‘PSV raakt op zijspoor geraakte verdediger op laatste transferdag alsnog kwijt'

Dinsdag, 31 januari 2017 om 09:27Chris Meijer • Laatste update: 09:29

Simon Poulsen mocht al een tijdje uitkijken naar een nieuwe club en lijkt die nu gevonden te hebben. Volgens De Telegraaf keert de verdediger van PSV terug naar zijn thuisland om voor Sønderjyske te gaan spelen. In Denemarken wordt Poulsen dinsdag medisch gekeurd.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Had Simon Poulsen anderhalf jaar geleden naar PSV moeten vertrekken?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

26 reacties (laatste reactie door psvgek95)

Het is uitverkoop bij Psv, overigens begrijp ik het wel want sportief gezien valt er weinig meer te behalen. Feyenoord wordt kampioen en de 2e plek hebben ze nog in eigen hand.

31 januari 2017 om 09:45

Nee Feyenoord verpest het nog wel. Kampioenstress.

31 januari 2017 om 09:51

Als Bryan Smeets PSV niet wederom kampioen kan maken, dan houdt het op

31 januari 2017 om 11:25

Feyenoord moet deze ronde uit bij Twente. De eerste echt test na de winterstop. En inderdaad. Als PSV en Ajax weten te winnen van Feyenoord dan ligt alles weer helemaal open! De onderlinge duels zullen dus beslissend worden!

31 januari 2017 om 11:57

ben blij dat el ahmadi die wedstrijd terug is

31 januari 2017 om 09:51

Ik vind wel dat Brands inderdaad iets aan de selectie moet doen, alleen niet op die posities, zonder tijd voor vervanging. Poulson zal niemand missen. Maar Propper is echt een steunpilaar van PSV die voor veel te weinig wordt verkocht. Arias is ook gewoon een van de betere backs in de eredivisie. Die jongens kan je in de zomer toch ook voor meer verkopen?

Verder het verzoek aan PSV om de 26e wel even hun best te doen en niet op te geven.

31 januari 2017 om 09:52

Je geeft de moed wel snel op met nog 14 wedstrijden te gaan. Stel dat PSV de onderlinge wedstrijd tegen Feyenoord winnend afsluit, dan is de achterstand gereduceerd tot 5 luttele punten. PSV draait niet altijd even stabiel, maar sprokkelt wel de winstpunten binnen sinds de winterstop, ook al is dat nu twee keer in de dying seconds geweest. Zolang Feyenoord nog in zicht is, is er nog een kans voor PSV en geeft dat motivatie. Feyenoord zal ongetwijfeld ook nog wel punten gasn verspelen.

31 januari 2017 om 10:18

Had veel meer van Poulsen verwacht. Was bij az n prima back. Bij psv ook vaak geblesseerd en kwam toch te kort voor de top.

Het is me ook een raadsel waarom ze hem ooit gehaald hebben. Zijn eerste periode bij AZ was prima, de tweede al heel wat minder. Bij PSV hoogstens nuttig als stand-in. Maar dan zou ik zelf toch eerder voor een jeugdspeler hebben gekozen of daar moet de spoeling zo enorm dun zijn geweest...

31 januari 2017 om 09:41

We hadden een Linksback uit eigen jeugd Tamata maar die kon ook niet overtuigen.
Alleen Brenet heeft zich bij de beste 16 kunnen knokken qua verderdigers dus opzich was het destijds geen slechte gedachte om Poulsen als back-up voor Willems te kopen.

Leek in eerste instantie een goede aankoop maar hij nooit kunnen overtuigen, misschien mede ook door zijn lange blessure.
Mazzel dat we hem kwijt kunnen op de laatste transfer dag. Scheelt mooi wat salaris en ruimte voor jeugd of gerichte aankopen.

Toch raar, zou het finacieel niet goed gaan met psv. Zoveel spelers verkopen, als we alles mogen geloven propper, arias, poulsen. Snap er niets meer van.

31 januari 2017 om 09:43

Nee PSV draait financieel enorm goed met de inkomsten van de Champions League en kampioenschap. Maar Poulsen was geen basisspeler en meer opvulling, ook Narsingh was volgens mij iedereen blij mee dat hij voor ongeveer hetzelfde bedrag als dat hij gehaald is weg mocht. Jozefzoon lijkt me ook duidelijk. Daarnaast wordt er vanuit een Russisch blad gezegd dat er een akkoord is. Heb daar PSV nog helemaal niet over gehoord. Neem aan dat PSV net voor het sluiten Propper voor 16 miljoen zal willen verkopen en ook niet Arias voor 8 miljoen omdat de spoeling dan wel heel dun is.

31 januari 2017 om 09:50

Maar wie halen ze ervoor terug, weer een onbekend Zuid Amerikaan. De miljoenen zijn prachtig maar wat gooi je allemaal weg. We zien aan het einde van het seizoen om Brands er slim aan heeft gedaan om voor het geld te gaan

31 januari 2017 om 09:48

Je moet het zo zien, wat valt er sportief gezien nog te behalen?

Deze spelers stonden sowieso al min of meerop de lijst om op de korte termijn te vertrekken en op deze manier kan PSV ook snel schakelen in ze zomer zonder te hoeven afwachten dat clubs zich weer gaan melden.

Voor Arias staat Brenet klaar en voor Propper Hendrix dus wellicht is dit ook een signaal om de jeugd een kans te geven.

Daarnaast heeft PSV net een bod gedaan van 9 miljoen op een Mexicaan dus geld problemen zijn er echt niet.

31 januari 2017 om 11:03

Dit zijn alleen maar geruchten. Of gaan we de berichten van de Telegraaf ineens serieus nemen? Zoveel spelers verkopen? Er is nog niets verkocht. Na verwachting zullen Propper en Arias minimaal tot de zomer blijven. Of er moet een gigantisch bod worden uitgebracht. Deze twee spelers zijn momenteel niet op te vangen in de selectie. Wat Poulsen betreft. Maak iemand zich hier druk om? Wanneer heeft hij voor het laatst gespeeld in het eerste?

31 januari 2017 om 11:37

@vitesse134:

Poulsen gaat transfervrij weg (gratis dus), PSV heeft het bod van Zenit op Propper afgewezen en dat verhaal over Arias is maar een gerucht dat PSV al ontkend heeft.

Dus dat PSV "zoveel spelers verkoopt" omdat het financieel niet goed zou gaan lijkt me onzin.

Prima en fijn voor hem. Is een goeie vent, maar gewoon niet goed genoeg voor PSV, enkel gehaald voor de breedte toentertijd en zelfs daarin is hij toen voorbijgestreefd.

Er mag dan onder hand wel iets worden gehaald. Bordje sale hangt volgens mij boven het stadion.

Miskoop Brands.. Kan gebeuren maar sommigen vinden Brands heilig en zeggen dat hij nooit wat fout doet ten opzichte van Overmars, wat dus niet zo is. Beste gegund in Denemarken.

31 januari 2017 om 13:40

Brands met afstand de betere TD van de top 3 . Denk niet dat je voetbal heel erg goed volgt, want hij is transfervrij, als stand-in, naar psv gekomen.. Daarnaast is hij jammer genoeg geblesseerd geraakt en niet bovenop gekomen.

Verstandige zet van Psv, Poulsen kwam niet aan de bak.

Ik zal zijn rushes niet snel vergeten bij AZ. Had toch een vrij aparte stijl, maar dat mocht ik wel van hem. Mooie tijd om terug te keren naar Denemarken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5655
2.PSV5029
3.AZ4619
4.Feyenoord4322
5.Vitesse4211
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller2214
E. ZahaviAanvaller156
R. SchmidtUnknown
J. PiroeAanvaller81
Y. VertessenAanvaller50
Y. MvogoKeeper220
M. RomeroAanvaller11
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

Denemarken
12 fans
Verdediger, 36 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 26 februari
Roman Abramovich heeft Chelsea-manager Thomas Tuchel groen licht gegeven om Borussia Dortmund-spits Erling Haaland komende zomer te verleiden tot een overstap. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren