Wang woedend in vliegtuig: ‘Ze moeten niet denken mij te kunnen wegjagen’

Dinsdag, 1 november 2016 om 22:25Dominic Mostert

Hui Wang liet zich vorige week weer zien in Nederland, maar de eigenaar van ADO Den Haag is volgens Voetbal International woedend naar China vertrokken. Hij voelt zich beledigd, nadat de raad van commissarissen en de aandeelhouders 'nee' zeiden tegen een bestuursrol voor Lee Zheng. Wang wilde zijn landgenoot directeur maken in Den Haag.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Begrijp je de reactie van Hui Wang?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

56 reacties (laatste reactie door vakkie-l)

Was al te lang rustig,

beetje spanning weer in de tent.

Ik zou ondertussen toch graag willen weten hoe de lijntjes lopen bij Ado, wie spreekt de waarheid en wie jokt.

1 november 2016 om 22:30

Wat verwachtte ADO? We worden gekocht door een rijke eigenaar maar dat is alles? Ik vind het niet meer dan normaal dat Wang mensen die hij vertrouwt aan wilt stellen. ADO is opgekocht en ze blijven lastig doen alsof ze alles zelf mogen bepalen.

1 november 2016 om 22:34

Vergeet niet dat ADO niet voor Wang gekozen heeft. De vorige grootaandeelhouder heeft ADO verkocht en nu zit ADO met Wang opgescheept.

1 november 2016 om 22:39

In het overnamecontract is opgesteld dat er alleen Nederlandse directeuren aangesteld mogen worden. Bovendien ben ik wel erg benieuwd hoe het zou verlopen als alles zou gaan hoe Wang het had gewild...

1 november 2016 om 22:39

ADO zit met Wang opgescheept? Vergeten dat ze, zoals dhr Wang al aangeeft, al tijden met financiële tekorten kampen? Hij wilt daar verduidelijking over wat logisch is en aangezien deze zelfde heren zorgen voor de tekorten, wilt hij een andere directeur aanstellen wat volkomen logisch is.

1 november 2016 om 22:40

Maar een club met aandelen is toch feitelijk van de aandeelhouders?

1 november 2016 om 22:43

Maar hij heeft er al 13 miljoen inzitten, dat is toch veel geld voor een club als Ado. Overdrijven ze daar niet een beetje en is Deze Wang niet 'de redding' van Ado?

2 november 2016 om 03:13

nee deze Wang is de dood steek voor ado denhaag hij is de aanstichter van alles met zijn groot spraak. hij zou het stadion wel ff kopen de tweede ring moest er op komen ons groter maken dan ajax kunst gras ging er uit we gingen tegen de groot macht van Europa voetballen pff we spelen straks tegen katwijk die wang/ UNV moet zo snel mogelijk op zouten

2 november 2016 om 07:17

Hoe kan je deze club groter maken als het fundament onstabiel is? Je moet een goede basis hebben om van daar uit verder te kunnen, maar als de huidige leiding alleen maar zorgt voor tekorten dan gaat dat niet werken. Wang heeft gelijk hij stopt wel geld in de club maar wilt daar wel een tegenprestatie voor zien en dat kunnen ze niet waarmaken.

2 november 2016 om 08:16

Ook dan moet je alles volgens de regels spelen... als in de statuten staat dat een Directeur door de RvC aangesteld moet worden, moet dat ook op die manier gebeuren... als er staat dat daar een sollicatieprocedure aan vooraf moet gaan, kun je dus niet zomaar een vriendje van de eigenaar aanstellen.. en ga zo maar even door! De voornaamste reden om je aan de regels te houden, is dat partijen niet persoonlijk aangesproken willen worden als het fout gaat (in financiële zin)...

Wang gaat dit wel voor elkaar krijgen, maar dan moet-ie eerst de structuur van de club veranderen.. en dan stelt-ie een of andere Chinees aan en verdwijnt ADO langzaam door het afvoerputje.. om misverstanden te voorkomen, dat is niet wat ik ADO gun, maar wel wat ik zie gebeuren met die Wang...

2 november 2016 om 09:59

Ado heeft niks te willen wang heeft de meeste aandelen erin dus is de baas .... als er geld gepompt moet worden is hallo mr wang welcom please

2 november 2016 om 10:01

Als wang er niet was speelde jullie helemaal niks meer werd het zelfde liedje als rbc rosendaal jullie moeten op jullie bloote kniedjes gaan voor mr wang !!!!! Dhc the best

2 november 2016 om 11:15

Haha, Wang heeft 13 miljoen in de club zitten, wat een grap. Daar zit die 9 miljoen bij die hij aan de vorige eigenaar betaalde, de rest is maar 3,9 miljoen. En die 3,9 miljoen heeft hij zelf toegezegd, maar weigerde hij in meerdere instanties te betalen, terwijl men daar wel de begroting op had gemaakt.

2 november 2016 om 16:05

Regulator, de eigenaar is de persoon met meer dan 50% van de aandelen.

3 november 2016 om 13:48

Hoezo dat dan? Want dan hij vd Kallen gewoon gewacht met de verkoop van de club totdat er een volwaardige koper zich aandiende. Den Haag kan je niet met een clubje als RBC (met alle respect) vergelijken. Den Haag zal nooit omvallen, daar is de club te groot voor en het volk zal het ook nooit zover laten komen.

3 november 2016 om 14:25

Msschien ook belangrijk om erbij te melden dat BVO ADO Den Haag zijn salaris, onkosten, verblijfskosten etc, etc ook uit eigen zak moet bekostigen!

Dit terwijl de club al een tekort heeft, kortom, meer dan logisch dat dit niet goedgekeurd wordt.

Heeft Wang dan geld in de club gestopt?

1 november 2016 om 22:37

Lezen.

1 november 2016 om 22:38

Staat in de tekst, 13 miljoem

1 november 2016 om 22:40

Dat is voor zover ik begreep niet in de club gestoken, maar aan de vorige eigenaar betaald.

1 november 2016 om 22:43

Wang heeft Ado voor 9,9 mil gekocht begin 2015. Dus in bijna 2 jaar tijd 3,1 mil in gestopt.

1 november 2016 om 23:23

10 miljoen voor de ovename en 3.5 miljoen tot nu toe ingestoken in de club.

1 november 2016 om 22:39

Aankoopbedrag aan van de Kallen van zo'n 8 miljoen meen ik, en enkele stortingen die rond de 800.000 zouden zijn geweest. Of het 13miljoen is weet ik niet maar tuurlijk heeft Vansen er centen in gestopt.

1 november 2016 om 22:41

Lees de laatste zin. 13 miljoen euro, en tja wie betaald, die bepaalt.

2 november 2016 om 04:17

Vraag me nu wel af waar alle moord en brand schreeuwende supporters zijn die vinden dat ie niks betaalt.

2 november 2016 om 05:43

Doet ie toch ook niet? De man koopt een club a rond de 10 miljoen, belooft een financiele injectie waarop de begroting wordt gebaseerd.(logisch) Injectie blijft uit en de man vraagt zich af hoe de club aan die financiele tekorten komt? Dan zie ik hier ook nog mensen die zeggen dat ado Wang dankbaar moet zijn. Wang heeft het niet begrepen en deze mensen nog minder.

2 november 2016 om 06:24

Haha! JIj hebt het echt totaaaaaaal niet begrepen. Wang heeft altijd gezegd: eerst zelf je broek ophouden, als je jezelf kunt financieren dan gaan we kijken hoe we verder kunnen investeren om door te groeien.

En wat denkt Ado? 'yes! We gaan onze begroting opvijzelen, want er komt iemand geld erin pompen.' Wang heeft dus helemaal gelijk in deze hele discussie. Bij Den Haag zijn ze gewoon zo dom om al uit te gaan van iets dat er niet is. Te eager. Plus, hij heeft na de overname al iets aan geld in de club gestoken. Dus onzin dat hij niks betaalt. De bestuurders van ADO moeten zich echt goed achter de oren krabben hoe ze de media o.a. gebruiken om mensen in NL te informeren met valse informatie.

Dus kerel, jij hebt het echt niet begrepen.

2 november 2016 om 11:18

Lees een interview met Wang van december vorig jaar maar eens, waarin hij aangeeft dat hij dat geld heeft toegezegd, maar dat men er niet steeds om moet vragen, omdat hij een man van zijn woord is. In januari van dit jaar begint hij plots te zeuren over de begroting.

Ado wist dat het haar lot in de handen van een ander heeft geplaatst toen ze de eerste eigenaar accepteerde. dus uiteindelijk is ADO nog altijd verantwoordelijk

Beste mods: reactie kan weg

1 november 2016 om 22:40

Nee dat was niet ADO maar de vorige eigenaar. Apart om te zien dat 1 man zoveel macht heeft binnen een voetbalclub.

2 november 2016 om 02:17

Hoe is dat anders bij een elk ander bedrijf? De eigenaar van het bedrijf waar ik werk zorgt regelmatig dat er nieuwe mensen worden aangenomen. Of zeg ik nu iets geks?

Zo zie je maar dat zo'n club een prestigeprojectje is. Heeft niets met clubliefde te maken, maar dat was natuurlijk allang duidelijk. Het grootste slachtoffer is de ADO-aanhang.

1 november 2016 om 22:58

Aangezien Wang aangeeft succesvol met deze club te willen zijn en al aardig wat centen der al in heeft gepompt, mag hij best wel wat zeggen.
Wanneer de club weer goed draait en succesvol is, zal iedereen neem ik aan tevreden zijn. Wie zal je dan horen klagen. Iemand anders had waarschijnlijk al de benen genomen. En eenmaal hij de baas is mag hij zijn mensen plaatsen op posities waarvan hij denkt dat het nog beter zal lopen.
En wat betreft clubliefde. Welkom in het heden. Tegenwoordig is dat de normaalste zaak van de wereld. Het gebeurt overal ook in andere sporten. Hij zal op den duur als ie der al wat jaartjes zit toch ook wat voor de club beginnen te voelen neem ik aan. Leicester, Psg etc allemaal hetzelfde verhaal.

1. Weet iemand wie de andere aandeelhouders zijn? Ik begrijp dus goed dat Wang niet 100% van de aandelen heeft?
2. Is Wang verplicht om Nederlandse mensen in de RvC aan te stellen of mogen het ook buitenlanders zijn?

Raar dat hij niet zijn eigen directeur mag aanstellen. Je koopt een club, maar hebt blijkbaar maar heel weinig zeggenschap, als het allemaal klopt wat in dit artikel staat.

1 november 2016 om 22:55

Van wat ik begrijp via het internet is dat Rvc alleen uit nederlanders mag bestaan, en aandeelhouders is niet echt bekend

1 november 2016 om 23:01

Die regel zou hij makkelijk kunnen aanvechten als hij écht wilt.

1 november 2016 om 23:41

Nee klopt mike. De gemeente heeft 1% en de stichting heeft 1%.

Daarnaast is het natuurlijk belachelijk wat wang schetst. En het rare is dat vooral vi niet iets meer onderzoek doet voordat ze steeds met dit soort telegraaf achtige sensatie stukjes te komen. Wang heeft zelf 5 maanden terug nog het bestuur en de volledige RVC vervangen. In deze RVC zitten nu o.a. kees jansma, martin jol en wit deetman. Hoeveel meer kennis wil je in huis halen? Maar mogen en krijgen deze mensen ook de kans en de tijd? Lijkt er niet op want deze mensen lopen tegen dezelfde problemen op. Slechte communicatie maar vooral het feit dat hij er zelf nooit is. Afgelopen week was pas de eerste keer in 5 maanden dat de volledige rvc incl. Wang bij elkaar was. Vervolgens blijft alles intern en wat doet wang? Juist die geeft een reactie aan vi. Niet te volgen deze man...

2 november 2016 om 09:02

Benjie
Dus die aandeelhouders met 2% kunnen de aanstelling van een directeur door de grootaandeelhouder tegen houden? Pfff..
Verder met je eens dat je geen voetbalclub kan kopen en dan leiden uit China vandaan.
Maar waarschijnlijk dat hij daarom zijn Chinese directeur wilde aanstellen?

Het lijkt er echter op dat Wang de gang van zaken bij het kopen van en leiding geven aan ADO onderschat heeft. In ieder geval niet echt een gelukkig huwelijk, tot nu toe.

2 november 2016 om 15:33

Wang wil een Chinese directeur naast de zittende directeur Manders aanstellen die een oogje in het zeil houdt. Ik denk dat een directeur een slordige twee ton aan salaris opstrijkt en waarvan moet deze extra directeur betaald worden?

Als er maar mensen komen die een duidelijk plan opzetten waar Wang en Vansen het in zien. Dan komt het hopelijk wel goed. Vooralsnog is het veelal wijzen maarja, Wang geeft geen centen als er geen plan is. ADO kan of wil geen plan maken als ze niet weten wat hun middelen zijn. Vrees dat het Duplan, Kanon en Havenaar in de verkoop moeten omdat salarislasten te drukken, en dan kan je wel de 10de begroting hebben, met 11 slappe l*llen op het veld die niks doen komt degradatie dan nog dichtbij.

1 november 2016 om 23:45

Precies dit. Maar als degene die het voor het zeggen heeft geen duidelijkheid geeft is er toch ook geen helder beleid te maken? En nieuwe investeerders of sponsors uit de regio stappen hierdoor ook (bijna) niet in.. Zie hier het grote probleem waarom ado het zelf niet voor elkaar krijgt door te groeien. Er is geen duidelijk beleid en strategie om door te groeien onder deze eigenaar..

Ik begrijp t niet helemaal; wang is toch eigenaar en kan toch in principe zelf bepalen wie waar zit?

Wie betaald, bepaald toch?

Heb trouwens medelijden met de ADO aanhang, de soap lijkt nog lang niet ten einde.

1 november 2016 om 23:01

Als aandeelhouder heb je niet automatisch alles te zeggen, je wordt daarin beperkt door de statuten. Maar dat weet je als het goed is al voordat je de club koopt, dus Wang heeft niet goed opgelet.

2 november 2016 om 03:43

Neen. Zie mn reactie. Althans, niet in alle gevallen. En ja, zn advocaten hebben hem ingelicht en hij snapt het niet OF ze hebben hem het niet verteld.

Ben toch benieuwd VI altijd de negatieve reactie van Wang. Ben toch wel weer benieuwd hoe het nu echt zit.

1 november 2016 om 23:47

Dat wang een chinees als mede directeur wilde was geen geheim maar dat kon niet volgens de statuten. Dat weet iedereen met een beetje kennis. Ik mag toch hopen zeker de journalisten van vi? Alleen dat wang nu weer degene is die een reactie geeft aan vi terwijl alle andere alles intern houden zegt veel over zijn intenties.

Is er in Den Haag nou echt niemand te vinden die een paar centen in de club wil steken?
Nu is ADO afhankelijk van zo'n Pipo de Clown.
Die John van Sweden heeft altijd zo'n grote mond over clubliefde en allemaal fantastische praatjes dat ADO in z'n hart zit, dat ie een rasechte Hagenees is en dat ie zo Anti-Ajax is, etc, want dat doet het altijd lekker bij een groot deel van de supporters.
Waarom stapt hij er niet in dan? Niet dat dat ADO veel vooruit zal helpen, maar met 'De Chinees' aan het roer ga je sowieso ten onder.

DH is 2e of 3e stad van NL, daar hoort toch een veel betere club bij of is Den Haag gewoon geen echte voetbalstad en vinden de mensen het wel best allemaal.?

Je bent aan het 'Wangen' is straks een werkwoord in de Dikke v Dale en staat dan voor veel beloven en veel praten en veel eisen, maar niet betalen.

2 november 2016 om 00:13

Wat denk je nu zelf? John van Zweden is een van de weinige mensen die ooit geld in een voetbalclub heeft gestoken en er winst uit heeft gehaald. Denk je dat hij muntje los wil gaan door ADO den haag te kopen? Ik denk dat hij liever zijn geld op zak houdt dan dat hij zijn geld steekt in een bodemloze put als ADO. Dat geld dat hij volgens jou in ADO moet steken is in bepaalde fondsen en investeringen 1000 maal beter af. Van Zweden is een zakenman, geen liefdadigheidsinstelling. Je geeft zelf al aan dat het ADO niet veel zal helpen. Dan is je vraag waarom hij er niet in stapt dan ook direct beantwoord. Een kansloze investering van 14 miljoen doen omdat je zo'n groot fan bent is vreselijk dom. Dan kan hij van zijn geld nog beter vliegtuigjes vouwen. Dan heeft hij er langer plezier van.

Daarnaast moet Wang eerst nog willen verkopen en dat is natuurlijk zijn eer te na. Zeker na hoe hij hier in de pers is omschreven. Een trots man als Wang laat zich tot irritaties toe niet wegjagen. Zelfs al is dat tegen beter weten in.

Overigens is de enige manier om een club te laten groeien momenteel geld. Het is niet zo dat ze daar in den haag het wiel op voetbalgebied opnieuw gaan uitvinden. Wanneer kan een club groeien? Als er veel goede spelers komen spelen. Wat is daarvoor nodig? Kortweg: geld of een bijzonder goede visie. Nou aan de visie ontbreekt het al jaren bij ADO dus die optie valt af. Geld is er ook niet aangezien Wang eerst wil zien dat er zwarte cijfers geschreven worden onder het huidige bestuur en vervolgens pas wil investeren, iets dat zakelijk gezien zeker niet onlogisch is. Jij investeert immers toch ook niet in een auto die "Total los" is? Wellicht moeten de mensen eerst maar eens nadenken en zichzelf inlezen voordat men een ongefundeerde reactie de wereld in blaast. Een Chinees die met slim denken en handelen steenrijk is geworden voor Pipo de clown uitmaken en zelf met een dergelijke reactie komen. Het is de wereld op z'n kop.

2 november 2016 om 00:44

Dat wiel gaan ze in nederland momenteel nergens uitvinden behalve bij twente, ook al eindigt het in grote schulden. Overigens komt dat wel goed want de club is door al dat (geleende) geld wel gegroeid, stadion uitgebreid en de hele regio staat achter de club. Die potentie lag en ligt er in den haag ook zeker ook. Wellicht is de potentie nog wel veel groter. Probleem hierin is echter dat de club meer van de hagenezen als van de hagenaars is. Den haag is natuurlijk wel een voetbalstad, in het verleden waren er zelfs 3 clubs actief op het hoogste niveau.

Maar zoals jij al schetst is geld het grote probleem. In eerste instantie voor betere spelers, waardoor de resultaten verbeteren en het stadion ook weer elke week volloopt. Hierdoor kan de club doorgroeien, stadion en faciliteiten uitbreiden en kan vervolgens de begroting flink omhoog. Probleem met visie gelijk opgelost.

2 november 2016 om 15:50

Dus jij vindt Wang geen Pipo de Clown ? en een verrijking voor het Nederlandse voetbal ? Het is toch 1 grote klucht daar in Den Haag met die meneer Wang ? Kom op nou zeg, ga die man nou niet lopen verdedigen.

Tuurlijk begrijp ik dan van Zweden een zakenman is (ik ken hem toevallig), maar als je een echt een geel groen hart hebt en je bent zo met Den Haag vervlochten én je bent zo vermogend als hij is, dan moeten die 14 miljoen helemaal niks uitmaken. Daar eet hij echt geen boterham minder om hor.

Ik zet de wereld niet op z'n kop, dat heeft ADO Den Haag zelf gedaan

2 november 2016 om 19:22

Ik zeg nergens dat een vreemde eend in de bijt, zoals Wang dat is bij een cultclub als ADO een verrijking is voor het Nederlands voetbal. Alleen geef ik aan dat Wang zijn geld in de club heeft zitten en dat hij daar zakelijk gezien beter van wil worden. Dat ADO het zover heeft laten komen is enkel aan de club te wijten en door het slechte beleid dat er al jaren wordt gevoerd. Ik verdedig hem dus nergens. Ik geef enkel aan dat hij een zakenman is die prima begrijpt hoe hij het spelletje moet spelen. Jij begrijpt blijkbaar niet hoe je dat spelletje speelt gezien je reacties.

Maar het is logisch dat Wang dat geld op een manier terug wil zien en het hij daar mensen in de organisatie neer wil zetten die hij daar geschikt voor acht. Dat ADO daar binnenkort geen inmenging meer in heeft is tevens haar eigen schuld. De club heeft kansen genoeg gehad en laten zien dat het incapabel is. Nu is het tijd voor anderen.

Nogmaals je kunt nog zo'n groot hart hebben voor een club. Het is gewoon een heel domme investering. Zakenmannen branden daar simpelweg hun vingers niet aan. Jij verwart zaken doen met sentimenten en daar zijn veel grote bedrijven aan kapot gegaan met alle gevolgen van dien. Ik snap daarom niet dat jij oppert dat hij (John van Zweden) daar dan maar even in moet stappen. Overigens snap ik niet wat je bedoeld met " hij zal er geen boterham minder om eten". Jij zegt John van Zweden te kennen maar ken je ook zijn financiële situatie? Hij beurde (slechts) 8.5 miljoen euro voor zijn aandelen in Swansea Fc. Stel dat hij datzelfde bedrag al op zijn bankrekening had staan, en dan neem ik het al ruim. Dan heeft hij 17 miljoen euro te besteden. Vind jij dan dat een investering van 14 miljoen euro in een bodemloze put als ADO een slimme investering is voor jou kennis? Als je hem kapot wilt hebben is dat inderdaad verstandig. In alle andere gevallen echter niet. Al heeft hij 40 miljoen tot zijn beschikking. Het is simpelweg je geld weggooien. Nogmaals, en dat is mijn persoonlijke mening en ik gun het ieder zijn mening te verkondigen op dit forum. Maar die van jou vind ik ongefundeerd en kort door de bocht. Ik vind persoonlijk dat je je eerst wel in moet lezen voordat je een reactie plaatst en dat vind ik hier niet aan de orde. Maar nogmaals dat is mijn mening.

Natuurlijk zijn er ook positieve kanten aan dit verhaal. Het laat namelijk heel goed zien hoe het niet moet. Voetbal is namelijk een sport die bestaat door liefde voor de sport en een desbetreffende club. Als je daar iemand neer zet zonder affiniteit met de club die enkel komt om geld binnen te harken gaat dat niet werken. Simpelweg omdat die persoon enkel de club wil uitmelken om zijn investering zo rendabel mogelijk te laten zijn. Club mensen willen echter ook gemoedelijkheid en een goede werksfeer creëeren. Dat is hier niet aan de orde. Het is vanaf minuut 1 al hommeles in den Haag. Nog voordat hij voor het eerst zijn neus liet zien in de Hofstad. Wang en ADO zullen nog lang aan elkaar geketend zijn. Wang wil niet met verlies verkopen en niemand is gek genoeg om er voor zoveel geld in te stappen.

Je koopt een club met al jaren lang financiële problemen en moeilijk doen als ze 2 miljoen vragen na 1 jaar. Ado heeft het niet getroffen met Wang want normaal pompen eigenaren miljoen in hun club.

Haha, typisch weer. Amerikanen, chinezen, Japanners die hier in nl investeren en aandeelhouder worden dan wel bestuurder denken altijd de macht te claimen, want ja: Ik betaal, dus ik bepaal. Maar zr vergeten vaak, en dat is tekortkoming van de adviseurs/advocaten die hen begeleiden, is dat wij in nl zgn. Structuurregime kennen. Als dat regime vtp is, dan wordt rvc machtiger en kan dus tegengas geven. Bepaalde benoemingsbevoegdheden verschuiven dus naar zo'n rvc. Zoals hier. Dus mensen, argument dat wie betaalt, bepaalt gaat in veel gevallen op, maar niet wanneer een dergelijk regime vtp is. Dat is typisch nl uitvinding die dateert uit jaren 70 en nu eigenlijk afgeschaft gaat worden. In buitenland kennen ze dat niet en dan komen ze voor verrassing te staan zoals deze arme wang. Ik zeg: Slechte advocaten

Wang wil natuurlijk helemaal niet verkopen. Die wil gewoon af en toe afreizen naar Nederland, handjes schudden, het geslijm van Petro aanhoren die ook graag nog wel een keer in China aan het werk wil tegen een vorstelijk salaris.

Zolang ie hier op de bodem rondloopt is het pais en vree, maar als ie terug in het vliegtuig naar China stapt, begint ie te foeteren op alles wat bij ADO rondloopt. Het is een beetje zijn speeltje... net zoals je in het weekend naar een huisje gaat om te vissen en vervolgens in de auto terug helemaal los gaat omdat je er maar 3 gevangen hebt. Maar het is wel een speeltje wat je niet kwijt wilt....hij gaat natuurlijk alleen verkopen tegen dikke winst en dat zal er niet inzitten....

De man voelt zich altijd beledigd. Dat zijn geen lange tenen meer maar lange poten. Oh oh Den Haag, waar ben je aan begonnen.

Elninoo

Je zegt ieder geval wel verstandige en zinnige dingen, ik ben het niet op alle punten met je eens, maar ik kan je wel volgen.

Ieder z'n mening en gelukkig maar. Tuurlijk reageer ik een beetje kort door de bocht, maar ik ben Amsterdammer (en Ajacied) en woonachtig in Den Haag, dan wordt je wel eens moe van al die Haagse toestanden.

Niet dat het bij Ajax nou altijd zo rustig is, maar bij Ajax gaat het inhoudelijk vaak nog over voetbal en onrust hoort gewoon bij die club. Het zou maar wat saai worden als Ajax in ene een gemoedelijke volksvereniging zou zijn.

Bij Den Haag gaat het alleen maar over randzaken en meneer Wang. Eigenlijk moet niemand iets van die man hebben, maar hij zit er nog steeds.

Mijn verbazing zit hem in het feit hoe het nou komt dat Den Haag in de Regio blijkbaar zo weinig draagvlak heeft dat er nooit eens een behoorlijke voetbalclub van gemaakt kan worden, ik bedoel een club die structureel in het linker rijtje staat.

Praten kunnen ze goed in en over Den Haag, maar er komt zo bar weinig uit en het kabbelt maar verder. Ik zou er als ADO supporter echt moe van worden, maar ADO is niet m'n club en niet mijn hoofdpijn.

Ik heb het al druk genoeg hier met al die anti-Ajax en anti-Amsterdam sentimenten, maar daar kan ik alleen maar om lachen en van genieten. Zeer vermakelijk ieder geval.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Jong AZ192
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
L. KoopmansKeeper110
J. AmofaVerdediger110
B. KemperVerdediger111
D. Moreo KlasMiddenvelder111
S. SteijnMiddenvelder115
V. BesuijenAanvaller114
A. ĆatićAanvaller113
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren