Gayle raakt vier tanden kwijt na discussie over weeksalaris van 40.000 euro

Zaterdag, 19 november 2016 om 16:18Daniel Cabot Kerkdijk

/

Dwight Gayle moet binnenkort naar de tandarts. De aanvaller van Newcastle United is namelijk vier tanden kwijtgeraakt na een vechtpartij tijdens een verjaardagsfeestje van een ploeggenoot, zo meldt de Newcastle Chronicle.

Gayle was in Liverpool de verjaardag van Jamaal Lascelles aan het vieren, toen hij in een kroeg een discussie kreeg met een mede-feestganger over zijn salaris van veertigduizend euro per week. De woordenwisseling liep vervolgens hoog op en eindigde in twee rake klappen in het gezicht van Gayle. Hierdoor verloor hij, volgens de regionale krant, vier tanden.

Volgens omstanders was de verwachting van enkele aanwezigen dat Gayle de rekening zou betalen. Omdat de spits dit weigerde, ontstond er discussie. Newcastle United weigert vooralsnog commentaar te leveren op het incident.Gerelateerd

Meer sportnieuws

32 reacties (laatste reactie door sonnyfloyd)

Als PL voetballer moet je dit soort situaties voorkomen."Take it on the chin" en gewoon betalen zodat je de sfeer niet verpest en negatief in het nieuws komt.

19 november 2016 om 16:41

Fucking onzin. Dus omdat hij veel geld verdient moet hij lekker ieders rekening betalen. Ik zou het niet eens accepteren al zou hij het aanbieden, ik verdien zelf ook geld, dat geldt ook voor deze trieste mannetjes uit dit verhaal.

19 november 2016 om 16:41

Waar slaat dit nou weer op? Omdat die gast veel geld verdiend moet hij maar voor iedereen gaan betalen? Haha, lachwekkend. Hij heeft groot gelijk dat hij niet betaald. In wat voor een wereld leven we toch.

19 november 2016 om 16:47

Tuurlijk hoeft hij niet te betalen maar als jij met je supporters bent en je verdient een modaal jaarsalaris in een week zou het wel zo aardig zijn. Los daarvan is hij niks verplicht en omdat hij niet betaald hoeft hij zeker niet zo mishandeld te worden

19 november 2016 om 16:49

Heeft hij toch zelf verdiend dat hij zoveel krijgt. Dat het dan zogenaamd zo aardig zou zijn slaat nergens op. Moet hij toch zelf weten wat hij er mee doet? Zoals je al aangeeft is hij niks verplicht en hem dan toetakelen is wel erg triest.

19 november 2016 om 16:51

Ja en we hebben gezien hoe het afloopt als hij niet betaald, ook niet echt goed lijkt mij? De rekening zal waarschijnlijk zon 5% van zijn weeksalaris zijn en als hij kan zien dat er verwacht wordt dat hij betaald dan doe je dat toch gewoon! Wordt je meteen gezien als een goede gozer, meer positieve beeld van je op het feestje en media ipv als een scrouge gezien te worden die ook nog eens klappen vangt. Echt typisch Nederlands jullie om liever klappen te vangen en negatief in het nieuws te komen dan voor andere mensen, die waarschijnlijk minder dan je verdienen, een etentje te betalen.

19 november 2016 om 16:55

Hahaha jij bent echt grappig. Denk nou is logisch na man. Waarom zou hij die rekening moeten betalen? Omdat hij geld heeft? Slaat toch nergens op. Dus hij had de keus: of je wordt een held, of we klappen je in elkaar omdat je niet betaald? Hoor jezelf eens met dat Nederlands. Hij heeft groot gelijk dat hij niks betaald. Je moet je ook niet onder druk laten zetten. Dat zijn ook geen supporters, maar zielige mensen.

19 november 2016 om 16:56

Hij hoeft niks idd, maar het zou wel slim zijn en hem sieren om gewoon te dokken voor iedereen. Ik weet dat het normaal is in Nederland om niks te betalen voor andere mensen en alles zelf voor gratis verwachten maar in andere landen en culturen is het niet cool om op zen "Dutch" af te rekenen. Integendeel het is juist mannelijk om de rekening op je te nemen, vooral als je zoveel verdient!

19 november 2016 om 16:57

Dan is het hek van de dam. En zoals jij het nu stelt is het gewoon afpersing. Betalen anders klappen ontvangen.

19 november 2016 om 16:58

Bizar dat jij het normaal vindt dat iemand geslagen wordt omdat hij niet voor een hele groep krenten wil betalen.

19 november 2016 om 17:04

Volgens jouw logica kan ik je dus opzoeken met een paar vrienden en al je geld opeisen. Vervolgens geef je daar natuurlijk gehoor aan, want ja, dat zou wel zo slim zijn. Jezelf uit laten kleden is natuurlijk ontzettend logisch en terecht.

19 november 2016 om 17:10

Al gaat het om 1 euro. Als iemand eist dat ik voor hem betaal krijgt hij niets.

Beetje iets met principes enzo. Dan maar een paar klappen vangen.

Iemand die wel aan druk toe zou geven heb ik echt 0,0 respect voor.

19 november 2016 om 17:10

En volgens jouw logica zou jij geen geld accepteren van je vrienden/familie/bank voor het betalen van je hypotheek of start-up van je eigen BV, omdat jij alles op je eigen houtje doet? Hemeltje het niveau van redeneren hier..

19 november 2016 om 17:14

R.drenthe, Iedereen vindt wat jij hier zegt onzin. Dus zijn wij nou zo slim of jij zo dom?

19 november 2016 om 17:15

Bewonderenswaardig, dat meen ik serieus, maar niet echt praktisch lijkt mij? Soms moet je de situatie aanvoelen. Want nu heeft Gayle hetzelfde als jou gedaan en een paar tanden verloren en daar bovenop zal de Engelse median 100% zeker hem neerzetten als een gierige voetballer die alleen om zichzelf geeft. In de lange termijn helpt hij zichzelf niet echt ofwel?

19 november 2016 om 17:20

@r. Drenthe Typisch Nederlands? Dus die Gayle is ook een Nederlander?

19 november 2016 om 17:32

Je bent inderdaad een vent als je een rekening op je neemt, maar dan wel uit je zelf. Je gaat toch geen rekening betalen omdat anderen dat van je eisen?! Wat is dat voor een redenering zeg. Hij zou pas een watje zijn als hij zou toegeven aan die sukkels die hem iets verplichten. Hij bepaalt zelf wel wat hij met zijn eigen verdiende geld doet. Kom nou...

19 november 2016 om 18:36

Ik ben niet "Dutch" en zou ook niet betalen hoor. Het heeft niks met nationaliteit te maken maar met gezond verstand.

19 november 2016 om 21:48

Jij zou zomaar betalen voor mensen die je niet kent? Je beredenatie slaat echt nergens op, sorry dat ik het zeg.

19 november 2016 om 16:45

Hij voetbalt in de championship

19 november 2016 om 16:52

Dit seizoen ja Jantje bijdehandje. Reken maar dat Newcastle gewoon promoveert met het betalen van dit soort salarissen.

19 november 2016 om 19:25

Wij gaan zo pilsen en als je dat niet betaalt krijg je twee klappen van mij ;P

19 november 2016 om 16:46

Kleine opmerking. Het is geen premier league voetballer. Wat je verder zegt is ook wel onzinnig

19 november 2016 om 17:09

Zou helemaal een aanleiding zijn tot afpersing bij elke voetballer met een leuk salaris die je tegen komt lol. Want ja is wel verstandig gedoe en negatief nieuws te voorkomen; )

19 november 2016 om 19:48

Ik snap je punt hoor. Soms moet je iets doen wat je eigenlijk niet wil, als je in het nauw zit. Veel gasten doen heel stoer en principieel, maar kennen de exacte situatie niet eens. Nood breekt veel wetten

Vind het eigenlijk allemaal vreemde reacties, wat ik mis is waarom moet hij eigenlijk betalen en niet de jarige zelf? Daar lees ik niks over n die zal toch ook geen misselijke vergoeding krijgen bij Newcastle. Als ik jarig ben en nodig mensen uit dan drinken die van mij ook als daar een collega bij is die meer verdient dan mij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Newcastle United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Everton59-1
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
M. AlmirónMiddenvelder344
JoelintonAanvaller314
C. WilsonAanvaller2612
PacoUnknown
K. DarlowKeeper250
A. CarrollAanvaller181
D. GayleAanvaller181
Voor de complete selectie: Clubpagina Newcastle United.

0 fans
Aanvaller, 30 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 19 juni
Tottenham Hotspur denkt nu aan voormalig Wolverhampton Wanderers-manager Nuno Espírito Santo. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren