Nederlandse top strijdt om handtekening van Flores

Vrijdag, 29 juli 2016 om

De toekomst van Édison Flores ligt in Nederland. Zaakwaarnemer Carlos González bevestigde al dat de voorkeur van zijn cliënt uitgaat naar een club in de Eredivisie en de sportief directeur van Universitario, Germán Carlos Leguía, stelt nu drie aanbiedingen uit Nederland te hebben ontvangen.

/

“Zaterdag komt zaakwaarnemer Sören Lerby hier, hij gaat over Nederland en Duitsland. Hij is degene die met de clubs op de proppen is gekomen en degene die aangeeft welke club bereid is om het meeste te betalen. Het waren drie aanbiedingen. Ik meen van Feyenoord, Ajax en nog een club die ik me even niet kan herinneren. PSV, of Vitesse”, aldus Leguía vrijdagavond voor de camera van Gol Peru.

“Lerby zal zeggen ‘dit is de club die je wil hebben en die het meeste wil betalen’. Hij zit zondagavond bij de thuiswedstrijd tegen César Vallejo ook in het stadion. Deze transfer is welkom voor la U (Universitario, red.) en voor El Orejas (bijnaam Flores, red.) Het is een geweldig contract. Ik heb al gezegd dat hij mij wat moet geven”, lacht Leguía ten slotte.

Universitario, de club waarbij Flores nog tot nieuwjaarsdag 2018 contract staat, hanteert naar verluidt een vraagprijs van iets meer dan 1,3 miljoen euro. Hij werd de afgelopen jaren al genoemd bij FC Groningen, in juni jongstleden werd hij voor het eerst gelinkt aan onder meer PSV en Vitesse en afgelopen dinsdag meldde Perú21 dat Ajax het talent een aanbieding had gedaan. Dat lijkt dus te kloppen.

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Poll

Bij welke club zou Édison Flores het beste passen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

82 reacties (laatste reactie door frtorres)

Sorry, maar dat laatste is dus ge(...). Als je bezig bent met een transfer of iets dergelijks, dan weet je precies hoe en wat. Dit komt enkel over als prijs opdrijven.

Vreemd dat Groningen er niet tussen staat. Zou een prima speler zijn voor Vitesse. Zowel Brown, Oliynik als Ibarra zijn weg, dus er is nog plek!

29 juli 2016 om 20:47

Brown is weer terug en Foor kan die plek ook prima hanteren.

29 juli 2016 om 21:00

Waar heb jij gehoord dat Brown weer terug is? Zover ik weet blijft alleen Baker nog een jaartje..

29 juli 2016 om 21:08

En Nathan

29 juli 2016 om 21:11

Sorry je hebt gelijk.

29 juli 2016 om 21:13

Alleen Baker en Nathan zijn gehuurd, meer niet.
Nathan, Foor en Koryan kunnen alleen op linksbuiten alhoewel Nathan en Foor eerder middenvelders zijn en Koryan eerder een rechtsbuiten.

30 juli 2016 om 02:21

Rashica is er ook nog toch?

Ben benieuwd waar deze gozer terecht gaat komen. Mooi trouwens dat Lerby hem adviseert naar Nederland te gaan. Dat zijn belangrijke dingen voor Nederlandse clubs.

29 juli 2016 om 20:48

Als de Nederlandse top zich ermee gaat bemoeien is Groningen qua salaris niet zo interessant meer denk ik. Ook Vitesse kan zich daar denk ik niet mee meten. Wordt waarschijnlijk Ajax. Groningen had interesse en nu zit die scout van Groningen bij Ajax, 1 + 1 = 2.

29 juli 2016 om 21:11

Een andere Peruvaanse site meldt dan weer dat het nog tussen Feyenoord en Vitesse gaat en dat het dit weekend bekend gaat worden. We will see..

29 juli 2016 om 21:35

Als PSV en Ajax echt interesse hebben dan hebben clubs als Vitesse en Feyenoord denk ik weinig kans.

29 juli 2016 om 22:22

Ligt eraan, bij Vitesse of Feyenoord is de kans op een basisplaats natuurlijk wat groter dan bij Psv en Ajax. Puur afgaande op het salaris en het sportieve aspect hebben Psv en Ajax natuurlijk veel meer te bieden.

29 juli 2016 om 23:23

Als Groningen hem betalen kon had hij er 2 jaar geleden al gespeeld neem ik aan. Of hij er goed aan doet om meteen naar Ajax of PSV te gaan...?

30 juli 2016 om 08:05

Dat is niet helemaal zo natuurlijk want als Elia goed speelt dan zit die gewoon op de bank.

29 juli 2016 om 23:23

Groningen heeft genoeg goeie buitenspelers waaronder Mahi en Idrissi.

Zou fantastisch zijn als Ajax hem weet binnen te hengelen. De spoeling blijft toch matig op de flanken, dus zou zeker geen overbodige luxe zijn. Nu nog een SP van formaat en misschien nog Ziyech, maar helaas acht ik de komst van Hakim klein. Schijnt dat hij al rond lijkt te zijn met AS Roma.

Interessant, denk dat deze jongen voor alle clubs een toevoeging is, heb echt zin in het nieuwe eredivisie seizoen. Denk overigens dat deze jongen het best naar PSV kan gaan. Meer Zuid-Amerikanen, en met Bergwijn kan je goed concurreren. Younes en Foor en Rashica wordt moeilijker.

29 juli 2016 om 20:42

Hoeveel zuid-amerikanen?

29 juli 2016 om 20:58

Momenteel 2 maar: Arias en Pereiro

29 juli 2016 om 21:01

Maar ook twee midden-Amerikanen

29 juli 2016 om 21:03

Je snapt best wat hij bedoelt. Mexicanen, een Uruguyaan en volgens mij ook een Peruaan. Zijn allemaal Spaanstalig en hebben een vergelijkbare achtergrond

29 juli 2016 om 21:07

Waarschijnlijk doelt hij op Latijns Amerika, hetgeen aannemelijker is. Dan zijn het er 5.

29 juli 2016 om 22:32

3 Zuid-Amerikanen zelfs. Beto doet ook soms mee op de training.

29 juli 2016 om 23:59

Velen!

Mike Verweij vond dit onzin, dus het zou zomaar kunnen kloppen. Van de beelden die ik van hem gezien heb is het een snel en behindig mannetje, lijkt me een leuke buitenspeler voor Ajax.

We hebben zo een goede rechter vleugel speler nodig, maar geen flauw idee of het een speler is die Ajax beter maakt. We zullen het zien, er zijn ook nog twee andere gegadigden volgens dit artikel.

29 juli 2016 om 20:51

Die jongen is stijf links en trekt altijd naar binnen vanaf de rechtervleugel. Vraag me af of Bosz zo'n speler in zn spelsysteem wil. Is ook op zn sterkst met flink wat ruimte dus zou vermoedelijk bij PSV of Feyenoord beter uit de verf komen.

30 juli 2016 om 06:41

Wisconsin, thanks voor de info! We wachten het eventjes af.

29 juli 2016 om 20:58

Staat alleen in wikipedia als middenvelder, maar laat me graag verrassen.

Staat ook in dat hij buiten zijn trucjes ook nog eens bliksemsnel is, lijkt mij een aardig spelertje voor Ajax die ook nog eens weinig kost.

Zal wel naar Ajax gaan, Lerby heeft ook Sanchez en Cassiera naar Ajax gebracht.

30 juli 2016 om 00:12

Wat voor rol speelt Lerby eigenlijk, hij brengt een speler in contact met een club (terwijl die speler al een zaakwaarnemer heeft) en hij werkt ook niet voor de NL clubs maar hij heeft wel een goede band met Ajax. En in het artikel staat dat hij gaat aangeven wat de beste keuze is, puur gebaseerd op geld/transfersom. Vind ik al redelijk fout, het team moet ook bij je passen.

Nou deze man houdt ervan om lekker trucjes te doen op het veld, iets wat we bij Ajax een beetje missen. Laat maar komen, kan niet missen!

29 juli 2016 om 22:38

Byebye El Ghazi

29 juli 2016 om 23:26

Hij is linksbenig, ik denk dat hij dus zal concurreren met Younes op de linkerflank.

Toevallig zien spelen op de Copa, maakte toen een prima indruk!

30 juli 2016 om 01:17

Ik zie liever assaidi naar fey komen.

30 juli 2016 om 02:17

Ik zie liever geen spelers naar Feyenoord komen, die naar de zandbak zijn gegaan.

30 juli 2016 om 07:01

Karim El Ahmadi leek wel herboren toen hij terug kwam van zijn verhuurperiode in de zandbak. 99 van de 100 spelers die daar naartoe gaan doen het voor het geld, ik snap niet dat je die niet graag voor je club ziet spelen. Als ze maar goed spelen en niet de kantjes er vanaf lopen.

Psv heeft hem wel bekeken en onlangs ook Beto gehaald. Zal me niets verbazen als hij komt.

Heeft me totaal niet kunnen overtuigen in zijn tijd bij Villarreal. Kon niet aan met het niveay van La Liga. Dit lijkt me een typische nuttige speler voor Zuid Amerikaanse voetbal waar passie en reactie hoog in het rijtje staan.

29 juli 2016 om 21:14

Hij speelde voor Villarreal B he, dat is niet La Liga niveau.

Een rappe buitenspeler met een fijn techniek. Onderdeel van een briljante Universitario die de hele competitie opslokte vorig jaar, nu weer wat bijgehaald door Sporting Cristal. Maar la U was wel hofleverancier tijdens de afgelopen Copa en Flores was er een van, dat zegt wel wat hoor. Toevoeging voor de Nederlandse top? In de lange termijn, denk ik ja. Het is jammer dat Psv, Ajax en Feyenoord niet voor Raul Ruidiaz zijn gegaan. Ook van la U, maar inmiddels vertrokken naar Monarcas Morelia in Mexico.

30 juli 2016 om 00:42

Heb jij nog wat andere tips voor Marc Overmars? Ook een aanvallende linksback bv. En andere buitrnspelers

30 juli 2016 om 00:49

Een aanvallende linksback uit Zuid-Amerika? Jean Beausejour was een uitstekende keuze geweest. 32 jaar maar daarmee haal je wel gelijk ervaring en kwaliteit van een speler met 2 Copa America's op zak. Inmiddels al getekend voor la U. De la U van Chili in ieder geval. Cristian Gutierrez van Colo Colo is dan weer een jongere versie. 19 jaar en al meerdere keren bekeken door Udinese. En je weet dat die het vaak niet mis hebben met Zuid-Amerikaanse talenten. Wil je een speler, ook jong maar met iets meer ervaring? Kies dan voor Frank Fabra van Boca Juniors. Speelt er wel net en zal zo een 7 miljoen kosten, maar dan heb je wel gelijk een dodelijke linkerkant.

30 juli 2016 om 01:53

Voetbalzone zou jou moeten benaderen voor een baantje. Geweldig om jou te horen praten over het Zuid-Amerikaans voetbal.

30 juli 2016 om 07:14

Bedankt voor het compliment broer. Ik kan echt uren lullen over Zuid-Amerikaans voetbal.

30 juli 2016 om 08:41

Thnx Fener. Wilde net hetzelfde als Bozkurt zeggen

Typisch Overmars om wéér voor een talent te gaan. Hij geeft niks om de sportieve ambities van Ajax, alleen de financiën vind hij belangrijk.
Zul je zien dat hij straks ook nog een talent haalt als vervanger van Milik.

29 juli 2016 om 23:03

Ja inderdaad zeg, Overmars haalt mensen die potentieel de top van het voetbal kunnen halen naar Ajax. Wat is er mis met die vent?! Nee ma serieus, Ajax zou wel ervaring kunnen gebruiken maar de filosofie van Ajax houdt nog steeds in dat we jonge talenten speeltijd gunnen. Het liefst natuurlijk van de eigen jeugd maar dit kan ook.

29 juli 2016 om 23:09

Serieus, wat heeft Ajax eraan als Overmars telkens talenten haalt die er pas over twee /drie jaar constant staan? En dan vervolgens na 1 goed seizoen weer verkoopt. Op zo'n manier wordt Ajax niet vaak kampioen meer.

29 juli 2016 om 23:04

Gast ben jij de komiek van VZ of maak jij zo weinig endorfine aan en wordt je er een azijn zeiker van? Ten eerste heeft Overmars hem niet gekocht en waarom zou Overmars graag willen verliezen op kwaliteit? Onder hem hebben we genoeg prijzen gepakt en zijn we financieel meer dan gezond. Ik zou zeggen koop een pretpil en laat je eens een dag helemaal gaan. Huur wat komedie films en lach je balken uit je broek bij Bassie en Adriaan en de kapitalen van Overmars.

29 juli 2016 om 23:08

Toch knap dat mensen na 116 jaar nog altijd niet weten waar Ajax voor staat en waar ze groot mee zijn geworden

29 juli 2016 om 23:16

Talenten hebben in het team is prima maar Ajax overdrijft het veel te veel. Boer, Westermann en Schone zijn dan wel ervaren spelers maar zullen waarschijnlijk reservespelers worden. Hun kwaliteiten zijn ook niet bepaald om naar huis te schrijven trouwens. De rest van de selectie is zeer jong. De Ajax filosofie zou juist moeten zijn dat er een paar ervaren spelers moeten zijn die daadwerkelijk wat aan het basiselftal toevoegen en die een goede mix vormen met de jonge talenten. Soms vergeten met wat voor selectie Ajax de CL won? Daar zaten ook gewoon ervaren spelers als Blind en Rijkaard bij. En twee 25'ers met de broertjes De Boer.

Las op,de vitesse site dat na van wolfswinkel er nog een verassing aan zit te komen.
Wie weet is dat deze speler.

29 juli 2016 om 21:50

Of het is Nicky Hofs of Van der Heijden haha..

29 juli 2016 om 22:32

Robbert Schilder als ervaren linksback? Dat zou ook een verrassing zijn bij Vitesse.

Zie hem wel naar PSV komen, denk dat hij een eventuele strijd met Narsingh wel kan winnen.

Misschien even belletje met Farfan regelen.

29 juli 2016 om 21:50

En Pereiro dan?

29 juli 2016 om 22:09

Die kan op rechts, links, en 10.

29 juli 2016 om 22:38

Pereiro op rechts en dan met hem afwisselend op links. En als er 1 even een paar wedstrijden minder is Bergwijn de kans geven.

30 juli 2016 om 09:08

Die kan op elke linie wel voorin, behalve spits.
Nu ik denk dat Bergwijn vaker op links speelt, maar nog niet alles kan spelen.

En aangezien Josefzoon ook weg wilt, hebben we wel een nieuwe vleugel nodig.

@vitessefan3 waar heb je dat gelezen?

29 juli 2016 om 21:51

Hmm... Een forum... Niet echt betrouwbaar..

29 juli 2016 om 21:56

Eerlijk gezegd heb ik ook het gevoel dat hij wel eens naar Arnhem kan komen. "Als er nog wat komt dan zal het een linksbuiten zijn" aldus de bron. Maar goed. Dat zegt natuurlijk nog niks over zijn definitieve keuze

Is goed mogelijk dat hij naar Vitesse komt. Misschien zinspeelt Vitesse al op een vertrek van Rashica en gaat het financieel iets meer bieden en als Rashica mogelijk vertrekt ook vooruitzicht op een basisplaats.
Nu de speler zelf nog.

29 juli 2016 om 22:08

Dus we gaan een linksbuiten halen ter vervanging van een rechtsbuiten? Lijkt me dan eerder dat men rekening houd met een mogelijk vertrek van Vako, Foor dus naar 10 schuift, en deze man als linksbuiten gaat spelen!

Ajax kan deze speler beter niet halen en voor Lozano gaan. Die is misschien duurder maar ook beter.

29 juli 2016 om 22:56

Die is denk al onhaalbaar. In de Mexicaanse top betalen ze al meer salaris dan Ajax..

Vitesse gaat geen 1,3 miljoen neerleggen voor deze speler. Tenzij ze een leuk bedrag kunnen vangen voor Kazaisjvili. Want er is rekening gehouden met zijn vertrek. Kan Foor op 10 en deze jongen op links komen.

hoop dat ie naar Ajax gaat!
we kunnen nog wel een goede buitenspeler gebruiken.
daarnaast ben ik blij dat we (ajax) een keer geld uitgeeft aan veel nieuwe spelers!

29 juli 2016 om 23:08

Ajax moet hem alleen halen als hij nu al een stuk verder is dan Cerny of als stand in voor Youness. Al kan Cerny ook op links.

29 juli 2016 om 23:30

Hebben we wel buitenspelers nodig van deze leeftijd als ze niet echt aanmerkend beter zijn als Ghazi Younes laat staan Cerny en Muric. Al kan el Ghazi nog weleens gaan vertrekken heb ik het idee.

Denk dat hij inderdaad naar vitesse gaat.
Op ons forum circuleert zijn naam zeer frequent

Deze jongen komt sowieso niet naar Vitesse!

30 juli 2016 om 00:03

waarom zou hij niet naar Vites gaan?

Ik zie liever assaidi komen naar fey. Kent de taal kent de competitie. En als ti zn niveau bij heerenveen haalt dan is t een versterking

Wat klinkt dat triest; degene die het meeste geld geeft, wordt het! Die jongen heeft zelf toch ook nog wensen over het een en ander (mag ik hopen). Anders is het een broodvoetballer die zo naar China, Quatar ofzo vertrekt als iemand 1 euro meer salaris betaald.

Volgens mij een goede speler, als hij komt zal het wel naar Ajax zijn maar zie hem graag naar Vitesse komen.

Ik hoop dat hij na psv komt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Universitario Lima

Stand
Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Zondag 18 augustus
Bayern München betaalt niet 20, maar 8,5 miljoen euro om Philippe Coutinho te huren van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren