Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Janssen verklaart curieus moment: ‘Ik had op mijn horloge moeten kijken’

Ed Janssen floot vrijdag wel erg snel voor de rust tijdens de wedstrijd tussen NAC Breda en Telstar. De scheidsrechter besloot ermee op te houden na 41 minuten en 20 seconden en daardoor besloot hij om de kantwissel tussen de partijen pas drie minuten na de onderbreking plaats te laten vinden.

De scheidsrechter vertelde na afloop aan FOX Sports dat hij af was gegaan op de tijd die op de stadionklok stond: “Dat had niet gemoeten. Ik had op mijn horloge moeten kijken. Die liet me gelukkig niet in de steek. De klok in het stadion heb ik de tweede helft niet meer gebruikt. Het is een les voor de volgende keer. Dit mag niet weer gebeuren.”

De klok liet Janssen ‘in de steek’ omdat die met vochtproblemen kampte en daardoor de juiste tijd niet liet zien. “Toen we het veld afliepen kwam de assistent-trainer van NAC naar mij toe. Hij zei dat we drie minuten te kort hadden gespeeld”, aldus Janssen. De wedstrijd werd uiteindelijk met 1-0 gewonnen door NAC.

BIZAR! Scheidsrechter Ed Janssen vindt het na 41 minuten en 20 seconden wel mooi geweest en fluit voor de rust bij NAC Breda - Telstar 1963 NV. Wie heeft de verklaring? 😅

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 10 maart 2017

1
2

Man man man, wat zijn die scheidsrechters toch matig.. de beste man heeft toch ook assistenten die direct tegen hem zeggen dat ze nog 4 minuten moeten??

11 maart 2017 om 07:46

idd, en als de assistent van nac aangeeft dat het nog geen tijd is dan controleer je dat even en speel je meteen de laatste 3 minuten uit :-(

11 maart 2017 om 07:55

We schreeuwen om hulpmiddelen, bij elk twijfelmoment in een wedstrijd komt het weer ter sprake, maar zolang het niveau van scheidsrechters niet omhoog gaat, heb je er helemaal niets aan. In dit geval is zijn hulpmiddel zijn eigen horloge en dan gebruik je hem niet.... ongelofelijk. Ligt straks de video ref lekker te slapen als hij een keer een moment moet terug kijken? Het niveau is waardeloos en dan kan je nog zoveel hulpmiddelen geven als je wil, het wordt er niet beter op.

11 maart 2017 om 08:14

Zo, wat heb jij vanochtend gedronken? Azijn?

De man maakt een fout, legt ook uit dat dit geen slimme actie was en dat hij hier van geleerd heeft. Over tot de orde van de dag.

Mensen maken fouten. En voor het geval je het niet wist? Een scheidsrechter is een mens!

11 maart 2017 om 09:55

Hier word ik zo moe van. Dat vergoelijken, echt verschrijkelijk. En dan over azijn beginnen, *gaap* die kennen we inmiddels wel. Een scheidsrechter mag inderdaad een foute inschatting maken op het veld door bijvoorbeeld een handsbal niet correct te beoordelen, ok. Maar je mag van bepaalde basiselementen toch verwachten dat hij ze onder de knie heeft. Een fluitje, kaarten en een horloge meenemen naar de wedstrijd hoort daar in mijn ogen bij. Mag je dan niet verwachten van zo'n man dat hij die dingen dan ook daadwerkelijk gebruikt?! Of is allemaal maar weer prima als hij spelers de gele wedstrijdflyer van NAC als kaart voorhoudt, de mondharmonica van een verstokte 60-jarige supporter als fluitje gebruikt en de stadionklok om te timen? Dit is ontzettend amateuristisch en incapabel. Als je dit allemaal maar best vindt (want arme Edje is ook maar een mens, wat een kulargument om alles maar goed te praten), tja dan heb je hele lage standaarden. Positief voor jou is dat je dan zelden teleurgesteld wordt, dat dan weer wel. Ik verwacht helaas iets meer van Ed... en het is triest dat hij en zijn slappe assistenten de fout niet durfden te herstellen.

11 maart 2017 om 11:19

Deze fout heeft niets met het niveau van de scheidsrechter te maken. Als Messi een keer vergeet zijn veters te strikken, is hij dan opeens niet meer de beste voetballer ter wereld? Dit staat helemaal los van het niveau van Janssen.

11 maart 2017 om 09:33

Wees maar blij met onze scheidsrechters. Zie wekelijks die in Engeland en Spanje. Daar zijn de onze niks bij, zo in en in slecht.

Dan vraag je toch aan de 4e hoeveel minuten hij op ze horloge heeft staan, is de 4e man ook een keer nuttig

Dat was bij Vitesse - Sparta ook het geval, 21 seconden te vroeg afgefloten... juist in 21 seconden kan alles gebeuren voor doelpunten (doelsaldo) en of kaarten voor eventuele schorsingen... 5-0 verliezen is de kans groot dat er bij Sparta de frustratie groeit.. ...