‘Lazio vindt twintig miljoen euro te gortig en wendt zich tot PSV’

Zondag, 18 juni 2017 om 16:12Dominic Mostert • Laatste update: 16:17

Lazio blijft de Nederlandse markt in de gaten houden. De Romeinen doen verwoede pogingen om Alejandro Gómez over te nemen van Atalanta, maar die deal dreigt te mislukken. In dat geval geldt Gastón Pereiro als alternatief, schrijft La Repubblica.

Atalanta vraagt volgens de krant twintig miljoen euro voor Gómez. Op dit moment vindt Lazio dat bedrag te hoog: de subtopper wil niet verder gaan dan vijftien miljoen euro. Er lijkt weinig schot in de zaak te zitten en dus kijkt Lazio alvast naar alternatieven. Als Atalanta de vraagprijs voor Gómez niet laat zakken, wendt men zich tot PSV.

Pereiro was het afgelopen seizoen goed voor tien doelpunten in dertig duels. Hij ligt nog drie jaar vast in Eindhoven en is naar verwachting een goedkopere optie dan Gómez. Het is niet de eerste keer dat Lazio deze zomer wordt gelinkt aan een speler uit de Eredivisie: Marco van Ginkel, Tonny Vilhena en Davy Klaassen (vertrokken naar Everton) werden al genoemd in de Italiaanse pers.


Poll

Hoeveel is Gastón Pereiro waard?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

96 reacties (laatste reactie door cyberize7x)

Vind Pereiro eigenlijk nogal tegenvallen. Hij speelt heel nonchalant en is weinig beslissend. Bij een bod van 8-10 miljoen zou ik een vervanger halen.

18 juni 2017 om 16:21

Ja dag. We houden geen uitverkoop hè. Hij is misschien nonchalant, en oogt best lui. Maar heeft toch wat doelpunten op zn naam staan en hij heeft een heel goede techniek. Lazio mag echt wel 15miljoen betalen willen ze Pereiro hebben. En het is niet zo, dat Lazio geen geld heeft, of de eredivisie niet te vertrouwen is, kijk maar de laatste lazio aankopen.

18 juni 2017 om 16:25

Hij valt anders totaal niet op in de Eredivisie en dat is tegenvallend als je bekijkt met wat voor verwachtingen hij binnenkwam. Dat doelpunt tegen Feyenoord staat me bij, maar Locadia bijvoorbeeld is veel beter, beslissender, feller. Lazio zal ook wel zien dat hij geen uitblinker is in Nederland nota bene. 15 zal ze te gortig zijn, maar PSV's goed recht natuurlijk om te vragen wat ze willen.

18 juni 2017 om 16:31

Wat heeft Pereiro gepresteerd dat 8-10 miljoen wordt gezien als een uitverkoop? Die jongen is lui, nonchalant en lijkt totaal niet de juiste instelling te hebben als hij in het veld staat. Dat hij dan tien goals maakt - niet bepaald indrukwekkende cijfers als je het mij vraagt - brengt daar geen verandering in. Talent heeft hij, maar de rest ontbreekt bij deze jongen en voor 8-10 miljoen is er echt wel een betere speler te halen dan Pereiro. Als Lazio al geen 20 miljoen wil betalen voor een speler die zich bewezen heeft in de Serie A en ook in de nadrukkelijke belangstelling van Milan staat; waarom zouden ze dan in godsnaam voor een nobody like Pereiro 15 miljoen op tafel gaan leggen? Leg me dat eens haar fijn uit, zonder dat je met het antwoord komt dat er toch wel geld is bij Lazio, want ook bij Everton is er geld - zeker als Lukaku verkocht wordt - en toch komen die met maar twintig miljoen aanzetten voor Jorgensen, de topscorer van de Eredivisie met daarnaast nog dubbele cijfers aan assists en tevens A-international van Denemarken. Ik wens je succes met het vangen van 15 miljoen voor Pereiro als Jorgensen dan maar twintig op moet leveren.

18 juni 2017 om 16:31

Hij koste ook al 6-8 miljoen. Het is een momentenvoetballer. Verder is het de topscorer van psv en een van hun weinige vleugelspelers.

18 juni 2017 om 16:35

Ben van mening dat Pereiro verkeerd gebruikt wordt. Zou hem eerder op '10' zetten met Pröpper en Hendrix daar achter.

18 juni 2017 om 16:41

Je hoeft ook geen uitverkoop te houden. Pereiro voldoet niet aan de verwachtingen want hij speelt bijna nooit 90 minuten. Of hij mag invallen of hij wordt als eerste gewisseld. 15 miljoen voor een net-niet speler, jij denkt dat ze bij Lazio achterlijk zijn. Daarbij zeg je dat het niet zo is dat Lazio geen geld heeft. Maar Lazio heeft de laatste 10 jaar nooit meer als 15 miljoen uitgegeven. Dus zomaar 15 miljoen vragen en dan denken dat Lazio dat wel even neerlegt. Pereiro en PSV is nooit een goed huwelijk geweest. Laat PSV nou blij zijn als ze die 7 miljoen gewoon terug kunnen krijgen.

Als ik Lazio was zou ik overigens wel 3x nadenken om überhaupt 4/5 miljoen voor hem neer te leggen. Als hij bij PSV soms al moeite heeft met het tempo, hoe moet dat dan in Italie?

18 juni 2017 om 16:55

Hij valt wel op in toppers. Vorig jaar 2 goals in de Arena, dit jaar een prachtige assist in de Arena en een goal ik Kuip. Ja hij is nog hartstikke wisselvallig, maar laat hij vlagen echt wel zien veel talent te hebben. Heeft ook gewoon in zijn eerste twee jaar de dubbele cijfers gehaald, PSV heeft 7 miljoen voor heb betaald dus voor minder dan het dubbele laten ze hem echt niet gaan hoor. Hij is ook pas net 22 geworden he, bovendien heb in het idee dat Cocu hem verkeerd gebruikt.

18 juni 2017 om 16:56

@rugu , @skm88

Ehh, hij werd al gekocht voor 6miljoen. Hij ligt drie jaar vast en voor een speler die verkeerd wordt gebruikt, is hij wel topscoorder geworden, terwijl hij het moest doen met voornamelijk invalbeurten. Plus, iedereen zied dat hij talent zat heeft. Dat is bijna de letterlijke definitie van uitverkoop. Als ze dat niet willen betalen, dan zoeken ze maar weer verder, naar nog een goedkopere variant. Kijken of ze die vinden, anders kom maar terug voor de juiste prijs.

@rugu
4/5 miljoen?? Jij denkt dat PSV achterlijk is...

18 juni 2017 om 16:56

@rugu , @skm88

Ehh, hij werd al gekocht voor 6miljoen. Hij ligt drie jaar vast en voor een speler die verkeerd wordt gebruikt, is hij wel topscoorder geworden, terwijl hij het moest doen met voornamelijk invalbeurten. Plus, iedereen zied dat hij talent zat heeft. Dat is bijna de letterlijke definitie van uitverkoop. Als ze dat niet willen betalen, dan zoeken ze maar weer verder, naar nog een goedkopere variant. Kijken of ze die vinden, anders kom maar terug voor de juiste prijs.

@rugu
4/5 miljoen?? Jij denkt dat PSV achterlijk is...

18 juni 2017 om 17:02

Als je Locadia beter en beslissender vindt, heb je duidelijk geen kaas van gegeten. Locadia mag Pereiros veters niet eens strikken.

18 juni 2017 om 17:07

PSV heeft 7 miljoen voor hem betaald. Daarbij hebben ze 80% van zijn transferrechten dus 20% van de transfersom zal PSV moeten afstaan.

Of hij nou 10 jaar vast ligt of 1 jaar, dat maakt hem niet opeens beter en dus meer waard. Langlopende contracten zeggen alleen wat als je speler enorm gewild is, dat is Pereiro niet. Verder zeg ik ook niet dat hij geen talent heeft. Puur in aanleg hoort hij bij de betere spelers van de Eredivisie, maar als het er niet uit komt.

Tot slot zeg ik ook niet dat PSV hem voor 4/5 moet verkopen als ze dat niet willen. Ik zeg alleen dat ik als club zijnde wel 3x na zou denken voordat je zo'n speler haalt voor 6/7 miljoen. Pereiro is niet beter geworden, toen Pereiro kwam was PSV de enige club die 7 miljoen voor hem wou betalen, hoe zo zou een club dan nu opeens 10 miljoen voor hem willen betalen.

18 juni 2017 om 17:14

Fsm-psv. Hoe kan je als Psv fan nou Pereiro beter vinden dan Locadia? Is echt even een oprecht vraag.

18 juni 2017 om 17:19

@smk88

Ik was het bijna helemaal met je eens, totdat je Jorgensen erin gooide. Als jorgensen dit 3 jaar achter elkaar doet, dan is hij inderdaad meer dan 20 miljoen waard. Nu heeft hij 1 goed seizoen. Dat had vleminckx ook. En was die 20 miljoen waard?

Een miljoen of 8 is heel redelijk voor perreiro.
Net als 15 redelijk voor jorgensen zijn (en 20 is de hoofdprijs. Waarschijnlijk zelfs de grootste transfer ooit voor Feyenoord.)

18 juni 2017 om 17:21

Ik ben ook psv supporter, maar locadia is tot nu toe echt wel belangrijker en beslissende geweest dan pereiro

18 juni 2017 om 17:28

En wat had El Ghazi gepresteerd dat hij voor 9 miljoen wegging? Of Bazoer die voor 12 wegging. Pereiro heeft veel meer talent dan de genomde spelers en heeft ook veel meer laten zien kwa goals en acties. 15 miljoen is tegenwoordig niets, zeker als clubs als Lille al 9 miljoen voor El Ghazi kunnen betalen, of de gevallen subtopper Wolfsburg. PSV hoeft hem niet te verkopen en hij heeft nog nog een 3jarig contract, dus mag PSV gaan vragen wat het wil.

18 juni 2017 om 17:43

Wat hebben Bazoer en El Ghazi hiermee te maken? Vergelijken heeft weinig zin, dan kan ik ook zeggen dat Tete waarschijnlijk voor 4 miljoen weg zal gaan. Arias heeft echt niet meer potentie dan Tete dus 4 miljoen max voor Arias. Zo werkt het niet dat snap je zelf toch ook wel? Daarbij hebben we het met alle respect over PSV en Pereiro, je doet nu net alsof je het over een toekomstige wereldtopper hebt. Pereiro een jongen met heel veel talent, maar aan talent heb je niks als je geen werklust hebt.

18 juni 2017 om 17:49

Tete heeft een 1 jarig contract, Arias 2 jaar en Arias is al jaren lang international. Ook dat zijn dingen die een prijs opdrijven. Pereiro zal nu echt geen 20 miljoen opleveren nu, maar minstens tien en richting de 15 moeten wel kunnen denk ik hoor.

18 juni 2017 om 18:08

Contracten zeggen niet meer zoveel tegenwoordig, nogmaals, dat geldt alleen als er echt heel veel belangstelling voor je is. En ja, international, Colombia heeft ook niet zo heel veel alternatief dus dat is ook maar relatief.

Maar goed, dit wordt een beetje een welles nietes discussie, ik denk dat PSV in zn handen mag knijpen als het een miljoen of 7/8 voor Pereiro krijgt.

18 juni 2017 om 18:19

Dan is het simpel, dan verkoopt PSV Pereiro niet rugu. Pereiro is de topscoorder van PSV en een vergelijkbare speler kost ook gewoon al gauw 6/7 miljoen. Ik zou het tenminste een regelrechte schande vinden als PSV hem voor maar 7 miljoen van de hand zou doen.

18 juni 2017 om 18:37

Natuurlijk zeg een contract wel iets, spelers met een eenjarig contract zijn minder waard. Ajax zal nu eerder een bod op Tete accepteren omdat hij niet bij wil tekenen en anders volgend jaar transfervrij de deur uitloopt.

18 juni 2017 om 18:38

Want jij maakt die beslissingen tegenwoordig namens Psv?

Heb je nou door wat je zelf zegt? ''pereiro is de topscoorder van PSV en een vergelijkbare speler kost ook gewoon al gauw 6/7 miljoen''. Hiermee zeg je dus in feiten dat iemand met de kwaliteiten van Pereiro 6/7 miljoen kost. Hoezo moet Pereiro dan volgens jou meer opleveren? Omdat hij van PSV is? Ik snap best dat je graag ziet dat jouw club voor veel meer verkoopt dan dat hij gekost heeft. Maar nogmaals, je zegt zelf al dat iemand met zijn kwaliteiten 6/7 miljoen kost.

18 juni 2017 om 18:39

@ Jdw17,

Klopt, kortlopende contracten zeggen ook wel wat. Langlopende contracten zeggen alleen niet zoveel als er weinig belangstelling is. Gevalletje van begrijpend lezen.

18 juni 2017 om 18:56

Rugu ik ben het echt totaal niet met je eens dat contacten er niet toe doen. Natuurlijk drijft dat de prijs op. De club heeft geen stress over een aflopend contract en kan dus rustig meer vragen dan iemand met een aflopend contract. Die wil je zsm kwijt, en dat drukt de prijs. Andersom gaat de prijs natuurlijk dus ook omhoog, als je die speler graag wil dan betaal je gewoon meer dan dat hij "normaal" waard zou zijn

18 juni 2017 om 18:58

Gevalletje begrijpend lezen? Gevalletje bijdehand doen, lol. Als er geen interesse is voor een speler kan hij nog zoveel "waard" zijn, maar vang je er idd niets voor. Dat geldt toch voor alles en iedereen in de kapitalistische wereld. Wat een dooddoener zeg

18 juni 2017 om 19:12

Want hij bepaalt de transferwaarde van Pereiro? Zo kan je door blijven gaan hè. Ik ben gewoon een fan die zijn mening geeft op een voetbalsite. Ik hoop dat je snapt dat PSV een speler haalt die minder heeft bewezen dan Pereiro, uit een mindere competitie dan de Eredivisie, bij een minder kapitaalkrachtige club dan PSV. Zodoende kan PSV meer vragen voor Pereiro en zal een vervanger van Pereiro ongeveer 6 miljoen kosten.

18 juni 2017 om 19:29

@Iseldiroed Dat over Jorgensen was om m'n punt duidelijk te maken dat Pereiro absoluut geen 15 miljoen waard is. Als een club als Everton 'maar' 20 miljoen over heeft voor een speler als Jorgensen, dan is Pereiro, niet eens vaste basisklant bij PSV, by far geen 15 miljoen waard. Als PSV dat daadwerkelijk verlangt, dan is Jorgensen 40 miljoen waard.

18 juni 2017 om 19:34

Weet je waarom,,,

Klaassen 33 wedstrijden basis 14 goals

Pereiro hoogstens 22 in de basis 10 doelpunten

Buiten dat, is klaassen een houten klaas en moet het vooral het van hard werken hebben.

Pereiro is juist een persoon met veel rust en techniek in zijn spel. En met zijn 22 jaar is hij 2 jaar jonger dan klaassen(24) en kan alleen nog maar beter worden.

Dus als klaassen tegen een bedrag 30 mil wordt verkocht. Is pereiro zeker 15 plus. Jorgensen is dit seizoen hoogtepunt, ik zal je nu al vertellen volgend jaar Scoort hij niet meer veel.

18 juni 2017 om 17:17

Peirero heeft vooral veel moeite om op te vallen omdat hij geen drager is. Het hele team presteert ondermaats. In zijn eerste seizoen had hij veel aanpassingsproblemen. Peirero is een prima voetballer mits zijn teamgenoten ook in vorm zijn.

18 juni 2017 om 19:47

er wordt gevraagt hoeveel hij waard is nou hij is waard wat een club ervoor wilt geven .geen speler wegdoen voor een appel en een ei.minstens 30 vragen kijken waar ze op uit komen

Pereiro is de afgelopen seizoenen niet bepaald constant geweest dus een enorm bedrag zoals Ajax voor Klaassen of Milik kreeg kan men wel vergeten. Toch denk ik dat 12 tot 15 miljoen haalbaar moet zijn, zou ik als PSV zijnde ook zeker doen. Al met al is Pereiro toch wat tegengevallen. En een dergelijk bedrag stelt PSV weer in staat om een mooie vervanger te halen.

18 juni 2017 om 16:29

Hij wordt als je het mij vraagt ook niet op de juiste manier gebruikt. Pereiro zou in mijn ogen een prima spits kunnen zijn in een 4-4-2 systeem en komt als rechtsbuiten veel minder tot zijn recht. Ik zou hem wel eens een seizoen lang naast Luuk de Jong willen zien zoals Nilis vroeger ook bij PSV speelde.

18 juni 2017 om 19:43

Dat lijkt me toch een buitengewoon slecht plan vanuit PSV perspectief : Luuk de Jong in een 4-4-2. Als er nou iemand serieus behoefte heeft aan veel aanvoer vanaf de zijkanten is het wel De Jong. In een 4-4-2 heb je dat vele malen minder. Dat combinatiespel is nooit echt stijl geweest. Dan moet je lekker met Locadia en Pereiro voorin gaan spelen denk ik zo.

De vraag is of Cocu hele systemen gaat veranderen, daarvoor lijkt Cocu mij eerlijk gezegd niet het type.

19 juni 2017 om 07:59

Daar ben ik het dan weer niet mee eens. Ten eerste vind ik De Jong voor een spits juist wel vrij aardig in het meevoetballende gedeelte. Zeker met bijvoorbeeld de lopende Wijnaldum was dat een hele goede combinatie. De Jong heeft in tegenstelling tot vele andere spitsen vaak wel oog voor zijn medespelers en de voetballende oplossing. Daarnaast heeft PSV in het verleden wel vaker spitsen gehad die het niet van het combinatievoetbal moesten hebben maar bijvoorbeeld pure solisten waren.

Ja voor minder dan 20 miljoen kan je Pereiro ook niet overnemen haha, dus ga maar weg Lazio. Deze man heeft zo veel talent niet normaal, alleen het komt er vaak niet aan door zn luiheid ofso.

18 juni 2017 om 16:23

Sorry? Als Lazio hem voor 10 miljoen zou willen fiets ik hem er vandaag nog naartoe. Naast dat hij inderdaad lui en een beetje een slapjanus is, zowel mentaal als fysiek, denk ik dat je ook zijn talent overschat door zijn sierlijke manier van spelen. Het ziet er soms prachtig uit wat hij doet, maar met de nadruk op soms. Hij heeft ook vaak genoeg de meest domme keuzes en de meest onbegrijpelijke passjes recht in de voeten van tegenstanders, wat doet verraden dat hij niet over het ultieme voetbaltalent beschikt, maar meer een momentenvoetballer is die soms met een prachtig wippertje of wat dan ook weet te scoren, maar ik vind het allemaal nog wel meevallen met zijn talent. Nogmaals, ik hoop dat Lazio ons verlost van hem, want op dit moment is het echt een blok aan het been van PSV als je het mij vraagt. Hij is zo lui, traag en wisselvallig.

18 juni 2017 om 16:31

Komt er niet echt uit dan! Lol. Talent alleen is niet genoeg, en daarnaast twijfel ik ook aan zn talent. Is nu al wat jaartjes in NL, en heeft sporadisch een goede wedstrijd gespeeld.

18 juni 2017 om 17:20

Dat het psv er niet uit kom reken ik cocu aan, pereiro is van origine een 10 die ook als het nodig is op de vleugel kan, maar hij mist gwn snelheid op de vleugel. Hij moet centaal gaan spelen, hoop daarom dat die volgend jaar naar het middenveld of schaduwspits positie verhuist. Neem nu ramselaar die speelde ook veel minder toen die op de vleugel werd gezet.

18 juni 2017 om 17:17

Deze jongen wordt al sinds zijn vorstelijke transfersom (voor Psv begrippen) schromelijk overschat. Sierlijke manier van voetballen, maar totaal geen overtuigend goede voetballer. Lui, slap, en niet basiswaardig bij een Psv dat afgelopen seizoen bijna helemaal geen buitenspelers had om op te stellen. Als Psv zijnde moet je met een miljoen of 10 (is eigenlijk al te veel) heel snel akkoord gaan en snel een betere buitenspeler gaan zoeken

18 juni 2017 om 17:21

Het is ook geen buitenspeler maar een 10/schaduwspits alleen heeft cocu er een handje van spelers op andere posities te zetten zoals ook bij ramselaar, locadia en af en toe van ginkel.

18 juni 2017 om 18:12

Op basis van wat is hij 20 miljoen waard? Valt al 2 jaar tegen. En is inderdaad ontzettend lui

Zou een mooie transfer voor die jongen zijn maar PSV moet zelf wel gaan nadenken wat de doelstelling voor dit seizoen wordt. Hoe het er nu uitziet en daarbij de vele geruchten van mogelijke transfers wordt het al enorm lastig om 1e of 2e te worden. Er is nog geen enkel bericht over een mogelijke versterking, ja Lozano gaan de geruchten maar dat moet ook eerst maar eens plaatsvinden. Als je 6-10 miljoen kan krijgen voor Perreiro heb je een prima deal gemaakt alleen moet je wel rekening houden dat je op deze manier iedereen verkoopt of kwijtraakt die een goal kan maken (Moreno, deze jongen, Van Ginkel)

Alle hoop is mede gevestigd op Luuk/Locadia die echt de boel bij de hand moeten gaan nemen anders zie ik het somber in voor de Eindhovenaren.

18 juni 2017 om 16:27

Hoezo is dat een prima deal? Ze hebben zelf iets van 7 betaald. Die jongen maakt elk jaar zijn doelpuntjes en kan zich nog veel verder ontwikkelen. Ik zou minimaal 12-15 proberen te krijgen.

18 juni 2017 om 16:34

Hij kan zich nog ontwikkelen ja, maar dat heeft hij totaal nog niet gedaan in die tijd dat hij er is. Hij is veel te lui en heeft gewoon niet de instelling om een topper te worden. Als je zijn aankoopbedrag + het besteedde salaris eruit kan halen - maximaal 10 miljoen dus - moet je hem direct verkopen. Hij heeft ook totaal niets bewezen hier, buiten dat hij inconsistent is en af en toe een mooi doelpunt kan maken.

18 juni 2017 om 16:57

Fijn dat je daar over de zijlijn over kunt oordelen hè Smk88. 'hij heeft niet de instelling om een topper te worden'. Jij ziet hem natuurlijk ook dagelijks trainen en ziet hem 7 dagen in de week op de bank liggen? Nee ik zie hem ook niet trainen, maar ik doe daar dus ook geen uitspraken over. Zou jij ook moeten doen. Je kunt daar toch totaal niet over oordelen, op basis van wat samenvattingen?

Volledig eens met martijnnr12.

18 juni 2017 om 19:33

Gaudi, waarom kom je met van die super kinderachtige argumenten? Alsof je iemand dagelijks aan het werk moet zien om een oordeel te kunnen vellen. Tevens kijkt niet iedereen alleen maar naar samenvattingen, waardoor ook dat punt al volkomen belachelijk is. In de wedstrijden is hij vaak onzichtbaar en met name lui. Als je niet bereid bent om hard te werken, dan teer je alleen op talent en dat is ook de reden waarom hij in twee jaar tijd amper vooruit is gegaan. Dit duidt dus overduidelijk op het missen van de juiste instelling om een topper te worden. Let nu even heel goed op: een topper. Ik zeg nergens dat hij geen goede speler kan worden, maar als Lazio zijnde ga je geen 15 miljoen neertellen voor een speler die het toch niet gaat laten zien op dat niveau zolang zijn instelling zachtgezegd klote is.

18 juni 2017 om 20:41

Jij reageert op zijn instelling en noemt hem lui. Dat baseer je enkel op wedstrijden neem ik aan, aangezien je hem, gok ik, nooit heb zien trainen. Ik vind het dus onzin dat je een speler zijn instelling (dat is meer dan wedstrijden) enkel baseert op samenvattingen en vooruit een aantal potjes live. Je bent geen PSV'er dus ik acht de kans heel klein dat jij voor je lol alle wedstrijden van PSV gaat bekijken. En kinderachtig, ach als dat je weerwoord is. Prima.

18 juni 2017 om 20:41

Jij reageert op zijn instelling en noemt hem lui. Dat baseer je enkel op wedstrijden neem ik aan, aangezien je hem, gok ik, nooit heb zien trainen. Ik vind het dus onzin dat je een speler zijn instelling (dat is meer dan wedstrijden) enkel baseert op samenvattingen en vooruit een aantal potjes live. Je bent geen PSV'er dus ik acht de kans heel klein dat jij voor je lol alle wedstrijden van PSV gaat bekijken. En kinderachtig, ach als dat je weerwoord is. Prima.

Deze kan weg. Dubbelpost perongeluk.

18 juni 2017 om 16:32

Op basis van wat? Vast niet zijn constant presteren. Dus natte vinger werk. 15 mag je al heel blij mee zijn als je dat krijgt.
Daarnaast heeft Moreno hier niks mee te maken, die was gekomen omdat psv na 2 jaar mee zou werken aan een transfer, anders komen zulke spelers niet eens.

18 juni 2017 om 16:38

Op basis van dat een waardige vervanger ook al gauw 6/7 miljoen kost. Pereiro is misschien niet de leukste voetballer om naar te kijken (lui oogt hij), maar is wel heel belangrijk voor PSV met goals. Voor 15 miljoen zou ik hem laten gaan als ik PSV was. Ik heb het gevoel dat Pereiro prima nog kan doorgroeien.

Cocu krijgt Perreiro niet aan het voetballen. Hij is de zoveelste speler die Cocu niet beter weet te maken. Zou mij niets verbazen als Perreiro weggaat.

18 juni 2017 om 20:50

Ik denk dat hij op de 10 positie het best tot zijn recht kan komen mits hij twee waterdragers achter zich heeft lopen die het vuile werk voor hem opknappen. Een Hendrix met Propper zou dat tegen de meeste elftallen in de Eredivisie best moeten lukken waarin je Perreiro echt de vrijheid geeft om te excelleren rondom de 16 van de tegenstander.

19 juni 2017 om 09:35

Alleen jammer dat Cocu dat nog niet uitgeprobeerd heeft. Als hij op nr 10 speelt, dan moet je ook een sterke spits hebben, die een bal kan vasthouden en een steekpass zou kunnen geven. Rene Eijkelkamp was wel zo een speler.

19 juni 2017 om 10:17

Opzich kan De Jong die rol vervullen als kapstok, echter steekballen is hij niet de juiste man voor gezien zijn gebrek aan snelheid. Daar is Locadia weer meer geschikter voor. Wat ook zou kunnen werken is, doordat je amper buitenspelers in je selectie hebt, met De Jong én Locadia spelen waarbij De Jong de bal vasthoudt en Locadia de ruimte induikt. Bergwijn kan je dan eventueel inbrengen ergens in de tweede helft wanneer je overstapt op 433. Het is in ieder geval afwachten hoe PSV het seizoen ingaat.

Het is heel simpel. Aangezien Pereiro voor de lange termijn is aangekocht en nu pas twee seizoenen bij PSV heeft gespeeld, mag hij alleen voor de hoofdprijs weg. In Nederland willen we altijd een realistische vraagprijs hanteren, die tijd moet maar eens afgelopen zijn. Als hij niet weg hoeft dan alleen te koop voor meer dan 15 miljoen

18 juni 2017 om 16:37

Hij is voor de lange termijn gekocht, maar is inmiddels ook al 22 jaar en heeft amper vorderingen gemaakt. Hoe durf je dan in godsnaam over een hoofdprijs te spreken? Voor zo'n jongen is 10 miljoen al een flinke prijs; zeker aangezien hij hier geen uitblinker is. Dat ziet Lazio ook, dus die gaan daar echt niet aan voldoen. Mocht Pereiro volgend jaar weer zo'n inconsistent en matig jaar hebben, ga je hem nooit meer voor ca. 10 miljoen verkopen.

18 juni 2017 om 16:42

Dat ligt meer aan Cocu dan aan Perreiro. Hij blijft hem steeds op de verkeerde plek zetten waardoor hij niet uit de voeten komt. Het is gewoon bekend dat Cocu geen spelers beter weet te maken.

18 juni 2017 om 16:58

Al 22? Hij is net een week 22 en dat is nog steeds hartstikke jong. Heeft vorig seizoen wel een aantal maanden moeten wennen, en ja hij is wisselvallig maar heeft wel al twee jaar op rij de dubbele cijfers gehaald.

18 juni 2017 om 17:01

Plus, het is een speler die ook gewoon tegen topploegen presteert. Ik herinner mij Ajax - PSV nog, twee fenomenale doelpunten. Ik kan Smk88 ook niet echt volgen in zijn commentaren.

Edit of in die goal in De Kuip, februari dit jaar.

18 juni 2017 om 19:37

JdW.. Inderdaad, hij is AL 22 inmiddels; redelijk oud voor een talent in de Eredivisie. De echte talenten zijn dan over het algemeen al verkocht en dan leveren ze zo'n bedrag op. Pereiro had een aantal maanden nodig, maar zit er inmiddels al twee jaar. Als je dan nog amper progressie geboekt hebt zoals Pereiro, dan ben je gewoon niet die genoemde 12-15 miljoen waard die ik hier zie.

18 juni 2017 om 19:41

Gaudi, het gaat mij erom dat PSV fans hoge bedragen willen zien en 8-10 miljoen als uitverkoop zien, maar wat voor boeiends heeft deze jongen in twee jaar tijd - buiten de momenten in de Arena en De Kuip om (momentenvoetballer pur sang dus) - nou laten zien? Ja, hij heeft talent, maar het komt er bij PSV niet uit, wederom op bepaalde momenten na. Hoe durf je dan in godsnaam een bedrag als 15 miljoen te noemen? Jij zegt zelf al dat dat een mooie prijs is voor Jorgensen, iemand die basisspeler is bij zijn club en land, in 42 wedstrijden bij 42 goals betrokken was en tevens kampioen is geworden. Hoe kan dit dan de prijs voor Pereiro zijn? Als je het nu nog niet snapt, dan vraag ik me echt af hoe groot de spreekwoordelijke plaat voor je kop is.

18 juni 2017 om 20:04

Smk88, de echte talenten zijn dan al verkocht.. klaasen vertrekt pas op 24 jarige leeftijd, is die daardoor overhyped? Elk talent ontwikkeld zich anders hè, sommige grote spelers waren als jonge speler niet eens zo'n geweldig talent maar hebben zich stormachtig ontwikkeld. Het is ook echt onzin om leeftijd aan kwaliteit te koppelen, aangezien dat per persoon verschilt. Laatbloeiers en vroege bloeiers, en dan uiteindelijk hetzelfde niveau halen.

18 juni 2017 om 20:24

@smk88 Je zegt net zelf dat hij talent heeft. Iedereen weet dat waar hij nu staat niet zijn favoriete plek is en nog presteert hij niet slecht! Misschien ziet Lazio gewoon dat hij niet op de goede plek staat maar zoals je zelf net al toegaf wel talent heeft. En weten dat hij een goede speler is op een plek als 10. Lazio weet net als jij en ik dat Perreiro goed speelt in kleine ruimtes wat een groot kenmerk is van een 10! Hiernaast heeft hij het aanvallend inzicht om een bal goed klaar te leggen voor zijn teamgenoten, en heeft hij een goede trap in huis dat zien we wel aan zijn aantal goals voor iemand die niet eens in de spits staat, ten tweede op de verkeerde plek staat en ten derde niet afwezig is met klassiekers zoals vele andere spelers wel zijn.

18 juni 2017 om 20:48

Ik zeg helemaal niks over Jorgensen. Waar heb je dat gelezen?

Verder je hele op de man spelen gedeelte skip ik maar even.

Pereiro nu voor 8 miljoen verkopen zou een ontzettend domme move zijn. Die acht miljoen krijg je er namelijk altijd nog wel.voor, ook al zou die zich niet verder ontwikkelen. In tegenstelling tot Feyenoord heeft PSV namelijk wel die naam in Europa de laatste jaren en zal alleen het feit dat hij een aantal CL potjes goed heeft gespeeld, al voldoende zijn om die acht te evenaren.

18 juni 2017 om 20:48

Ik zeg helemaal niks over Jorgensen. Waar heb je dat gelezen?

Verder je hele op de man spelen gedeelte skip ik maar even.

Pereiro nu voor 8 miljoen verkopen zou een ontzettend domme move zijn. Die acht miljoen krijg je er namelijk altijd nog wel.voor, ook al zou die zich niet verder ontwikkelen. In tegenstelling tot Feyenoord heeft PSV namelijk wel die naam in Europa de laatste jaren en zal alleen het feit dat hij een aantal CL potjes goed heeft gespeeld, al voldoende zijn om die acht te evenaren.

Deze kan weg. Dubbelpost

Ach lui, als dat het enige is.

Vraag mij af of die mensen Pereiro wel vaak zien voetballen. Je zou helemaal gestoord zijn als je die nu voor 10 miljoen van de hand doet. Ja hij oogt niet snel, ja hij oogt niet geïnteresseerd, maar kijk eens verder dan je neus lang is. Zoveel balgevoel, zoveel techniek, scoort zo ontzettend makkelijk. Van mij mag die luie Pereiro gerust nog blijven bij Psv, alleen dan moeten ze hem niet op de flanken zetten. Als je hem op Nr10 zet, is het binnen de kortste keren één van de meest waardevolle spelers van Psv.

18 juni 2017 om 17:24

Idd hopelijk ziet cocu dit ook en verhuist pereiro naar de 10 komend seizoen.

Zet pereiro 1 seizoen als aanvallende middenvelder en volgend seizoen vang je minimaal 15 miljoen. Hij moet blijven en gaat volgend seizoen belangrijk worden in een team met veel mutaties

Speler met veel talent, het komt er alleen zelden uit psv moet blij wezen als ze rond de 10 miljoen euro vangen voor deze speler

18 juni 2017 om 17:26

Gwn houden heb je bijna geen winst. Heeft toch belangrijke goals gescoord, maar wordt gwn misbruikt waardoor het niet uitkomt is een potentiele top 10 geen vleugel daar mist die snelheid voor.

miljoen of 15 moet lukken toch met die prijzen van tegenwoordig, had er meer van verwacht eigenlijk, vond m nogal lui of hoe je t zegt...

18 juni 2017 om 17:27

4x beter zullen wel niet weten aangezien we een vleugelspeler en een verkeerd gebruikte 10 met elkaar vergelijken.

18 juni 2017 om 18:08

Ik heb geen idee eerlijk gezegd. Waarschijnlijk dat lozano komt en dat het probleem grotendeels is opgelost. Komt door 2 dingen brands die helemaal na de verkoop van narsing geen vervanger heeft gehaald waardoor bergwijn de enige echte vleugelspeler was. Eigenlijk was de selectie goed genoeg voor 433 maar eerder een 2 spitsen systeem, alleen wou cocu merendeels aan 433 vast houden waardoor middenvelders op de vleugels werden geposteerd. Hierdoor zijn spelers als pereiro locadia en ramselaar uit nood op de vleugels zijn gezet, locadia wel minder om die reden. Hierdoor zijn deze spelers niet goed gebruikt en presteerden ze minder. Pereiro heeft hier het meeste last van.

18 juni 2017 om 20:58

Onze buitenspelers hebben het wel prima gedaan dit seizoen. Rete veel kansen gecreeerd (meer dan Feyenoord en Ajax), alleen hadden we geen spits die ze afmaakt. Daarom pleit ik voor een aanval met Lozano, Locadia, Pereiro.

Apart toch om te zien dat veel mensen hier zeggen dat Ajax elke speler pas voor de hoofdprijs moet laten gaan en dan mag PSV maximaal 10-12m vragen voor hem volgens vele? Schei toch uit. Is een jonge speler die nog 3 jaar vast ligt, z'n doelpunten toch mee pakt en een goede techniek heeft.
Moet je als PSV zijnde gewoon minimaal 15m voor vragen, eronder niet eens over nadenken aangezien hij op dit moment met Bergwijn de enige echte buitenspeler is die we nog PSV nog heeft.

PSV moet gewoon beginnen met een vraagprijs van 20 miljoen. Een jonge speler, die nog een contract heeft van 3 jaar en toch nog 10 doelpunten heeft gemaakt als flankspeler, die toch vaak beslissend waren. Dit jaar op de 10 zetten en dan denk ik dat hij nog beter zal presteren.

De eredivisie is misschien niet meer zo sterk als vroeger, maar we zijn er ten opzichte van Italië niet bepaald op achteruit gegaan de laatste jaren. Ze kopen hier veelvuldig en zelfs spelers die in Nederland (nog) niet echt opvallen spelen zich daar gemakkelijk in de basis (hoedt, De Roon). Uiteraard afgezien van Juventus, die staat ver boven de rest in Italië.

Pereiro is mij tegengevallen. Je ziet in zijn aannames en zijn balcontrole bij vlagen zijn talent maar het komt er niet helemaal uit. Aankomend seizoen moet hij er dan ook echt staan. Ik schrijf hem niet volledig af zoals sommige supporters wel doen. Ik zou hem dus niet verkopen. PSV staat al voor een mogelijk leegloop aankomend transferperiode.

PSV zou nogal gek zijn als ze hem voor minder dan 20 miljoen laten gaan. Afgelopen seizoen clubtopscorer en de beste voorhoedespeler bij Psv. Hij is relatief jong, heeft een goede techniek en staat nog tot de zomer van 2020 onder contract.

18 juni 2017 om 19:38

Als Lazio 20 miljoen teveel vind voor de keuze die ze in eerste instantie op het oog hebben dan zullen ze voor Peirero dat al helemaal niet gaan betalen. Dat zou ook een behoorlijk absurd bedrag zijn gezien zijn wisselvalige optredens. Dat hij clubtopscoorder is geworden of de beste voorhoede speler zegt vooral veel over de concurrentie voorin hopeloos faalde, niet over hoe geweldig Peirero zelf was.

Ik snap natuurlijk dat jullie niet vrolijk worden van bedragen van 7-8 miljoen, daarvoor zou ik hem ook zeker niet laten gaan. Maar voor bedragen vanaf 10 miljoen gaat het wel interessant worden. Hij blijft natuurlijk een relatief jonge speler met behoorlijke potentie, het enige punt is dat hij eigenlijk geen moment in het systeem heeft gepast. Je kan ervoor kiezen om hem te houden, zeker aangezien er nog genoeg andere spelers vertrekken. Maar krijg je dan nog twee van dit soort seizoenen? Is het dan niet beter om zijn transferwaarde optimaal te benuttten en verder te kijken? Dat moet PSV zich afvragen.

18 juni 2017 om 20:06

Het gaat gwn aan cocu liggen komend seizoen hoe pereiro zijn potentie kan waarmaken. Als die op 10 komt gaat ie volgend seizoen schitteren, op de vleugel krijg je hetzelfde verhaal als de afgelopen 2 jaar. Het is gwn een verkeerd gebruikte 10.

18 juni 2017 om 21:56

Dat ben ik met je eens dat hij verkeerd gebruikt wordt, maar gaan jullie speciaal voor Pereiro een heel nieuw systeem spelen met allemaal spelers die hem compenseren ? want je kan Pereiro niet in een 4-3-3 op de 10 zetten, die jongen verricht veel te weinig verdedigende arbeid. Dan krijg je al snel dat je middenveld overlopen gaat worden. Dus dan zul je voor 4-4-2 moeten kiezen, maar hoe ga je dan weer om met spelers als Luuk de Jong, die juist behoefte heeft aan aanvoer vanaf de zijkant.

Ik zie eerlijk gezegd niet Cocu het hele systeem omgooien omdat hij nou toevallig Pereiro in de selectie heeft. Ik vraag me oprecht af of de kwaliteiten van Pereiro zulk soort ingrepen rechtvaardigen. Maar daarnaast is Cocu niet van het grondig wijzigen, laat staan afstappen van een heel systeem.

Maar goed, stel je voor dat je hem nog twee seizoenen krijgt zoals de afgelopen twee jaar, dan lijkt verkopen toch de beste optie? dan haal je gewoon een speler die beter aansluit op het spelsysteem wat PSV hanteert.

Voor mij is ie tussen de 5-10 waard, eigenlijk niet meer dan 8. Maar clubs kennende zullen daar wel het dubbele kunnen uithalen. Heeft nog niet bewezen wat hij echt kan, en hopelijk kan hij dat wel nog doen. Voetballen kan ie zeker.

Meer dan 15 sowieso. Iedereen ziet dat hij een fantastische voetballer is. Inderdaad, nog heel wisselvallig, maar dat is niet iets wat voor eeuwig blijft. Over 1 of 2 jaar (waarschijnlijk na zijn transfer naar het buitenland) is hij een zeer goede aanvaller in een topcompetitie. Zijn techniek is ongeëvenaard, wat dat betreft is hij samen met Ziyech de beste voetballer van de Eredivisie.

Ik hoor iedereen altijd praten over dat hij niet beslissend is, maar hij scoort toch al gewoon 25 goals in 75 wedstrijden voor Psv. Ter vergelijking: de veelgeprezen Eljero Elia scoort er 18 in 68 wedstrijden en Bertrand Traore die nu ineens naar alle clubs van de wereld kan maakt er 13 in 37 wedstrijden.
Pereiro is dus geen haar slechter of zelfs beter en het is dus volkomen onterecht dat iedereen zo negatief over hem is.

18 juni 2017 om 21:48

Maar in tegenstelling tot Ziyech maakt hij amper meters. Als hij zijn dag niet heeft dan heb je weinig aan hem. Vind hem echter wel doelgerichter dan Ziyech.

Lazio is een grotere en rijkere club dan Psv. Als zij een speler weg willen kopen bij PSV die niet weg hoeft, die nog jong is en die een nog lang doorlopend contract heeft, dan zullen zij ook wel begrijpen dat ze moeten komen met een bedrag dat substantieel hoger ligt dan het bedrag waar PSV hem voor gekocht heeft. PSV heeft 6 miljoen voor hem betaald, dus gok ik dat hij voor minder dan 10 miljoen niet zal gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Lazio

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AC Milan8638
3.Napoli7943
4.Juventus7020
5.Lazio6419
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
Felipe AndersonAanvaller386
PedroAanvaller329
C. ImmobileAanvaller3127
Raul MoroAanvaller110
Jovane CabralAanvaller31
Pepe ReinaKeeper150
Voor de complete selectie: Clubpagina Lazio.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Lazio.

41 fans
Aanvaller, 27 jaar

In de wandelgangen

Zondag 26 juni
Het management van Neymar heeft met Juventus gesproken over een transfer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren