Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onzorgvuldig Atlético Madrid krijgt in slotfase deksel op de neus

Atlético Madrid heeft zichzelf dinsdagavond een slechte beurt bewezen. De mannen van Diego Simeone kregen tegen Villarreal vooral in de eerste helft een aantal flinke mogelijkheden, maar lieten na te scoren. Roberto Soriano was in de slotfase wel scherp en zorgde ervoor dat El Submarino Amarillo met een 0-1 overwinning uit Madrid vertrok. Los Colchoneros geven zodoende Sevilla, dat donderdag nog tegen Celta de Vigo speelt, de kans om in punten weer langszij te komen.

Atlético was in de eerste helft van het treffen in het Vicente Calderón heer en meester en het aantal reddingen dat Jan Oblak en Andrés Fernández voor de rust moesten maken was veelzeggend: nul om zes. Ángel Correa stelde de doelman van de bezoekers na zo’n tien minuten spelen voor het eerst op de proef en de goalie kreeg daarna nauwelijks rust. Saúl Ñíguez testte de keeper met een harde kopbal, terwijl ook Antoine Griezmann en Nicolás Gaitán nog voor de thee op de doelman stuitten.

Na de onderbreking was Atlético wat minder dwingend dan voor rust, al kregen Gaitán en invaller Fernando Torres alsnog aardige mogelijkheden om de score te openen. Een uitbraak via Cédric Bakambu zo’n tien minuten voor tijd gold echter als een flinke waarschuwing en de Fransman was een paar minuten later ook betrokken bij de enige goal van de wedstrijd. Bakambu kreeg van Filipe Luís de ruimte om de bal voor het doel te gooien, waarna Soriano het leer achter Oblak werkte.

Vind jij dat Atlético Madrid meer verdiende?

1
2

Echt vervelend dat we hier niet eens een punt krijgen. Het spel was gewoon goed, niet geweldig maar zeker gezien de kansen genoeg om te winnen. Gaitan speelde alweer slecht, je ziet meteen dat hij wel wat kan met een bal maar het komt er gewoon niet uit. Carrasco was ongelukkig met zijn blessure al had ik het gevoel dat hij wel door kon, het leek zijn spel niet te beïnvloeden en er zijn spelers die met erger doorspelen. Griezmann was zoals vaker onzichtbaar, Correa lijkt nog niet klaar voor de basis en Koke was vandaag opvallend slordig. Al met al gewoon een ongelukkige wedstrijd waar alles verkeerd ging wat verkeerd kon gaan en hopelijk kunnen de belangrijke spelers tegen Las Palmas meer laten zien.

Wat is er toch aan de hand met Atleti? Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf te weinig matchen heb gevolgd maar ik denk dat Gameiro een van de problemen is. Atleti heeft daarvoor superspitsen gehad en het verschil is dat zo een superspits bijna 2 van de 3 kansen raak trof terwijl Gameiro 1 of geen goals maakt uit die drie dezelfde kansen. Gameiro staat zelfs niet in de top 10 van de topscorer terwijl de Atleti-spits in het verleden steeds minimum top 3 haalde (met Griezmann meer als de assistkoning ipv de echte spits). En ze missen ook heel wat penalties dit seizoen - toch niet van de gewoonte. Is de Simeone magie uitgewerkt? Teveel met Inter in zn hoofd? Natuurlijk is Atleti dat het spel moet maken om te winnen tegen de kleinere ploegen niet hetzelfde Atletico dat kan counteren. En misschien dat ze alles op de halve finale zetten? - is per slot van rekening volgende week dinsdag al

Wat is dit zuur seg. Voelt als fifa, hele match proberen te scoren met goede kansen afgewisseld met halve kansen en uiteindelijk verliezen terwijl je tegenstander 0,0 verdiend. Heel jammer.

26 april 2017 om 08:36

De tegenstander scoort en jij niet, dan verlies je terecht. Is allemaal tactiek als Atletico hetzelfde doet, maar nu is het duurde tegenstander niets verdiende, onzin natuurlijk.

26 april 2017 om 08:37

Helemaal als ze de CL zelf winnen. Die jongens zijn met hun koppie bij de tweestrijd met Real. Dat is mijn vermoeden in ieder geval.

Heb de tweede helft gekeken. Waren nou niet echt kansen waarvan ik dacht oef dat scheelde niks.

Ik zag daarom ook die 0-1 aankomen, want Villareal was erg rustig in balbezit. Die voetballen best goed wat mij best verraste