‘PSV kan vandaag nog formeel bod van dik acht miljoen euro verwachten’

Dinsdag, 31 januari 2017 om
/

PSV kan op de laatste dag van de transfermarkt een telefoontje van West Ham United verwachten, zo schrijven diverse Britse media. De Premier League-club heeft meer dan gemiddelde interesse in Colombiaans international Santiago Arias.

West Ham is op zoek naar een stand-in voor Samy Byram. Michail Antonio werd enkele wedstrijden noodgedwongen als rechtsachter opgesteld, maar de rechtspoot is voor the Hammers veel belangrijker als hij op een aanvallende positie staat.

West Ham United zou ruim acht miljoen euro over hebben voor Arias, die in het verleden al meerdere keren met een transfer naar Engeland in verband werd gebracht. De 25-jarige Colombiaan staat sinds medio 2013 op de loonlijst van PSV en kwam eerder voor onder meer Sporting Portugal uit.


Poll

PSV moet Santiago Arias voor dik acht miljoen euro verkopen


Gerelateerd

Meer sportnieuws

57 reacties (laatste reactie door wieniet)

Op zich een leuk bedrag voor hem. Echter wat moet je op de laatste dag voor de deadline met een zak geld en minder spelers?? Als alle verkopen doorgaan, leveren we weer enorm veel kwaliteit in. We kunnen enige sprint naar het kampioenschap dan zeker wel vergeten of er moeten nog goede spelers aangetrokken worden. Ik ben benieuwd. Er kan nog veel gebeuren vandaag...

31 januari 2017 om 09:37

Bekijk het zo, wat valt er sportief gezien nog te behalen?

2e plek is het hoogst haalbare als je realistisch bent en dat hebben we min of meer nog in eigen hand. Brenet kan spelen i.p.v. Arias en achter Propper staat Hendrix klaar en dan is het team echt niet veel minder dan nu.

Misschien is het wel verstandig om nu te cashen voor bepaalde spelers en in de zomer goede versterkingen halen die normaal gesproken goedkoper zouden moeten zijn dan in de winter.

31 januari 2017 om 09:53

Als PSV volgens jou nog 2e kan worden dan kan het ook nog kampioen worden. Arias op de laatste dag verkopen is niet verstandig denk ik.

31 januari 2017 om 09:57

Alles kan maar als je realistisch bent is de kans dat PSV kampioen wordt niet bijster groot. Arias staat sowieso al langer op het lijstje om PSV te verlaten en PSV heeft Brenet (eigen jeugd) die echt niet onderdoet voor Arias. Ik zou het gezien de huidige stand geen slecht idee vinden.

31 januari 2017 om 10:20

Makkeijk praten maar met brenet op rechts heb je geen goede backup voor zowel rechts als linksback. Arias heeft wel wat meer pit/gif dan Brenet. Verdedigend is brenet zeker niet minder maar met dat gif kun je in alles of niets situaties net iets meer de tegenstander onder druk zetten.

8 miljoen voor Arias zou ik denk accepteren. Een mooi bedrag en Brenet is er al.

31 januari 2017 om 09:11

Ja leuk allemaal dat geld, maar wat nou als Brenet en/of Willems geblesseerd raken? Dan heb je helemaal niks en verspeel je het kampioenschap sowieso...

31 januari 2017 om 09:24

Precies en zo is het maar net. PSV moet zelf ook de hoofdprijs betalen als ze nu nog iets willen halen en voor 8 miljoen zou ik Arias lekker laten waar hij is.

31 januari 2017 om 09:24

Je hebt toch nog iets van jong-Psv. Dat is de opleiding.... Dus Brenet dan de vaste rechtsback en een backup vanuit jong-Psv.

Dat jullie nog überhaupt aan het kampioenschap denken met 8 punten achterstand op Feyenoord en dan zit Ajax er nog tussenin...

31 januari 2017 om 09:41

@contralateraal

Denk je nou werkelijk dat PSV kampioen gaat worden? Ze hebben nog 2 clubs boven zich en hebben het zelf totaal niet in de hand.

Ik denk dat het nog niet eens zo dom is om bepaalde spelers nu te verkopen voor veel geld nu er sportief gezien weinig meer te behalen valt.

Dan kan er in de zomer wellicht ook snel geschakeld worden met nieuwe aankopen.

31 januari 2017 om 09:44

Als PSV niet meer aan de titel zou denken, dan zou dat pas droevig zijn. Die 8 punten, net als de 5 van Ajax zijn door beide clubs nog makkelijk te overbruggen. Jong psv volg ik niet, maar ik heb nog nooit iets over een degelijke back van dat team gehoord. Zeker nu Poulsen weg is zou PSV wel gek zijn als ze hem verkopen

31 januari 2017 om 09:47

@Panerai Ik acht de kans klein, maar als ze winnen van Feyenoord en Ajax plus Ajax verslaat Feyenoord dan staan alle 3 de clubs weer min of meer gelijk. Ik heb vreemdere scenario's uit zien komen de afgelopen jaren. Zoals ik hierboven ook al zei, Psv zou wel gek zijn als ze het nu al opgeven...

31 januari 2017 om 09:48

Ik weet niet of jij het weet maar PSV zou ook nog 2e kunnen worden he. Als het goed is levert dat nog steeds voorronde cl op. PSV staat maar 3 puntjes achter op Ajax en de goals beginnen steeds makkelijker te vallen. Niks is onmogelijk en op dit moment heeft PSV wel een heel sterk middenveld. Daarnaast is Feyenoord inderdaad de grootste kanshebber PSV gaat nog punten verspelen en Ajax ook maar stel je voor PSV wint van Feyenoord en Ajax en Ajax wint van Feyenoord dan ziet het er weer hee anders uit. Het zou zo maar kunnen dat Ajax over 2 weken eerste staat en dat het weer spannend wordt.

31 januari 2017 om 09:51

@contralateraal

Het is maar net hoe je het bekijkt, je kan het opgeven noemen maar je kan het ook lange termijn planning noemen. Overigens staan Hendrix en Brenet klaar (eigen jeugd) en die zijn echt niet veel minder dan Propper en Arias.

31 januari 2017 om 09:58

Ja, als we zo gaan denken, moet PSV er misschien nog wel 2 backs bijhalen voor het geval er 3 blessures zijn...

31 januari 2017 om 10:03

Je kan er vergif op innemen dat Psv nog tegen blessures/schorsingen aan gaat lopen. Als je dan 0 back ups hebt dan heb je een heel groot probleem volgensmij. Qua middenvelders zit Psv wat ruimer naar mijn inschatting, waardoor een vertrek van Propper beter op te vangen valt

31 januari 2017 om 10:05

@contralateraal

Er is altijd een back-up want PSV heeft een jeugdopleiding.

31 januari 2017 om 10:14

@panerai

Dat begrijp ik, dan mijn vraag aan jou als PSV volger; Ik volg PSV niet genoeg om dit te weten, maar staat er ook iemand klaar? Ik lees nl. helemaal geen mogelijke namen in dit topic.

31 januari 2017 om 10:22

De rechtsback van Jong PSV: van Vlerken is denk ik niet goed genoeg.

31 januari 2017 om 12:42

Beste nufc_u2 of moet ik zeggen PSV-hater, waarom kan Ajax wel kampioen en PSV niet terwijl het verschil in punten maar 3 is? PSV dat zo'n dramatische 1e seizoenshelft heeft gespeeld en nog steeds maar 3 punten achter Ajax staat. Waarom haat je zo erg op PSV? Zitten de successen van PSV jou zo diep?

Onderhandelen naar zo'n tien miljoen, verkopen en Brenet op zijn positie zetten. Vervolgens Alberto doorschuiven naar reserveback en Poulsen houden.
Laatste tijd ben ik niet zo'n mega fan meer van Arias, zoals ik afgelopen jaren wel was. Speelde vroeger al vrij wild, maar heb het gevoel dat de laatste tijd nog erger is geworden in zowel aanvallend als verdedigend opzicht. Dat gezegd hebbende vind ik het voor PSV-begrippen nog steeds een sterke back, zeker éã©n van de betere van Nederland.

31 januari 2017 om 09:07

Arias is de laatste tijd verdedigend juist beter geworden.

31 januari 2017 om 09:30

Poulsen is al vertrokken naar Denemarken

Veels te weinig Arias is basisspeler bij Colombia, West Ham heeft geld zat en PSV heeft geen tijd om een vervanger te halen. Minimaal 14 miljoen vragen en anders mogen ze wachten tot de zomer.

8 Miljoen is veelste weinig voor een vastte rechtsback van Colombia vraag maar wat meer Brands!

Op de laatste dag van de transferdeadline moet je dit nooit accepteren. Leuk die 8 miljoen, maar wie ga je op rechtsback zetten als vervanger Brenet geblesseerd raakt? Ook is Willems geen zekerheidje dat die fit blijft en kun je Brenet niet ook daar neerzetten. Laat ze in de zomer maar terugkomen.

Acht miljoen
Arias is absoluut geen hoogvlieger het ziet er vaak spectaculair uit wat hij doet maar meestal is het toch meer rennen en vliegen dan gedoseerd het moment kiezen. Daarbij veroorzaakt hij regelmatig veel onrust achterin en heeft hij menig strafschop veroorzaakt.
Acht miljoen, strik erom en verkopen lijkt mij. De vervanger is al in huis Brenet is zeker verdedigend niet minder.

31 januari 2017 om 09:20

Wie ga je laten spelen als Brenet of Willems geblesseerd of geschorst zijn??? Binnen 1 dag een vervanger halen is vrijwel onmogelijk.

31 januari 2017 om 09:50

PSV heeft toch in jong wel een rechtsback? Die zou als het goed is tegen het eerste aan moeten schuren, hoewel dat spitsje ook nog steeds niet de kans krijgt ondanks het feit dat de Jong echt werkelijk geen deuk in een pakje boter schopt en week na week opzichtig faalt. Of de spelers van Jong PSV zijn niet zo goed als Psv/ Langeler ons wil doen laten geloven of Cocu heeft geen vertrouwen in de spelers van jong Psv?

31 januari 2017 om 10:07

In de backs zitten ze niet zo goed in Jong PSV. Aanvallend en vooral op het middenveld zitten de grootste talenten.

31 januari 2017 om 09:21

8 miljoen is een best bedrag voor deze beperkte en onrustige back. Maar dat zal deels gevoed zijn, nu de transferdeadline in zicht is.

Lekker verkopen deze speler. Brenet is echt niet minder en ik mag aannemen dat er in jong-Psv ook nog wel een backup zal rondlopen.

31 januari 2017 om 16:11

Back-up loopt er genoeg maar of je er iets aan hebt... Je weet toch wel dat Cocu coach is van Psv hã©? Als je dat weet, dan weet je waarschijnlijk ook dat er nooit een speler met eigen roots uit de jeugdopleiding gebruikt wordt. Zelfs toen Psv enkele jaren geleden met 8 a 10 punten voor stond bij het kampioenschap durfde hij destijds geen gebruik te maken van jeugdspelers. Jeugdspeler is bij Cocu een vies idee, liever een buitenlandse back kopen die een Gods- vermogen kost uiteraard!

31 januari 2017 om 12:45

Tornado, 8 miljoen voor de beste rechtsback in de Eredivisie op de laatste transferdag in de winter is niet zo realistisch he.

31 januari 2017 om 13:48

De beste rechtsback maak wel veel fouten voor z'n leeftijd. Het ziet er vaak er spectaculair uit wat Arias doet erg onstuimig met veel inzet. Arias maakt te veel overtredingen en veroorzaakt met regelmaat een strafschop.
Arias is in mijn ogen zeker niet de beste rechtsback van de eredivisie zeker niet als je bedenkt dat hij een tijdje gepasseerd is geweest ten faveure van Brenet, die zeker verdedigend niet minder is.

Gewoon de deur nu gaan sluiten, Psv speelt nog om de CL en is op dit moment gewoon nog in de achtervolging. Arias is zeker een van de beste backs van de ED. Dan kun je er mooi brenet achter hebben maar zodra die geschorst of geblesseerd raakt moet al uit de jeugd spelers gaan halen. In de zomer is een vertrek meer denkbaar.

Als ik Brands was, dan zou ik hier maar een antwoord op hebben: "laat me niet lachen".

Arias is een ernstig onderschatte speler. Verdedigend erg solide, voetballend misschien wel de beste verdediger van de eredivisie en opkomend ook ijzersterk. En laten we niet vergeten dat hij basisspeler is bij Colombia, dat een half jaar geleden nog derde stond op de FIFA-ranglijst.

En die zou PSV dan, met nog maar een halve dag de tijd om een vervanger te halen, moet laten gaan voor 8 miljoen, wat voor Engelse begrippen echt een fooi is? Terwijl PSV alleen de matige (overschatte) Brenet als backup heeft? En terwijl PSV dan, nu Poulsen lijkt te vertrekken, helemaal geen backs meer heeft voor de bank? Sure...

31 januari 2017 om 09:51

Ja en Joris was onze centrale verdediger toen we 2e op de FIFA-ranglijst stonden. Nee, je mag blij zijn wanneer je 8 miljoen kan vangen voor Arias. Hele degelijke back maar ik zie jou hem neerzetten als een wereldverdediger. Wat ook mede komt door de PSV bril natuurlijk.

31 januari 2017 om 10:01

Ik zeg alleen dat Santiago Arias basisspeler is van Colombia, dat een half jaar geleden derde stond op de FIFA-ranglijst. Dat is een glashard feit. Ik zeg verder helemaal nergens dat hij een wereldverdediger is. Die woorden leg jij me nu in de mond.

Verder mag ik dan PSV-supporter zijn en Arias een goede verdediger vinden, maar ik ben oud en wijs genoeg om door een redelijk neutrale bril te kunnen kijken. Ik zeg toch ook "met mijn PSV-bril" dat Brenet een matige, overschatte speler is?

31 januari 2017 om 09:55

Vind Arias een enorme zwakke back. Wordt nu al wedstrijd na wedstrijd afgetroefd.

31 januari 2017 om 10:12

Dat mag jij vinden. Ik heb een seizoenkaart van PSV en zit op de derde rij, ik zie Arias elke thuiswedstrijd vanaf een paar meter afstand voetballen. En ik heb een totaal andere mening.

31 januari 2017 om 10:25

Dit seizoen is tot nu toe nog zijn beste seizoen dus jij hebt er weinig verstand van. Ik zie hem nauwelijks in de problemen komen net zoals de gehele defensie van PSV die gewoon redelijk staat. Hij is ook minder wild geworden naar mijn mening.

Lijkt me handig om hem te behouden. We houden niks meer over en Poulsen gaat ook al weg.

Proberen 10 miljoen van te maken en Dumfries halen. Ontwikkelt zich heel goed bij Sparta. Denk hij een goede stand-in zou zijn van Brenet. En niet al te duur denk ik.

Gaat Brands nog spelers halen? PSV mist nog aanvallers. Mocht De Jong geblesseerd raken, dan hebben ze niemand achter de hand. Ook is de vraag hoe Locadia terugkomt na zijn blessure. Op deze manier doe je volgens mij niet echt meer mee voor het landskampioenschap.

31 januari 2017 om 11:17

"mocht De Jong geblesseerd raken, dan hebben ze niemand achter de hand."

De verwachting is dat Locadia over een halve maand weer inzetbaar is. Verder heeft PSV Pereiro, Bergwijn en Lammers voor de aanval en ook Siem de Jong, Ramselaar en Zinchenko kunnen voorin spelen. Bij gebrek aan aanvallers is 4-4-2 spelen ook nog een optie.

15 miljoen en verkopen, dan voor 5 miljoen Dumfries vastleggen van Sparta en langlopend vastleggen. Sam Lammers, Alberto en Rigo vast bij t eerste halen. Luuk na dit seizoen wegdoen en Lammers op 9 zetten.

31 januari 2017 om 11:43

5 Miljoen voor een speler van Sparta die net 18 wedstrijden in de eredivisie gespeeld heeft?

En Lammers volgend seizoen meteen maar een basisplaats geven? Die heeft in zijn laatste 9 wedstrijden in de Jupiler League 1x gescoord. Ja, die zal PSV volgend seizoen vast wel weer landskampioen maken.

31 januari 2017 om 11:51

T gaat om de spelers om je heen. Lammers zal t beter doen dan Luuk. Totaal geen druk op Sam. 4-3-3 is bovendien achterhaald. Wordt tijd voor 4-4-2 met Lammers en Locatia voorin en Pereirro op 10. Daarachter Hendrix Van Ginkel en Rammelaar.

31 januari 2017 om 12:03

Ik heb toch weinig vertrouwen in Lammers. 1 Goal in 9 wedstrijden in de Jupiler League is niet best. Terwijl hij bij Jong PSV toch o.a. Rigo, Lundqvist, Rosario en Gudmundsson (ijslands A-international) om zich heen heeft staan, wat voor Jupiler League-begrippen geen slechte spelers zijn. En Cocu ziet hem regelmatig trainen en geeft hem geen speeltijd, dat moet toch ook wel wat zeggen.

31 januari 2017 om 14:35

5 miljoen voor Dumfries haha. Dat zou Sparta wel willen

Arias is de beste back doe ze hebben. Elke week n voldoende. Werkt zich kapot. Komt hele wedstrijd mee op. 8 miljoen is leuk maar in Engeland verkopen ze de minste spelers al voor 't dubbele.

Ik denk even hart op, wat nou als PSV met 3 verdedigers gaat spelen? Moet inprincipe goed te doen zijn in de competitie( Schwaab-Isimat-Moreno) je verkoopt Arias voor 8 of 10 miljoen en je koopt ik noem een Luckassen. Willems op linkshalf en Brenet op rechtshalf. Zou dat een idee kunnen zijn?

31 januari 2017 om 13:49

Een verdediging met alleen centrale verdedigers? En dan je backs op het middenveld zetten, terwijl je voor het middenveld Guardado, Propper, Ramselaar, Hendrix, Van Ginkel, Siem de Jong en Zinchenko al hebt? Nee, lijkt me geen heel goed idee.

31 januari 2017 om 14:07

Ik vind Willems meer een linkshalf dan een linksback. En dan zet je ipv Brenet van Ginkel of Hendrikx neer. Maar 5 middenvelders vind ik niet heel gek

31 januari 2017 om 14:25

Je kunt hem een linkshalf vinden, maar dat is hij niet. Hij heeft sinds de jeugd nooit ergens anders gespeeld dan links achterin. En ik denk ook niet dat hij een goede linkshalf of linksbuiten zou zijn. Hij is niet echt technisch, niet echt snel, geen hele harde werker op het veld en niet echt goed in het passeren van een tegenstander. Hij heeft een hele goede assist, maar die kan hij juist geven omdat hij als opkomende linksback niet of nauwelijks verdedigd wordt.

Arias is veels te goed om te laten lopen voor zo'n prutsbedrag! Komop, deze man speelt CL en is international. Dan is 8 miljoen een fooi!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2323
2.PSV2320
3.AZ2015
4.Vitesse205
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

55 fans
Verdediger, 27 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 16 oktober
Real Madrid is bereid lang te wachten voor de peperdure Kylian Mbappé. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren