ADO blijft zoeken: ‘Als ik ga huilen, krijg ik misschien twee spelers’

Maandag, 1 augustus 2016 om 22:48Gijs Freriks • Laatste update: 22:35

ADO Den Haag versterkte zich deze zomer met Tom Trybull, José San Román, Ernestas Setkus, Thomas Meissner en Aschraf El Mahdioui , maar is nog niet klaar op de transfermarkt. Trainer Zeljko Petrovic beseft echter dat er niet veel mogelijk is, zo vertelt hij in gesprek met Haaglanden Voetbal.

/

“Eén nieuwe speler, dat is denk ik nog mogelijk. Maar ja... Als ik een beetje ga huilen en het aardig vraag, dan misschien wel twee - en dan zijn we helemaal klaar”, aldus Petrovic, die benadrukt dat ADO in eerste instantie gaat voor Nederlandse spelers.

“Maar een paar jongens wilden niet komen, een paar konden wij niet halen. Omdat ze gewoon te duur zijn en hoge salariseisen hebben. Dan kijk je verder en dan kom je bij deze jongens uit”, aldus de Montenegrijn. ADO begint komende zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles aan het nieuwe competitieseizoen.


Poll

Wat verwacht jij van ADO Den Haag - Go Ahead Eagles?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

13 reacties (laatste reactie door jan1980)

Heeft veel vertrouwen in zijn versterkingen zeg....

Op deze manier zie ik ADO als een serieuze degradatie kandidaat.
Het is maar de vraag of de nieuwe trainer een elftal weet te smeden.
Zou er daar in China niks rondlopen wat eredivisie waardig is?

Van die Chinese samenwerking merk ik overigens nog maar weinig.
Je mag zo langzamerhand toch wel verwachten dat er wat spelers worden uitgewisseld, zo over en weer.

1 augustus 2016 om 23:21

Jackson martinez naar ado 😜

1 augustus 2016 om 23:28

T.o.v. wat er weg is en wat er voor in de plaats is gekomen zijn we er niet op achteruit gegaan, alleen de breedte ontbreekt qua ervaring. Maar van ruim op tijd veilig naar degradatiekandidaat vind ik een beetje snelle conclusie.

Denk juist dat dat absoluut niet het geval is en dat we stapje voor stapje de goede richting uit gaan. Geld blijft echter een probleem, maar zonder plan geef ik ook niet zomaar 100 euro aan iemand om er 100 euro voor terug te krijgen. Dus snap wel dat Wang/Vansen voorlopig nog even de hand op de knip houden qua uitgaven m.b.t. "grote" transfers.

2 augustus 2016 om 02:34

Slaat nergens op wat je nu zegt.

Alleen Hansen zal worden gemist, voor de rest is in mijn ogen bijna niks veranderd.

San Roman is beter dan Zuiverloon, Meissner doet het niet slechter dan Wormgoor. Trybull is gewoon een versterking tov Kristensen. Wordt gewoon een jaar tussen plek 14 en 7.

Met deze selectie kunnen we ook gewoon ver komen hoor. Het enige wat we nog kunnen gebruiken is een vleugelspeler die veel betrokken is in doelpunten, nu hebben we alleen Duplan, Havenaar en Jansen daarvoor.

Degradatiekandidaat gebeten Hond? Dat lijkt me niet. Het moet nog blijken hoe Petrovic het gaat doen, maar bijna alle ADO supporters die ik spreek zijn dolblij dat we verlost zijn van Henk Fraser die ons veel punten gekost heeft en veel supporter uit het stadion heeft gehouden door zijn niet aantrekkeljke saaie speelstijl. Qua selectie zin we echt niet minder geworden dan vorig jaar. Het zal dus 'gewoon' weer spelen zijn om plek 8 t/m 12 met hopelijk sinds jaren weer leuk aantrekkelijk voetbal met haagse bluf. Ik zie dit jaar echt als het begin van een mooi tijdperk.

2 augustus 2016 om 06:54

Tussen 8 en 12 is een reeële doelstelling voor dit seizoen. De basis grotendeels hetzelfde. Vooral Hansen zal gemist worden en van de nieuwe spelers is onduidelijk hoe goed ze zijn. Ben benieuwd naar zaterdag. Ik hoop nog op iemand als Jozefzoon of Mahi en als dat niet mogelijk is komen we ook al een end met Becker

Ik heb totaal geen vertrouwen in deze man en ik vrees dat Ado een lastig seizoen te wachten staat, al hoop ik dat ik ongelijk heb. Ben wel benieuwd naar El Mahdioui. Vond hem in de a1 en in jong altijd een prima speler.

Eerste artikel die ik lees over de nieuwe coach van ado. Lijkt me nu al geen fijne kerel. Hoop het allerbeste voor ado dit jaar. Veel nieuwe spelers gehaald we zullen zien ...

Beter nog, haal muhren en jan Wuytens bijna gratis op bij AZ. Scheelt AZ alleen maar weer salaris. Voor ADO nog nuttig op LCV of in de spits.

2 augustus 2016 om 11:09

We hebben genoeg verdedigers en spitsen hebben we met van der heijden en havenaar ook al 2 goeie en kastaneer kan er ook eventueel spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.FC Emmen8340
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
A. DamenKeeper
J. AmofaVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

5 fans
Coach, 56 jaar

In de wandelgangen

Zondag 26 juni
Het management van Neymar heeft met Juventus gesproken over een transfer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren