLiga in het afgelopen seizoen als Ik het goed heb.. Sanchez bewijst het nu al 2 jaar op rij, ongeacht het niveau. Zuid-Amerikaanse Champions League, Europa League, bij Colombia? Overal staat hij steevast zijn mannetje. Ze zijn allebei uitstekend onderweg en behoren tot de beste centrale verdedigers in hun leeftijdsklasse.

30 juni 2017 om 13:00

Dan koopt Inter toch lekker een reserve van Atletico?? Prima

45 miljoen gewoon doen maar we moeten wel wat met al dat geld gaan doen dan. Salarisplafond omhoog aub.

Gimenez is wel vanaf het begin van zijn carrière basisspeler bij Uruguay en Atletico heeft zich de laatste jaren toch ontpopt tot een wereldploeg. Op het WK 2014 liet Gimenez al zien een geweldige verdediger te zijn. Sanchez won daarentegen de Copa Libertadores en behaalde de finale Europa League in 1 jaar tijd. Competities waar ook niet de minste teams aan meedoen. Het niveau ligt misschien minder ver van elkaar dan de meeste mensen zouden denken, maar ik geef toch het voordeel van de twijfel ruim aan Gimenez.

Dus als de keuze is om voor 25 miljoen Gimenez kopen of voor 45 miljoen Sanchez, denk ik dat voor Inter in alle opzichten Gimenez een verstandigere keuze is.

Ik denk dat net als andere jaren in de laatste week van de transferperiode of sanches of dolberg weggaan voor belachelijke prijzen zo we vaker zien en dan zegt Overmars voor dit soort bedragen kunnen we ze niet houden. En dan hebben we 200 miljoen op de bank

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Internazionale

1021 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus9562
2.Napoli9148
3.AS Roma7733
5.Lazio7240
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
Milan ŠkriniarVerdediger00
Joao MirandaVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Internazionale.

63 fans
Verdediger, 22 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 17 augustus
Na zes maanden kan Lucas Moura Tottenham Hotspur alweer verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren