‘Galatasaray heeft vier miljoen euro over voor jeugdexponent van Feyenoord’

Zaterdag, 31 december 2016 om

Garry Rodrigues is naar verluidt van plan om zijn tot 2018 lopende contract bij PAOK Saloniki te gaan verlengen, maar de linksbuiten kan er nu ook voor kiezen om een transfer naar de Turkse top te gaan maken. FORZA meldt namelijk dat Galatasaray van plan is om de Kaapverdiaans international naar Istanbul te halen.

/

Cimbom zou zo’n vier miljoen euro overhebben voor de komst va Rodrigues, die een aantal jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord zat en verder in Nederland nog bij ADO Den Haag en FC Dordrecht onder contract stond. De in Rotterdam geboren aanvaller speelde zich bij het Spaanse Elche in de kijker van PAOK, dat hem vorig jaar transfervrij overnam.

Of de Griekse topclub bereid is om mee te werken aan een transfer is echter nog maar de vraag. PAOK plaatste zich onlangs voor de knock-outfase van de Europa League en zal hier niet verzwakt aan willen beginnen. De club is naar verluidt van plan om het salaris van Rodrigues, die nu zes ton per jaar verdient, te verdubbelen, maar het lijkt erop dat PAOK op de lange termijn niet op zal kunnen tegen de financiële kracht van Galatasaray.


Poll

Vind jij Galatasaray een geschikte club voor Garry Rodrigues?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

8 reacties (laatste reactie door kartal1)

Wat ben ik blij dat het hem via een omweg toch gelukt is om prof voetballer te worden, 5 jaar geleden bezorgde hij nog de post bij me en kijk nu ! Dit is het levende bewijs dat het nooit te laat is en altijd door moet blijven zetten.

31 december 2016 om 12:32

Nu kan ie zelf mss een postkantoor openen . Ken hem niet heb hem ook niet zien spelen dus kan hem ook niet beoordelen. Ik geloof er wel niet in dat gs vier miljoen gaat betalen voor een redelijk onbekende speler.

2 januari 2017 om 12:22

Omdat jij hem niet kent is het een onbekende speler ? ..

Deze jongen is een van de topspelers in de griekse competitie en doet het europees ook lekker .

2 januari 2017 om 14:35

Ik zeg redelijk onbekende !

Als een Griekse subtopper zo'n speler al 1,2 mln per jaar biedt, moeten we het niet heel gek vinden dat het niveau van de Nederlandse competitie achteruit blijft hobbelen. Dat gaat toch nergens meer om.

31 december 2016 om 14:42

Dat zal ook te maken hebben met het feit dat hij transfervrij was. Vaak krijgt een speler dan een hoog bedrag aan tekengeld, maar misschien hebben ze het bij deze club wel gedaan in de vorm van salaris.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PAOK Saloniki

Actuele wedstrijden

5 fans
Middenvelder, 28 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 17 oktober
Manchester United wil in het komende jaar zes nieuwe spelers binnenhalen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren