‘PSV na drie jaar nog steeds geïnteresseerd in international van FC Porto’

Woensdag, 31 mei 2017 om 19:22Dominic Mostert • Laatste update: 19:28

PSV heeft nog altijd belangstelling voor Diego Antonio Reyes, zo verzekert Record woensdag. Volgens de Portugese krant hebben de Eindhovenaren concurrentie van Valencia, Real Sociedad, Villarreal en Bayer Leverkusen. Bovendien wil Espanyol de verdediger graag behouden: op dit moment wordt Reyes gehuurd van FC Porto.

De club uit Barcelona lijkt echter niet bereid om tot zeven miljoen euro te gaan voor Reyes. Dat is het bedrag dat in zijn huurcontract is opgenomen als optie tot koop. Daardoor is Reyes ook voor andere clubs interessant. Zijn contract bij Porto loopt door tot medio 2018 en er lijkt geen toekomst weggelegd voor de 24-jarige Mexicaan bij de Portugese grootmacht. Bij PSV zou hij samen kunnen spelen met landgenoten Héctor Moreno en Andrés Guardado, mits zij blijven.

Reyes werd in 2013 door Porto weggehaald bij Club América uit Mexico. Een jaar later stond de centrale verdediger al in de belangstelling van PSV. Toen lukte het niet om hem naar de Eredivisie te halen. Technisch manager Marcel Brands schakelde vervolgens door naar Nicolas Isimat-Mirin, die werd gehuurd van AS Monaco. Real Sociedad ging met Reyes aan de haal en hij speelde 27 duels voor die club op huurbasis. De 41-voudig international kwam het afgelopen jaar tot 28 optredens voor Espanyol.


Poll

Is Diego Antonio Reyes haalbaar voor PSV, denk je?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

11 reacties (laatste reactie door feymik)

Mwah is niet nodig. Het centrale duo Isimat - Moreno is zeer sterk en daarachter hebben we Schwaab nog. Focus moet echt op aanvallers liggen.

31 mei 2017 om 19:44

Ik kan best begrijpen dat Moreno nog eens een stapje hogerop wil doen qua competitie en misschien zelfs wel qua club. Hij is een zeer stabiele factor en heeft nog steeds de leeftijd om nog eens in Engeland, Spanje of Duitsland aan de slag te gaan. Dan lijkt deze Reyes mij een prima opvolger.

31 mei 2017 om 19:53

Dat is zeker waar. Indien Moreno vertrekt (wat ik echt verschrikkelijk zou vinden), dan kan deze Reyes wel aangetrokken worden. Probleem is alleen dat ik deze speler niet zo goed ken.

31 mei 2017 om 20:26

Gelukkig kent PSV hem al 3 jaar, zal ongetwijfeld goed gescout zijn.

31 mei 2017 om 21:31

Van wat ik lees lijkt het me nou niet echt een speler die Moreno zo gemakkelijk kan vervangen. Moreno is toch een stabiele factor gebleken die regelmatig zijn goals meepikt, die vervang je echt niet zomaar.

31 mei 2017 om 20:18

Aanvallers als buitenspelers in het bijzonder. Aanvoer vanaf de zijkanten lijkt broodnodig.

31 mei 2017 om 21:34

Zo sterk is Isimat anders niet, daarnaast is Schwaab een goeie back-up, maar komt hij verdedigend toch echt te kort.

Is opzich wel een goede verdediger om te hebben als Moreno besluit weg te gaan. Alleen kost hij denk ik best veel, rond de €7 miljoen denk ik? Kun je eventueel beter een jongere goedkopere verdediger ergens halen of jeugd de kans geven als derde verdediger.

31 mei 2017 om 20:14

Denk je rond de 7M of hebbje dat uit de tekst? En als hij komt zal het voor de basis zijn... psv heeft niet de middelen om 7M voor de bank te betalen..

31 mei 2017 om 20:46

Eerlijk gezegd had ik de tekst niet volledig gelezen, zag dus niet dat de prijs erin stond. En dat hij voor het eerste wordt gehaald zeg ik toch ook; "als Moreno besluit weg te gaan".

31 mei 2017 om 20:51

24 jaar is prima, ruimte om hem door te verkopen is er zeker dan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.NEC00
12.PSV00
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. SchmidtUnknown
Y. MvogoKeeper
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

0 fans
Verdediger, 28 jaar

In de wandelgangen

Zondag 1 augustus
Juventus heeft een akkoord bereikt met Santos over Kaio Jorge. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren