Update: Belgen maken melding van komst van PSV-aanvaller

Dinsdag, 9 augustus 2016 om 13:07Gijs Freriks • Laatste update: 12:53

Aleksandar Boljevic is niet langer speler van PSV. De twintigjarige linksbuiten gaat voor twee seizoenen, met een optie op een derde jaar, aan de slag bij Waasland Beveren, zo weet Het Laatste Nieuws dinsdagochtend te melden.

/

De club uit de Pro League moet de komst van de jeugdinternational van Montenegro nog aankondigen, maar het heeft er dus alle schijn van dat met Boljevic, na Andjelo Rudovic (OFK Petrovac), Boris Cmiljanic (SD Huesca) en Andrija Lukovic (Rode Ster Belgrado), het vierde onderdeel van de zogeheten ‘Balkan-trio’ vertrekt uit Eindhoven.

De drie Montenegrijen en één Serviër gingen in 2014 aan de slag bij PSV, maar braken niet door. Boljevic, die bij PSV nog een contract had voor één seizoen met een optie op nog een jaar, speelde slechts één wedstrijd in het eerste elftal van PSV.

Update 9 augustus 13.07 uur - Belgen maken melding van komst van PSV-aanvaller
Aleksandar Boljevic is officieel speler van Waasland Beveren. De club uit België maakt bekend dat de twintigjarige linksbuiten een tweejarig contract met een optie op een derde seizoen heeft getekend. Boljevic gaat spelen met rugnummer zeven.


Poll

Heeft Aleksandar Boljevic genoeg kansen gekregen bij PSV?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

30 reacties (laatste reactie door brumatio)

Gegokt en verloren dat kan je wel eens hebben. Zeker met jeugdspelers die niet zoveel hebben gekost.

9 augustus 2016 om 11:32

Kanzeker gebeuren, maar het is niet correct om Brands dan foutloos te bestempelen, dat zie ik toch regelmatig voorbij komen.

9 augustus 2016 om 11:51

Niemand is foutloos. Ook Brands niet.
Alleen kijken de meeste mensen of alleen naar de positieve dingen, of ze maken een soort van balans op, positieve en negatieve transfers en vellen hun oordeel.
Persoonlijk denk ik ook dat je het beste een soort van balans kan maken idd.

Maar foutloos is niemand.

Op zich is het jammer dat deze spelers mislukt zijn.
Toch had ik deze 4 ook wel bij kleinere clubs in Nederland willen zien. Volgens mij konden ze best wel wat.

9 augustus 2016 om 13:52

Kopen clubs als psv niet altijd dit soort "gokjes"?! Gewoon lekker blijven proberen. Ooit heb je de jackpot!

Altijd veel ruwe talenten uit de Balkan die technisch heel goed zijn, maar mentaal (instelling gogme) tekort komen

9 augustus 2016 om 14:31

Klopt, temperament..

Genoeg kansen gekregen, honderden trainingen en iets van 75 wedstrijden Jong PSV. Het oordeel is simpel, helaas niet goed genoeg. Bij Waasland kun je mooi je carriere voortzetten, wederom een mooie nieuwe kans om te grijpen.

9 augustus 2016 om 11:15

Inderdaad PSV heeft gegokt en verloren. Helaas niet geworden wat ervan verwacht was maar dat is totaal geen schande. Hopelijk kan hij bij Waasland zichzelf ontwikkelen en in de basis spelen. Succes in ieder geval aan deze jongen!

9 augustus 2016 om 11:44

Nee kan/mag het helaas niet anders omschrijven, enige punt dat wil maken is dat Brands beleid niet heilig is, wat wel vaak gezegd wordt. Afgeven is een te groot woord, want verder een goede TD hoor.

9 augustus 2016 om 12:08

Wat wil je nu duidelijk maken? Dat Brands geen geweldenaar is of dat Overmars ook geweldig is....

Brands heeft dit nooit als toppers binnen gehaald, en jeugd kan altijd misgaan. Is wat anders dan spelers aantrekken voorhet eerste die het niet maken!

Maar voor om je gerust te stellen ja Brands heeft niet alleen goude aankopen en ook hier is Ajax de beste in!

9 augustus 2016 om 13:43

Gelukkig worden deze 'mislukkingen' op tijd gewogen en te licht bevonden. Als ze duidelijk niet goed genoeg zijn hoef je ze niet bij de selectie te houden of te verhuren in de hoop dat ze ooit goed genoeg worden.

9 augustus 2016 om 14:48

Er bestaat geen TD die louter alleen topaankopen doet...
Je kunt net zo goed de scouts op hun mieter geven...

Zolang je falen in jeugdspelers is of transfervrije jongens is er weinig adh.

Ajax faalt ook met Sana, maar dat koste ook amper wat.

Kijk wanneer je een Bilal haalt van ik dacht 3,5 mil?
En hij rendeert niet, dan doe je iets niet goed.

9 augustus 2016 om 12:33

Lundqvist zit vaak bij de selectie het zal niet lang duren voordat hij z'n debuut gaat maken hetzelfde geld voor Dante Rigo. Talenten zoals Lammers en Kenneth Paal gaan het lastig krijg door de bezetting van de selectie. De spits Scammaca is op het moment geblesseerd maar ook een erg groot talent.

9 augustus 2016 om 19:24

En Piroe loopt ook in de jeugd waar ik echt veel van verwacht in de toekomst maak echt enorm veel doelpunten elk seizoen.

9 augustus 2016 om 14:38

Misschien is het juist wel iets positiefs? Misschien betekent het juist wel dat het niveau van het 1e aan het stijgen is. In Nederland vinden we altijd dat jeugd een kans moet krijgen. Terecht ook, want daar zijn we goed in. Alleen ik heb het gevoel dat iedereen bezig is om het niveau van het 1e te verlagen om de jeugd een kans te geven in plaats van andersom. Hierdoor moet de jeugd al vroeg de kar trekken en zijn ze op jonge leeftijd weg.

PSV is met spelers als Guardado, De Jong, Propper, Moreno bezig om een volwassen 1e selectie te bouwen. Als een speler als Van Ginkel dan komt, gaat dat ten koste van eigen jeugd (hendrikx), echter zie ik dat niet als probleem. PSV wordt er beter van, Hendrikx leert knokken voor zijn plek en zal hierdoor misschien beter worden en daarmee PSV weer naar een hoger niveau te tillen.

Het is natuurlijk lastig te beoordelen of het niet doorbreken komt door matige jeugd of door hogere niveau van de 1e selectie.

Het vierde onderdeel van het "balkan trio". Dat lijkt me wat onhandig geformuleerd in de tekst Of onhandig gekopieerd en geplakt.

Net als met jeugdspelers uit Nederland zullen ook niet alle buitenlandse jeugdspelers het eerste elftal halen. Ze hebben het geprobeerd, jammer!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Waasland-Beveren


2 fans
Selectie
Actuele wedstrijden

11 fans
Aanvaller, 26 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 29 januari
West Ham United en Stade Reims praten over een transfer van Hugo Ekitike. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren