‘Jansen zet FC Twente tegen de muur en eist circa een miljoen’

Maandag, 7 november 2016 om 07:30Thijs Post

Zaakwaarnemer Rob Jansen wil circa een miljoen euro van FC Twente, zo meldt De Telegraaf. Jansen heeft met het bedrijf Wasserman, waar hij directeur is, een arbitragezaak aangespannen. FC Twente-directeur Onno Jacobs bevestigt dat er een arbitragezaak is.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Kamohelo Mokotjo is de beste speler van FC Twente


Gerelateerd

Meer sportnieuws

26 reacties (laatste reactie door buitenspelval)

Twee transfers begeleiden en dan een miljoen euro eisen, wauw ik heb duidelijk de verkeerde baan gekozen.

7 november 2016 om 07:46

Dat dacht ik ook

7 november 2016 om 08:25

En dan gaat het ook nog om Mokotjo en Holscher, toch geen spelers uit de top categorie.... Wat strijkt hij dan wel niet op voor topspelers die hij ergens een baantje bezorgt?

7 november 2016 om 08:33

Tegenwoordig is Mokotjo wel een top categorie voor de FC uit Enschede.

7 november 2016 om 08:49

Zeker, tegenwoordig is hij voor Twente een topper, maar op het moment van zijn transfer van PEC naar Twente was dat nog niet geheel het geval en had hij nog het stempel van de speler, die het bij Feyenoord niet gered had. En over die periode hebben we het; de periode, dat Rob Jansen zijn transfer naar Twente regelde. Daar gaat de commissie over.

7 november 2016 om 09:14

Als je Mokotjo dit seizoen ziet spelen heb je kunnen zien dat 'ie niet alleen voor Twente een goede speler zou zijn.

7 november 2016 om 10:26

Ik zeg toch niet dat Mokotjo alleen voor Twente een goede speler is? Waar maakt je dat uit op of lees je dat misschien letterlijk? Ik schrijf toch enkel dat hij tegenwoordig een topper voor Twente is, daarmee beweer ik niet dat hij dat voor andere clubs niet is?

En je veronderstelling dat ik Twente niet heb zien spelen dit seizoen, is ook nergens op gebasseerd. Ik heb dit seizoen praktisch elke wedstrijd van de Tukkers gezien. Dus ook Mokotjo. Ik snap je rare veronderstellingen en je conclusies in je post niet zo.

7 november 2016 om 13:37

mokotjo wel hoor, voor twente dan. Dit kan een heel naar staartje krijgen, mocht twente ongelijk krijgen kloppen de jaarcijfers weer niet.

7 november 2016 om 14:17

Buitenspelval snap niet dat er zoveel mensen op hun teentjes zijn getrapt door jouw opmerking, ze lezen totaal niet goed. Iedereen snapt toch wel dat de transfers van holscher en mokotjo naar twente geen toptransfers zijn? Overigens zie ik dit vaker bij will grigg en verpatopspits dat ze vaak kortzichtige reacties hebben, door simpele humor te gebruiken of overhaast te reageren.

7 november 2016 om 17:12

@d-f-j

Ik snap het ook niet zo, zo ingewikkeld is het niet om te begrijpen wat ik schrijf. Dan geef ik ook nog extra uitleg en dan komt er nog een opmerking achteraan van twente199... Terwijl ik nog eens duidelijk schrijf dat het gaat om de periode van transfer van PEC naar Twente. Op dat moment werd Mokotjo gewoon beschouwd als een goede speler, maar zijn verhuizing nog zeker geen toptransfer. Maar goed, het zij zo.

Een verschil van mening met dit soort bedragen? Hoe is het mogelijk dat het niet (contractueel) is vastgelegd en er moet worden gebakeleid om een verschil van mening? Hoe dan ook: here we go again...

7 november 2016 om 09:05

Jansen zit al 30 jaar in het vak !! Geloof mij nou die heeft dit echt wel zwart op wit staan. Uit de tekst kan je opmaken dat dit al een lang slepende zaak is, hij is er nu klaar mee en spant een rechtszaak aan. Ik vrees dat Twente niet heel sterk staat, anders begint Jansen geen rechtszaak zo slim en geslepen is hij volgens mij wel.

7 november 2016 om 09:12

Dat lijkt mij inderdaad ook. En Munsterman en Van der Laan kennende staat Janssen hier vast ook in zijn recht. Maar als het zwart op wit staat blijft het m.i. vreemd dat het in de rechtbank nog uitgevochten moet worden.

7 november 2016 om 09:59

Domme opmerking. Je kunt ook zeggen dat Twente het niet op een arbitrage zaak zou laten aankomen als ze niet zeker van hun zaak waren. Alleen omdat die zakkenvuller 30 jaar in het vak zit denk je dat hij gelijk heeft. De voorzitter van de nieuwe Raad van Commissarissen is zelf advocaat. Denk je dat hij het op een arbitragezaak laat aankomen als ze compleet kansloos zijn ?

7 november 2016 om 12:48

Ja want bij Twente hebben ze hun zaakjes altijd prima voor elkaar .....

Bedrijf heet eigenlijk weiss wassermann. Blijft schimmige business die zaakwaarnemers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.AZ3416
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
DaniloAanvaller1711
Q. MenigAanvaller156
D. RotsAanvaller20
J. DrommelKeeper170
D. DumićVerdediger81
T. EbuehiVerdediger170
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

Zuid-Afrika
27 fans
Middenvelder, 29 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 23 januari
Everton is niet de enige club met interesse in Bayern München-spits Joshua Zirkzee. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren