Wenger wijzigt opstelling na scheldpartijen: ‘Hij is zijn vertrouwen kwijt’

Zaterdag, 3 december 2016 om 16:44Dominic Mostert • Laatste update: 16:49

Hoewel Carl Jenkinson de enige fitte rechtsback van Arsenal is, staat hij zaterdagavond niet in het basiselftal tegen West Ham United. Arsène Wenger kiest ervoor om centrumverdediger Gabriel Paulista op te stellen op zijn positie, omdat Jenkinson door een lastige periode gaat. De supporters van Arsenal keren zich tegen de vleugelverdediger, ziet Wenger.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Doet Arsène Wenger er goed aan om Carl Jenkinson op de bank te zetten?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

19 reacties (laatste reactie door bon jovi)

Ja zet lekker een CV rechtsback.... Ik raak mijn vertrouwen in wenger kwijt. En als hij xhaka weer op de bank zet vandaag ben ik er helemaal klaar mee

3 december 2016 om 10:13

Totdat Arsenal wint zeker...

3 december 2016 om 10:18

Ik vind ook dat ze gewoon moeten winnen met jenkinson of Gabriel met genoeg kwaliteit op het veld. Alleen vind ik dat wenger rare keuzes maakt

3 december 2016 om 11:16

Sorry maar wat moet hij dan?? Bellerin de beste back van Engeland is gebleseerd, Debuchy is ook niet beschikbaar, Jenkinson is gewoon slecht zeker laatste pot was hij schrikbarend dus zeg het maar als je het beter weet???? Makkelijk brullen tegen Wenger maar een oplossing heb je niet

3 december 2016 om 11:36

Het was al lang duidelijk dat Arsenal een nieuwe back-up moest kopen omdat Jenkinson en Debuchy niet voldoen... Dat hoeft niet eens zo duur te zijn. Meunier was voor 6 miljoen beschikbaar en een zeer degelijke back-up.

Kopen is de oplossing... je weet immers dat Arsenal 443 blessures krijgt. Anders maar eens snoeien in de technische (wenger) en medische staf....

3 december 2016 om 11:41

Snap ik maar ik stoor me aan dat popi gelul over Wenger anders moet je maar lekker fan worden van Chelsea of City.

3 december 2016 om 11:42

Een CV die als rechtsback beter is dan een natuurlijke rechtsback als Jenkinson, dat zegt wel genoeg over hoe slecht laatstgenoemde is.

3 december 2016 om 11:52

Dan ook nog eens een slechte cv, het is geen Koscielny, Pepe of alderweireld op rechts.

3 december 2016 om 12:00

Ja vind je hem slecht? Vind eigenlijk dat hij nooit een lange reeks heeft gemaakt om dat oordeel te vellen maar ik kan het fout hebben. Heeft wel passie vuur inzich redelijk snel aardige tackel beetje lompig en te bruut af en toe dat wel

3 december 2016 om 17:24

Ach ja, mensen weten al heel gauw spelers af te schrijven. Paulista heeft nog geen tien wedstrijden achter elkaar gespeeld. Hij is nog ruw en af en toe onbezonnen, maar hoe was Kos ookal weer in zijn begin jaren? Hadden we die ook maar direct afgeschreven he.

4 december 2016 om 00:21

En waarom geen 10 na elkaar? Omdat hij inzicht mist. Een domme kracht. Een fijne speler om achter de hand te hebben, maar niets meer.

Het grootste probleem in de voetbal wereld ia de huidige social media.


De social media maakt een speler of kraakt een speler..
Dat is jammer heel erg jammer.
Ik vind met jenkinson niets mis en met calumn chambers ook niet. Die spelers moet je gewoon 10 tot 15 wedstrijden de kans geven. En dan evalueren.
Maar omdat een paar idioten in publiek gaan schreeuwen word daar ook nog naar geluisterd?

Stelletje rotzakken. Ontevreden zijn mag, maar je gaat je eigen spelers toch niet uitfluiten of negatief bejegenen. Ongelofelijk hoe fans tekeer zijn gegaan. Makkelijk doelwit ook, terwijl er zat zijn die slap spelen.

3 december 2016 om 12:11

Het is al belachelijk dat die Jenkinson contract heeft bij Arsenal, laat staan dat hij mag spelen. Ik ben er ook zeker niet voor maar er gebeurd nu in ieder geval wel wat. Het is het best voor Arsenal en Jenkinson als hun wegen scheiden.

3 december 2016 om 13:30

Nee, wat belachelijk is is de prestatie die Jenkinson levert en het achterlijk grote bekkie dat hij daarna over Tottenham heeft. Die jonge heeft z'n 'afslachting' dubbel dwars verdient. Heel snel opkrassen die vent. Laat 'm z'n voorzeten maar achterna gaan, dan weten we zeker dat we 'm nooit meer terugzien.

Ik zou echt Mustafi op rb zetten en gabriel centraal, dan lever je wrliswaar kwaliteit in in het midden, maar mustafi is zo sterk aan de bal en aanvallend + heeft al tig keren op rb gespeeld voor Duitsland

3 december 2016 om 17:17

Of zelfs Gibbs op rechts, vind gabriel voetballend wat matig..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
12.Arsenal11-5
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
E. Smith RoweMiddenvelder81
B. SakaAanvaller81
A. LokongaMiddenvelder70
P. AubameyangAanvaller73
M. ØdegaardMiddenvelder61
N. PépéAanvaller60
B. LenoKeeper30
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

16 fans
Verdediger, 29 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren