Update: ‘Ja, het klopt dat Hart op huurbasis voor Torino gaat spelen’

Maandag, 29 augustus 2016 om 23:30Gijs Freriks • Laatste update: 23:31

Joe Hart gaat Manchester City naar alle waarschijnlijkheid verlaten. De 29-jarige doelman heeft de directie volgens onder meer Sky Sports om toestemming gevraagd om op huurbasis naar Torino over te mogen stappen.

/

Manager Josep Guardiola is bereid om de 63-voudig international van Engeland te laten gaan, maar het bestuur moet nog wel zijn fiat geven voor de deal. Torino heeft voor Hart al een privéjet klaarstaan om zo snel mogelijk over de persoonlijke voorwaarden te kunnen onderhandelen.

Naast Torino zouden onder meer Sunderland en Everton belangstelling hebben getoond en de club uit Liverpool zou zelfs een bod hebben uitgebracht, maar manager Ronald Koeman gaf later aan niet eens interesse te hebben gehad in Hart. In Turijn moet hij de concurrentie aangaan met Salvador Ichazo, Daniele Padelli en Alfred Gomis.

Update 29 augustus 23.30 uur - 'Ja, het klopt dat Hart op huurbasis voor Torino gaat spelen'
Joe Hart vervolgt zijn loopbaan in Italië. Zaakwaarnemer Jonathan Barnett bevestigt aan diverse Italiaanse media dat de doelman van Manchester City de rest van het seizoen aan Torino wordt verhuurd. De doelman heef het trainingskamp van Engeland inmiddels verlaten. "Ja, het klopt dat Hart gaat spelen voor Torino", zo stelt de belangenbehartiger. "Het is helemaal rond. Joe heeft zijn jawoord gegeven en nu heeft ook Manchester City het licht op groen gezet. Dinsdag wordt hij medisch gekeurd in Turijn."


Poll

Is Torino een geschikte club voor Joe Hart?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

39 reacties (laatste reactie door 1899siempre)

Schandalig dat de clubs uit Liverpool hem niet ophalen. Ze hebben beide zeer beperkte keepers. Steek is op dit moment wel in vorm maar kan zomaar wegvallen.

29 augustus 2016 om 22:17

Liverpool heeft net met Karius een groot keeperstalent binnengehaald. Hart halen zou een hele rare actie zijn.

29 augustus 2016 om 22:24

Wie zegt er dat City hem überhaupt richting Anfield maat gaan? Liverpool is dan misschien geen titelfavoriet maar ze gaan allicht geen outsider versterken.

29 augustus 2016 om 22:38

Hart is ook n beperkte keeper alleen veel duurder dus wat schieten die clubs er mee op?

30 augustus 2016 om 08:21

Ik vind dat vele voetbalvolgers de media maar gewoon wat napraten. Mignolet is gewoonweg uiterst sterk gestart aan het seizoen. Hij staat er, en als hij zo speelt, zal Karius het nog moeilijk krijgen om in de 11 te komen, hoe veelbelovend hij ook is.

Hart kan echt wel betere clubs aan dan met alle respect Torino of Sunderland. Zie niet in waarom hij zo'n grote stap omlaag zou doen. Everton zou nog wel kunnen.

Hart behoort weliswaar niet tot de absolute top, maar Torino is toch gewoon onder zijn niveau? Hij kan de subtop uit de grote competities wel aan lijkt me.

Deze man verdient een topclub! Het is jammer dat de media elkaar napraten en die twee foutjes op het EK gebruiken om deze man zwart te maken. Het geeft alleen maar de onwetendheid aan van veel analisten en ex-voetballers over de prestaties van Joe Hart. Deze man is, namelijk een zeer betrouwbare doelman gebleken voor City. Hij is zelfs vier keer verkozen tot beste doelman in de Premier League. Als je wedstrijden van Man City heb gevolgd dan weet je dat dat de werkelijkheid is en niet het beeld wat er nu van hem geschetst wordt.

29 augustus 2016 om 22:25

Die analisten zeggen alleen dat hij goed is omdat hij Engels is Engeland de laatste 10-15 jaar alleen slechte keepers heeft gehad. En als je veel city wedstrijden keek de laatste paar jaren zag je dat hij vaak simpele fouten maakte. Nu zijn Forster en Butland gewoon beter dan hem

29 augustus 2016 om 22:31

Ja, want alle grote clubs ter wereld laten zich sterk beïnvloeden door de media en snappen er helemaal niets van. Maar maxpayne van voetbalzone is een echte kenner. Hier komt je reactie min of meer op neer.

Misschien moeten zijn fans de waarheid onder ogen zien, Hart is geen Cech, geen Neuer, geen de Tea, geen Courtois, geen Navas... Torino is wat onder zijn niveau maar zo goed is ie heus niet.

En wauw, een Engelsman die een verkiezing in ........ Engeland wint. Ja, dat zegt veel. lol

29 augustus 2016 om 22:46

Ze kunnen geen goede voorbeelden geven van fouten van Hart. Allemaal hebben ze het over die twee goals op het EK. Ik zeg alleen maar dat Hart bij City zelden, maar dan ook echt zelden een fout maakt. En als ie dan een fout maakt is het onbelangrijk voor de uitslag. Hij maakt zeker niet meer fouten dan andere topkeepers. Ik kijk zo een beetje alle wedstrijden van Man City en heb hem de ploeg vaak op de been zien houden. Ik weet zeker dat die analysten bij Ziggo Sport dat de afgelopen seizoenen niet hebben gedaan. Dat blijkt gewoon uit hun argumenten. Ze zeggen allemaal hetzelfde en gebruiken allemaal de wedstrijden op het EK als voorbeeld.

29 augustus 2016 om 23:36

Het is mij sowieso al heel erg vaak opgevallen dat de analisten op de Nederlandse TV volgens mij heel erg weinig buitenlands voetbal kijken. Ze baseren hun mening over Engelse voetbalclubs en hun spelers vaak alleen op basis van wat highlights, een klein aantal Champions League wedstrijden en het napraten van wat anderen erover zeggen.

Voor het Engelse voetbal volg ik geen Nederlandse media meer. Of ze praten elkaar maar wat na zonder hun feiten te checken of ze halen hun onzin uit de tabloids. Ik vind Nederlandse media heel erg slecht ingelicht als het om Engels voetbal gaat, terwijl er toch heel veel Nederlanders zitten.

En inderdaad ook de spelers in Engeland hebben Hart meermaals uitverkozen tot beste keeper en maar 1/3 van de spelers in de PL is (treurig genoeg) Engels.

29 augustus 2016 om 23:38

Wauw, hij maakt geen 25 ongelofelijke blunders per seizoen. Is toch normaal voor een keeper aan de top?

Ja, hij maakt weinig echt grote fouten maar is gewoon niet goed genoeg, het is vrij simpel. Daarom moet ie weg bij City en gaat hij naar Torino, niet zoals een topkeeper als Cech die naar Arsenal kan wanneer die door een andere topper uit het doel verdreven wordt.

Het EK ligt vers in het geheugen en dan grijpt men die voorbeelden maar aan, tja, het is moeilijk om te herinneren welke houdbare ballen hij doorliet in 2014.

29 augustus 2016 om 23:45

Met die laatste zin geef je precies aan wat er mis is met die zogenaamde analisten en experts. Ze praten elkaar maar wat na, maar voorbeelden herinneren ze zich nooit omdat ze het gewoon überhaupt niet gezien hebben. Hart in normale doen is Europese subtop en in topvorm is hij goed genoeg om punten te pakken voor een team dat om het kampioenschap speelt. Dat heeft hij al bij twee kampioenschappen van City aangetoond. Ik vind het erg jammer dat er zo laagdunkend over hem gesproken wordt. Als Pep niet zo'n rare fetisj met balbezit en passend vermogen van keepers had gehad, had niemand het raar gevonden als City geen nieuwe keeper had gehaald. Torino zit behoorlijk onder zijn niveau, hij heeft mijns inziens gewoon pech gehad dat Engelse clubs op Sunderland na geen 'vacature' voor de keeperspositie hadden.

29 augustus 2016 om 23:58

Sorry ik had je eerste reactie niet gezien maar ik ben een Belg en volg geen Nederlandse media op voetbalzone na.

Maar zo geweldig vind ik hem ook niet. In principe moet hij beter kunnen krijgen dan Torino (everton leek me wel iets voor hem) maar kom, City wil naar de top toegroeien en dat lukt niet met Hart in doel. Die was eigenlijk al net niet goed genoeg voor het oude City (waardoor hij ook nooit vervangen werd want men had andere katjes te geselen) maar als je naar het niveau Real Madrid wil, kan je Hart niet behouden. Bravo is uiteindelijk ook maar een tussenoplossing.

Hart is een goede keeper als je weinig ambitie hebt. Voor Arsenal eigenlijk perfect.

30 augustus 2016 om 00:21

'die was eigenlijk al net niet goed genoeg voor het oude City'

Hele kampioenschap 11/12 gemist? Toen was hij echt fenomenaal.

Wow mocht dit doorgaan dan is dit toch wel een grote verrassing. Met alle respect voor Torino maar hij moet toch hogerop kunnen? Oké hij laat af en toe een steekje vallen maar dan nog. Waarom slaan de clubs uit Liverpool inderdaad niet toe? Die kunnen volgens mij beide wel een goede keeper gebruiken.

29 augustus 2016 om 22:22

Liverpool heeft karius gehaald, alleen heeft hij blessure maar als hij hersteld is, zal hij de plek overnemen van mignolet.
wel raar van koeman waarom hij weigert om hart halen, is veel beter dan stekelenburg en is nog betrouwbaar, maar is afwachten of stekelenburg zijn topniveau wel lang kan volhouden. ze hebben nog robles en hij is ook redelijk goede keeper.

29 augustus 2016 om 22:22

Everton zou kunnen inderdaad. Bij Liverpool zou hij ook niet misstaan en hij is ook nog eens Engels.

29 augustus 2016 om 22:28

Mandanda speelt bij Cristal Pallec

29 augustus 2016 om 22:54

Inderdaad, ik had me vergist. Heb het alweer aangepast.

Als Ajax CL had gehaald denk ik dat ze serieus een best goede kans hadden gehad om hem te huren. Zou toch wat zijn geweest.

29 augustus 2016 om 22:25

Hij zou in elk geval genoeg te doen hebben gehad. Maar denk niet dat hij zelf gewild zou hebben. Veel te grote stap terug.

29 augustus 2016 om 22:41

En Torino wel?

29 augustus 2016 om 22:51

De serie A is natuurlijk wel meer een competitie van naam vergeleken met de Eredivisie.

Gold & Sullivan halen die gozer. Zou een mooie stunt zijn wanneer we Hart binnen zouden kunnen halen. Geweldige keeper die zwaar de grond ingetrapt word dit seizoen.

Waarom wilt torino hem hebben ? Ze hebben padelli toch. Die doet het uitstekend.

30 augustus 2016 om 00:02

Een grap zeker? Padelli is de slechtste keeper van de Serie A. Zelfs de Toro fans haten hem. Tel daarbij op dat de supportersgroepen van Torino en City een goeie vriendschap hebben met elkaar en dan kom je tot deze conclusie.

30 augustus 2016 om 00:23

Dan heb ik zeker wat gemist. Dacht dat hij het wel goed deed.

Het is spijtig voor Joe dat zijn carrière deze draai heeft gekregen. Dat had hij niet verdient. Maar dat Pep een andere doelman wil is voor mij persoonlijk geen wonder. Hart maakte zo nu en dan echt grote fouten in de beslissende wedstrijden. En daarop wordt hij nu afgerekend.

Zou voor elke PL-club een aanwinst zijn onder te top 4.

Dan moet ik er wel bij zeggen dat ik Torino niet de juiste zet vind. Maar als dit de enige manier is waarop hij aan speeltijd komt komend seizoen, moet hij dit vooral doen. Een seizoen lang op de bank zitten is ook niet goed voor je carrière. Ik wens hem hoe dan ook veel succes.

Volgens de BBC ondergaat hij al de medische keuring dus het zal dan wel al rond zijn.

edit: bij Torino dus voor de duidelijkheid

Al is Torino een mooie club had ik dit niet verwacht zeg :O Ik denk die gaat naar Everton ofzo. Maar erg leuk dat die naar de Serie A gaat. Torino is de laatste seizoenen goede stappen aan het maken en zijn bezig een stabiele subtopper te worden in de Serie A. Hebben zich onder andere versterkt met Ljajic en Iago Falque.

Zijn zaakwaarnemer meldt het nu ook dus. Kon volgens mij wel een stap hoger. Ik vond Everton wel een geschikte club voor hem, want Robles en Stekelenburg zijn niet goed genoeg. Vind daarom ook Torino niet geschikt voor hem. Is boven het niveau van de club en de trainer daar is een beetje een strenge trainer dus zou me niet verbazen als Hart ontevreden zou zijn bij zijn tijdelijk nieuwe club.

Torino-doelman Daniele Padelli is nu in beeld bij Fiorentina, Atalanta en Sunderland, meldt Tuttosport.

30 augustus 2016 om 14:14

Bij Atalanta staat het talent Sportiello onder de lat en Fiorentina zal hij door de aanwezigheid van Latarasanu ook niet aan al te veel speeltijd toekomen. Zelf volg ik de Premier League niet echt, maar Vito Mannone is geloof ik ook wel een aardige keeper, toch?

30 augustus 2016 om 16:51

ja klopt, maar die is geblesseerd, toch? Hart was ook in beeld bij Sunderland als tijdelijke vervanger van Mannone, vandaar.

31 augustus 2016 om 14:33

Net even opgezocht en Mannone is inderdaad de komende drie maanden afwezig wegens blessureleed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Torino

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Empoli12-4
12.Torino112
13.Sassuolo110
14.Udinese10-2
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
A. SanabriaAanvaller92
T. PobegaMiddenvelder72
M. PjacaAanvaller52
V. SavićKeeper90
T. RincónMiddenvelder40
C. AnsaldiVerdediger70
BremerVerdediger81
Voor de complete selectie: Clubpagina Torino.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Torino.

77 fans
Keeper, 34 jaar

In de wandelgangen

Maandag 25 oktober
Hoewel Mohamed Salah interesse geniet van Real Madrid, heeft hij oren naar een langer verblijf bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren