FC Twente kan Braziliaan vergeten: ‘Hopelijk werkt Google Translate’

Donderdag, 4 augustus 2016 om 13:25Gijs Freriks

Bruno Uvini keert waarschijnlijk niet terug bij FC Twente. Napoli heeft volgens Arabische media met Al-Nassr een akkoord bereikt over de 25-jarige centrale verdediger en het is de bedoeling dat de Braziliaan komende vrijdag naar Riyad afreist om het contract te tekenen.

/

De drievoudig international , die vorig seizoen 34 wedstrijden op huurbasis voor Twente speelde, doet weinig moeite om de geruchten te ontzenuwen, want op Twitter heeft hij al enkele Arabische berichten de ether in geslingerd. “Hallo! Groeten aan alle supporters van Al-Nassr. Ik hoop dat Google Translate goed werkt…”

Uvini werd in juni ook al in verband gebracht met een transfer naar Real Betis. Zaakwaarnemer Stefano Castagna zei toen: “Ik weet nog niets van de mogelijke interesse van Betis, maar hopelijk komt die er wel, want het zou een topclub voor Bruno zijn. Hij heeft in Nederland een hoog niveau gehaald en Twente wil hem behouden, maar het wordt door de complexe financiële situatie niet makkelijk om de koopoptie te lichten.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

12 reacties (laatste reactie door lionelneymar)

Clubs in Nederland (az, Vitesse, Utrecht) hadden hem mijns inziens ook wel mogen oppikken deze zomer, vond dat hij in de Twentse duisternis toch goed speelde. Het Napolisalaris zal wel een struikelblok hebben gevormd ten opzichte van spelers als Van Eijden (az), maar zou uitstekend zijn bijvoorbeeld als vervanger van Letschert.

4 augustus 2016 om 17:24

opzich had ajax hem moeten halen ipv westermann ! is toch een echte killer achterin en voetballend ook redelijk

Zo jammer voor ons dat het allemaal niet gaat lukken met dit soort spelers. Was enorm belangrijk en positief voor de sfeer. Toch bedankt voor dat ene jaar wat zo ontzettend moeilijk was.

4 augustus 2016 om 14:09

Twente gaat het heel moeilijk krijgen dit seizoen.

4 augustus 2016 om 14:24

Ik denk persoonlijk dat het wel mee gaat vallen. De top van het rechter rijtje moet geen probleem zijn. Ik zeg niet dat het makkelijk gaat worden, maar een belangrijke factor is terug en dat is dat we het weer over voetbal kunnen hebben en niet zo veel meer worden afgeleid door zaken die niets met voetbal te maken hebben.

Willem II, Sparta, Excelcior, Gae, Roda JC zie ik zomaar onder ons eindigen. Belangrijk is om de verwachtingen niet te hoog te hebben. Overleven is enorm belangrijk dit jaar.

4 augustus 2016 om 15:01

Denk dat vooral Excelsior veel zwakker gaat zijn dan Twente. Zijn met Fischer, van Weert, Kuwas, Stans en Auassar ongeveer al hun belangrijke spelers kwijtgeraakt. Sparta lijkt me wel een concurrent voor Twente (bovenin het rechter rijtje), hebben zich naar mijn weten aardig versterkt.

Denk dat Twente vooral nog een ervaren speler moet halen. Talent hebben ze wel met oa Andersen, Ter Avest, v/d Heyden en de huurlingen, maar volgens mij is Ede nu ongeveer de enige met wat ervaring. Dat Uvini weg is is natuurlijk ook erg jammer, waarschijnlijk mij favo Twente speler van vorig seizoen.

Edit: Verder denk ik echt jammer dat Ebecilio in ieder geval de start van de competitie mist. Vond ik best een goede middenvelder, en zou een belangrijke rol kunnen krijgen dit jaar.

4 augustus 2016 om 15:23

Marsman en Thesker hebben ook ervaring,maar ik ben het met je eens dat we wel wat ervaring kunnen gebruiken. Een ervaren speler huren die bij zijn club een wisselspeler is. Talenten zijn vaak erg goed materiaal, maar je moet ook mentaliteit ontwikkelen.

4 augustus 2016 om 16:00

Marsman is alleen niet de speler waar je het van moet hebben denk ik

4 augustus 2016 om 16:37

Ik vind marsman een keeper met erg goede reflexen, alleen blijft het bij hem een probleem als een spits de lucht in gaat en hij ook. Vaak belandt de bal dan in het netje. Voor de rest vind ik hem een erg degelijke keeper

4 augustus 2016 om 18:30

Daar ben ik toch als Roda fan niet mee eens. Dat Twente goede talenten heeft (Joachim Andersen, Peet Bijen, Oosterwijk)kan ik niet omheen. Echter zodra jullie sterspeler Z. weg is zie ik Twente ineenstorten en zie ik niet een van de jeugdige spelers of van de aankopen de ploeg op sleeptouw nemen. Roda heeft vanuit een schuldenvrije positie verrassende spelers kunnen binnenhalen (David Boysen, Mytidis, Ajajun). Kwalitatief is roda op voetbaltechnisch gebied vooruit gegaan met Anastasiou vind ik. Ondanks al het gedoe rondom Twente wens ik jullie veel succes met de strijd voor overleving in de eredivisie!

4 augustus 2016 om 19:22

Reflexen heeft hij, maar hij is alles behalve betrouwbaar naar mijn mening.

Was een goede man maakte altijd een praatje was aardig zorgde voor een goede sfeer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AZ00
2.Ajax00
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. DumićVerdediger
M. HilgersVerdediger
J. OosterwoldeVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

3 fans
Verdediger, 30 jaar

In de wandelgangen

Zondag 1 augustus
Juventus heeft een akkoord bereikt met Santos over Kaio Jorge. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren