‘Ajax laat oog vallen op Argentijns international voor backpositie’

Woensdag, 21 juni 2017 om 09:15Robin Bruggeman • Laatste update: 09:20

Ajax werd onlangs al in verband gebracht met de komst van Júnior Tavares en de Braziliaan lijkt niet de enige Zuid-Amerikaanse kandidaat om de verdediging van de Amsterdammers te komen versterken. Ajax zou namelijk zijn oog hebben laten vallen op Emmanuel Más, op dit moment nog actief bij het Turkse Trabzonspor.

Más streek pas aan het begin van dit seizoen neer in Turkije, nadat de club uit Trabzon hem voor 1,5 miljoen euro op had gepikt bij San Lorenzo. Als Ajax inderdaad werk wil gaan maken van de komst van de 28-jarige linksback zal het Trabzonspor een mooie winst moeten gunnen: volgens Sporx hebben de Turken een bedrag van acht miljoen euro in gedachten, terwijl Ajax zelf naar verluidt niet verder wil gaan dan vijf miljoen euro.

De Argentijn beschikt nog tot een tot 2020 doorlopend contract en lijkt hoe dan ook geen haast te hebben om te vertrekken. Een mooie aanbieding uit Amsterdam zou er echter voor kunnen zorgen dat de achtvoudig international alsnog van gedachten gaat veranderen.


Poll

Denk jij dat Emmanuel Más haalbaar is voor Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

77 reacties (laatste reactie door je weet het ni)

Moet haalbaar zijn maar ken dir jongen voor de rest niet ?? Iemand verstand??

21 juni 2017 om 09:25

Ik vind hem een redelijk goede fullback. Hij is deze winter transferperiode naar trabzon gekomen en is onmiddelijk goed van pas gekomen. Hij kan goed mee aanvallen en is verdedigend ook redelijk goed. Als trabzon hem weet te verkopen voor 8 miljoen dan hebben ze hun 1,5 miljoen in de wintertransferperiode goed besteed.

21 juni 2017 om 09:26

Ik ken hem ook niet, maar (en misschien ietwat off topic) waarom geen lijntje uit naar Maxwell? Volgens mij is dat degene die we willen hebben bij Ajax. Iemand met Ajax-verleden, ervaring en gewoon nog steeds een verdomd goede voetballer. Zal wel wat kosten, maar mag ook.

21 juni 2017 om 09:30

Maxwell is 35. Huntelaar wordt 34. Een beetje ervaring is goed, maar dan juist liever de categorie 27-29 jarigen. Daar kan je nog wel even mee verder.

Maxwell zou ik dan wel weer prachtig vinden qua naam, statuur en een echte Ajacied. Dan wil je echt gewoon CL spelen komend seizoen.

21 juni 2017 om 09:30

@icecolld maxwell is gestopt met voetballen dus hij zal je niks kosten

21 juni 2017 om 09:35

@ Icecolld

Maxwell is gestopt met voetballen zover ik weet. Het is een vrij vergeten legende die man. 37 hoofdprijzen in zijn carriere gewonnen als clubspeler.
Kampioen geworden in Spanje, Italie, Frankrijk, Nederland. Champions league gewonnen.

Als zo een man terug wilt komen naar Ajax, dan graag.
Alleen denk ik dat Maxwell daar niet zoveel behoefte aan heeft.

21 juni 2017 om 09:48

Wat een prachtcarriere inderdaad en hij is ook altijd een modelprof geweest. Hij had imo een wat grootser afscheid verdiend. Het is nu toch wel redelijk geruisloos voorbij gegeaan.

21 juni 2017 om 12:10

Wat moet je met een speler van 35 hou op zeg Huntelaar is oké maar verder niet , ja misschien Nigel de Jong of Sneijder maar die zijn helaas niet haalbaar maar een van de twee zou mooi zijn .

21 juni 2017 om 09:27

Ik begrijp dit dus niet.?!
Je kan Riedewald op linksback zetten, dat heeft ie in de jeugd ook gespeeld.
Viergever kan er spelen en Bosz dacht vorig jaar dat Sinkgraven er 1 was.
Verder zal er vast ook een linksback in de jeugd zitten.
Waarom dan miljoenen uitgeven voor 1 of andere zuid amerikaan, waar nooit zeker van is dat ze kunnen wennen aan de bloemkool en kou??
Alleen omdat Sanchez het nu heeft gehaald, is het ineens in de mode ofzo? Ajax heeft meer miskopen gehad uit Zuid Amerika dan dat het goed ging.
Daarbij vind ik dat je nooit zoveel moet investeren op de linksback positie. En verdient Riedewald, een supertalent uit eigen jeugd, speeltijd.

21 juni 2017 om 09:37

Riedewald verdiend zeker speeltijd op linksback maar durf niet uit te sluiten dat hij zijn heil ergens anders zal gaan beproeven. Zou ik overigens zeer zonde vinden. Voornamelijk zijn die gasten (Tete & Riedewald) omdat ze voor de winterstop totaal niet in de plannen voorkwamen en zelfs niet mochten invallen van Bosz. Dat andere beter zijn op dat moment kan simpelweg gebeuren maar iemand niet eens in laten vallen en gewoon simpelweg negeren zorgt voor onrust en ontevredenheid bij deze 2. Dus met het oog daarop kan ik de keuze van hen begrijpen dat ze willen vertrekken.

21 juni 2017 om 09:39

@ Clarkkent2

In het spelletje dat Bosz, en ook Keizer speelt. Zijn de back posities ongelofelijk belangrijk en moet er een drive naar voren in zitten. Bekijk het stukje van voetbal international in samenwerking met Opta maar eens over de vergelijking tussen Veltman/tete. Dan snapt iedereen ook gelijk waarom Tete op de bank zit ten faveure van Veltman. En dan snapt ook iedereen gelijk waarom Sinkgraven speelt op de linksback.

Viergever is geen linksback en is hard nodig in het centrum. Viergever was degene die de stabiele factor was in de verdediging. Veel meer dan Onana of Sanchez. De coaching van Viergever en het vuile werk dat hij opknapte zorgde dat de mensen om hem heen functioneerden. Viergever is de! stille kracht in deze defensie van Ajax.

Riedewald heeft niet de drive naar voren als linksback en daar ook het loopvermogen niet voor. Iets wat essentieel is voor de offensieve speelstijl van Ajax die beide coaches hanteren. Die draait namelijk om het vooruit verdedigen, iets dat Riedewald niet voldoende beheerst. Dat hij als LCV ook voorbij is gestreeft door Mathijs de Ligt zegt voldoende.

21 juni 2017 om 09:58

@ D-Bergkamp

Ik wordt zo moe van dat stuk van Opta. Simpelweg omdat de vergelijking compleet scheef loopt.

Het vergelijkt een Veltman met vertrouwen en wedstrijdritme onder dezelfde coach met een Tete die onder twee verschillende coaches speelde en zonder wedstrijdritme.

Cijfers en statistieken zijn leuk, maar alleen als je die in perspectief plaatst. Sterker nog juist Tete leek met de weinige speelminuten die hij kreeg de grootste stappen te zetten. Hij kwam steeds vaker op, probeerde ook steeds vaker voorzetten af te geven en gedroeg zich ook steeds meer als de aanvallende back die Bosz voor ogen had. Terwijl Veltman eerst drie maanden mocht aankloten voordat hij enigszins een respectabel niveau haalde.
En vervolgens deed Bosz het precies andersom bij Sinkgraven. Daar keek hij opeens naar potentie en niet naar de beste speler voor het moment. Want Sinkgraven was echt dramatisch (nog steeds slecht) als back maar Bosz keek opeens vooral naar de ontwikkeling. Wat iedereen lijkt te vergeten, die oh zo fantastische Sinkgraven speelde niet meer in het beste Ajax onder Bosz., was toen veelvuldig gebleseerd. En die oh zo slechte Tete speelde een stuk meer in beste Ajax onder Bosz. Omdat Veltman toch wel tegen schorsingen opliep.

Bosz heeft uiteindelijk met zijn starre houding genoeg talenten weggejaagd en is daarna zelf vertrokken. Hij heeft dus eigenlijk niets opgeleverd. Ja een miljoen of 12 voor Chelsea door dat onmetelijke vertrouwen in Traore.....

21 juni 2017 om 10:02

De backs zijn misschien wel de belangrijkste posities, samen met de 6. Die maken het verschil tussen oeverloos tikken en aanvallend spel. Daarom staan Veltman en Sinkgraven daar en daarom is het niet gek als je veel geld uit trekt voor die positie. Iets wat De Boer nooit begrepen heeft, maar veel kenners toen ook al riepen.

21 juni 2017 om 10:14

Nee Bosz heeft niks opgeleverd. Behalve EL finale, top transfer Klaassen, hosanna Onana Sanchez Dolberg, Ajax weer op de kaart gezet maar owee als zijn voetbalvisie afwijkt van de grote alwetende ninjakai.

21 juni 2017 om 10:54

Geen prijzen wedge en Transfer klaassen komt door de opleiding en club Ajax, konden dit bedrag zonder Bosz vorig jaar ook al krijgen. Net als dat Ajax als opleiding en club, Onana, Dolberg, Sanchez en ook Ziyech aantrok.

Voetbalvisie heb ik nog niemand over horen klagen?

21 juni 2017 om 11:20

@hakkie2, FdB begreep het niet? Daarom stelde hij zeker v/d Wiel en Boilesen en later van Rhijn en Dijks op zeker? Ja, niet de kwaliteiten van Dani Alves en Maxwell in hun hoogtijddagen, dat hebben Veltman en Sinkgraven ook niet, maar ze probeerden wel precies hetzelfde te spelen.

Die zgn kenners van jou hebben nooit begrepen dat het zoeken naar de vrij man te langzaam ging, waardoor het ging lijken op rondspelen achterin, omdat FdB elk jaar kwaliteit in moest leveren door de noodzakelijke zware saneringen van Overmars. Op enkele accenten na was het idee van FdB hetzelfde als dat van Jonk en Bosz. De backs stonden vaak zo diep dat het bijna buitenspelers waren. Ik weet zeker dat FdB kampioen was geworden met de weelde van de huidige selectie; ook met mooi voetbal.

Overigens hebben velen het over het ontbreken van assists van de buitenspelers, maar die moeten in het moderne voetbal van de backs komen; die hebben tegenwoordig het krijt aan de schoen. Helaas kreeg Dolberg van Veltman en Sinkgraven ook nauwelijks aanvoer; de assists kwamen van het middenveld. Wat dat betreft lijkt me Mas een uitstekende versterking.

21 juni 2017 om 11:37

Wat is haalbaar. De transfersom mag geen probleem zijn alleen denk ik wel dat hij daar meer verdiend dan dat hij bij Ajax kan verdienen.

Wel apart mocht dit waar zijn. Je verkoopt een talentvolle jonge back om daarna een 28 jarige back te halen.. niet echt goed beleid

21 juni 2017 om 09:20

En welke talentvolle linksback heeft Ajax verkocht? Je bedoelt waarschijnlijk Tete, maar die wil zijn contract niet verlengen dus moet je iets.

21 juni 2017 om 09:23

Bovendien is Tete een rechtsback.

21 juni 2017 om 09:24

Neem aan dat hij Riedewald bedoeld, aangezien die nog wel eens LB heeft gespeeld.

21 juni 2017 om 09:27

Riedewald is geen linksback en Riedewald is nog niet eens verkocht. Ik heb nog niet eens een gerucht daarover gezien trouwens, dus lijkt me niet dat hij daar op doelt.

21 juni 2017 om 09:30

riedewald heeft in 80% van de jeugd op linksback gespeeld en in 30% van zn eerste elftal wedstrijden. Hij is een alleskunnen die dat makkelijk moet invullen. IPV miljoenen uitgeven aan een argentijnse tango danser.

21 juni 2017 om 09:31

Dat bedoel ik dus, Ajax heeft op het moment helemaal geen linksback (ook niet verkocht). FC Ramires bedoelt waarschijnlijk dat Ajax Tete wil/gaat verkopen en dat deze gast daarvoor in de plaats komt. Dat is dus niet het geval omdat andere positie is. Daarnaast moet Ajax Tete dit jaar verkopen anders krijgen ze er niets voor.

En Riedewald is totaal niet geschikt als linksback.

21 juni 2017 om 09:44

@Pistolero,

Riedewald heeft wel minuten gemaakt op die positie.


Volgens je laatste redenatie zou hij overigens ook Tete niet bedoelen,aangezien die ook gewoon nog bij Ajax zit op t moment.

21 juni 2017 om 09:52

Dr. Mario Tete is de afgelopen week natuurlijk al gelinked aan Inter en Galatasaray en Ajax was al akkoord schijnbaar. Over Jairo heb ik nog 0,0 gelezen.

21 juni 2017 om 09:57

@Clark
Riedewald is simpelweg niet geschikt voor de positie van lb in het systeem wat Ajax onder Bosz speelde. Neem aan dat Keizer op dezelfde voet verdergaat en dus moet je wel een andere back aantrekken. Bovendien is er nog steeds een kans dat hij vertrekken wilt.

21 juni 2017 om 10:28

Ja klopt ik bedoel riedewald. Ik dacht dat hij deze zomer verkocht zou worden.

21 juni 2017 om 09:21

t is in ieder geval wel de goede volgorde, want anders zou deze 28 jarige "de ontwikkeling van het talent in de weg zitten"Hebben we t hier over een links of rechtsback eigenlijk?

21 juni 2017 om 09:28

Linksback.

21 juni 2017 om 09:28

Het is een linksback

21 juni 2017 om 09:24

Laat ik hopen dat je niet Dijks bedoeld met talentvolle back. Neem aan dat je Tete bedoeld, de man die onder De Boer een basisplaats had en toen ook al weigerde om zijn contract te verlengen. En een beetje ouder iemand erbij.. Graag!

21 juni 2017 om 09:24

Komt weer iemand aan met zijn ''beleid''.

Het is hier al vaker uitgelegd hoe Ajax te werk gaat; als een speler nog maar een eenjarig contract heeft en niet wil bijtekenen, betekent het dat naar de bank en of Jong Ajax gaat, en anders wordt hij verkocht. Voor het geval dat het je is ontgaan, wat me zeer sterk lijkt, Tete wil namelijk al 2 jaar niet bijtekenen, ook Riedewald staat open voor een vertrek. Dan moet je als Ajax zijnde wel op zoek naar een nieuwe speler. Heeft dus totaal niets met zogenaamd slecht beleid te maken.

21 juni 2017 om 13:32

Nouja, het hangt er maar net vanaf wat ajax wil natuurlijk. Met moisander en schone hebben ze al bewezen van dat beleid af te stappen als het ze beter uitkomt...

21 juni 2017 om 09:37

Daarom zal dit ook wel niet gebeuren. Dit ligt totaal niet in lijn met het beleid van Ajax. Ik geloof nooit dat ze 8 miljoen! voor een 28-jarige back gaan betalen. Dan zijn er nog voldoende andere goedkopere / jongere opties te vinden in de wereld.

21 juni 2017 om 09:52

@ Sneekpsv

Met het vertrek van Klaassen, een mogelijk vertrek van Veltman. En de kans is groot dat Schone veelvuldig op de bank plaats zal gaan nemen dit seizoen ivm Frenkie de Jong. Dat betekent dat je zo een 500 wedstrijden ervaring in levert op je basis elf.

Door een 28 jarige te halen voor de linksback met 250 wedstrijden ervaring haal je een deel terug. Creeer je ook een makkelijker klimaat voor je zuid amerikaanse spelers door het aantal te vergroten. En geef je Viergever veel meer steun omdat er veel meer gecoached kan worden.

21 juni 2017 om 11:48

Laten we daarbij ook niet vergeten dat de nieuwe hoofdscouting een connectie met Lemic heeft. Dan kom je vanzelf bij Zuid of midden Amerikaanse spelers uit. Lemic heeft er daar tientallen zo niet meer van in zijn netwerk zitten.

Lijkt een goede versterking voor ajax,
Daley Sinkgraven is geen verdediger en dat merk je in zijn spel. Ajax heeft simpelweg een goede linksback nodig en hij lijkt haalbaar.

21 juni 2017 om 10:05

Na een stroeve start als back begon hij het tot zijn blessure toch gewoon aardig te doen. Zeker in de eredivisie (met name in thuiswedstrijden) vind ik dat een door Bosz ingezet project wat Ajax nog niet moet opgeven. Voor de Europese wedstrijden en (sub)topwedstrijden kun je er ook Viergever of Riedewald neerzetten. Vind ik niet echt een nodige versterking. Voor zover een 28-jarig back van Trabzonspor uberhaupt al een versterking is.

Ik ken hem helemaal niet, maar als het een geschikte back is vind ik 5 tot 8 miljoen wel mee vallen.

Lijkt me sterk. Zie ook liever Sinkgraven daar spelen en dan zijn Viergever en eventueel Riedewald er nog als back-up.

21 juni 2017 om 10:00

Viergever is beter centraal. Linksback echt alleen uit pure nood. Kan Deze Ligt mooi af en toe mee wisselen en haal je voor de linksback een nieuwe speler. Ik ben nog lang niet overtuigd van Sinkgraven, aanvallend vrij goed maar verdedigend zo matig. Kan je niet mee aankomen Europees.

Lijkt mij een onzinverhaal. Het is niet des Ajax om een 28-jarige te kopen voor 5 tot 8 miljoen euro.

21 juni 2017 om 09:29

Zou kunnen, maar nu Klaassen weg is en Schone moeite gaat krijgen zijn basisplek te houden wordt het elftal nog jonger. Stel dat De Ligt ook nog Viergever eruit gaat spelen... dan blijft er weinig ervaring over. Zou het niet verkeerd vinden.

21 juni 2017 om 09:47

Zou ik toch liever voor ervaring in de as gaan. Nu Zouden Ze, Er Even vanuitgaande Dat Dit Verhaal Klopt, Een Ervaren kracht Op De Flank Halen.

21 juni 2017 om 09:48

@ dvs33fan

Iedereen die Ajax gevolgt heeft zal beamen dat Viergever met afstand de meest stabiele verdediger was van Ajax afgelopen seizoen. Mathijs de Ligt is nog lang niet zo ver als Viergever is.

Viergever speelde met
een jonge alleen spaans sprekende doelman achter hem
een nummer 10 op de linksback positie zonder wedstrijdritme
een jonge alleen spaans sprekende rcv die net bij de club was
een ervaren nummer 10 op de CVM positie voor zijn neus

ALs je dat even in ogenschouw neemt, en dan bedenkt hoe ongelofelijk stabiel Viergever was.

21 juni 2017 om 10:01

Met Viergever heb je toch al ruimschoots ervaring in de as? Juist die linksback is aan vervanging toe omdat er twee net niet spelers kunnen spelen momenteel.

21 juni 2017 om 10:03

Eens, ik zeg 'stel dat'. Verwacht het ook niet maar je weet niet hoe het zal lopen. Afgelopen seizoen van Viergever genoten. We mogen best wel 3 a 4 spelers boven de 24/25 hebben rondlopen in de basis.

21 juni 2017 om 12:15

Viergever stond er bij gebrek aan beter heeft een goed seizoen gedraaid daar niet van maar komend seizoen staat daar gewoon Sanchez en Ligt in het centrum , en er zal best een andere linksbacks komen want Sinkgraven kan echt niet en als er geen wordt gekocht zal denk ik Viergever er komen te spelen en Veltman op rechts dan heb je gewoon een stabiele achterhoede.

21 juni 2017 om 09:49

Luque, Machlas, Laudrup. Best wel des Ajax hoor.

21 juni 2017 om 09:54

@foortje,

Zullen overigens vast nog wel meer voorbeelden zijn, maar Ajax koopt toch voornamelijk jonge (re) spelers om ze vervolgens weer door te verkopen. Kan mij iig de laatste jaren niet zo'n miljoenenaankoop herinneren.

21 juni 2017 om 10:20

5 miljoen betalen voor een Argentijns international van 28 die linksback speelt en het goed schijnt te doen is prima toch. Een moreno kwam ook voor 5 miljoen op zijn 28ste.

Wow, best een verrassing! Kerel staat best goed op de kaart in Z-Amerika, speelt bij het Argentijnse elftal toch ook regelmatig. Heeft mij nooit bijzonder weten te overtuigen maar het feit dat Ajax aan hem gelinkt wordt, vind ik al heel wat. Ten opzichte van Tete, zou ik liever laatstgenoemde gehouden hebben, ook kijkende naar het kostenplaatje. Maarja, het is niet anders. Mits intern niet fatsoenlijk op te vangen, waarover ik geen Ajacied gehoord heb, zal je toch in de buidel moeten tasten voor een nieuwe speler. Keuze voor ietwat meer ervaring tov bijv een 22-jarig talent uit een B-competitie, zou ik dit geen slechte optie vinden.

21 juni 2017 om 10:02

Het gaat hier om een linksback hè en geen rechtsback. Heeft het vertrek van Tete dus niets mee te maken.

21 juni 2017 om 10:07

''speelt bij het Argentijnse elftal toch ook regelmatig''. Nee klopt inderdaad als ik het goed lees heeft hij welgeteld 8 interlands op de leeftijd van 28 gemaakt.

21 juni 2017 om 10:42

Knullige verwarring van posities, dank voor de oplettendheid.

Aangaande die interlands; het zijn juist de laatste interlands waar hij meegedaan heeft dus ja, daar speelt hij regelmatig.

Prima back en hij speelt gewoon in de subtop van Turkije dus prima speler voor Ajax lijkt me. Al verwacht ik wel dat Trabzonspor hem niet zo snel laat gaan omdat ze namelijk ook behoorlijk rijk zijn en hebben de afgelopen drie jaar ook behoorlijk veel geïnvesteerd denk aan spelers als Cardozo,Ekici,Waris,Bero,Castillo en Ndoye die ze voor veel geld hebben gehaald plus een vet salaris.. en ze willen vaak ook aardig wat winst op spelers maken. Als die Mas maar voor 1.5 miljoen van San Lorenzo naar Trabzonspor ging maakt Trabzon sowieso veel winst!

Ik weet niet als dit de beste keuze is ik zou gewoon als ik Ajax was vol inzetten op Júnior Tavares jonge talentvolle Lb wie zeker kan uitgroeien naar Europese Top teams. Plus zou hij met Neres een goede connectie hebben dan Neres Linksvoor en Junior Linksachter. En ja Neres kan ook Linksvoor spelen heeft die vaak genoeg gedaan dan heb je tenminste niet speler wie steeds naar binnen wilt. Of doe vraag naar Vermaelen wie tenminste nog ervaring met zich mee brengt en wie toch weg mag.

21 juni 2017 om 09:43

Jonge talentvolle back die zeker kan uitgroeien naar de Europese top???
Die gozer is 28 jaar en had daar dus allang moeten spelen

21 juni 2017 om 09:48

Beter lezen ik zegde duidelijk dat ajax voor Junior Tavares moest gaan waar ik achter zei dat hij een jonge talentvolle back is want hij is nog maar 20.

Al ging er nog rond dat hij zou verlengen

21 juni 2017 om 09:51

Hij heeft het over de linksback van Sao Paulo Junior Tavares. Die is 20 jaar en erg sterk offensief.

21 juni 2017 om 11:24

Tavares heeft verlengt bij Saõ Paulo en is daardoor onbetaalbaar voor Ajax geworden en Vermaelen is een centrale verdediger die ook nog eens meer in de lappenmand ligt dan dat hij op het veld staat.

21 juni 2017 om 13:36

Je weet dat ajax bewust met een linkspoot op rechts en rechtspoot op links speelt? Dus je neres verhaaltje is nogal onzinnig...

Ken deze speler helemaal niet !

Maar hij heeft bij Trabzonspor ook niet veel gespeeld. En international .... hoeveel interlands heeft ie dan gespeeld ?

Hij is 28 jaar, dus dan gaat Ajax never nooit 8 miljoen betalen, die ze kunnen afschrijven !

Trabzon heeft na jaren eindelijk een goede linksback weten te vinden, ze bouwen aan een kampioenselftal en met een paar goede aankopen zie ik ze zeker meedoen bovenin. Deze tranafer lijkt me dus 'Mission İmpossible' voor Ajax.

21 juni 2017 om 11:27

Als ik het zo lees lijkt hij ook niet goed genoeg voor ajax. Op 28 jaar nog nooit in een goede competitie of bij een goede club gespeeld.
Maar misschien heeft hij juist iets dat ajax zoekt.
Zou voor hem qua het sportieve een flinke stap omhoog zijn.
Qua salaris: in turkije geven ze best veel salaris dus misschien dat hij er qua geld niet veel op vooruit zou gaan bij ajax. De vraag is dan (naast of hij goed genoeg is voor ajax): vind hij geld in een warm klimaat fijner, of de kans om tegen het einde van zijn carriere alsnog naam voor zichzelf te maken.

En Urby Emanuelson, leeft hij nog.
Hij voldeed in ieder geval vroeger aan de gestelde eisen voor een aanvallende back.
En ook Dijks heeft een redelijke diepgang en is verdedigend (zeker met zijn lengte) ook voor eredivisie begrippen goed. Of gaat hij definitief naar Norwic.

21 juni 2017 om 10:16

Dijks komt terug zover ik weet neemt Noriwich City Dijks niet over. Maar Dijks heeft ook geen toekomst bij Ajax en staat op de transferlijst.

21 juni 2017 om 11:28

Urby heeft de afgelopen jaren gespeeld bij degradatie clubs of nog lager en werkloosheid. Dus die lijkt mij niet meer van voldoende niveau.

21 juni 2017 om 13:37

Dijks heeft een leuke diepgang hoor. Alleen combineert hij dat met zo een gebrek aan techniek dat je er niks aan hebt...

Dit is wel een hele goede speler maar lijkt me echt niet haalbaar. Trabzonspor wil het elftal juist bij elkaar houden en versterken. Die hebben het geld niet nodig. Ze willen aansluiting bij de top en meedoen voor de titel. Die laten Mas echt niet gaan. Die komt dus echt niet naar Ajax.

Hij zal waarschijnlijk geen doorverkoopwaarde meer hebben, maar ik denk dat deze Mas wel een speler is die Ajax goed kan gebruiken. De meeste spelers van deze leeftijd zitten meestal op het sterkste punt in hun carrière en daarbij kan hij als het goed is plusminus 5 jaar mee en daarbij heeft hij ervaring genoeg.

Ook speelt hij voor het Argentijns elftal, dus hij moet wel wat kunnen. Toevallig heb ik hem 'n tijdje geleden 'n interlands voor Argentinië zien spelen en daarin viel hij niet echt op, maar ik denk wel dat hij een aanwinst voor Ajax kan en zal zijn, want van Sinkgraven verwacht ik dat hij onder Keizer niet meer als back zal spelen, terwijl ik een fan ben van Riedewald, maar bij hem bestaat er een kans dat hij zal vertrekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3646
2.Feyenoord3219
3.PSV3113
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder151
D. TadićAanvaller156
S. BerghuisAanvaller145
S. HallerAanvaller149
David NeresAanvaller143
D. KlaassenMiddenvelder123
R. PasveerKeeper120
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

0 fans
Verdediger, 32 jaar
SeizoenClubW
2021 Orlando City 17 0 0 0
2021 Boca Juniors 3 0 0 0
2020/2021 Boca Juniors 10 0 1 1
2019/2020 Boca Juniors 5 0 1 0
2018/2019 Boca Juniors 19 2 4 0

In de wandelgangen

Donderdag 2 december
Ronald Koeman had in januari zijn selectie bij Barcelona willen versterken met Fernando Reges. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren